Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2- 3 4 5
Zoeken:
Quan Men (1972) Quan Men (1972)
Een Japanse martial arts meester daagt een Chinese kung fu meester uit en doodt hem. Zijn dochter gaat nu bij haar oom wonen en samen gaan ze op zoek naar iemand die de Japanse meester kan verslaan.
Quand J'avais 5 Ans Je M'ai Tué (1994) Quand J'avais 5 Ans Je M'ai Tué (1994)
Gils is een grillige, dromerige knaap die intens verliefd is op een rebels schoolmeisje Jessica. Hij krijgt problemen met het gezag. Omwille van zijn buitensporig gedrag wordt hij naar een psychiatrisch instituut voor kinderen gestuurd. Een jonge medevoelende arts slaagt erin het vertrouwen van Gils te winnen, maar een autoritaire psychiater die boven hem staat probeert hem tegen te werken.
Quand J'étais Chanteur (2006) Quand J'étais Chanteur (2006)
Alain is een 50-jarige feestzanger in Clermont-Ferrand. Hij doet feesten, partijen, bruiloften en inauguraties en is wereldwijd bekend in Clermont-Ferrand. Zingen is zijn leven, totdat hij de 28-jarige Marion ontmoet, die met haar zoontje Alain's woonplaats binnentrekt.
Quand Je Serai Star (2004) Quand Je Serai Star (2004)
Marc is de zoon van een verdwenen zanger en hij leeft samen met Diane, zijn excentrieke moeder en actrice op haar retour. Homoseksueel en seropositief laat Marc zijn studie vallen om steward te worden en zo te ontsnappen aan de artificiële wereld van zijn moeder lief.
Quand la Femme S'en Mêle (1957) Quand la Femme S'en Mêle (1957)
Een eigenaar van een nachtclub in Parijs maakt een deal met een huurmoordenaar om de minnaar van zijn vrouw om het leven te brengen.
Quand la Mer Monte... (2004) Quand la Mer Monte... (2004)
Irène is op tournee door Frankrijk met haar one-woman-show 'Sale Affaire'. Tijdens de pauze van een van haar optredens maakt ze kennis met de charmante Dries, en het is liefde op het eerste gezicht.
Quand les Anges S'en Mêlent... (2005) Quand les Anges S'en Mêlent... (2005)
Esther is een jonge schrijfster die haar eerste boek probeert te publiceren. Haar ouders vinden haar de perfecte dochter, zeker omdat ze binnenkort met de jonge dokter David zal trouwen. Esther wordt heen en weer getrokken tussen haar ouders die willen dat ze trouwt en haar zuster die haar aanraadt om haar huwelijk te overwegen.
Quand les Étoiles Rencontrent la Mer (1996) Quand les Étoiles Rencontrent la Mer (1996)
Kapila wordt geboren op de dag van een zonsverduistering, een 'zichtbare disharmonie van de hemel'. Volgens traditie in Madagaskar bezitten kinderen die onder dergelijke omstandigheden worden geboren grote en gevaarlijke krachten. Als test moet Kapila een nacht doorbrengen tussen het vee. Hij overleeft dit, maar niet door eigen toedoen. Een kinderloze jonge vrouw redt Kapila, waarmee ze voor altijd zijn lot verandert. Kapila blijft verlamd aan een been (de naam 'Kapila' betekent zoiets als 'manke') en wordt gezien als een soort outcast. De jonge vrouw adopteert hem en neemt hem mee naar de grote stad, waar hij wordt geconfronteerd met de harde en gewelddadige kanten van de armoede. Als zijn enige vriend wordt doodgeslagen groeit hij verder op zonder vrienden. Eenmaal volwassen geworden realiseert Kapila zich dat hij over geheime krachten beschikt die hij niet kan beheersen. Nadat zijn adoptiemoeder is overleden, onderneemt hij een reis die hem naar zijn vader en naar zijn geboortedorp zal voeren.
Quand les Hommes Pleurent... (2001) Quand les Hommes Pleurent... (2001)
De jonge Marokkaanse filmmaakster Yasmine Kassari (‘Chiens Errants’) trok naar het zuiden van Spanje om de situatie van Marokkaanse illegale arbeiders te onderzoeken. Kassari volgt vier Marokkaanse mannen die illegaal de Middellandse Zee zijn overgestoken om in Zuid-Spanje een baan te vinden. Ze komen terecht op grote fruitplantages in Andalusië, waar altijd (goedkope) handenarbeid te kort is. De Spaanse werkgevers hebben deze werkkrachten broodnodig en zijn uit opportunisme tegen hun regularisatie omdat geregulariseerde arbeiders recht hebben op een minimumloon en sociale voorzieningen.
Quand On Sera Grand (2000) Quand On Sera Grand (2000)
De joodse Simon worstelt met het leven. Hij voelt zich heen en weer geslingerd tussen zijn beroep als journalist en zijn familie en vrienden.
Quand Te Tues-Tu? (1953) Quand Te Tues-Tu? (1953)
Een burggraaf is geruïneerd en wil zelfmoord plegen. Een jonge feestganger die door zijn schuldeisers wordt achtervolgd, kan 60 miljoen erven op voorwaarde dat hij met een weduwe trouwt. De tweede stelt aan de eerste voor om hem een dienst te verlenen: hij moet zijn minnares trouwen alvorens zelfmoord te plegen. Zo kan hij de voorwaarden van het testament vervullen en toch trouwen met de vrouw die hem bevalt. Maar eens getrouwd, vindt de burggraaf zijn smaak in het leven terug.
Quand tu Descendras du Ciel (2003) Quand tu Descendras du Ciel (2003)
Jérôme en zijn moeder proberen de familieboerderij levend te houden, maar het is zo moeilijk dat Jérôme voor enkele maanden werk gaat zoeken in de stad.
Quand Tu Liras Cette Lettre (1953) Quand Tu Liras Cette Lettre (1953)
Een novice verlaat het klooster om voor haar zus te zorgen. Een jonge losbol drijft een wig tussen beiden, maar zelfs in dit voor Melville voorts ongewoon melodrama ontsnapt niemand aan zijn lot.
Quando Alice Ruppe lo Specchio (1988) Quando Alice Ruppe lo Specchio (1988)
De geschifte Lester Parson begint na de dood van zijn vrouw weer andere vrouwen te ontmoeten maar ook later te vermoorden als hij flauw van ze is. Rijke, tussen de dertig- en veertigjarigen zijn vooral zijn doelwit.
Quando Dico Che Ti Amo (1968) Quando Dico Che Ti Amo (1968)
Tony is een populaire zanger die voortdurend achter de meisjes aan zit. Hier komt echter verandering in wanneer hij zangeres Sandra leert kennen. Nu Tony het zelf serieus meent, komt hij erachter hoe moeilijk het allemaal kan zijn, zeker als er ook nog een rivaal opduikt die eveneens verliefd is op Sandra.
Quando la Coppia Scoppia (1980) Quando la Coppia Scoppia (1980)
Enrico Granata is 30 jaar en getrouwd, maar zijn vrouw deelt hem mee dat het over is tussen hen. Wanneer een andere man binnen komt in het leven van zijn vrouw, wordt Enrico ontzettend jaloers en begint hij een offensief om zijn vrouw terug te winnen.
Quando le Donne Avevano la Coda (1970) Quando le Donne Avevano la Coda (1970)
Een groep van zeven jonge, mannelijke holbewoners groeit op op een klein eiland. Nadat een brand alle begroeiïng heeft vernietigd, gaan zij op zoek naar een nieuwe woonplaats. Op een dag vangen zij een vreemd 'dier', dat wel qua uiterlijk heel erg op hun lijkt, alleen zachter en met langer haar. Zij, Filli (Senta Berger), wordt verliefd op één van de broers en weet hem ervan te overtuigen dat het veel leuker kan zijn om haar niet op te eten.
Quando le Donne Persero la Coda (1972) Quando le Donne Persero la Coda (1972)
Twee stammen holbewoners maken zich op voor een onderlinge oorlog. De oorzaak is oplichter Ham (Lando Buzzanca) die onrust heeft veroorzaakt. De stam van Filli (Senta Berger) leefde vrij en blij in het skelet van een dinosaurus, maar Ham liet hen kennismaken met moderne technieken, slimmere handelswijzen en economie. Tot overmaat van ramp wordt Filli ook nog eens verliefd op Ham.
Quando Sei Nato non Puoi Più Nasconderti (2005) Quando Sei Nato non Puoi Più Nasconderti (2005)
Op een nacht, tijdens een zeilreis over de Middellandse Zee, valt Sandro, de zoon van een rijke Italiaanse ondernemer, overboord. Men gaat er van uit dat hij dood is. Echter Sandro is gered door een boot met illegale immigranten op weg naar de Italiaanse kusten. Er begint voor hem een avontuurlijke reis naar Italië, waarbij aan het einde niets meer hetzelfde zal zijn.
Quando te Donne si Chiamavano 'Madonne' (1972) Quando te Donne si Chiamavano 'Madonne' (1972)
In een klein, vredig dorpje in de Middeleeuwen staat een vrouw terecht wegens overspel. Ondertussen proberen drie jongemannen drie meisjes te verleiden, waarvan de ene de dochter is van een ontrouwe madonna (oud-italiaans voor dame) en een ander is een maagd die is bang gemaakt voor mannen. Hun plannen met de meisjes doorkruisen echter de intriges van twee oudere dames.
Quando una Donna Non Dorme (2000) Quando una Donna Non Dorme (2000)
Sara, een stille bibliothecaresse gaat met tegenzin een affaire in, omdat de vorige niet zo best verliep. Bruno, een cynische jongeman, die een one-night stand zoekt komt Sara tegen. In plaats van de one-night stand blijken ze meer voor elkaar te voelen dan ze vooraf verwachtten..
Quante Volte... Quella Notte (1972) Quante Volte... Quella Notte (1972)
John en Tina ontmoeten elkaar op een zonnige dag in het park. De vlam slaat meteen in de pan en ze besluiten om 's avonds uit eten te gaan. Na het diner komt Tina thuis met een gescheurde jurk, en heeft John een paar vreemde krassen op zijn voorhoofd. Niemand kan echter precies zeggen wat er gebeurd is, want zowel Tina, John als de portier van het restaurant hebben zo hun eigen versie van het verhaal.
Quanto Vale ou É por Quilo? (2005) Quanto Vale ou É por Quilo? (2005)
Slavendrijver Candinho (Sílvio Guindane) brengt de voortvluchtige, zwangere slaaf Arminda (Cláudia Mello) terug naar haar meester. Ze was weggelopen na de verkrachting door Candinho. Hij behandelt haar nogal gewelddadig en hierdoor krijgt ze een miskraam.
Quantrill's Raiders (1958) Quantrill's Raiders (1958)
In Amerika is de Burgeroorlog in volle gang. Op verschillende plaatsen teisteren guerillabendes het al zwaar getroffen land. Een zo'n bende plant een overval op het wapenarsenaal van Kansas.
Quantum of Solace (2008) Quantum of Solace (2008)
Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond (Daniel Craig) moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Samen met M (Judi Dench) ondervraagt hij Mr White (Jesper Christensen), wiens bekentenissen tot meer inzicht leiden wat betreft de complexe afperspraktijken waar Lynd mee te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haiti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille (Olga Kurylenko) ontmoet.
Quarantine (1999) Quarantine (1999)
Terroristen hebben een mysterieus virus losgelaten op een klein Amerikaans dorp. De Amerikaanse President stelt onmiddelijk een team samen van wetenschappers die moeten voorkomen dat het virus de mensheid uitroeit. Zelf gaat hij in quarantaine op een afgelegen eiland, maar ook hier blijkt hij niet veilig te zijn..
Quarantine (2008) Quarantine (2008)
Televisie journaliste Angela Vidal en haar cameraman lopen mee met de lokale brandweer. Op een nacht moet de brandweer een oude vrouw redden, die in een brandend gebouw vast is komen te zitten. Maar wat in eerste instantie op een doodnormale routineklus lijkt, begint langzamerhand te veranderen in een gruwelijke en duistere nachtmerrie.
Quare Fellow, The (1962) Quare Fellow, The (1962)
De radicale Thomas Crimmin, die nog maar net droog achter de oren is, wordt als bewaker geplaatst in een gevangenis in Dublin en komt overhoop te liggen met de liberale opvattingen van de directeur over de doodstraf. Totdat hij gaat inzien hoe verschrikkelijk barbaars en onrechtvaardig het wel niet is.
Quarry, The (1998) Quarry, The (1998)
Een ontsnapte gevangene vermoordt per ongeluk een geestelijke, ontdoet zich van het lijk en neemt vervolgens diens identiteit aan. Het lijkt een aardig plan, maar al spoedig gaat er van alles mis.
Quarterback Princess (1983) Quarterback Princess (1983)
Een scholiere (Helen Hunt) is geselecteerd voor het American football-team van de universiteit en behoort nu tot 'de jongens'. Ze schopt het zelfs tot 'koningin van de groene mat'.
Quartet (1948) Quartet (1948)
Vier korte verhalen van W. Somerset Maugham worden verfilmd door vier verschillende regisseurs. In "The Facts of Life" van Ralph Smart wordt een onschuldige, naïeve jonge Brit het doelwit van een knappe avonturierster. Harold French’s "The Alien Corn" gaat over een jonge aristocraat die hoopt een professioneel concertpianist te worden. "The Kite" van Arthur Crabtree vertelt het verhaal van een uitvinder die zijn werk boven alles plaatst en daardoor zijn vrouw verwaarloost. En "The Colonel's Lady" van Ken Annakin gaat over een vrouw die haar stijve echtgenoot voor aap zet, door een aantal romantische gedichten te publiceren.
Quartet (1981) Quartet (1981)
Film die zich afspeelt rond 1920 in de Parijse wijk Montparnasse. Marya Zelli is een prachtige jonge vrouw die zichzelf berooid weet als haar man, een kunsthandelaar, wegens diefstal naar de gevangenis wordt gestuurd. Heidler, een rijke weldoener en zijn schilderende vrouw Lois, besluiten haar in huis te nemen. Heidler, die een reputatie met vrouwen heeft, weet Marya al snel te verleiden terwijl Lois leidzaam moet toekijken.
Quartetto Basileus, Il (1984) Quartetto Basileus, Il (1984)
Na de dood van de eerste violist besluiten de drie overige leden van het kwartet te stoppen en eindelijk eens van het echte leven te gaan genieten. Het echte leven blijkt minder meeslepend dan vermoed en als een jonge, talentvolle adonis zich aanbiedt voor de rol van eerste violist zijn ze blij weer aan de slag te kunnen. De jongeman blijkt echter een frivool en werelds leven te leiden, hetgeen de heren nog ouder maakt dan ze al waren.
Quartier de Femmes (1974) Quartier de Femmes (1974)
Veroordeeld wegens moord wordt een mooi jong koppel uitgeleverd aan een gevangenis die bestuurd wordt met een ijzeren vuist. Met aan het hoofd een gekke kolonolel belooft dit oord verschrikkelijke wandaden met weinig kans op ontsnappen.
Quartier V.I.P (2005) Quartier V.I.P (2005)
Alex is een gevangenisbewaker die een voorstel krijgt van Bertrand, een zakenman die opgepakt is wegens fraude. Bertrand is bang dat zijn vrouw er met zijn geld ervandoor gaat en doet Alex een voorstel waarbij ze allebei een deel van zijn geld krijgen. Daarvoor speelt Alex 's avonds een Zwitserse zakenman en maakt zo kennis met Louisette, de vrouw van Bertrand. Het plan lijkt te lukken totdat Alex meer interesse in Louisette krijgt dan in het geld.
Quartieri Alti (1945) Quartieri Alti (1945)
Een jonge, libertijnse minnaar van een rijke oudere dame, wordt verliefd op een mooi jong meisje. Ze verloven zich zonder dat hij haar iets vertelt over zijn dubbel leven. Ondanks het feit dat zijn vrienden zelf profiteren van zijn verhouding met de rijke vrouw, keuren ze zijn gedrag niet goed en proberen te verhinderen dat hij met zijn verloofde trouwt.
Quase Dois Irmãos (2004) Quase Dois Irmãos (2004)
De film gaat over de vreemde vriendschap tussen twee mannen uit verschillende sociale klassen. Miguel is een senator en zijn jeugdvriend Jorge is een grote drugsdealer. In de jaren zeventig komen ze elkaar weer tegen in de gevangenis. Miguel komt er terecht om politieke redenen, Jorge vanwege zijn drugshandel.
Quasimodo d'El Paris (1999) Quasimodo d'El Paris (1999)
El Paris, 1999. De lelijke en dove bultenaar Quasimodo werd door zijn vader verkocht toen hij vier jaar oud was. Nu is hij nog steeds afhankelijk van de man die hem toen kocht, de eerloze aartsdeken van de Notre-Dame, Frollo. Wanneer El Paris geterroriseerd wordt door een seriemoordenaar, valt de verdenking op Quasimodo.
Quatermass 2 (1957) Quatermass 2 (1957)
Dokter Quartermass heeft de leiding over een belangrijk, nucleair laboratorium, dat druk doende is met de bouw van enorme raketten voor de kolonisatie van de maan. Buitenaardse wezens steken hier op gruwelijke wijze een stokje voor, door zich in het brein van de aardse bevolking te nestelen.
Quatermass and the Pit (1967) Quatermass and the Pit (1967)
Terwijl er een nieuwe gang wordt gegraven voor de Metro, ondekken de arbeiders, eerst een geraamte en dan iets waarvan zij denken dat het een Duitse raket is uit de 2e wereldoorlog. Na betere bestudering van de raket blijkt deze niet van de aarde afkomstig te komen.
Quatermass Xperiment, The (1955) Quatermass Xperiment, The (1955)
Een raket, gelanceerd door het team geleidt door Prof. Quatermass, land in het Engelse platte land. Van de drie leden van de bemanning, zijn er twee op mysterieuze wijze verdwenen. De derde, nog nauwelijks in leven, ondergaat een vreselijke metamorfose, veranderend in een monsterlijk 'ding'. Als hij onsnapt en achtervolgt door inspecteur Lomax, begint dieren en mensen te vermoorden om zijn transformatie te voeden. Quatermass beseft dat dit de manier is gekozen door 'aliens' om de aarde te overmeesteren.
Quatorze Juillet (1933) Quatorze Juillet (1933)
Jean is een jonge taxichauffeur. Anna, zijn buurmeisje die bloemen verkoopt is hopeloos verliefd op hem , maar Jean zit nog met zijn gedachten bij zijn laatste relatie Pola...
Quatre Cents Coups, Les (1959) Quatre Cents Coups, Les (1959)
De twaalf jaar oude Antoine Doinel woont samen met zijn moeder en zijn stiefvader in een piepklein appartementje in Parijs. Zijn moeder heeft een kop vol zorgen met haar zoon, geldgebrek en een minnaar op het werk. Zijn stiefvader is een vriendelijke man maar voelt weinig genegenheid ten opzichte van de jongen. Beiden zijn vaak weg van huis en geven Antoine maar weinig aandacht. Op school staat Antoine gebrandmerkt als een onruststoker; wanneer een pin-upblaadje in de klas wordt rondgegeven is het net in zijn handen wanneer de leerkracht het afneemt. Het gaat van kwaad naar erger en Antoine begint te spijbelen. Hij belandt op straat en vult zijn tijd met naar de film gaan en kattenkwaad uithalen...
Quatre Étoiles (2006) Quatre Étoiles (2006)
Franssou is een jongedame die op een dag zomaar 50.000 Euro erft. Ze heeft echter geen idee wat ze met al dat geld moet doen, maar besluit dan maar eens de Côte d'Azur te bezoeken om het geld uit te geven. Hier loopt ze de playboy Stéphane tegen het lijf, die vooral op het geld van dames uit blijkt te zijn. Franssou laat zich echter niet zomaar beetnemen.
Quatre Garçons Pleins d'Avenir (1997) Quatre Garçons Pleins d'Avenir (1997)
Een film over de avonturen van vier vrienden, studenten in Aix-en-Provence. Onder hen Arnaud, een grote vriendelijke jongen, die net vernomen heeft dat hij voor de derde keer zijn 1e jaar moet overdoen. Gezien zijn wanhoop, besluiten zijn vrienden hem te helpen. Diezelfde nacht nog gaan ze de resultaten van Arnaud veranderen. Door hun belofte te houden vindt Arnaud zichzelf terug wanneer hij verneemt dat hij mag overgaan als hij slaagt voor zijn mondeling.
Quatre Nuits d'un Rêveur (1971) Quatre Nuits d'un Rêveur (1971)
Jacques is een jonge schilder uit Parijs die op een dag bij toeval Marthe tegenkomt, die op het punt staat zelfmoord te plegen door van de Pont Neuf af te springen. Hier had ze met haar vriend afgesproken, maar hij is nergens te bekennen. Ze vindt echter troost bij Jacques, en al snel worden ze verliefd. Na vier dagen verschijnt de vriend van Marthe echter alsnog ten tonele.
Quattro dell'Apocalisse, I (1975) Quattro dell'Apocalisse, I (1975)
Utah, 1873. Vier criminelen reizen de gehele Badlands af op zoek naar voedsel, water en mensen om te beroven. Als ze voor zoveelste keer lastig gevallen worden door de beruchte Mexicaanse bandiet Chaco gaan ze wraak op hem nemen.
Quattro dell'Ave Maria, I (1968) Quattro dell'Ave Maria, I (1968)
Bandiet Cacopoulos (Elli Wallach) wordt gered van de strop en gaat achter zijn drie vrienden aan dankzij wie hij vijftien jaar in de gevangenis zat. Tweede film uit de Cat Stevens & Hutch Bessy trilogie van Giuseppe Colizzi (met Terence hill en Bud Spencer).
Quattro Figli Unici (1992) Quattro Figli Unici (1992)
Virginia is journaliste. Ze is gescheiden van Ennio. Op een dag is haar zoon Paolo spoorloos verdwenen. Samen met haar vriend Giorgio gaat ze op zoek. De zoektocht is vruchteloos. Virginia roept Ennio's hulp in, maar ook dit levert niets op. Giorgio ontdekt dat Virginia's dochter, Micol, het hele huis met afluisterapparatuur heeft volgestopt. De confrontatie met de opnames leidt tot een evaluatie van het verleden en inzicht in Paolo's beweegredenen om weg te lopen. Wijzer geworden gaan ze gezamelijk weer op pad om haar zoon te vinden...
Quattro Giornate di Napoli, Le (1962) Quattro Giornate di Napoli, Le (1962)
Toen de Duitse troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog, de Italiaanse stad Napels binnentrokken leidde dit tot een hevige vierdaagse veldslag met van tot de tand toe gewapende Napolitanen die voor hun stad en hun vrijheid besluiten te vechten. Het verzet wordt aangewakkerd door de dood van het tienjarige kind Gennarino Capuozzo.
Quattro Notti con Alba (1962) Quattro Notti con Alba (1962)
Tijdens de terugtocht van het Italiaanse leger in Libia wordt een kleine troep afgesneden van hun bataljon. Langs de weg neemt Luitenant Fassi een meisje mee, dat aan een luchtaanval ontsnapte, waarvan hij denkt dat zij een verpleegster is. De komst van de jonge vrouw leidt tot sommige disciplineproblemen onder zijn mensen. Nochtans blijft hij respect voor haar koesteren, zelfs als hij ontdekt dat ze in werkelijkheid een prostituee is. Hij gaat meer en meer van haar houden en is diepbedroefd als zij bij de aankomst op de basis uit elkaar moeten gaan...
Quax in Afrika (1946) Quax in Afrika (1946)
Piloot Otto Groschenbügel, die vroeger bekend stond als “Quax de brokkenpiloot”, is uitgegroeid tot een doorwinterde piloot en is nu vliegleraar op de Fliegerhorst. Hoewel Quax eigenlijk een aardig persoon is, is hij voor zijn leerlingen een ware dictator. Daarbij zijn vrouwelijke piloten voor hem de allergrootste gruwel. Tot zijn ontzetting krijgt hij twee dames als vliegleerling toebedeeld, en als tevens zijn vriendin Marianne op het vliegveld opduikt, is hij de wanhoop nabij.
Quax, der Bruchpilot (1941) Quax, der Bruchpilot (1941)
Touroperator (Rühmann) wil graag leren vliegen maar al snel blijkt dat hij meer van verstand heeft van reizen. En zoals een collega piloot-in-de-dop hem zingend voorhoudt: 'Wenn man vom Fliegen nichts versteht, die Himmelfahrt nach unten geht.'
Que É Isso, Companheiro?, O (1997) Que É Isso, Companheiro?, O (1997)
1969, Rio de Janeiro. Terwijl de ogen van de wereld op de maanlanding zijn gericht, zit Brazilië gevangen in een dictatuur, waarin persvrijheid en burgerrechten al een half jaar zijn afgeschaft. De jonge journalist Fernando en zijn vriend Cesare voegen zich bij de terroristische organisatie MR8 om de strijd tegen de Braziliaanse dictatuur aan te gaan.
Que Faisaient les Femmes Pendant Que l'Homme Marchait... (2000) Que Faisaient les Femmes Pendant Que l'Homme Marchait... (2000)
geregisseerd door Chris Vander Stappen
met Marie Bunel, Hélène Vincent en Tsilla Chelton
Que la Bête Meure (1969) Que la Bête Meure (1969)
Het zoontje van een weduwnaar wordt overreden door een wegpiraat. De vader gaat op zoek naar de identiteit van de dader om zich te wreken en ontdekt dat diens dood voor zijn omgeving een bevrijding zou betekenen.
Que la Fête Commence... (1974) Que la Fête Commence... (1974)
Frankrijk, 1719. Lodewijk de 14e is 4 jaar dood, Philippe d'Orleans is de regent. Hij is liberaal en een libertijn. Zijn rechterhand, Dubois, een atheïstische priester, net zo libertijns als Philippe, probeert zijn voordeel te halen bij een kleine opstand geleid door een Bretonse edelman (Pontallec) om zo aartsbisschop worden.
Que la Lumière Soit (1998) Que la Lumière Soit (1998)
Niemand minder dan God heeft een scenario geschreven. Hij gaat op aarde op zoek naar de juiste regisseur. Allereerst zoekt hij die in Californië. Maar tevergeefs. Dan herinnert God zich nog een oude vlam, werkzaam in de filmindustrie ergens in Frankrijk.
Que les Gros Salaires Lèvent le Doigt! (1982) Que les Gros Salaires Lèvent le Doigt! (1982)
Andre Joeuf (Jean Poiret) is de bedrijfsleider van een verzekeringskantoor. Als hij op een dag een deel van zijn personeel noodgedwongen moet ontslaan, weet hij niet hoe hij moet kiezen. Hij besluit om ze allen op zijn buitenverblijf uit te nodigen en er een spel van te maken. Hij laat zijn personeel de stoelendans doen! Wie na het stoppen van de muziek nog staat zal zijn baan verliezen.
Que Personne Ne Sorte (1962) Que Personne Ne Sorte (1962)
Tussen Kerstmis en Nieuwjaar ontvoeren zes misdadigers de dochter van een ambassadeur. Terwijl ze op het losgeld wachten treedt Monsieur Wens op. Hij slaagt erin hun schuilplaats te vinden en gebruikt grappige vermommingen om hen te misleiden. Slaagt hij er ook in om het meisje te bevrijden?
Qué Tan Lejos (2006) Qué Tan Lejos (2006)
Esperanza en Tristeza moeten allebei naar Cuenca. Door een ongelukkige wending van gebeurtenissen verloopt hun trip niet zoals verwacht. De bus die zij moeten nemen heeft vertraging ten gevolge van een arbeidersstaking. Ze besluiten al liftend alleen verder te reizen. Op die manier komen ze met heel wat verschillende mensen in contact en die helpen hen het doel van hun reis opnieuw te evalueren.
Que Viva Mauricio Demierre (2006) Que Viva Mauricio Demierre (2006)
Twintig jaar na de moord op de Zwitser Mauricio Demierre trekt zijn toenmalige vriendin Chantal Bianchi terug naar Nicaragua, naar de resten van een revolutie. Mauricio trok in 1982 met Chantal naar Nicaragua om de Sandinistische regering te helpen bij de opbouw van het land. Wanneer hij wordt vermoord door de door de VS ondersteunde contrarevolutionairen maakt dat van hem een martelaar. 'Que Viva Mauricio Demierre' schetst een opmerkelijk beeld van de revolutie en de rol van de kerk daarin. Met als rode draad Chantals inspanningen een theaterstuk opgevoerd te krijgen bij het graf van haar vriend.
Québec-Montréal (2002) Québec-Montréal (2002)
Highway 20. Vier auto’s en negen inzittenden zijn om geheel verschillende redenen ‘on the road’ van Québec naar Montréal. Drie jongens zijn helemaal klaar voor een zonvakantie en moeten een vliegtuig naar Cuba halen. Een aangeschoten spelletjesontwerper is samen met zijn aantrekkelijke collega onderweg naar een vergadering. Een neurotische man en zijn ongeduldige echtgenote verhuizen naar de ‘grote stad’. Een advocaat en womanizer tenslotte, verdeelt zijn aandacht tussen de weg, zijn werk en zijn mobiele telefoon. De hele reis wordt er gebabbeld, gepraat, gevlijd, gemopperd, getierd en gevloekt. De hele reis is iedereen met zijn eigen dingen bezig totdat…
Queen (1993) Queen (1993)
De eigenaar van een plantage krijgt een verhouding met één van zijn slavinnen. Uit deze betrekking wordt een lichtgetint meisje geboren genaamd Queenie. Terwijl zij opgroeit slaat ze de ellende om haar heen gade. Als halfbloed blijkt het bovendien niet makkelijk om ergens bij te horen.
Queen Bee (1955) Queen Bee (1955)
Eva Phillips lijkt het toonbeeld van zuidelijke elegantie en charme. Schijn bedriegt want ze gunt anderen het licht in de ogen niet. Haar man, een textielmagnaat, is aan de drank om het met haar uit te houden. Zijn zus staat op het punt om met de opzichter te trouwen, de man van wie Eva vroeger gehouden heeft. Zij zet alles op alles om het huwelijk te ondermijnen.
Queen Christina (1933) Queen Christina (1933)
Een door volk en edelen op handen gedragen Zweedse koningin (1626-1689) trekt in mannenkleren door het land. Ze wordt verliefd op de Spaanse ambassadeur en geeft op haar 28ste de kroon op, zonder de man van haar hart te kunnen trouwen. Vervolgens verlaat ze ook haar volgelingen.
Queen Is Crowned, A (1953) Queen Is Crowned, A (1953)
Deze documentaire verslaat de ceremoniële kroning van koningin Elizabeth II in 1953. Deze heugelijke dag werd helaas enigszins verstoord door het druilerige weer en de staking van Londense buschauffeurs. Maar Rank Organisation, die de opnamen liet uitvoeren, stuurde voldoende cameramannen op pad om de ceremonie en de kerkelijke dienst in de Westminster Abbey vast te leggen.
Queen Kelly (1929) Queen Kelly (1929)
Als prins Wolfram von Coburg Nassau een obsessieve liefde ontwikkelt voor het weesmeisje Gloria, wordt zij van het hof verbannen en door haar tante gedwongen met een monsterlijk plantage-eigenaar in Duits Kongo te trouwen.
Queen Kong (1976) Queen Kong (1976)
Grootschalige persiflage op de originele King Kong waarbij de beruchte aap een vrouwtje is en strijdt voor de onafhankelijkheid van het vrouwelijke ras.
Queen of Blood (1966) Queen of Blood (1966)
In het jaar 1990 ontvangt de NASA een boodschap van een buitenaards ras, dat meldt dat één van hun schepen gecrashed is op Mars. Er wordt een ruimteschip op af gestuurd, en de astronauten vinden bij het wrak een vreemde, lichtgroene vrouw.
Queen of Hearts (1989) Queen of Hearts (1989)
Een groot gezin leeft onder erbarmelijke omstandigheden in een armoedige Italiaanse wijk in London. De vader van het gezin, bestaande uit de ouders, twee jongens en twee meisjes, heeft een zware gokverslaving en het hele gezin gaat gebukt onder zijn torenhoge schulden. Helaas is dit niet het enige probleem. Het jongste meisje raakt zwanger van een jongen waarmee ze niet getrouwd is. Het oudste meisje ontvlucht het ouderlijk huis om te trouwen en wanneer één van de zonen deurwaarder wordt, probeert de andere zoon een en ander weer op orde te krijgen.
Queen of Outer Space (1958) Queen of Outer Space (1958)
Drie Amerikaanse astronauten landen als eersten op Mars en ontdekken dat de planeet wordt bewoond door bloedmooie vrouwen. De mannen laten zich gewillig meenemen naar de koningin, die echter een paar snode plannetjes voor het drietal in gedachten heeft.
Queen of Sheba's Pearls, The (2004) Queen of Sheba's Pearls, The (2004)
Enkele jaren na WOII, het Engelse platteland. Op de vooravond van Jacks 16e verjaardag verschijnt er een mysterieuze jonge vrouw. Nancy is Zweedse en komt zich aanbieden als hulp in het huishouden. Ze lijkt als twee druppels water op de moeder van Jack, die acht jaar geleden verdween. Haar verschijning brengt nogal wat opschudding teweeg binnen het gezin.
Queen of Spades, The (1949) Queen of Spades, The (1949)
Een bejaarde barones sluit een deal met de duivel en verkoopt haar ziel. In ruil ervoor wil ze altijd winnen met kaarten. Een leger officier, zelf fanatiek kaarter, wil achter haar geheim komen door haar te vermoorden waarna hij achtervolgd wordt door haar geest.
Queen of the Amazons (1947) Queen of the Amazons (1947)
Een stelletje (Robert Lowery en Patricia Morison) gaat samen met een groep op expeditie in de jungle. Eenmaal daar raakt de man zoek, de vrouw neemt het team op sleeptouw en probeert haar man door middel van wat oude kaarten terug te vinden. Hij wordt gevangen gehouden door een groep primitieve vrouwen.
Queen of the Damned (2002) Queen of the Damned (2002)
De legendarische vampier Lestat is een rockster geworden en zijn muziek zorgt ervoor dat de 6000-jaar oude vampier Akasha ontwaakt. Ze wil wraak nemen op alle mannelijke vampiers die haar hebben gevolgd, en hoopt over de aarde te kunnen heersen met Lestat aan haar zijde. Ondertussen wordt een jonge vampierjager verliefd op Lestat.
Queen of the East (1995) Queen of the East (1995)
Lady Hester Stanhope (Jennifer Saunders) is een aan lager wal geraakte aristocratische dame, die van Engeland op reis gaat naar het Midden-Oosten. Zij gaat op zoek avontuur in Egypte en belandt uiteindelijk in Syrië, waar zij zich opnieuw een machtspositie en een hoge status verwerft.
Queen of the Stardust Ballroom (1975) Queen of the Stardust Ballroom (1975)
Een groot gat valt in Bea's leven als haar man overlijdt en haar dochter en schoonzoon naar de andere kust verhuizen. Op aanraden van vriendinnen gaat ze stijldansen. Ze ontmoet er een alleraardigste postbode. Eens per jaar wordt in de Stardust een danskoningin gekozen.
Queen Sized (2008) Queen Sized (2008)
Maggie is een tiener met overgewicht die door de gemene meiden van de school wordt genomineerd voor de koningin van het schoolbal. Maggie ziet de grap echter niet en neemt de wedstrijd serieus.
Queen's Messenger (2000) Queen's Messenger (2000)
In deze moderne tijd van internet, fax en e-mail bevatten sommige boodschappen zulke geheime en gevaarlijke informatie dat ze op geen andere manier kunnen worden bezorgd dan via een ouderwets diplomatenkoffertje. In opdracht van Her Majesty's Secret Service krijgt daarom Captain Strong de uitdagende taak om een strikt vertrouwelijke mededeling te bezorgen bij de Britse Ambassadeur in Kazachstan.
Queen's Sister, The (2005) Queen's Sister, The (2005)
Gedetaileerd verslag van het leven van prinses Margaret. Vanaf de dood van haar vader in 1952 tot aan 1970, geeft de film het leven weer van een kleurrijke, vrolijke maar gecompliceerde vrouw die flamboyant leefde weer. Helaas was daar in haar positie geen plaats voor en werd ze dikwijls verpletterd door het strakke protocol.
Queen, The (2006) Queen, The (2006)
Een weergave van de veelvuldige contacten die koningin Elizabeth en premier Tony Blair met elkaar hadden, na de dood van Prinses Diana. Hoofdonderwerp was de balans die gevonden moest worden tussen het deel dat een privé-aangelegenheid van de Koninklijke familie was en de roep van het volk tot een openbare rouwceremonie.
Queenie (1987) Queenie (1987)
Queenie heeft bijzonder hard gewerkt om haar huidige maatschappelijke status te bereiken. Nu is ze eindelijk zowel in Calcutta als Hollywood beroemd. Queenie heeft echter ook een duister verleden en haar rivalen liggen op de loer om de carrière waar ze zo voor geknokt heeft, om zeep te helpen.
Queenie in Love (2001) Queenie in Love (2001)
De 24-jarige Queenie, kinderbegeleidster met acteeraspiraties, verkiest de achterbuurten van de East Village, Manhattan, boven de miljoenenvilla van haar ouders. In dezelfde buurt woont Horace, ex-agent en volgens zijn dokter terminaal ziek. Horace vraagt zich af wat het leven nog te bieden heeft. En dan neemt Queenie hem op sleeptouw.
Queens Logic (1991) Queens Logic (1991)
Van een groep vrienden uit Queens, New York, gaat een stel trouwen. Die bijeenkomst is voor al die dertigers aanleiding om hun leven nog eens te evalueren. Het blijkt een nogal confronterende terugkomst. Na al die jaren zijn ze in principe allemaal hetzelfde gebleven. Bovendien krijgt de aanstaande bruidegom last van bindingsangst en is het nog maar de vraag of de bruiloft doorgaat. Niettemin besluiten de vrienden om een vrijgezellenavond te organiseren waar de gemoederen nog eens extra verhit worden.
Queer as Folk 2 (2000) Queer as Folk 2 (2000)
Stuart, Vince en Nathan zijn terug voor een laatste wilde avontuur op Canal Street. Maar tussen de geweldige nachten uit, one-night stands, clubbing, is niet alles okay. Iemand probeert Stuart te blackmailen. Maar Stuart is niemand zijn slachtoffer, hij zoekt wraak. Als Stuart terugvecht, zit Vince in een dilemma...... Zal Nathan over zijn verliefdheid voor Stuart komen? Zal Vince ooit zijn man krijgen? Valt Stuart ooit te stoppen?
Queer Duck: The Movie (2006) Queer Duck: The Movie (2006)
Seymour Duckstein verlaat zijn vriendje, Openly Gator, wanneer hij met Miss Buzzard moet trouwen. Echter, getrouwd zijn met een vrouw bevalt hem niet en hij begint al gauw zijn oude leventje te missen.
Quei Paracul... Pi di Jolando e Margherito (1975) Quei Paracul... Pi di Jolando e Margherito (1975)
Wanneer Joseph Cavis, een maffiabaas in Istanbul, vaststelt dat zijn leiding tijdens een vergadering van de groep wordt betwist, laat hij simpelweg alle leden neerschieten en vervangt hij hen door zijn eigen mensen, die later de fabriek van Tony Tiger binnenvallen, terwijl hij aan het gaan jagen is. Zij doden zijn vrouw en zijn kleine zoon, en wanneer Tony terugkeert wordt hij neergeslagen en laat men hem achter in de brandende ruïnes van zijn huis om te sterven. Maar hij wordt gered door Olgar, die net als hem, vroeger tot de organisatie van Cavis behoorde. Beide zinnen ze op wraak, en samen met enkele ex-boksers zoeken ze Cavis' schuilplaats op.
Queimada (1969) Queimada (1969)
Een geheim agent van de Britse regering komt op een Antilliaans eiland om de revolutie tegen het Spaans kolonialisme aan te wakkeren, vanwege de Britse handelsbelangen in rietsuiker. Onder leiding van een autochtoon wordt de gouveneur omgebracht, maar deze revolutionair – door zijn volk gezien als nationale held – weigert deelname in de regering en laat een stroman van de Brit aanstellen. Hierdoor wordt hij van redder van het vaderland opeens verrader van het vaderland. Tien jaar later breekt de revolutie tegen de Engelse bezetting uit.
Quel Gran Pezzo dell'Ubalda Tutta Nuda e Tutta Calda (1972) Quel Gran Pezzo dell'Ubalda Tutta Nuda e Tutta Calda (1972)
In de Middeleeuwen keert Olimpio de' Pannocchieschi (Pippo Franco), een klungelige ridder, terug bij zijn mooie, sensuele vrouw. Gedurende zijn afwezigheid heeft Ubalda (Edwige Fenech) bij menig man het hart op hol gebracht, maar haar kuisheidsgordel zat stevig op slot. Nu haar echtgenoot is thuisgekomen krijgt zij de kans om hem de sleutel afhandig te maken, zodat zij zichzelf zal kunnen bevrijden van de gordel die haar plezier in de weg staat.
Quel Maledetto Giorno d'Inverno... Django e Sartana... (1970) Quel Maledetto Giorno d'Inverno... Django e Sartana... (1970)
geregisseerd door Demofilo Fidani
met Fabio Testi, Benito Pacifico en Jack Betts
Quel Maledetto Treno Blindato (1977) Quel Maledetto Treno Blindato (1977)
Sgt. Yeager wordt samen met een zootje ongeregeld opgepikt door een gevangenenkonvooi en de mannen worden in één van de gevangenenwagens opgesloten. Als het konvooi echter beschoten wordt door de vijand, kunnen de mannen ontsnappen en raken vervolgens verwikkeld in een grootscheepse onderneming die de Nazi's eens en voor altijd uit de weg zou moeten ruimen.
Quell'Amore Particolare (1970) Quell'Amore Particolare (1970)
Manlio en zijn zoon Paolo hebben een rustig leven samen. Het enige lichtpunt in het leven van Paolo is Cecilia. Zij genieten ervan door de meest dramatische en vreemde situaties uit te vinden: zo gebeurt het dat Paolo op een avond het meisje doodt waarvan hij houdt. Manlio moet kiezen: zijn zoon of zichzelf aan de kaak stellen. Maar Paolo pleegt zelfmoord om te verhinderen dat zijn vader moet boeten voor hem en om te vermijden dat hij zelf in de gevangenis belandt. Maar dat is niet het einde van het drama. Manlio wil de goede naam van zijn zoon bewaren en bekent een misdaad die hij zelf niet beging...
Quella Chiara Notte d'Ottobre (1970) Quella Chiara Notte d'Ottobre (1970)
Een gehuwde vrouw staat op de rand van een zenuwinzinking. De toevallige ontmoeting met de man waarvan zij gehouden heeft vóór haar huwelijk lijkt voor haar de weg te openen om haar psychologisch evenwicht te herwinnen. Hun romantisch avontuur wordt echter verstoord door een misdadige affaire waar zij ongewild bij betrokken raakt. Het zal het einde van de liefde betekenen die zij dacht gevonden te hebben, maar de romance was blijkbaar genoeg om haar te genezen.
Quella Dannata Pattuglia (1969) Quella Dannata Pattuglia (1969)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog krijgt een speciaal geselecteerd groepje commando's de gevaarlijke maar vitale missie om een brandstofdepot in de Sahara, waar generaal Rommel zijn tanks laat tanken, op te blazen.
Quella Età Maliziosa (1975) Quella Età Maliziosa (1975)
Een tuinman (Nino Castelnuovo) neemt een baan aan bij een villa in het zuiden van Italië. Daar krijgt hij echter al snel spijt van, want kort daarna raakt hij reeds verwikkeld in een driehoeksverhouding, die van kwaad tot erger gaat en uiteindelijk uitmondt in dood en verderf.
Quella Sporca Storia nel West (1968) Quella Sporca Storia nel West (1968)
Johnny heeft een nachtmerrie over zijn overleden vader, een duistere verschijning in een cape. Als hij wakker wordt loopt hij langs een toneelgroep die Hamlet speelt. Hij vertrekt te paard naar huis, alwaar hij er getuige van is dat zijn moeder door haar nieuwe man wordt geslagen. Dit alles leidt hem er toe om op zoek te gaan naar de moordenaar van zijn vader.
Quella Villa Accanto al Cimitero (1981) Quella Villa Accanto al Cimitero (1981)
Een man koopt samen met zijn vrouw en kind een 19-eeuws huis. Wat het gezin niet weet is dat er in de kelder al iemand woont. Het is dr. Freudstein die al meer dan 100 jaar daar woont maar om zo lang te kunnen blijven leven heeft hij steeds nieuwe lichaamsdelen nodig. De zoon van het gezin weet dat dr. Freudstein bestaat maar niemand gelooft hem.
Quella Villa in Fondo al Parco (1988) Quella Villa in Fondo al Parco (1988)
Op een Caraïbisch eiland wordt een fotomodel vermoord. De zus van het slachtoffer gaat samen met haar vriend op onderzoek, nadat blijkt dat er iets niet pluis is met het politie-onderzoek. Hun speurtocht leidt hen naar een onbekend deel van het eiland, waar ze oog in oog komen te staan met een ratachtig wezen.
Quelle Drôle de Gosse! (1935) Quelle Drôle de Gosse! (1935)
Alfred Gaudoin, de directeur van een fabriek, vertelt aan zijn moeder dat hij een relatie heeft met Lucie, één van zijn secretaressen. Hij wil absoluut met haar trouwen en heeft besloten haar eerst te ontslaan, om haar dan de volgende dag ten huwelijk te vragen. Maar wanneer het meisje van hem verneemt dat ze niet meer bij hem mag werken, is ze zo wanhopig dat ze zelfmoord wil plegen. Een jongeman ziet haar in de Seine springen en redt haar.
  1 -2- 3 4 5
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!