Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 -6- 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Zoeken:
Hannibal (2001) Hannibal (2001)
Na de ontsnapping uit z'n inrichting is seriemoordenaar Dr. Hannibal Lecter inmiddels al jaren ondergedoken in Florence. Een oud-slachtoffer van Lecter probeert hem terug te lokken naar Amerika, om wraak te kunnen nemen. Hij gebruikt hiervoor het enige waar Lecter in geďnteresseerd is: FBI-agente Clarice Sterling. Deze derde Hannibal Lecter film is de opvolger van Silence of the Lambs, het grote oscarwinnende succes uit 1991. Anthony Hopkins kruipt voor de tweede maal in de rol van Hannibal, maar Jodie Foster bedankte voor de eer.
Hannibal (2006) Hannibal (2006)
Het is 200 voor Christus en de Romeinen zijn de supermacht in de wereld. Zij voelen zich onoverwinnelijk, maar één man is er op gebrand daar verandering in brengen. De 26-jarige Hannibal wil wraak voor wat zijn volk en land door de Romeinen is aangedaan en trekt er met 40.000 manschappen en 37 olifanten op uit. Een barre tocht om zijn vijanden te bereiken volgt.
Hannibal Brooks (1969) Hannibal Brooks (1969)
Een krijgsgevangene mag tijdens WO II van de Duitsers in een dierentuin werken. Nadat die dierentuin wordt gebombadeerd, ontsnapt hij en neemt de olifant waar hij voor heeft gezorgd mee. Samen vluchten ze naar de Zwitserse grens de vrijheid tegemoet.
Hannibal Rising (2007) Hannibal Rising (2007)
Prequel voor Red Dragon met het verhaal over de jeugdjaren van Hannibal Lecter, van zijn kindertijd in Litouwen via zijn levensperiode in Frankrijk tot aan zijn ondergang in de V.S. Getoond wordt onder andere hoe traumatische gebeurtenissen in zijn kinderjaren invloed op hem hadden.
Hannie Caulder (1971) Hannie Caulder (1971)
Na de moord op haar echtgenoot en verkrachting van haarzelf door een drietal schurken doolt Hannie (Welch) vol wraakgevoelens rond. Ze ontmoet premiejager Thomas (Culp), die haar leert schieten en Bailey (Lee) is de sympathieke wapensmid, die haar aan een dodelijk schietijzer helpt.
Hanno Rubato un Tram (1954) Hanno Rubato un Tram (1954)
De eeuwige rivalen Cesare Mancini (Aldo Fabrizi) en Bernasconi (Carlo Campanini) werken samen op een tram, de één als bestuurder en de andere als conducteur. De rivialiteit tussen de heren gaat zo ver dat Cesare Bernasconi op alle mogelijke manieren dwars probeert te zitten op de tram.
Hanoi Hilton, The (1987) Hanoi Hilton, The (1987)
Op 26 oktober 1967 werd de Amerikaanse gevechtspiloot Williamson neergeschoten in de buurt van de Noord-Vietnamese hoofdstad Hanoi. Dat werd het begin van 5,5 jaar gevangenschap, inclusief de daarbijbehorende martelingen.
Hanover Street (1979) Hanover Street (1979)
Na gestationeerd te zijn in Engeland, ontmoet piloot Halloran de reeds getrouwde zuster Sellinger. Er ontstaat een hartstochtelijke relatie, die in gevaar komt wanneer Halloran wordt ingehuurd door Sellingers echtgenoot.
Hans Brinker or the Silver Skates (1962) Hans Brinker or the Silver Skates (1962)
De vader van Hans Brinker wordt ernstig ziek. Om de rekeningen van diens behandeling te kunnen betalen, zal Hans een schaatswedstrijd moeten winnen.
Hans Christian Andersen (1952) Hans Christian Andersen (1952)
Verzonnen biografie over de schoenlapper en befaamde Deense sprookjesverteller Hans Christian Andersen (Danny Kaye), die iedereen weet te vermaken met zijn verhalen.
Hans Christian Andersen: My Life as a Fairy Tale (2001) Hans Christian Andersen: My Life as a Fairy Tale (2001)
Als enig kind in een arm Deens gezin trekt Hans zich terug in zijn eigen fantasiewereld. Zijn met de hand gesneden poppetjes, zijn vaders verhalen voor het slapen gaan en zijn eigen aanleg voor fantastische verhalen geven hem de gelegenheid te ontsnappen aan de realiteit.
Hans im Glück (1999) Hans im Glück (1999)
Molenaarsknecht Hans ontdekt op een ochtend dat hij heimwee heeft en verlangt naar zijn ouderlijk huis, dat hij zeven jaar geleden heeft moeten verlaten. Hij maakt zich op voor een lange reis...
Hans im Glück - Drei Versuche, das Rauchen Loszuwerden (2003) Hans im Glück - Drei Versuche, das Rauchen Loszuwerden (2003)
Filmmaker Peter Liechti rookt al dertig jaar. De documentaire is een verslag van zijn pogingen eindelijk definitief te stoppen. Maar ook is het een filmisch essay over de Zwitserse maatschappij in het algemeen en de innerlijke strijd van een roker in het bijzonder. Liechti onderneemt tot drie keer toe een lange voettocht, waarbij hij slechts uitgerust is met een rugzak, wandelschoenen, een dagboek en een videocamera.
Hans van Mierlo, Wat Ik Nog Steeds te Schrijven Droom (2006) Hans van Mierlo, Wat Ik Nog Steeds te Schrijven Droom (2006)
"Het was een soort vliegwiel dat je op gang hebt gebracht, ik kon helemaal niet meer terug", zegt Hans van Mierlo in de film over zijn politieke loopbaan. Die loopbaan begon in 1966 toen hij met een aantal medestanders de politieke partij D66 oprichtte. Goed zichtbaar vanuit het redactielokaal van het Algemeen Handelsblad aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam kraaide het oproer, aangewakkerd door Provo. De zuilenmaatschappij, die Nederland zolang overeind had gehouden voldeed niet meer. Zo was zijn analyse en er zou een veel directere democratie voor in de plaats moeten komen.
Hans Westmar (1933) Hans Westmar (1933)
Wanneer Hans Westmar arriveert in Berlijn, wordt deze stad gedomineerd door communisten. Westmar gruwelt van de cultuur - die gevormd wordt door communistische symbolen, de Internationale, culturele diversiteit, zwarte jazz, en joodse nachtclubs - die in de stad heerst. Westmar besluit om een lokale Nazi-partijtak te organiseren en zich te verzetten tegen het 'verval' van Berlijn.
Hans: Het Leven voor de Dood (1983) Hans: Het Leven voor de Dood (1983)
In 1964 schiet de jonge talentvolle componist en dichter Hans van Sweeden zich met een geweer door het hoofd. Zijn bohémienbestaan, dat zich concentreerde op het Leidseplein, was inspiratiebron voor vele leeftijdgenoten. Zijn dood komt dan ook hard aan. Van Sweeden had de muziek geschreven voor Louis van Gasterens film Alle vogels hebben nesten. In deze documentaire reconstrueert de regisseur Van Sweedens leven aan de hand van herinneringen van vrienden en familieleden. Archiefmateriaal en interviews wisselen elkaar af in een stroom beelden die in eerste instantie weinig lijn lijkt te hebben maar vervolgens pijnlijke vragen oproept over generatieconflicten en de maakbaarheid van het leven. Gaandeweg wordt het niet alleen een getuigenis van een bijzonder compromisloos leven, maar ook een groepsportret van een generatie, die nog steeds worstelt met de vroegere idealen en de behaalde realiteit.
Hansel & Gretel (2002) Hansel & Gretel (2002)
Een klein meisje kan maar niet in slaap komen. Haar vader vertelt haar daarom een van zijn lievelingsverhalen: het verhaal van Hansel & Gretel. Hier beter bekend als het sprookje over Hans & Grietje; over een broertje en een zusje die door hun nare stiefmoeder alleen in het toverbos worden achtergelaten. Op hun zoektocht naar huis worden ze gevangengenomen door een heks die in een huis van snoepgoed woont.
Hansel and Gretel (1954) Hansel and Gretel (1954)
Hans en Grietje, achtergelaten door hun ouders in het bos, komen vast te zitten in het koekhuisje van de heks Griselda die hen wil vetmesten om als ingrediënt te dienen van een reusachtige kruidkoek. De gelijknamige opera en het sprookje van de gebroeders Grimm waren het uitgangspunt voor deze poppenfilm.
Hansel e Gretel (1990) Hansel e Gretel (1990)
Een broer en zus worden onderweg naar huis ontvoerd door twee mannen. Ze worden naar een groot huis gebracht waar er allerlei medische experimenten op hen worden uitgevoerd en onder andere hun interne organen verwijderd worden. Na hun overlijden keren ze terug om zich te wreken op hun moordenaars...
Hanshin Hangi (2007) Hanshin Hangi (2007)
Een filmmaakster bezoekt in een ziekenhuis een oude man wiens lichaam aan de linkerhelft is verlamd. Zijn naam is Tatsuji Yamagishi. Zijn vrouw is overleden en hij heeft geen kinderen. Het blijkt dat hij ooit een belangrijk filmmaker was. De hoofdregisseur van de Olympische Spelen van Tokio in 1964 en van de beroemde Japan Expo in 1970.
Hanuman (1998) Hanuman (1998)
Tom, een Schot die jarenlang in India heeft geleefd, keert terug naar india. Hier leert hij het aapje Hanou kennen. Een aapje dat door zijn familie werd verstoten en nauwelijks liefde en affectie kent. Tom en Hanou worden de beste maatjes...
Hanussen (1988) Hanussen (1988)
Als vliegleider Klaus Schneider tijdens WO I hoofdverwondingen oploopt, ontdekt de arts zijn bovennatuurlijke gaven. Schneider neemt een artiestennaam aan en heeft veel succes als helderziende, waarbij hij gebeurtenissen voorspelt. Als hij wegens bedrog wordt gearresteerd, helpen zijn hypnotische vaardigheden hem vrij te komen. Niets lijkt zijn succes nu nog in de weg te staan.
Hanyo (1960) Hanyo (1960)
Dong-shik is een componist die muziek onderwijst aan vrouwelijke fabrieksarbeiders, terwijl zijn vrouw haar dagen slijt achter de naaimachine om genoeg geld te verdienen. Wanneer zijn vrouw instort door het overmatige werken, huurt Dong-shik een huishoudster in. Deze dame blijkt echter een vreemde vogel, die het echtpaar bespioneert en wanneer Dong-shik de fout maakt een affaire met haar te beleven komt pas echt de ware aard van het meisje boven..
Hanzo (1975) Hanzo (1975)
Hanzo is als baby opgevoed door wilde beren en gedraagt zich daarom ook als een beer. Hij komt in lastige situaties terecht wanneer hij de stad in gaat.
Hao Da Yi Dui Yang (2004) Hao Da Yi Dui Yang (2004)
Zhao Deshan is een oude boer die aan de rand van de bergen in een afgelegen dorpje woont. Omdat de grond zo schraal en onvruchtbaar is, hebben hij en zijn vrouw sommige dagen nauwelijks te eten. Zhao’s leven neemt een radicale wending wanneer de gouverneur van de provincie het dorp met een bezoek vereert. Hij vindt dat de regering meer aandacht moet besteden aan de armen. Om zijn mening kracht bij te zetten, geeft hij Zhao een pak geld cadeau. Niet lang daarna ontvangt de burgemeester een donatie uit Beijing: twee dure buitenlandse schapen. Hij besluit onmiddellijk dat Zhao de aangewezen persoon is om de zorg voor de beesten op zich te nemen. Als de dorpelingen erin slagen ze met succes te fokken, dan krijgt het dorp meer geld toegewezen om te investeren in een veebedrijf. Zhao en zijn vrouw zetten dan ook alles op alles om deze missie te laten slagen. Dat is echter niet zo eenvoudig, want de twee schapen blijken last te hebben van sterallures en dat brengt de nodige problemen met zich mee…
Hao Nu Shi Ba Jia (1988) Hao Nu Shi Ba Jia (1988)
Als Gigi's echtgenoot op een dag plotseling komt te overlijden, blijkt ze opeens een behoorlijk som geld te erven. Na een tijdje in rouw gedompeld te zijn, besluit Gigi weer de draad op te pakken. Ze ontmoet vier verschillende mannen en met elk van hen maakt ze iets bijzonders mee.
Hao Qi Hai Shi Mao (2006) Hao Qi Hai Shi Mao (2006)
In een stad waar arm en rijk naast elkaar leven, bloeit een vreemde relatie tussen vijf totaal verschillende mensen. De link van hen is een appartementsgebouw, waar zich vreemde zaken afspelen. Ze trekken er op uit om te achterhalen wat er met het appartementsgebouw aan de hand is.
Hao Si Bu Ru Lai Huo Zhe (2003) Hao Si Bu Ru Lai Huo Zhe (2003)
In het Chinese boerendorp Wenlou is bijna zestig procent van de bevolking besmet met het hiv-virus. Dat is de hoge prijs die nu wordt betaald voor de handel in bloed, waarmee de straatarme bewoners van het Chinese platteland in de jaren negentig een armetierig beetje geld probeerden te verdienen. De familie van Ma Shengyi wordt bijna een jaar lang gefilmd, vanaf de zomer 2001, de periode waarin de ziekte aids zich openbaarde bij moeder Leimei. Ma Shengyi verzorgt zijn vrouw, zijn drie kinderen – van wie de jongste dochter en zijn babyzoontje ook met hiv zijn besmet – en probeert ondertussen wanhopig de eindjes aan elkaar te knopen.
Hao Xia (1978) Hao Xia (1978)
Op zijn trouwdag wordt de familie van Kao aangevallen door de bende van Pai. Een zoon weet te ontkomen. Hij huurt twee zwaardvechters in om wraak te nemen.
Haonan Haonu (1995) Haonan Haonu (1995)
In de film repeteert een actrice haar rol voor de film Good Men, Good Women, die gaat over het verzet tegen respectievelijk de Japanse bezetting van China in de jaren veertig en de nationalistische overheersing van Taiwan in de jaren vijftig. De actrice identificeert zich met de verzetshelden uit deze film. Daarnaast krijgt zij anonieme faxen toegezonden met pagina's uit haar gestolen dagboek. Deze faxen roepen haar verleden als nachtclubzangeres en gangsterliefje op. Langzamerhand worden de verhaallijnen uit heden, verleden en film in de film helder. Deze verhaallijnen zijn vervlochten in het hoofd van de actrice.
Happening, The (2008) Happening, The (2008)
Philadelphia wordt geteisterd door een apocalyptische dreiging wat mensen er tot aandringt om helemaal gek te worden en soms zelfs zichzelf te doden. Veel mensen denken dat het een virus is, maar niemand weet zeker wat ze er van moeten denken. Ondertussen wordt een gezin gevolgd dat op de vlucht is voor deze mens-bedreigende nachtmerrie.
Happiest Millionaire, The (1967) Happiest Millionaire, The (1967)
Op een mooie lenteochtend in 1961 is John Lawless op zoek naar het huis van Anthony J. Drexel Biddle in Philadelphia. Hij hoopt daar werk te vinden als butler. Eenmaal het huis gevonden, wordt hij bij de deur begroet door Biddles huishoudster die al snel Johns Ierse accent opmerkt. Ze nodigt hem uit om in de keuken op meneer Biddle te wachten en vertelt John dat het bedienend personeel het in deze huishouding helaas niet lang uithoudt. John begrijpt hier helemaal niets van, totdat meneer Biddle de keuken in komt stormen.
Happily Even After (2004) Happily Even After (2004)
Sinds de dood van hun ouders zijn Jake (Jason Behr) en Elizabeth Singer (Fay Masterson) wees. Jake is een zelfingenomen, stuurloze jongeman, Elizabeth denkt dat zij weet wat het beste voor hem is en regelt voor hem een nieuwe auto, een nieuwe baan en een nieuw leven. Jake ziet dit als opzichtige manieren om hem uit zijn isolement te krijgen. Hij is meer gehecht aan het oude huis van zijn ouders en zijn geliefde vrachtwagen, Wondergirl. Katie (Marina Black), een serveerster met een geheimzinnig verleden die dingen dingen duidelijker schijnt te zien dan ze zijn, komt in zijn leven en dwingt hem om sommige veranderingen aan te brengen. Zonder de toekomst van Jake om zich ongerust over te maken, moet Elizabeth moet nu de confrontatie met haar eigen toekomst aangaan.
Happily Ever After (1993) Happily Ever After (1993)
De gemene koningin is dood en Sneeuwwitje (Cara) is op weg naar haar zeven dwergen, maar Lord Maliss (McDowell), de broer van de gemene koningin, wil wraak. Hij valt haar aan in de vorm van een draak en ontvoert haar prins (Horton). Sneeuwwitje moet nu samen met de dwergen haar geliefde bevrijden.
Happily N'Ever After (2007) Happily N'Ever After (2007)
Cinderella (kortweg Ella) droomt van haar sprookjesprins. Haar beste vriend is Rick, een keukenhulpje in het koninklijk paleis. Ella bezoekt hem daar en hoort van een groot bal dat gehouden gaat worden, waar ook de prins zal zijn. Rick voelt stiekem wat meer voor Ella dan zij weet en zijn keukenhulpjes vermoeden dat hij erg jaloers is op de prins. Dan blijkt dat de grote plaatselijke tovenaar zijn krachten aan twee assistenten heeft overgedragen en deze twee zorgen ervoor dat er veel geluk in het verschiet ligt voor Ella en Rick.
Happiness (1998) Happiness (1998)
Todd Solondz toont droog-komisch de al te menselijke interacties van drie generaties van een familie. Centraal staan de drie zussen die inmiddels het huis uit zijn. De oudste is gelukkig getrouwd met een pedofiele psychiater die een oogje heeft op het vriendje van zijn 11-jarige zoon. De middelste is een geslaagd schrijfster die zichzelf als "nep" omschrijft omdat ze nooit echt verkracht is. De jongste van het stel krijgt te horen dat ze volgens moeder en oudere zussen altijd al gedoemd was te mislukken.
Happiness Ahead (1934) Happiness Ahead (1934)
Joan Bradford is een mooie erfgename die verveeld raakt door haar saaie leventje. Ze ontvlucht op oudejaarsavond het familielandgoed bij New York en bezoekt een nachtclub waar ze arbeider Bob Lane ontmoet. Bradford doet zich voor als arm meisje, waarna er een romance ontstaat. Bob heeft plannen om een eigen zaak te beginnen en achter de schermen helpt Joan hem om dit doel te verwezenlijken. Maar wanneer hij achter haar ware identiteit komt is hij kwaad.
Happiness Cage, The (1972) Happiness Cage, The (1972)
De agressieve soldaat James Reese is al meerdere malen in een inrichting geplaatst vanwege uitbarstingen. Reese wordt nu overgeplaatst naar een vreemde kliniek waar hij bij de zieke Miles komt te liggen. Langzamerhand komt hij erachter waarom hij naar deze kliniek is gebracht.
Happiness Is a Warm Gun (2001) Happiness Is a Warm Gun (2001)
De pacifistisch ingestelde milieuactiviste Petra wordt in haar slaap door levensgezel Gert, een voormalig generaal, doodgeschoten. Na deze daad pleegt hij zelfmoord. Draait het hier om moord, of was het Petra's nadrukkelijke wens te sterven?
Happy Accidents (2000) Happy Accidents (2000)
Ze vertelt haar therapeute over haar meest recente mislukking in de liefde. Hij was een beetje onhandig, maar wist haar wel snel in bed te praten en trok al binnen een week bij haar in. Toen ze echter ging twijfelen over zijn voorgeschiedenis vertelde hij haar een raar verhaal dat hij een reiziger uit de toekomst was die naar haar op zoek ging op basis van een foto.
Happy Anniversary (1959) Happy Anniversary (1959)
Een getrouwd stel wordt in verlegenheid gebracht doordat hun dochter op een nationale zender, tijdens een show voor kinderen, haar vaders tactloosheid onthult. Het wordt twee keer zo erg als blijkt dat van de onthullingen niets waar is. Het blijkt dat het kind een gesprek tussen de twee ouders heeft gehoord, waarin de vader zegt dat ze voor hun huwelijk seks hebben gehad. De dochter denkt hierdoor dat haar ouders gaan scheiden.
Happy Berry (2004) Happy Berry (2004)
Een clubje uitermate trendy Thaise jongeren runnen met elkaar de hoogst modieuze kledingwinkel Happy Berry. Ze hebben zich met volle overgave op de internationale jeugdcultuur gestort. Daarbij is het ontwerpen en maken van kleding maar één ding. Heb je eenmaal de coolste kleren, dan moet je ook naar de coolste tent om ze te laten zien om vervolgens je weer van je kleren te ontdoen in het coolste gezelschap. De Happy Berry mensen beperken zich dus niet tot mode. Met betrekkelijk succes beginnen ze ook een popgroep. Beroemd zijn ze nog niet, maar ze weten al wel heel goed hoe je je als beroemd moet gedragen...
Happy Birthday to Me (1981) Happy Birthday to Me (1981)
Virginia hoort bij een elite groep vrienden van een highschool, tot op een dag de vrienden een voor een vermoord worden. Heeft Virginia hiermee te maken ? Ze kampt ook met blackouts die ze heeft overgehouden van een auto ongeluk enkele jaren hiervoor.
Happy Birthday, Gemini (1980) Happy Birthday, Gemini (1980)
Francis studeert op Harvard. Hij heeft een verhouding met zijn klasgenoot Judith, maar deze relatie staat op springen wanneer Francis zijn oog laat vallen op Randy, de blonde broer van Judith.
Happy Birthday, Türke! (1992) Happy Birthday, Türke! (1992)
Op zijn verjaardag komt een klant bij de Turkse privé-detective in Duitsland. Haar vader heeft een vreemd ongeluk gehad en ze wil dat hij uitzoekt wat er werkelijk aan de hand was.
Happy Campers (2001) Happy Campers (2001)
De leider van het jeugdkamp krijgt een bizar ongeluk. De groep van kamp-begeleiders neemt de leiding over zodat de kinderen toch een plezierige vakantie kunnen krijgen. Dit blijkt moeilijker dan gedacht omdat de jeugdige begeleiders zelf nooit geleerd hebben hoe het is om verantwoordelijk te zijn over anderen.
Happy Christmas, Miss King (1998) Happy Christmas, Miss King (1998)
De Eerste Wereldoorlog is uitgebroken en het leven in het rustige en vredige Avonlea is ingrijpend veranderd. Janet en Alec King hebben bericht gekregen van het front dat hun zoon Felix wordt vermist. Janet gaat hier enorm gebukt onder en wil het traditionele kerstdiner een jaar overslaan. Hetty King wil daar echter niets van weten. Zij gaat helemaal op in de voorbereidingen voor kerst en heeft niet zoveel begrip voor Janets gevoelens. Als Hetty plotseling in het ziekenhuis wordt opgenomen voelt ze zich alleen en ze kijkt met gemengde gevoelens terug op haar leven.
Happy Elf, The (2005) Happy Elf, The (2005)
Eubie is anders dan de andere kleine helpers van de kerstman. Eubie gelooft dat het kerstgevoel belangrijker is dan een mooi cadeau. Om uit te testen of de mensen hier ook zo over denken, trekt hij naar het kille stadje Bluesville. Hier wonen chagerijnige, gedeprimeerde mensen. En het is aan Eubie om dit stadje het machtige gevoel van kerstmis te bezorgen.
Happy End (1966) Happy End (1966)
Deze film vertelt het verhaal van de hoofdpersoon in omgekeerde volgorde, waarbij zelfs de dialogen achterstevoren zijn gesproken. Te beginnen bij zijn executie omdat hij zijn echtgenote heeft vermoord, gaat zijn levensverhaal terug tot aan het ogenblik dat hij geboren werd. In de tussentijd beleeft de man allerlei dingen, vol blijdschap en geluk, maar ook vol ongeluk en verdriet met dramatische gevolgen.
Happy End am Wolfgangsee (1966) Happy End am Wolfgangsee (1966)
Een jonge dartele aankomende vrouwelijke accountant, die op kantoor van haar oom werkt gaat de boeken in orde brengen van een hotelier-playboy op wie zij verliefd is.
Happy Ending, The (1969) Happy Ending, The (1969)
Op de ochtend van haar zestienjarig huwelijksfeest besluit Mary, de vrouw van de welgestelde Fred Wilson, niet langer mee te doen aan de façade die haar huwelijk inmiddels is en stapt ze op het vliegtuig naar de Bahama's. In Nassau vindt ze steun bij haar collega Flo en haar vriend Sam, en wanneer ze weer terugkeert naar de VS heeft ze voldoende kracht en moed verzameld om een scheiding aan te vragen.
Happy Endings (2005) Happy Endings (2005)
Een vader en zijn zoon hebben een relatie met dezelfde vrouw. Een vrouw geeft haar baby op voor adoptie en wordt gechanteerd door een documentairemaker die weet wat haar nu volwassen kind uitvoert. Het derde verhaal gaat over twee koppels, waar één van de mannen de vader van het kind van het andere koppel zou kunnen zijn. Drie verschillende verhalen met tien verschillende personages kruisen elkaar.
Happy Face Murders (1999) Happy Face Murders (1999)
Een jonge vrouw wordt vermoord aangetroffen en rechercheur Jen Powell wordt erbij gehaald om de zaak te onderzoeken. Haar hoofdgetuige is een grootmoeder genaamd Lorraine. Door haar vreemde relatie met een geweldadige jongere man blijkt ze aan cruciale informatie over de zaak te zijn gehkomen. Terwijl de details van Lorraine's verhaal steeds bizarder worden, ontdekken Powell en haar assistent ontstellende aanwijzingen die leiden tot een verbijsterende blik in het brein van een koelbloedige moordenaar.
Happy Feet (2006) Happy Feet (2006)
Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerpinguins op Antarctica. Deze pinguins zingen, ieder zijn eigen lied, om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.
Happy Gilmore (1996) Happy Gilmore (1996)
Happy Gilmore heeft een droom om ijshockeyspeler te worden. Het grote probleem is echter dat hij niet kan schaatsen, en veldhockey is te soft voor hem. Dan blijkt dat zijn oma geen belasting heeft betaald en haar huis wordt afgepakt. Happy belooft het geld te verzamelen om het huis terug te kopen. Als hij op een golfclub komt realiseert hij zich dat hij zijn harde slagen ook kan gebruiken bij deze sport, ook al is hij duidelijk niet de persoon om in een dure club te komen. Samen met de coach Chubbs Peterson probeert hij nu geld te verdienen voor zijn oma maar kampioen Shooter McGavin staat hem in de weg.
Happy Go Lovely (1951) Happy Go Lovely (1951)
B.G. Bruno (David Niven) is een rijke vrijgezel, die de eigenaar is van een succesvolle fabriek in wenskaarten in Schotland. Hij is een fatsoenlijke, maar uiterst strenge en stijve man. Als de Amerikaanse troepen aldaar een musical willen organiseren, is het aan Bruno om de hoofdrolspeelsters uit te zoeken. Hij wordt verliefd op één van de kandidaten en wordt als gevolg daarvan steeds vrolijker en vriendelijker tot blijde verrassing van zijn werknemers.
Happy Go Lucky (1943) Happy Go Lucky (1943)
Om een rijke echtgenoot aan de haak te slaan gaat Marjory Stuart naar Trinidad, waar zij zich voordoet als een onschuldige debutante. Al snel wordt zij ontmaskerd door Pete Hamilton, de strandjongen, die aanbiedt haar te helpen om zijn vijand, jachteigenaar Alfred Monroe, te vangen. Maar dan blijkt echter dat Marjory’s vriendin Bubbles een oude vlam is van Monroe.
Happy Hell Night (1992) Happy Hell Night (1992)
25 jaar geleden, vermoorde een psychopatische priester, Zachary Malius, op het Winfield College zeven studenten. Hij werd opgesloten in een lokale inrichting. Nu, 25 jaar later, bedenken enkele studenten een grap waardoor, per ongeluk, Malius weer vrij komt en weer zijn misdaden hervat.
Happy Here and Now (2002) Happy Here and Now (2002)
In de nabije toekomst reist Amelia naar New Orleans om haar verdwenen zus Muriel te zoeken. Ze krijgt hulp van Bill, een voormalig geheim agent en computerexpert. Op de harddisk van Muriel vindt hij restanten van chatsessies met een man die zichzelf Eddie Mars noemt. Vanaf het moment dat Amelia online de sporen van haar zus volgt, deelt de film zich in twee helften.
Happy Hooker Goes Hollywood, The (1980) Happy Hooker Goes Hollywood, The (1980)
De beruchte hoeren-madam Xaviera Hollander reist naar Hollywood om haar autobiografie te verfilmen. De problemen beginnen als ze een stel criminele producers ontmoet, die misbruik van haar status willen nemen.
Happy Hooker Goes to Washington, The (1977) Happy Hooker Goes to Washington, The (1977)
Wanneer een sex-schandaal de politiek in Washington dreigt te overschaduwen, wordt hoerenmadam en columniste Xaviera Hollander (Joey Heatherton) ingelicht. De hoer die verantwoordelijk is voor de chaos verdwijnt opeens en Xaviera is woest hierover. Ondertussen probeert een groep senatoren de aandacht van zich af te houden door een serie hoorzittingen te houden over de sexuele excessen in de Amerikaanse maatschappij. Ze geven "the Happy Hooker" de schuld vanwege haar veel gepubliceerde levensstijl, en wordt er een rechtzaak aangespannen tegen haar. Zij en haar advocaat (George Hamilton) moeten nu vechten om hun vrijheid van meningsuiting te behouden.
Happy Hooker, The (1975) Happy Hooker, The (1975)
Verfilming van de bestseller van Xaviera Hollander over haar stap van secretaresse naar een van de grootste bordeelhoudsters van New York. Een weg naar het grote geld, die niet zonder tegenslagen tot stand kwam.
Happy Hour (2003) Happy Hour (2003)
Ryan Tulley, eens een veelbelovend schrijver, werkt als een eenvoudig redacteur bij een reclamebureau in New York City. Samen met zijn beste vriend Levine verdrinkt hij 's avonds zijn frustraties in de buurtkroeg. Op zo'n avond ontmoet hij Nathalie, een toegewijde onderwijzeres met wie hij het verbazend goed kan vinden. Wat begint als een toevallige ontmoeting, eindigt in een lange nacht van alcohol, lachpartijen en passie. Terwijl hun liefde hoogtij viert, gaat de gezondheid van Tulley achteruit. Dat drijft hem ertoe om de roman waar hij al zeventien jaar mee bezig is, af te maken. Hij doet iets dat zijn hele wereld op zijn kop zet... hij stopt met drinken waardoor hij anders tegen het leven aan gaat kijken...
Happy Is the Bride (1958) Happy Is the Bride (1958)
Op een mooie zomerdag in Wiltshire besluiten David Chaytor en Janet Royd om de knoop door te hakken en kondigen hun huwelijk aan. Helaas is dat voor een heleboel andere mensen het sein om de touwtjes in handen te nemen, waaronder Janets vader die zijn afkeuring duidelijk kenbaar maakt. Iedereen heeft zo zijn eigen mening over het bruidspaar en over het verloop van de bruiloft, áls die er al mocht komen.
Happy Kill (2007) Happy Kill (2007)
Op kerstavond ontvangt de uitermate populaire actrice Ji-won Ye het nieuws dat ze is genomineerd in de categorie beste actrice op het filmfestival in Cannes. Als ze thuiskomt, al fantaserend over rode lopers en glitter en glamour, krijgt ze onverwacht bezoek: playboy Dennis, crimineel Choi, professor Yoo en filmregisseur Park. De avond krijgt een bizarre wending als alle vier de mannen een voor een vermoord worden. Samen met haar manager verstopt ze de lijken uit angst voor haar reputatie, maar meer en meer vreemde bezoekers kloppen aan haar deur aan.
Happy New Year (1987) Happy New Year (1987)
De kruimeldieven Nick en Charlie maken plannen om een exclusieve juwelier te overvallen. Ze vermommen zich als vrouwen om ongehinderd de winkel te kunnen verkennen, maar als Nick verliefd wordt op de eigenares, dreigt hun plan in het water te vallen.
Happy Now (2001) Happy Now (2001)
Het rustige kustdorpje Pen Y Wig in Wales wordt opgeschrikt door de moord op de lokale schoonheidskoningin Jenny. Het ging eigenlijk om een fataal ongeval veroorzaakt door 2 vrienden, Joe en Glenn. Maar een dakloze wordt als de schuldige aangeduid en veroordeeld. Veertien jaar later arriveert Tina Trent in het dorp met haar dochter Nicky. Die lijkt als twee druppels water op Jenny.
Happy Road, The (1957) Happy Road, The (1957)
Een Amerikaanse jongen en een Frans meisje lopen weg van de Zwitsere kostschool waar ze op zitten, om naar Parijs te gaan en zich te verenigen met hun ouders. De vader van de jongen (Gene Kelly) en de vader van het meisje (Barbara Laage) slaan de handen ineen om hun kinderen te zoeken, ondanks culturele verschillen.
Happy Thieves, The (1962) Happy Thieves, The (1962)
Eve Lewis (Rita Hayworth) en Jimmy Bourne (Rex Harrison) zijn twee dieven die gespecialiseerd zijn in het stelen van zeldzame kunstobjecten. Om een kostbaar sculptuur te stelen, organiseren ze een afleidingsactie bij een nabijgelegen arena.
Happy Together (1989) Happy Together (1989)
Christopher is een ambitieuze student die per se schrijver wil worden, maar als hij zijn laatste jaar aan de universiteit begint, moet hij na een administratief misverstand zijn kamer delen met het feestbeest Alex. De sexy Alex blijkt echter een oogje op hem te hebben, en hun romance vormt bovendien een prima basis voor zijn nieuwste boek.
Happy Together (2008) Happy Together (2008)
Martin en Eline, een welgesteld koppel met twee kinderen, staan op het punt een vakantiehuis te kopen in Toscane. Maar net nadat ze het contract hebben ondertekend, blijkt de filiaalhouder van Martins bank er met een deel van hun centen vandoor te zijn. Dit incident brengt echter een reeks tegenslagen op gang die het perfect gelukkig ogend gezin doen wankelen. Zijn ze het gevolg van een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Of zijn ze het resultaat van de keer op keer verkeerde beslissingen van één man die kost wat kost zijn status wil behouden? In zijn pogingen zijn gezin en zichzelf te vrijwaren, raakt Martin langzaamaan meer en meer verstrikt in een net van leugens en bedrog. Een oplossing lijkt heel ver af.
Happy Weekend (1983) Happy Weekend (1983)
Drie meisjes komen naar het dorpje Mayrhofen om daar vakantie te vieren. Helaas komt daarvan niet veel terecht, want hun hulp is gewenst bij het redden van oud en vervallen hotel. Een hebberige burgermeester heeft zijn zinnen op het hotel gezet en wil het aftroggelen van twee oude dames.
Happy Weekend (1996) Happy Weekend (1996)
Politieagent Joachim Krippo wordt geschorst wanneer hij een gangster laat ontsnappen. Thuis is het ook al niet best, want opa is zojuist ingetrokken. En dat is weer niet handig bij de erotische avontuurtjes die Joachim heeft met swinger-echtparen. Het tij lijkt te keren wanneer zijn collega Horst hem zijn aantrekkelijke echtgenote Uschi aanbiedt.
Happy Years, The (1950) Happy Years, The (1950)
'Dink' Stover is een probleem jongen, om hem op het rechte pad te krijgen, en om een man van hem te maken, wordt hij naar een internaat gestuurt. Eenmaal daar wordt hij door de oudere jongens gepest, maar de strijdlustige 'Dink' houdt zijn poot stijf, om zo toch respect te krijgen.
Happy, Texas (1999) Happy, Texas (1999)
Twee ontsnapte gevangenen gaan in het kleine plaatsje Happy in Texas een missverkiezing organiseren. Het dorp maakt alleen kans om in de finale te komen wanneer ze twee zwaargewichten inhuren om de verkiezing te organiseren Harry en Wayne. In hun bewondering hebben de goedgelovige dorpsbewoners iets niet in de gaten. Harry en Wayne zijn oplichters die net zijn ontsnapt uit de gevangenis en de politie op hun hielen hebben. Happy, Texas is de plaats voor de twee criminelen om tijdelijk onder te duiken en de bank te beroven.
Happy-Go-Lucky (2008) Happy-Go-Lucky (2008)
Poppy is één van de vele onderwijzeressen in Londen die het bepaald niet al te breed heeft. Ze is min of meer gedwongen haar vrolijke zelf dagelijks naar buiten te brengen. En dat is bepaald niet makkelijk met alle problemen in het hedendaagse Noord-Londen.
Harakara (1975) Harakara (1975)
Kawano Shuko, lid van een theatergroep uit Tokio, bezoekt het dorpje Matsuo in de hoop daar samen met de jongerenvereniging een musicalvoorstelling te organiseren voor de plaatselijke bevolking. Hoewel ze gesteund wordt door Sato Takashi, de voorzitter van de vereniging, zorgen de hoge organisatiekosten voor veel weerstand bij de overige leden. Uiteindelijk stemmen ze in met de organisatie van het evenement, omdat Takashi heeft beloofd garant te staan voor eventuele verliezen.
Hard (1998) Hard (1998)
Los Angeles wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die het gemunt heeft op homoseksuele prostitués. Detective Raymond Vates en zijn partner detective Tom Ellis worden op de zaak gezet. Vates, die zijn homoseksualiteit verborgen houdt voor zijn collega's, ontmoet al spoedig Jack, de seriemoordenaar, die als ultieme prooi Vates op zijn lijstje heeft staan. Wanneer Jack de politie-badge van Vates weet te ontfutselen en die laat slingeren bij zijn volgende slachtoffer, wordt het al snel duidelijk wie de touwtjes in handen heeft.
Hard as Nails (2001) Hard as Nails (2001)
Alexi (Allen Scotti) is een agent die undercover werkt bij de Russische maffia. Deze organisatie werkt als coverup in een striptent. Alexi heeft voor een wapendeal gezorgd met de Japanse Maffia en alles loopt gesmeerd tot één lid van de Japanse bende, Takura (Matt Westmore), één van de meisjes van de striptent aanrandt. De zaak loopt helemaal uit de hand en twee onschuldige mensenlevens worden ten einde gebracht. Alexi is het beu en wil niet meer undercover werken voor de Russische maffia, maar Tony (John Timmons), eveneens een politieman, overtuigt hem om door te gaan met de deal, anders zullen er nog meer onschuldige slachtoffers vallen. De Russische Maffia komt te weten dat Alexi voor de politie werkt en ze forceren één van de strippers, Kat (Kim Yates) om hem dood te schieten. Voor Kat is dit een moeilijk moment want zij houdt van Alexi. Zal zij haar grote liefde om het leven brengen? Of zal ze haar eigen leven opofferen voor hem?
Hard Ball (2001) Hard Ball (2001)
De gokverslaafde Conor O’Neill zit financieel aan de grond. Zijn vriend Jimmy doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren: hij biedt O’Neill 500 dollar per week aan in ruil voor het coachen van een jeugdhonkbalteam uit een kansarme buurt. O’Neill heeft nauwelijks ervaring, maar is zo wanhopig dat hij het aanbod aanneemt. Gaandeweg krijgt hij een band met de kinderen en met hun aantrekkelijke lerares.
Hard Bounty (1995) Hard Bounty (1995)
Professioneel premiejager Kanning komt in aanraking met Carver, zijn vroegere Texas Ranger-collega, met wie hij nog wat af te rekenen heeft. Canning bevindt zich veel in de plaatselijke Saloon en trekt veel op met 4 hechte prostituees. Als één van de prostituees wordt vermoord, en de Sheriff zijn taak niet wil uitvoeren, nemen de 3 dames het recht in eigen handen en gaan met behulp van Kanning achter de moordenaar aan.
Hard Candy (2005) Hard Candy (2005)
Een 32-jarige man maakt contact met een 14-jarig meisje op het internet. Hij maakt een afspraak met het meisje en neemt haar mee naar huis. Al snel blijkt echter dat de verhoudingen wat anders komen te liggen dan de man had gedacht.
Hard Choices (1985) Hard Choices (1985)
Een tiener mag een keer uit met zijn broer en zijn vrienden. Wat hij echter niet weet is dat zijn broer een zaak gaat overvallen. Ze worden gepakt en de tiener komt onschuldig in de gevangenis.
Hard Core Logo (1996) Hard Core Logo (1996)
In de Spinal Tap-traditie volgt regisseur Bruce Macdonald de escapades van de Canadese punkband Hard Core Logo tijdens hun langverwachte comeback-tour door Canada. De bandleden hebben hun geschillen echter nog altijd niet bijgelegd en alleen zanger Joe Dick lijkt het hoofd koel te kunnen houden.
Hard Corps, The (2006) Hard Corps, The (2006)
Phillip Sauvage is een harde jongen die de laatste drie jaar gevochten heeft in Afghanistan en Irak en die nu is ingehuurd als bodyguard van een wereldkampioen zwaargewicht bokser. De bokser heeft ruzie gehad met een gevaarlijke bekende rapper en daarom is bescherming noodzakelijk voor hem. Sauvage krijgt de opdracht een team samen te stellen, "The Hard Corps", om de bokser en zijn familie te beschermen. Maar persoonlijke problemen ontstaan wanneer de bokser er achter komt dat zijn zus verliefd is op zijn nieuwe bodyguard.
Hard Country (1981) Hard Country (1981)
Texas boy Kyle Richardson slijt zijn dagen met werken in de fabriek, en de nodige pilsjes pakken in de plaatselijke kroeg. Zijn verloofde Jodie Lynn is het beu om haar leven te slijten in het suffe dorp en vraagt Kyle haar weg te halen uit het dorp.
Hard Day's Night, A (1964) Hard Day's Night, A (1964)
Een overdreven dag uit het leven van The Beatles. John, Paul, George en Ringo reizen, samen met de rest van de crew, met de trein naar hun hotel om later die dag op te treden in een televisiestudio. Ondertussen zorgt de grootvader van Paul, die met de band meereist, voor veel problemen.
Hard Drive (1994) Hard Drive (1994)
Will en Delilah hebben elkaar nooit ontmoet maar delen hun diepste geheimen via een high-tech interactief computernetwerk. Hun bizarre fantasieën escaleren echter tot het punt waarop ze zo geobsedeerd zijn door deze fantasieën dat ze deze werkelijkheid willen maken. Geen van beiden echter weet wie daadwerkelijk deze obsessies controleert, totdat het te laat is.
Hard Easy, The (2005) Hard Easy, The (2005)
Roger (David Boreanaz) is een ongelukkige en onethische beurshandelaar op zoek naar een oplossing om zijn schulden te betalen. Paul is een verwoedde gokker en zoekt een oplossing om zijn gokschulden te financiëren. Beiden besluiten ze de problemen op te lossen en ze overvallen een juwelierszaak. Ze kennen elkaar echter niet en overvallen de zaak op hetzelfde moment...
Hard Focus: Nusumi-Giki (1988) Hard Focus: Nusumi-Giki (1988)
Journalist Nukada krijgt de opdracht een onderzoek te doen naar de geheime wereld van Japanse telefoonseksclubs. Hij ontmoet Midori die werkt in het Banana Club en die iets te maken lijkt te hebben met de dood van een cliënt die nogal perverse voorkeuren had. Hij raakt steeds dieper verstrikt in een zaak die complexer blijkt te zijn dan op het eerste gezicht leek.
Hard Four (2005) Hard Four (2005)
Wanneer de legendarische gokker Golden Hands Segal een dodelijke hartaanval aan de craps tafel in las Vegas krijgt, hebben zijn kleinzoon Freddy Meingold en jeugdkameraad Spencer Ragusa minder dan 24 uur om het lichaam voor de begrafenis in New Jersey terug te halen.
Hard Ground (2003) Hard Ground (2003)
Het is eind 1800 als Sheriff Nate Hutchinson de gevangene McKay om hulp vraagt, om een onlangs ontsnapte gevangene op te sporen. Tijdens hun jacht, komen ze erachter dat ze bloedverwanten zijn.
Hard Hunted (1992) Hard Hunted (1992)
Misdaad topman Martin Kane bezit een apparaat om een kernbom in werking te stellen. Met de hulp van Kane's vriendin Silk, kan een geheim agent het mechanisme stelen en overhandigen aan Donna. Deze wordt op haar beurt weer gekidnapt door Pico, de bodyguard van Kane. Op weg naar een stoffige basis krijgen ze een ongeluk en dit veroorzaakt geheugenverlies bij Donna. Donna is alleen, ongewapend en weet niet wie ze is en aan welke kant ze staat......
Hard Justice (1995) Hard Justice (1995)
Bij een inval in een pakhuis arresteert undercoveragent Adams aartsvijand Jimmy Wong, maar komt er een onschuldige omstander om het leven. Zijn leven stort in wanneer hij hoort dat zijn collega Manny op brute wijze is vermoord tijdens een undercoveropdracht in de plaatselijke gevangenis. Adams besluit om zich voor te doen als gevangene om zodoende achter de waarheid omtrent de dood van zijn vriend te komen.
Hard Knox (1984) Hard Knox (1984)
Een gepensioneerde piloot die gevechtsvliegtuigen heeft gevlogen, krijgt voor twee weken de leiding over een militaire middelbare school. De gevolgen zijn hilarisch. Zijn leerlingen zullen trachten om samen de "Brass-Axe" competitie te winnen tegen een andere militaire school.
Hard Luck (2001) Hard Luck (2001)
"Lucky" O'Donnell (Kirk Harris) is een charmante, maar een beetje labiele man die de voorbije zeven jaar zijn tijd doorgebracht heeft in een psychiatrisch ziekenhuis, na te zijn veroordeeld wegens een misdaad die hij begaan zou hebben op het moment dat hij zijn vriend Eric (Matt Faber) aan het helpen was. Minder dan drie maanden voordat Lucky vrij zou worden gelaten, krijgt hij nog bezoek van Sheryl (Renee Humphrey), de zus van Eric, die Lucky's liefje was toen hij nog jong was. Sheryl heeft slecht nieuws voor Lucky -- Eric heeft een ongeneeslijke vorm van kanker ontwikkeld en hij heeft daardoor nog maar een korte tijd te leven. Lucky besluit uit de psychiatrische kliniek te ontsnappen en vindt Eric. Ze besluiten om samen Eric's laatste weken door te brengen.
Hard Luck (2006) Hard Luck (2006)
Drie parallelle verhalen over enkele criminele figuren. Een voormalig drugdealer (Snipes) probeert op het rechte pad te blijven, totdat hij de kans krijgt 2 koffers met geld te stelen. Ondertussen probeert een huisvrouw van middelbare leeftijd (Shepherd) haar sadistische acties te verbergen.
Hard Luck Hero (2003) Hard Luck Hero (2003)
Asai en Ishii nemen als reserves deel aan een illegale kickbokswedstrijd. Ikyema en Kishimoto worden bij het kijken van de wedstrijd belaagd door Yakuza-leden. Fujita en Kudo zijn dieven die een tas proberen te stelen en uiteindelijk door de politie achtervolgd worden. Deze zes worden bij toeval betrokken bij hetzelfde incident en lopen elkaar uiteindelijk tegen het lijf.
Hard Men (1996) Hard Men (1996)
Tone is een keiharde crimineel die zich met zijn maffe maten Speed en Bear iedere dag beweegt in een duistere wereld van chantage, afpersing en moord. Als Tone zijn ex-vriendin tegen het lijf loopt en hoort dat hij een dochter heeft, knakt er iets. Hij besluit radicaal een punt te zetten achter zijn gevaarlijke leven. Gangsterbaas Pops Den ziet het afscheid van zijn beschermeling als verraad en buiten zichzelf van woede geeft hij opdracht om Tone uit de weg te laten ruimen.
Hard Promises (1991) Hard Promises (1991)
Joey wil zijn ex-vrouw Chris overhalen om niet met een ander te trouwen. Na jaren uit elkaar te zijn geweest spoedt hij zich daarom naar huis om haar op andere gedachten te brengen.
Hard Rain (1998) Hard Rain (1998)
Tijdens een grote overstroming wordt truckbewaker Tom in een klein dorpje overvallen door de crimineel Jim. Tom weet met het geld te ontsnappen, en verstopt het. In paniek vertelt hij de sheriff waar hij het geld verstopt heeft, waarna hij opgesloten wordt. Tom moet nu zorgen dat hij het geld krijgt, zichzelf in leven houdt, en de sherrif, Jim, en zijn crew te slim is.
Hard Ride, The (1971) Hard Ride, The (1971)
Nadat Lenny, een jongen van Indiaanse afkomst, is gesneuveld in Vietnam, neemt Phil diens vriendin mee op zijn chopper om de leider van Lenny's stam uit te nodigen voor de begrafenis.
Hard Rock Zombies (1984) Hard Rock Zombies (1984)
Voor een optreden reist een hardrockband naar een uiterst klein en ver dorpje ergens in Grand Guignol. Het publiek bestaat uit boeren, weerwolven, moordende dwergen, sex-perverts en Hitler. Het is een uiterst vreemde stad, maar dat weerhoudt de leadsinger er niet van om verliefd te worden op Cassie. Nadat Nazi sex-perverts de gehele band vermoorden om aan hun verlangens te voldoen, haalt Cassie de band uit hun graf om haar, de stad en misschien wel de wereld te redden.
Hard Target (1993) Hard Target (1993)
Een vrouw huurt een 'rondtrekkende' man in als haar gids door New Orleans om op zoek te gaan naar haar vermiste vader. Ze ontdekken een dodelijk kat- en muis spel dat met de verdwijning van haar vader te maken heeft.
Hard Ticket to Hawaii (1987) Hard Ticket to Hawaii (1987)
Wanneer twee narcotica-agenten op een privé eiland nabij Hawaď worden vermoord, krijgen de twee CIA agenten Donna en Taryn de opdracht om de daders te vinden. Het onderzoek wijst echter al snel richting één verdachte: de meedogenloze drugsbaron Seth Romero ...
Hard Time (1996) Hard Time (1996)
Diamantendief Michael komt in de gevangenis terecht. Het geld van zijn laatste klus heeft hij nog niet verzilverd. Wanneer hij kans ziet uit de gevangenis te vluchten, wordt dit dan ook zijn eerste werk. Onderweg naar zijn vrouw Angel, komt hij Linda tegen.
Hard Time (1998) Hard Time (1998)
Logan McQueen is een politieman die het liefst het recht in eigen hand neemt. Deze eigenschap werkt tegen hem, als hij beschuldigd wordt van moord. Hij ontsnapt uit de streng beveiligde gevangenis en gaat op zoek naar de waarheid.
Hard Time: Hostage Hotel (1999) Hard Time: Hostage Hotel (1999)
Er wordt een beroep op ex-agent Logan McQueen (Reynolds) gedaan als zijn oude partner Charlie Duffy (Durning) door een maniak wordt gegijzeld samen met een senator en zijn gezin. Daarvoor zet hij de persoonlijke vete met Charlie aan de kant.
Hard Time: The Premonition (1999) Hard Time: The Premonition (1999)
Keiharde ex-politieman Logan McQueen zit achter een terrorist aan die bezig is zo'n beetje alles in Miami op te blazen. De gefrustreerde McQueen heeft weinig succes, totdat hij in contact komt met de seriemoordenaar Winston die beweert onthullende visioenen over de ontploffingen te hebben. Deze visioenen zouden wel eens tot de oplossing van een geheimzinnige reeks moorden kunnen leiden.
Hard Times (1975) Hard Times (1975)
Straatvechter Chaney vertrekt samen met Speed naar New Orleans. Speed leent geld om gevechten te organiseren, maar vergokt vervolgens al het geld dat Chaney wint.
Hard Times (1994) Hard Times (1994)
Welkom in de harde wereld van een industriestadje in het Victoriaanse tijdperk, waar zakelijkheid belangrijker wordt gevonden dan menselijke gevoelens, en ware hartstocht wordt onderdukt.
Hard to Die (1990) Hard to Die (1990)
Vijf aantrekkelijke dames zitten hun ondergoed te wassen wanneer ze geterroriseerd worden door een aantal bizarre moorden. Ze vermoeden dat de huisbaas hier iets mee te maken heeft...
Hard to Forget (1998) Hard to Forget (1998)
Detective Max Warner is ervan overtuigd dat de dood van Sandra Applewhite geen ongeluk was, maar dat haar dominante man John Gilman haar vermoordde. Als hij Sandra’s tweelingzus Nicky ontmoet plannen ze een val voor Gilman. Max’ onderzoek leidt hem van Noord-Amerika naar Zuid-Afrika en daarna naar een idyllisch tropisch eiland, waar hij Gilman opnieuw zal ontmoeten...
Hard to Handle (1933) Hard to Handle (1933)
Myron C. 'Lefty' Merrill (James Cagney) is een oplichter die een dansmarathonwedstrijd meeorganiseert. Het is allemaal zo opgezet dat zijn vriendin het prijzengeld zal winnen. Als zijn partner tijdens de wedstrijd met al het ingelegde prijzengeld verdwijnt, is Lefty genoodzaakt om door middel van een reeks oplichterijen genoeg geld bij elkaar te sprokkelen om het prijzengeld uit te betalen.
Hard to Hold (1984) Hard to Hold (1984)
Een pop-rockster wil de liefde van een vrouw winnen die hij ontmoet heeft bij een auto-ongeluk. Geen van zijn normale tactieken heeft effect op de vrouw die de popster niet kent. Als diens ex-vriendin zich er ook nog eens mee gaat bemoeien, wordt de zaak steeds gecompliceerder.
Hard to Kill (1990) Hard to Kill (1990)
Agent Mason Storm wordt in z'n eigen huis neergeschoten. De inbrekers vermoorden alleen zijn vrouw, maar ze denken dat ze Mason en z'n zoon ook vermoord hebben. In het geheim wordt Mason naar een ziekenhuis gebracht waar hij enkele jaren in een coma doorbrengt. Zijn zoon groeit ondertussen op, denkend dat zijn vader dood is. Als Mason ontwaakt is iedereen in gevaar: hij zelf, zijn zoon, zijn beste vriend, zijn verpleegster, maar vooral degene die de moord op hun geweten hebben.
Hard Truth, The (1994) Hard Truth, The (1994)
Politie-inspecteur Jonah Mantz ziet kans de aanstichter van een enorm bloedbad in het metrostation te doden, waarna hij door Interne Zaken wordt geschorst. Zijn vriendin Lisa, die door haar corrupte baas seksueel wordt lastig gevallen, weet hem over te halen om bij haar baas voor 3 miljoen dollar aan zwart geld te stelen. Als elektronica expert Dr. Etheridge erbij wordt gehaald om de kluis te kraken, raakt het drietal gevangen in een doolhof van ruzie, verraad en onderling wantrouwen.
Hard Vice (1994) Hard Vice (1994)
De dader van een reeks moorden in Las Vegas heeft het voorzien op de klanten van dure prostituées. Politieagente Andrea (Tweed) besluit undercover te gaan als prostituee.
Hard Way, The (1943) Hard Way, The (1943)
De ambitieuze Helen Sherman dwingt haar talentvolle jongere zus Katie te trouwen met de op zijn retour zijnde zanger en danser Albert Runkel, zodat beide vrouwen de vuile fabrieksstad waarin zij wonen kunnen verlaten. Runkel's partner Paul Collins doorziet echter Helen's plan. Helen blijft de carričre haar zus echter sturen en uiteindelijk wordt Katherine een ster op Broadway, terwijl Runkel en Collins' carričre verder terugloopt. Runkel pleegt zelfmoord, omdat hij niet in staat is het succes van Katie en Helen’s inspanningen bij te houden. Het succes stijgt Katherine naar het hoofd en ze wordt een “fast-life-party-girl”. De tijd verstrijkt en Helen en Katie ontmoeten Paul, een succesvolle bandleider. Paul en Katie zijn snel verliefd, maar ze ontdekt dat ook Helen verliefd is op Paul.
Hard Way, The (1991) Hard Way, The (1991)
Nick lang is een bekende acteur. Voor zijn volgende film heeft hij wat meer kennis nodig, om goed zijn rol te kunnen spelen. Die kennis kan hij leren van John Moss, een politieman in New York. Maar John is daar niet zo blij mee.
Hard Word, The (2002) Hard Word, The (2002)
Dale, Mal en Shane zijn bankovervallers. Ze kennen elkaar heel goed en zijn de beste die er rond lopen, ze hebben alleen een regel: niemand mag gewond raken. Ze zijn opgepakt bij een mislukte overval, maar ze mogen vrij op borg. Frank Malone is hun advocaat, en kan hen wel vrij krijgen, alleen moeten ze voor hem een overval doen, voor ze weer terug moeten naar hun cel. Maar het is wel een hele grote overval.
Hard, Fast and Beautiful (1951) Hard, Fast and Beautiful (1951)
De jonge getalenteerde tennisspeelster Florence wordt door haar ambitieuze moeder Milly gecoacht omdat ze wil dat haar dochter de beste tennispeelster wordt. Toch is Milly's grootste bezorgdheid niet het karakter van haar dochter, maar ze wil van Florence voor haarzelf een financieel succes maken. Dat lukt allemaal wel totdat de jonge Gordon Mckay Florence ontmoet. Ze worden verliefd tot groot ongenoegen van Milly.
Hardball (1997) Hardball (1997)
De agenten Jersey Bellini (Michael Dudikoff) en zijn vriendin B.B. (Lisa Howard) zijn belast met de opsporing van gevluchte criminelen. Nadat B.B. voor de zoveelste keer is beschoten, geeft zij haar baan op. Net op tijd, zo lijkt het. Want maffiabaas Mr.Wald (Tony Curtis) heeft genoeg van de bemoeizuchtige Jersey en geeft de gevaarlijke Carlos opdracht hem te vermoorden. Aan een eerste bomaanslag weet Jersey net op tijd te ontsnappen, maar is hij bestand tegen een heel leger huurmoordenaars?
Hardbodies (1984) Hardbodies (1984)
Drie mannen met een midlife-crisis brengen een bezoekje aan het Californische strand in de hoop een beetje lol te kunnen trappen. Ze ontdekken echter al gauw dat een mooie auto alleen niet genoeg is om succes te hebben bij de vrouwtjes en het drietal huurt een knappe student in die hen moet helpen om hip te worden.
Hardbodies 2 (1986) Hardbodies 2 (1986)
Een filmploeg is op weg van Amerika naar Griekenland om daar een low-budgetfilm te draaien. Helaas is de crew niet weg te slaan van het Griekse strand, en lijken de hoofdrolspeelsters maar niet van de mooie Griekse mannen af te kunnen afblijven.
Hardboiled Rose (1929) Hardboiled Rose (1929)
Jefferson Duhamel, partner van een grote bank in New Orleans, steelt 200.000 dollar om zijn gokschulden af te betalen aan Julie Malo waarna hij zelfmoord pleegt. John Trask, Duhamel's privésecretaris, is verliefd op de dochter van wijlen zijn baas en neemt de schuld op zich om de naam van de familie Duhamel zuiver te houden. Als de dochter achter de waarheid komt probeert ze de jongeman terug vrij te krijgen.
Hardcase and Fist (1989) Hardcase and Fist (1989)
Een politieagent belandt door toedoen van zijn ex-partner onschuldig in de gevangenis na een drugs-schandaal. Nu zoekt hij een manier om zijn onschuld te bewijzen, en een ontsnapping lijkt de enige mogelijkheid maar... zijn ex-partner wil hem dood!
Hardcore (1979) Hardcore (1979)
Jake Van Dorn (Scott) is een oerconservatief, gelovig mens. Op een dag verdwijnt zijn dochter tijdens een jeugdbijeenkomst in Californie. Hij geeft een prive-detective (Boyle) de opdracht haar terug te vinden, en die stuit op een porno/snuff-movie waarin ze de hoofdrol speelt. Van Dorn vertrekt naar L.A. waar hij de plaatselijke porno-wereld uitkamt op zoek naar zijn dochter. Een afdaling in de hel...
Harder They Come, The (1972) Harder They Come, The (1972)
Een plattelandsjongen trekt naar Kingston in de hoop het hier te maken als zanger. Zijn muzikale carričre komt echter pas van de grond als hij zich in de misdaad stort.
Harder They Fall, The (1956) Harder They Fall, The (1956)
Eddie Willis is een verloren sportschrijver die wordt ingehuurd door Nick Benko om zijn nieuwe vechter te promoten, genaamd Toro. Benko regelt allerlei gevechten voor Toro en tijdens een gevecht met ex-kampioen Gus Dundee vindt een botsing plaats met desastreuse gevolgen.
Hardi Pardaillan! (1964) Hardi Pardaillan! (1964)
Het verhaal speelt zich af in de verontrustende periode van de godsdienstoorlogen in Frankrijk, op het moment waarop drie Henries (Henri III, Henri de Guise en Henri de Béarn) wedijveren voor de troon. De manschappen van Hertog Henri de Guise omcirkelen de koning Henri III, die besluit om de hulp in te roepen van Henri de Béarn. Deze laatste wil hem alleen helpen als hij zelf mag koning worden. Een dappere musketier, Pardallan, besluit evenwel van de rechtmatige koning Henri III te verdedigen.
Hardly Working (1980) Hardly Working (1980)
De werkloze clown Bo Hooper (Lewis) vindt weliswaar onderdak bij zijn zus Claire (Oliver), maar heeft ondertussen grote moeite om 'normaal' werk te vinden. Na de nodige mislukkingen grijpt hij zijn laatste kans: hij wordt postbode.
Hardware (1990) Hardware (1990)
Ruige post-nucleaire sf-thriller met punk-inslag. In een toekomstloze wereld vindt een schroothandelaar een robothoofd, dat hij meeneemt voor zijn vriendin, zodat ze hem kan gebruiken in een kunstwerk. De robot blijkt echter in staat zichzelf volledig te repareren en slaat aan het moorden.
Harem (1985) Harem (1985)
Een jonge Amerikaanse vrouw wordt gekidnapped door een Arabische sjeik. Ze wordt gevangen gehouden in zijn harem. In het begin probeert ze wanhopig te ontsnappen. Als ze elkaar in de loop van de tijd beter leren kennen en waarderen, verdwijnt langzaam het verschil tussen gevangenhouder en gevangene.
Harem Suaré (1999) Harem Suaré (1999)
Het verhaal speelt zich af aan de vooravond van de val van het Ottomaanse Rijk. In de harem van Sultan Abdulhamit sluit Safiye (Marie Gillain) een pact met de donkere eunuch Nadir (Alex Descas). Zij proberen hun postitie in de harem te versterken. Dit kan door de sultan een zoon te schenken. Zij beseffen echter niet dat ze zich vastklampen aan een machtstructuur die op het punt staat ineen te storten.
Harem, L' (1967) Harem, L' (1967)
Een mooie jonge vrouw lokt drie van haar oude liefhebbers naar een huis in Joegoslavië. Daar speelt ze met hun seksuele behoeftes en hun mannelijke ego's. Alles loopt uit de hand, maar of dat wel is wat ze wil?
Haremde 4 Kadin (1965) Haremde 4 Kadin (1965)
De film gunt ons een blik in de relaties tussen de vrouwen in de harem van de Ottomaanse sultan. Vier vrouwen beginnen steeds meer interesse in elkaar te krijgen.
Harimu Ogen (1985) Harimu Ogen (1985)
Benji en Huey zijn met Bobby op vakantie in Amerika en zijn op zoek naar meisjes. Na een nacht vol mislukkingen ontmoet Huey Fatima, de corpulente dochter van Georgie Ramirez. Hij probeert bij haar te slapen, maar de papegaai verstoort alles. Tot overmaat van ramp komt Fatima's vader thuis. Als hij hen gevonden heeft, staat hij erop dat Huey met zijn dochter trouwt.
Harkis (2006) Harkis (2006)
Harki's zijn Algerijnen die voorstander waren van Frans-Algerije. Zij hebben destijds meegevochten aan de kant van de Fransen. Sinds de onafhankelijkheid van Algerije, worden deze mensen in Algerije gezien als verraders en in Frankrijk hebben deze mensen ook geen goed toekomstperspectief. De familie Benabar is één van deze families. De oudste dochter Leďla vindt dat het zo niet langer kan. Ze besluit te vechten, niet alleen voor haar eigen familie, maar voor alle Harki's.
Harlan County War (2000) Harlan County War (2000)
De man van mijnwerkersvrouw Ruby (Holly Hunter) ontsnapt ternauwernood aan de dood bij een ongeluk. Haar vader sterft een langzame dood aan longkanker. Ze sluit zich aan bij een groep mijnwerkers die opgeroepen heeft te gaan staken. Ze zetten zich in voor betere werkomstandigheden in de mijnen.
Harlan County, U.S.A. (1976) Harlan County, U.S.A. (1976)
Deze documentaire brengt een verslag van een staking door de arbeiders van de 'Brookside Mine' van de 'Eastover Mining Company' in Harlan County, Kentucky juni, 1973. In deze documentaire wordt behalve een verslag van de één jaar durende staking ook achtergrondinformatie gegeven over het mijnwerken in de Verenigde Staten in het algemeen.
Harlem Aria (1999) Harlem Aria (1999)
Anton is een jonge zwarte Amerikaan die ervan droomt om ooit operazanger te worden. Zijn zoektocht naar erkenning en roem leidt hem van zijn beklemmende huisvesting uit Harlem Aria naar de groezelige straten van New York. In deze straten ontmoet Anton de voormalige concertpianist Matthew en de gewiekste sjacheraar Wes. Hun ongewone vriendschap en de moeilijkheden die zij samen weten te overwinnen leidt uiteindelijk tot de droom die ze allen nastreven.
Harlem Globetrotters, The (1951) Harlem Globetrotters, The (1951)
Billy Townsend besluit om zijn opleiding te stoppen en zich bij de bekende Harlem Globetrotters aan te sluiten. Hij heeft alleen niet dezelfde mentaliteit als zijn team, hij is eerder geďnteresseerd in het geld dat op zijn rekening terecht komt. Het heeft enkele tegenslagen nodig, en de toewijding van zijn vriendin, om eindelijk toch zijn prioriteiten te stellen.
Harlem Nights (1989) Harlem Nights (1989)
Harlem 1918. In het café, annex speelhuis van Sugar Ray, wordt een klant vermoord door een zesjarig jochie. Het slachtoffer weigerde zijn schulden te betalen en bedreigde Sugar Ray met een mes. Na het voorval neemt Ray het kind mee naar huis. Quick heeft immers geen ouders of familie. Twintig jaar later vormen Sugar Ray en Quick nog steeds een team en baten samen een populaire nachtclub uit. Gangsterbaas Bugsy Calhoun wil echter een deel van de koek en stuurt de corrupte politieman Phil Cantone op het duo af om hen het vuur aan de schenen te leggen. Aanslagen, afpersingen, sensuele meisjes, niets kan Ray en Quick vermurwen. Ze geven geen duimbreed toe. Wel beseffend dat de huidige situatie niet langer houdbaar is, zetten zij samen met hun trouwe aanhang een val op.
Harlem on the Prairie (1937) Harlem on the Prairie (1937)
In deze western in een totaal zwarte setting neemt de zingende wreker Jeffries het op tegen de gangsterbaas uit de grote stad. Hij komt daarbij onder andere een nachtclubzangeres en een komediant tegen.
Harlem Rides the Range (1939) Harlem Rides the Range (1939)
Bob Blake (Herb Jeffries) neemt werk aan als cowboy op de ranch van Watson (Spencer Williams). De buurman van Watson, genaamd Jim Dennison, wordt overvallen door twee bandieten, Bradley en zijn handlanger Connors. Zij laten Dennison dood achter en ontvoeren zijn dochter Margaret (Artie Young). Samen met zijn helper Dusty (Lucius Brooks) tracht Blake haar te bevrijden, terwijl hij zelf eveneens wordt beschuldigd van moord.
Harlequin (1980) Harlequin (1980)
Senator Rast is een zeer machtig man. Maar hij is niets in vergelijking met de vreemdeling die hem op mysterieuze wijze komt bezoeken. De man lijkt magische krachten en miraculeuze psychische mogelijkheden te bezitten waardoor hij al snel een krachtige greep krijgt op de senator en zijn familie.
Harlequin's Loving Evangeline (1998) Harlequin's Loving Evangeline (1998)
Als Robert Cannon, de machtige en rijke president van Thornhill Software in Boston, te horen krijgt dat zijn jongere broer Kevin is omgekomen bij een bootongeluk, keert hij terug naar de plaats waar ze samen opgroeiden om het lichaam in ontvangst te nemen. Robert is emotioneel niet voorbereid op wat hij tegenkomt in zijn oude woonplaats aan zee. Verhalen over piraten en verborgen schatten maken hem nog meer in de war. Evie Shaw, de vrouw waar Kevin een boot van huurde, is ervan overtuigd dat Kevins dood geen ongeluk was. Geďntrigeerd door dit verhaal en de aantrekkelijke weduwe Evie, gaat Robert op zoek naar de waarheid omtrent de dood van zijn jongere broer.....
Harley Davidson and the Marlboro Man (1991) Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)
De stoere biker Harley en zijn cowboyvriend Marlboro ontdekken dat een goede vriend zijn bar zal verliezen aan de baas van een corrupte bank. Harley en Marlboro beroven daarom de corrupte bank, maar komen in plaats van geld in het bezit van een nieuwe drug. Nu worden ze achternagezeten door de bankiers en door de drugsbazen.
Harlis (1973) Harlis (1973)
Terwijl hij in de stad Berlijn is, ziet en wordt Raymond verliefd op Harlis, de ster van een groep lesbische cabaret strippers. Voor de eerste keer voelt Harlis zich aangetrokken door een man, en verlaat ze haar vriendin en danspartner. Overwelmt door jalouzie en boosheid, besluiten zijn broer en haar ex-vriendin er alles aan te doen om die relatie te saboteren.
Harlow: The Blonde Bombshell (1993) Harlow: The Blonde Bombshell (1993)
Deze documentaire, die wordt gepresenteerd door Sharon Stone, blikt terug op het leven van filmdiva Jean Harlow. Onder andere aan de hand van archiefbeelden wordt een profiel geschetst van de actrice Jean Harlow, die met vele filmrollen op haar naam, een prominente plaats inneemt in de geschiedenis van Hollywood.
Harm's Way (2007) Harm's Way (2007)
"Harm's Way" gaat over een moeder en haar dochter die hun toevlucht zoeken in een centrum voor misbruikte vrouwen. Bea is de dominante eigenaar van het centrum, wiens psychotische neigingen zich beginnen te openbaren zodra de nieuwelingen zich in hun nieuwe tehuis gevestigd hebben.
Harmagedon: Genma Taisen (1983) Harmagedon: Genma Taisen (1983)
Een Transsylvanische prinses, een scholier en een 2000 jaar oude krijger worden ingelijfd in een magisch vennootschap, dat al eeuwenlang de strijd aanbindt met een onbekend buitenaards ras. De aliens hebben dan ook maar één doel voor ogen: de totale vernietiging van de aarde.
Harmful Intent (1993) Harmful Intent (1993)
Dr. Jeffrey Rhodes begaat de blunder van zijn leven, wanneer hij een patiënt bij vergissing een fatale dosis narcose-stof toedient. De rechter veroordeelt hem zonder pardon wegens moord. Hij ziet nog maar een uitweg: vluchten. Gebaseerd op een novelle van Robin Cook.
Harmony Trail (1944) Harmony Trail (1944)
Agent Rocky Camron wordt door de sheriff van Red Bluff gevraagd om undercover onderzoek te doen naar een bankoverval waarbij 30.000 dollar is buitgemaakt. Rocky en zijn vrienden sluiten zich aan bij Pop Martin's Traveling Medicine Show als entertainers om ongemerkt de zaak te onderzoeken.
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008) Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)
Omdat de bloedmooie Maria uit hun leven verdwijnt door naar Amsterdam te vertrekken, besluiten de twee vrienden Harold Lee en Kumar Patel haar achterna te gaan. Maar onderweg naar Amsterdam probeert het tweetal een grote waterpijp mee te smokkelen. Het duurt niet lang voordat de passagiers in het vliegtuig de twee aanzien voor terroristen. Vanaf dat moment komen Harold en Kumar in de meest bizarre situaties terecht.
Harold & Kumar Go to White Castle (2004) Harold & Kumar Go to White Castle (2004)
Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een grote zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk: ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten.
Harold and Maude (1971) Harold and Maude (1971)
Harold is een eenzame jongeman van goede komaf met een obsessie voor de dood. Tijdens één van zijn rituele begrafenisbezoeken ontmoet hij Maude, een dame op bejaarde leeftijd die er een inspirerende levensvisie op na houdt. Harold is zwaar onder de indruk en er onstaat een onwaarschijnlijke vriendschap.
Harp in the South, The (1987) Harp in the South, The (1987)
De Ierse familie Darcy hoopt in Australië het geluk te vinden dat hen ontbeert in de naweëen van de Tweede Wereldoorlog. In bittere armoede en omringd door criminaliteit probeert de familie ondanks de vele tegenslagen hun dromen te verwezenlijken. Hierdoor vormen zij onbedoeld het sprankje hoop in de donkere dagen van de inwoners van Surry Hills.
Harper (1966) Harper (1966)
Privé-detective Harper krijgt de opdracht de verdwenen miljonair Sampson op te sporen. Ettelijke klappen en lijken later brengt Harper de waarheid boven water. Intussen heeft Sampsons dochter Miranda haar oog op de speurder laten vallen. Tussen de bedrijven door kampt Harper met privé-problemen, hij moet kiezen tussen zijn vrouw en zijn beroep. Met alle twee doorgaan schijnt niet te kunnen.
Harper Valley P.T.A. (1978) Harper Valley P.T.A. (1978)
Stella Johnson is een alleenstaande moeder die in het dorpje Harper Valley is komen wonen. De meeste inwoners van het dorp, met name het schoolbestuur, vinden haar gedrag en kleding niet netjes genoeg. Daarom proberen zij het haar dochter op school dusdanig moeilijk te maken, dat Stella Johnson het dorp snel weer verlaat. Maar Stella laat niet zo makkelijk over zich heen lopen en bedenkt allerlei creatieve manieren om het schoolbestuur juist tot last te zijn.
Harrad Experiment, The (1973) Harrad Experiment, The (1973)
Harrad College is anders dan de meeste scholen. De leiding van de school heeft een experiment opgezet om aan te tonen hoe bezitterig en gewelddadig de mens kan worden in bepaalde omstandigheden. Met dit doel worden studenten, man en vrouw aan elkaar gekoppeld om vervolgens een kamer te delen en wordt sexuele vrijheid gepropageerd. Studente Beth ontsteekt in jaloezie en razernij, omdat haar kamergenoot Stanley zijn oog heeft laten vallen op Sheila. Beth vindt dat Stanley het experiment op een te individueel niveau uitleeft en daarmee de groepsbelangen en -relaties ondermijnt. Op deze wijze wordt duidelijk dat Harrad's leerschool niet bedoeld is om je lustgevoelens te volgen, maar inzicht geeft in de aard van de mens en menselijke relaties.
Harrad Summer (1974) Harrad Summer (1974)
Na hun eerste schooljaar op Harrad College gaan Beth, Harry, Sheila en Stanley samen op vakantie. In de buitenwereld is het moeilijker om te leven naar de Harrad-standaard, omdat buitenstaanders denken dat Harrad voor veel studenten een excuus is om hun lustgevoelens te volgen. Uiteindelijk slagen de studenten er echter in begrip en fascinatie voor hun levenswijze te kweken.
Harriet Craig (1950) Harriet Craig (1950)
De dominante Harriet Craig heeft meer liefde voor haar huis en bezittingen dan voor de mensen om haar heen. Deze mensen zijn haar aardige echtgenoot Walter die zij voorliegt, haar nichtje Claire, die ze als secretaresse behandelt en haar bedienden die een soort slaven voor haar zijn.
Harriet the Spy (1996) Harriet the Spy (1996)
De 11-jarige Harriet vindt het heerlijk om zich als spion uit te leven en ze had van haar mentor Ole Golly de tip gekregen om al de dingen die haar interesseren op te schrijven. Het probleem is dat alles haar interesseert, en dat niet alles wat ze denkt te zien, ook daadwerkelijk zo is. De schande begint als haar vrienden de aantekeningen ontdekken, en zien dat ook zij object waren van haar illusies. Ze besluiten haar praktijken aan het licht te brengen.
Harrison Bergeron (1995) Harrison Bergeron (1995)
Noord-Amerika, 2053. Prestatiedrang en individuele onderscheiding zijn uit den boze. Een elektrische hoofdband die iedere inwoner verplicht is te dragen, zorgt er voor dat intelligent denken onmogelijk wordt. Iedereen is gelijkwaardig en middelmatig, behalve Harrison. Hij is een briljante en gepassioneerde jongeman, op wie de hoofdband geen invloed heeft. De geheime regering, geleid door John Klaxon, besluit Harrison op te nemen in haar rangen.
Harrison Montgomery (2008) Harrison Montgomery (2008)
In een bouwvallig appartementencomplex in een arme buurt in San Francisco, wacht de ouder wordende Harrison Montgomery (Martin Landau) op een allerlaatste bericht. Lange tijd heeft de excentrieke kluizenaar de teksten van het Rad van Fortuin verzameld en ontcijferd op zoek naar verborgen berichten in een missie om zijn buren te redden; Ricardo Papa (Octavio Gomez), een kleine drugsdealer met artistieke aspiraties, en Margo, een alleenstaande moeder die in een gewelddadige relatie zit.
Harrison's Flowers (2000) Harrison's Flowers (2000)
Wanneer Harrison, een Newsweek-oorlogsfotograaf verdwijnt in het in oorlog verkerende Joegoslavië, reist zijn vrouw naar Europa om 'm te zoeken aldaar. Eenmaal in oorlogsgebied, wordt het haar duidelijk dat ze in de Hel op Aarde is terechtgekomen...
Harry & Son (1984) Harry & Son (1984)
Harry Robbins verdient de kost als kraandrijver en leeft samen met zijn zoon Howard in een vervallen huis. Harry's leven verandert drastisch wanneer hij op een dag ontslagen wordt omdat hij een man bijna raakt met zijn kraan. Hij zinkt weg in zelfmedelijden.
Harry and Max (2004) Harry and Max (2004)
De twee broers Harry en Max, 23 en 16 jaar oud, zijn beide tiener-idolen. Beide kampen echter met een moeizame relatie met hun familie en ook tussen beide zijn er conflicterende gevoelens, helemaal wanneer Max verliefd wordt op Nikki, de ex-vriendin van Harry.
Harry and the Hendersons (1987) Harry and the Hendersons (1987)
De familie Henderson is net op weg naar huis van een uitstapje wanneer ze iets vreemds aanrijden. Ze stoppen, en in de overtuiging dat het merkwaardige wezen dood is, nemen ze het mee. Maar wat schetst hun verbazing dat het helemaal niet dood is, maar zelfs heel levendig en heel geestig - onder een nogal angstaanjagend uiterlijk. Ook al is hij wat onhandig in hun huis, besluiten ze hem toch in het gezin op te nemen. Wat ze echter niet weten, is dat er een kwaadaardig persoon op hem jaagt.
Harry and Tonto (1974) Harry and Tonto (1974)
Harry, een 72-jarige, woont met zijn rosse kater Tonto in Manhatten. Op een dag krijgt hij het bevel dat hij de flat moet verlaten omdat het hele pand omgebouwd zal worden tot parkeergarage. Meteen wordt Harry dakloos. Hij besluit dan maar zijn kinderen en kleinkinderen die overal te lande wonen één voor één te vereren met een tijdelijk verblijf. Met zijn kater Tonto begint de nog viriele Harry een zwerftocht door Amerika. Hij koopt zich daarvoor een tweedehandse auto (zijn poes kan niet tegen bussen en een vliegreis wil hij het beestje ook niet aandoen). Onderweg komt hij in contact met allerlei personen van velerlei pluimage.
Harry and Walter Go to New York (1976) Harry and Walter Go to New York (1976)
Twee groepen met bankrovers willen maar één ding: een bank beroven. Er is maar één probleem, ze beroven allebei dezelfde bank!
Harry in Your Pocket (1973) Harry in Your Pocket (1973)
Drie professionele zakkenrollers gaan op de criminele toer in Seattle. Onder aanvoering van Harry (James Coburn).
Harry Knuckles and the Pearl Necklace (2004) Harry Knuckles and the Pearl Necklace (2004)
Een waardevolle ketting is gestolen en Harry Knuckles (geheim agent Spanish Fly) wordt gevraagd om uit te zoeken wie hier achter zit. Bijgestaan door zijn vriend, de Mexicaanse worstelaar El Santos, moet hij al vechtend de ketting zien te vinden.
Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
Vlak voor zijn tweede jaar op de Hogwarts School voor Hekserij en Tovenarij wordt tovenaarsleerling Harry Potter door de elf Dobby gewaarschuwd dat zijn terugkeer op de school tot een ramp zal leiden. Harry gaat toch, en komt er achter dat hij nog steeds gehaat wordt door Professor Snape en zijn klasgenoot Draco Malfoy. Er is echter ook goed nieuws: de beroemde schrijver Gilderoy Lockhart is de nieuwe Duistere Krachten-leraar. Na een tijdje worden enkele Hogwarts-studenten versteend aangetroffen... maar wie of wat is de oorzaak hiervan? Zelfs Harry staat niet boven verdenking.
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
Harry kan niet wachten tot hij terug mag naar de Hogwarts school, om aan zijn vierde schooljaar te beginnen. Maar voor het zover is, wordt hij door de familie Weasley op spectaculaire wijze bij de Dursleys opgehaald, om mee te gaan naar de finale van het WK Quidditch tussen Ierland en Bulgarije! Harry weet dan nog niet dat er dat jaar op Hogwarts een nog groter en spannender evenement zal plaatsvinden. Ondanks alle opwinding en magische gebeurtenissen, probeert hij zich toch op zijn lessen te concentreren. Ondertussen zijn er allerlei tekenen die er op wijzen dat Voldemort, met behulp van duistere tovenaars, weer aan kracht begint te winnen. De angst dat "Hij Die Niet Genoemd Mag Worden" opnieuw zal toeslaan, wordt steeds groter...
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008) Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008)
Als Harry, Ron en Hermelien aan hun zesde jaar aan Hogwarts beginnen, komt Harry in het bezit van een geheimzinnig volgekladderd toverdrankenboek, wat ooit het eigendom is geweest van de onbekende Half-Blood Prince. Wat moet Harry doen met de af en toe wel erg obscure spreuken die het boek vermeldt? En ondertussen heeft hij te kampen met een moeizaam sociaal leven en laat Dumbledore hem stukje bij beetje informatie zien over het duistere verleden van Voldemort. Deze lessen van Dumbledore zullen leiden tot het grootste geheim van de duistere heerser en het zal Harry helpen om te overleven.
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
Harry word dit jaar opgehaald bij de Muggles door een groep tovenaars opgericht door Dumbledore, de Order of the Phoenix, deze proberen Voldemorts plannen te dwarsbomen. In het hoofdkwartier van die Order blijkt al snel dat bijna niemand gelooft dat Voldemort is teruggekeerd. Harry heeft tegenwoordig vreemde dromen over Voldemort die misschien wel eens echt zouden kunnen zijn... Uiteindelijk gaat Harry naar Hogwarts. Ook is er dit keer weer een nieuwe lerares verweer tegen de zwarte kunsten. Maar deze is vreselijk en leert de leerlingen helemaal niks. Hierdoor gaan Harry en zijn vrienden een geheim genootschap oprichten, Dumbledore's Army. Dit genootschap van leerlingen leert van Harry hoe ze zich moeten verdedigen. Aan het einde van het jaar krijgt Harry een droom over zijn peetvader, Sirius Black, die wordt gemarteld door Voldemort...
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
Het is Harry's derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis, en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de Dementors die naar Hogwarts zijn gestuurd om de school te beschermen leert Harry het verontrustende verhaal van Black, en zijn connecties met Harry's familie.
Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)
De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt. Op een dag krijgt hij te horen dat zijn ouders tovenaars waren, en dat hij uitgenodigd is om te gaan studeren aan de Hogwarts School voor Hekserij en Tovenarij. Verfilming van het eerste boek uit de succesvolle Harry Potter-reeks van J.K. Rowling.
Harry Tracy, Desperado (1982) Harry Tracy, Desperado (1982)
Harry Tracy is overal bekend omdat hij keer op keer uit de gevangenis wist te ontsnappen. Op de vlucht voor iedereen kan hij het zich niet veroorloven om lang bij Catherine te blijven, die de dochter van een rechter is.
Harry, un Ami Qui Vous Veut du Bien (2000) Harry, un Ami Qui Vous Veut du Bien (2000)
Michel en Claire zijn met hun drie veeleisende dochters op weg naar hun vakantiehuisje. Het huisje is verwaarloosd en het opknappen ervan zal hun gehele vakantie opslokken. Bij een tankstation ontmoet Michel een oude klasgenoot, Harry, die hij zich niet meer kan herinneren. Na lang aandringen 'herkent' hij deze Harry. Deze twintig jaar vergeten vriend nodigt zichzelf en zijn vriendin meteen uit voor een gezamenlijke vakantie. Harry dringt steeds verder door in het leven van Michel en laat hem naar zijn pijpen dansen.
Harryhausen Chronicles, The (1998) Harryhausen Chronicles, The (1998)
De loopbaan van de veel geprezen stop-motion animator Ray Harryhausen wordt uitvoerig besproken door Harryhausen zelf en anderen. Dit aan de hand van veel beeldfragmenten uit bv. Jason and the Argonauts en Clash of the Titans. Ook worden zijn eerste experimenten met film getoond van toen hij nog een tiener was.
Harrys Döttrar (2005) Harrys Döttrar (2005)
De zussen Marie en Ninni zijn op hetzelfde moment zwanger. Ze kijken er beiden heel erg naar uit om samen moeder te worden. Maar dat geluk slaat plots om. Ninnis baby sterft nog voor de bevalling, terwijl Marie wel bevalt van een gezonde baby. Marie wordt achterdochtig wanneer haar zus zoveel aandacht besteedt aan de baby en vreest dat er iets aan de hand is.
Harsh Times (2005) Harsh Times (2005)
Het verhaal volgt ene Mike Alvarez (Rodriguez), een werkzoekende, en zijn vriend Jim David (Bale). Deze ruzie zoekende, bier zuipende heren met veel te veel vrije tijd gaan een aantal dagen op pad in Los Angeles en maken er zo'n zooitje van dat de lol al snel plaatsmaakt voor ellende.
Hart's War (2002) Hart's War (2002)
Luitenant Thomas W. Hart is een jonge officier die enkele maanden voor het einde van de Tweede Wereldoorlog gevangengenomen wordt. Samen met enkele lotgenoten wordt hij vrijwel meteen naar een Duits gevangenenkamp gestuurd. Daar maakt hij kennis met kolonel William A. McNamara, de leider van de Amerikaanse krijgsgevangenen in het kamp. Na een tijdje geeft McNamara de luitenant de opdracht twee kleurlingen in zijn barak op te nemen. De twee mannen zijn Amerikaanse piloten, maar ze kunnen op weinig sympathie van hun collega's rekenen. Kort nadien wordt er een moord gepleegd en aan luitenant Tommy Hart wordt gevraagd de valselijk beschuldigde te verdedigen.
Harte Brötchen (2002) Harte Brötchen (2002)
Het echtpaar Theo en Christa heeft hun eigen kiosk. Dan sterft Theo aan een hartinfarct. Kort daarop ziet Christa hem op televisie als een engel zonder vleugels. Die krijgt hij pas wanneer hij Christa gelukkig weet te maken. Dat wordt lastig, want de kiosk is falliet.
Harte Jungs (2000) Harte Jungs (2000)
Florian is een normale jongen met een uitzonderlijk interesse voor meisjes en seks. Helaas is hij op zijn vijftiende nog steeds maagd, en samen met zijn beste vriend Red Bull wil hij zeker voor zijn zestiende verjaardag van zijn maagdelijkheid af zijn.
Hartverscheurend (1993) Hartverscheurend (1993)
Twee mensen slagen er maar niet in hun drie jaar durende stijd van afstoten en aantrekken om te zetten in een duurzame gezonde relatie, maar die ook niet zonder elkaar kunnen. Bob (Mark Rietman) is advocaat en heeft met drie collega's een klein kantoor. Hij woont in een van de betere wijken van Amsterdam. Loe (Marieke Heebink) behoort tot de laatste stadsnomaden. Ze woont op een oude boot in het door 'yuppieficatie' bedreigde oostelijke havengebied.
Haru no Yuki (2005) Haru no Yuki (2005)
Haru no Yuki gaat over een verboden liefde aan het begin van de twintigste eeuw. Kiyoaki wordt tot over zijn over verliefd op Satoko en komt er te laat achter dat ze al een huwelijksaanzoek van een andere man geaccepteerd heeft.
Haruka Naru Yama no Yobigoe (1980) Haruka Naru Yama no Yobigoe (1980)
Op Hokkaido runt weduwe Tamiko Kazami een afgelegen veehouderij. Ze woont er ook, samen met haar zoontje Takeshi. Het in stand houden van de veehouderij is zwaar voor Tamiko, en bovendien weinig winstgevend, dus wanneer op een lentedag een mysterieuze vreemdeling Tamiko verzoekt er te werken slechts in ruil voor onderdak en voedsel neemt de druk op haar schouders enigszins af. De band tussen de vreemdeling en Tamiko wordt na verloop van tijd steeds hechter, maar wanneer de vreemdeling plotseling geconfronteerd wordt met zijn verleden, dreigt hij tot verdriet van Tamiko de veehouderij te moeten verlaten.
Harum Scarum (1965) Harum Scarum (1965)
Tieneridool Johnny Tyronne (Elvis Presley) moet optreden in het Midden-Oosten. Daar komt hij terecht in een ontvoeringszaak.
Harun Reşid'ın Gözdesi (1967) Harun Reşid'ın Gözdesi (1967)
Dilaram is een mooie vrouw die duivelse plannen beraamt om wraak te nemen van degenen die haar vader onrechtvaardig behandeld hebben. Ze is vastberaden en is zelfs bereid om de man van wie ze houdt te verlaten om wraak te kunnen nemen.
Harvard Man (2001) Harvard Man (2001)
Cindy, een cheerleader op een universiteit in Boston, heeft iets met Alan, een speler van het team van Harvard. Haar vader is een mafiabaas, en Alan raakt betrokken bij een weddenschap op één van zijn wedstrijden. Teddy, een undercover FBI-agent, start een onderzoek naar de praktijken van Cindy's vader.
Harvest (1953) Harvest (1953)
Een Amerikaanse familie, de Zalinka's, krijgt te maken met enige problemen tijdens Thanksgiving. Het oogst mislukt waardoor de dromen van de familie lijken te verdwijnen en de jongste van de familie, Paul genaamd, verliest zijn vriendin. Ook sterft opa Zalinka en er lijkt geen einde te komen aan de 'slechte dagen'.
Harvest (1998) Harvest (1998)
Agente Becka en sheriff Johnson houden zich bezig met invallen in wietkwekerijen die de boeren hebben opgezet. Ze hebben last van hun geweten als ze arme agrariërs hun laatste redmiddel om het hoofd boven water te houden, afpakken
Harvest of Fear (2004) Harvest of Fear (2004)
Dokters trainee Billy McKinley komt in het kleine stadje ‘Devil’s Lake’ aan en vindt een mysterie rond een aantal onopgeloste moorden die alleen tijdens het jaarlijkse ‘Festival van de Oogst’ voorkomen. De moorden zijn eender aan die van 20 jaar geleden. Is de moordenaar weer opgedoken of is er sprake van een copycatkiller? Billy moet de moordenaar vinden en de stad redden voor het te laat is.
Harvest of Fire (1996) Harvest of Fire (1996)
Wanneer enkele Amish-families worden geplaagd door branden die in hun stallen worden gesticht, stuurt de FBI onderzoekster Sally Russell (Davidovich) erop af. Aanvankelijk kan ze maar moeilijk doordringen in de hechte gemeenschap, maar met de hulp van één van de bewoonsters leert ze de mooie en ook mindere kanten van hun bestaan kennen. De mindere kanten zouden wel eens verband kunnen hebben met de brandstichtingen...
Harvest, The (1993) Harvest, The (1993)
Scriptschrijver Charlie Pope (Miguel Ferrer) wordt naar Mexico gestuurd. Daar wordt een film opgenomen en hij moet het script afmaken. Ondertussen geniet hij ook van het mooie weer en het strand. Als hij echter gedrogeerd wordt en vervolgens een nier mist, gaat hij samen met de mysterieuze Natalie Caldwell (Leilane Sarelle) op jacht naar de daders.
Harvesters (2001) Harvesters (2001)
Wanneer een jogger gewelddadig ontvoerd wordt, ontstaat er een strijd tussen een familie en een bende. De 'normaal' ogende familie Peelman blijkt namelijk een duister geheim te herbergen en een groep onder leiding van de lesbische ex-Golfoorlog veterane Frankie Falzone is erop gebrand hen te ontmaskeren.
Harvesters, The (2000) Harvesters, The (2000)
Danielle Carver lijdt aan een dodelijke hartziekte. Alleen een nieuw hart kan haar leven redden, maar een geschikt donorhart vinden is geen sinecure. Bijna iedereen heeft de hoop inmiddels opgegeven, maar dan is het orgaan toch opeens beschikbaar. Dani knapt weer helemaal op, en met haar vader gaat ze op zoek naar Rachel Pierce, de moeder van de jongen met het donorhart. Die blijkt echter helemaal niets van de orgaantransplantatie te weten.
Harvey (1950) Harvey (1950)
Zijn zus schaamt zich dood voor Elwood P. Dowd, want hij heeft een onzichtbaar konijn van 2 meter bij zich, luisterend naar de naam Harvey. Daarom tracht ze hem uit de weg te houden om haar dochter aan de man te brengen. Elwood verschijnt echter wel en stuurt de boel in de war. Ze wil hem in een inrichting stoppen maar daar denken ze dat zij gek is en hij niet.
Harvey (1998) Harvey (1998)
Zijn zus schaamt zich dood voor Elwood P. Dowd, want hij heeft een onzichtbaar konijn van twee meter bij zich, luisterend naar de naam Harvey. Daarom tracht ze hem uit de weg te houden om haar dochter aan de man te brengen. Elwood verschijnt echter wel en stuurt de boel in de war. Ze wil hem in een inrichting stoppen maar daar denken ze dat zij gek is in plaats van hij.
Harvey Girls, The (1946) Harvey Girls, The (1946)
Op een treinreis naar het Wilde Westen om met iemand te gaan trouwen, ontmoet Susan Bradley een vrolijke club vrouwen die het Harvey House restaurant willen gaan openen. Wanneer zij besluit met haar toekomstige man om het feest af te blazen, voegt ze zich bij de Harvey Girls. De salon aan de overkant is in competitie met haar restaurant en er ontstaat een hevige strijd tegen de saloon in handen van Ned Trent, waar ze wel een oogje op heeft.
Harvey Middleman, Fireman (1965) Harvey Middleman, Fireman (1965)
Harvey Middleman (Eugene Troobnick) is een brandweerman die nogal last heeft van freudiaanse gedachten. In zijn dromen en fantasieën beleeft Harvey allemaal avontuurtjes en escapades met aantrekkelijke jongedames. Zowel zijn leven thuis als zijn werk worden nogal beďnvloed door Harvey's vreemde gedrag.
Haryu Insaeng (2004) Haryu Insaeng (2004)
In het midden van de politieke chaos van 1957, tart Tae-woong het lot, wanneer hij naar een naburige school vertrekt om daar voor een geďntimideerde vriend wraak te nemen.
Has Anybody Seen My Gal? (1952) Has Anybody Seen My Gal? (1952)
De rijke Samuel Fulton wordt al een dagje ouder en heeft geen eigen familie. Hij beslist om zijn eigendom na te laten aan de familie van zijn eerste liefde, die hem afwezen toen hij een huwelijksaanzoek deed jaren geleden, omdat hij toen arm was. Maar alvorens de familie zijn nalatenschap te geven wil hij hen eerst op de proef stellen.
Hasami Otoko (2005) Hasami Otoko (2005)
Yasunaga en Chinatsu zijn een dodelijk team, die heel wat moorden op hun geweten hebben. Ze blijven makkelijk uit de handen van de politie, tot er een copycat opduikt, die de politie op het goede spoor zet. Het enige wat hen rest is deze copycat zo snel mogelijk zelf uit te schakelen.
Hasard et la Violence, Le (1974) Hasard et la Violence, Le (1974)
Een criminoloog wil aan de Côte d'Azur een essay over geweld schrijven en wordt verliefd op een vrouwelijke arts. Onvoorziene en onverklaarbare gewelderupties in de buitenwereld beďnvloeden direct en indirect de verloop van hun liefde op fatale wijze.
Hasards ou Coďncidences (1998) Hasards ou Coďncidences (1998)
De film gaat over reizen; Miriam gaat met haar nieuwste aanbidder - met een camcorder als derde oog - naar Canada, Mexico, de VS en Zuid-Europa op zoek naar oa ijsberen, duikers en ijshockeyers.
Haschisch (2002) Haschisch (2002)
Sinds eeuwen leiden de bewoners van Ketama, Noord Marokko een leven dat nauw verbonden is met de Hashindustrie. Hash geldt voor hen als dagelijks brood, als handelswaar, als basis voor het sociale systeem. In Haschisch probeert documentaire maker Daniel Grabner het verhaal achter de industrie te vertellen, het verhaal van de mensen.
Hasenherz (1987) Hasenherz (1987)
Niets ergert het schuchtere meisje Janni meer dan dat ze verward wordt voor een jongen. Wanneer ze door een filmregisseur wordt uitverkoren om de rol van dappere prins te spelen in een sprookje doet ze er alles aan om die rol kwijt te raken. Maar wanneer de opnames beginnen blijkt alles nogal mee te vallen.
Hasenjagd - Vor Lauter Feigheit Gibt Es Kein Erbarmen (1994) Hasenjagd - Vor Lauter Feigheit Gibt Es Kein Erbarmen (1994)
In februari 1945 proberen 500 Russische officieren die in het concentratiekamp Mauthausen zitten, te vluchten. 150 van hen zijn succesvol, maar dezelfde nacht beveelt de SS de dorpsbewoners op hen te jagen. Wat volgt is een gruwelijke slachtpartij. Gebaseerd op ware feiten.
Hasip ile Nasip (1976) Hasip ile Nasip (1976)
Hasip en Nasip zijn de zonen van twee rivaliserende families. Al jaren wordt de burgemeester van hun dorp om en om uit deze families gekozen. Wanneer er weer eens verkiezingen zijn, komt er opeens een nieuwe linkse kandidaat als concurrent. Als er dan ook nog eens een een beeldschone vrouw naar het dorp komt waar Hasip en Nasip beiden verliefd op worden, proberen ze van alles om elkaar onderuit te halen om zowel de verkiezingen als de hand van deze vrouw te winnen.
Hassel - Förgörarna (2000) Hassel - Förgörarna (2000)
Als commissaris Hassel met de dood van enkele Russische drugskoeriersters wordt geconfronteerd, krijgt hij hulp van de Russische politievrouw Galina Volkova. Het blijkt dat in Stockholm een hevige bendeoorlog aan de gang is met Russische deelnemers en aangevoerd door de Zweed Strand. Galina heeft zo haar eigen redenen om Strand te pakken te krijgen, maar ze wil niet zeggen welke.
Hasta el Viento Tiene Miedo (1968) Hasta el Viento Tiene Miedo (1968)
In een kostschool worden de meisjes gekweld door het streng autoritair regime van de directrice Bernarda, die al haar woede op hen schijnt af te reageren. Lucia, de onderdirectrice, doet daarentegen alles om hun leven zo aangenaam mogelijk te maken en wordt door de leerlingen erg gewaardeerd. Op een nacht lijdt Claudia, één van de studentes, aan een nachtmerrie waarin ze een spookachtige stem vanaf een toren in de tuin haar naam hoort roepen. Wanneer ze er in haar droom heen gaat ontdekt ze het lijk van een meisje dat werd opgehangen. De volgende dag vertelt ze het aan haar klasgenoten, die erg geboeid zijn door het verhaal. Ondanks het uitdrukkelijk verbod van de directrice besluiten ze samen naar de toren te gaan. Alvorens ze echter het geheim kunnen openbaren worden ze betrapt en zwaar gestraft. Ze moeten de hele wintervakantie op de kostschool doorbrengen. Wat zij zich niet realiseren is dat er iets vreselijks op het punt staat te gebeuren.
Hasta la Victoria Siempre (1997) Hasta la Victoria Siempre (1997)
Een biografie van Ernesto "Che" Guevara. De film volgt hem vanaf zijn kinderjaren, zijn geneeskundestudies en praktijken in leprosarios, tot aan zijn militantisme in de Cubaanse revolutie naast Fidel Castro, zijn oorlog met guerilla's in de Boliviaanse bossen en tenslotte zijn geweldadige dood.
Hasty Heart, The (1949) Hasty Heart, The (1949)
Zes gewonde soldaten wachten op hun vertrek naar huis. Eén ervan is korporaal MacLachlan (bijgenaamd Lachie), een koppige Schot die zich afzijdig houdt van zijn mede-patiënten. De dokter en hoofdverpleegster vragen de andere patiënten om geduldig en vriendelijk tegenover Lachie te zijn, omdat hij een terminale ziekte heeft. Lachie weigert echter elk aanbod van vriendschap totdat hij op zijn 21e verjaardag een complete Schotse outfit van hen cadeau krijgt. Dan krijgt hij eindelijk te horen dat hij dood gaat en slaat zijn vriendschap om in bitterheid omdat hij denkt dat de anderen alleen door medelijden met hem gedreven werden.
Hat Mua Roi Bao Lau (2005) Hat Mua Roi Bao Lau (2005)
Op zijn sterfbed vertelt Tuy zijn pleegzoon Hien voor het eerst over zijn moeder: de jonge Ly An die zeventien jaar eerder ongehuwd zwanger raakt en door de gelovige gemeenschap van haar pottebakkersdorpje wordt bestraft. Ze schikt zich in een onafwendbare dood, maar blijft weigeren om de identeit van de vader prijs te geven. Op het moment dat de baby in een mand de rivier op wordt gelaten, breekt een vernietigende storm los. In haar geheimhouding en geslotenheid bakent de veroordeelde Ly An een stuk onaantastbare, persoonlijke vrijheid af.
Hata Göteborg (2007) Hata Göteborg (2007)
Een groep jongeren begint steeds meer op een bende misdadigers te lijken wanneer de criminaliteit toeneemt en vechten belangrijker lijkt te worden dan voetbal. Wanneer Isak opduikt en laat zien dat er meer is in het leven, gebeurt er iets met de jongens en veranderen de onderlinge verhoudingen.
Hatachi no Binetsu (1993) Hatachi no Binetsu (1993)
Tatsuri en Shin, twee mannelijke studenten, prostitueren zichzelf in een homoclub. Hun omgeving weet hier niets van. Shin's vriendin vermoedt dat hij op Tatsuri verliefd is. Tatsuri wordt door een in hem geďnteresseerde mede-studente gevraagd of hij mee gaat haar familie op te zoeken.
Hatari! (1962) Hatari! (1962)
Een groep mannen vangt wilde dieren in Afrika en verkoopt deze door aan dierentuinen. Zal de aankomst van een vrouwelijke natuur fotograaf hun manieren en gedrag veranderen?
Hatchet (2006) Hatchet (2006)
Een mismaakt jongetje leeft met zijn vader in het moeras en sterft op een dag door een uitslaande brand in huis. Een groep toeristen uit New Orleans strandt in het moeras en voor ze het weten bevinden ze zich in een regelrechte nachtmerrie.
Hatchet Man, The (1932) Hatchet Man, The (1932)
Wong Low Get is lid van een bende tijdens de Chinese bendeoorlog in Chinatown, San Francisco. Hij krijgt de opdracht om zijn jeugdvriend Sun Yat Ming te vermoorden, die zijn lot accepteert, maar Wong als laatste wens vraagt om voor zijn dochter te zorgen en met haar te trouwens als ze opgegroeid is. Dat gebeurt op het moment dat Wong een machtig misdaadfiguur is geworden. Hij ontdekt dat het meisje stiekem een verhouding heeft met een andere man, waarop Wong hem naar het buitenland laat verbannen, niet beseffend dat zij ook mee trekt.
Hate Crime (2005) Hate Crime (2005)
Robbie en Trey zijn twee jongens die een verhouding hebben, en samen zijn ze heel gelukkig. Dit verandert echter drastisch als ze een conflict krijgen met Chris Boyd, de zoon van een fundamentalistische priester.
Hated (1994) Hated (1994)
Documentaire over shock-rocker GG Allin, vlak gefilmd voor zijn dood in juni '93. Publiek wordt gemolesteerd, stront vliegt over het podium, drank en drugs in overvloed. Met een optreden in de Geraldo Rivera show. En met footage van GG's bizarre begrafenis...
Hatful of Rain, A (1957) Hatful of Rain, A (1957)
Het verhaal over Johnny Pope, een veteraan uit de Koreaanse oorlog, die verslaafd is geraakt aan morfine is een militair hospitaal. Eenmaal terug in Amerika krijgt hij grote problemen met zijn zwangere echtgenote en zijn vader die op bezoek komt, omwille van zijn verslaving.
Hatley High (2003) Hatley High (2003)
Tommy Linklater (Nicolas Wright) is een 18-jarige tovenaar. Hij maakt zijn eigen speelkaarten en doet nog meer dingen die voor de buitenwereld onmogelijk lijken. Van zijn overleden moeder leerde hij om heel goed te schaken. Tommy doet aan verschillende wedstrijden mee, en hij wint vooral omdat hij magische krachten heeft.
Hatred of a Minute (2002) Hatred of a Minute (2002)
Eric Seaver is een normale man met een prachtige verloofde en een baan als autopsie administrator, maar hij heeft een bebloede en doodsbange vrouw vastgebonden in zijn kofferbak. Eric Seaver is een seriemoordenaar.
Hatschipuh (1987) Hatschipuh (1987)
Toen de mens de kabouter verdreef was er slechts één kobold die het contact in stand hield: Hatschipuh. Hij sloot vriendschap met opa Reiter en nu deze zijn prachtige boerderij dreigt te verliezen bedenkt Hatschipuh, samen met opa's kleinzoon Sebastian en de andere kabouters, een slim plan om dit te voorkomen.
Hatsu-koi (2007) Hatsu-koi (2007)
Tadashi heeft bijna zijn examens. Hij is heimelijk verliefd op zijn mede-student Kota, maar dat durft hij niet te vertellen. Nadat hij door een paar schooljongens wordt gepest, verliest hij al zijn hoop. Slecht gehumeurd, ontmoet Tadashi een homo-koppel in de trein. Hiroki en Sinji zijn zo fascinerend en het gesprek is zo stimulerend, dat hij besluit om ze te volgen.
Hatsujô Kateikyôshi: Sensei no Aijiru (2003) Hatsujô Kateikyôshi: Sensei no Aijiru (2003)
Sachiko Hanai is een call girl in wiens club een gevecht uitbreekt, waardoor ze in haar hoofd getroffen wordt door een kogel. In plaats van dat ze sterft krijgt ze door dit voorval ongekende superkrachten en raakt betrokken bij een internationale intrige, wanneer ze een cilinder vindt die de vinger van George W. Bush bevat. Deze bevat een afdruk waarmee een atoomoorlog ontketend kan worden, en dus wordt Sachiko al snel achtervolgd door allerhande louche figuren.
Hatsukoi (2006) Hatsukoi (2006)
Japan in de jaren '60: Misuzu, een eenzame universiteitsstudente uit een problematisch gezin, vindt een onderkomen bij haar oudere broer Ryo en zijn vrienden, een groep nihilistische tieners die elke dag in rokerige bars rondhangen en zich te buiten gaan aan drugs en vluchtige seks. Maar één van de jongeren, de ambitieuze, charismatische Kishi, wil meer. Hij bedenkt daarom een plan om een geldtransport te overvallen.
Hatsukoi: Jigoku-Hen (1968) Hatsukoi: Jigoku-Hen (1968)
De film draait om de eerste ongemakkelijke pogingen voor intimiteit tussen de jonge Shun en Nanami. De twee hebben een hotelkamer gehuurd voor hun eerste nacht samen, maar de verlegen Shun overtuigt Nanami ervan dat ze elkaar beter moeten leren kennen, voordat ze de liefde bedrijven. Na een nieuwe datum te hebben afgesproken, beginnen ze hun verleden te bestuderen. Hun innerlijke verlangens vormen hun eerste stap naar vrijheid en het vormen van een eigen identiteit.
Hatsuyuki no Koi: Virgin Snow (2007) Hatsuyuki no Koi: Virgin Snow (2007)
De Koreaanse student Kim-Min verhuist met zijn vader naar Kyoto. Vol frisse moed maakt hij zich op weg om zijn nieuwe omgeving te ontdekken. Bij een tempel ontmoet hij Sasaki Nanae en wordt op slag verliefd op haar. Ze blijken op de zelfde universiteit te zitten en ondanks taalproblemen ontstaat er een relatie tussen beide. Ze maken plannen om samen naar Seoel te gaan als daar de eerste sneeuw zal vallen. Maar plotseling verdwijnt Sasaki spoorloos.
Hatta Ishaar Akhar (1994) Hatta Ishaar Akhar (1994)
Een Palestijnse familie woont en leeft in een vluchtelingenkamp in Gaza, op de grens van Israel en Egypte. In het kamp wordt plotseling een uitgaansverbod afgekondigd. De ontwikkelingen van de verhoudingen tussen de familieleden onderling en de relaties met de bewoners in de naburige woningen worden getoond tegen de achtergrond van de bezetting en de Intifada.
Hattrick (2007) Hattrick (2007)
Madhav Anna is een ex-cricket speler die gelukkig door het leven, dat geheel in het teken staat van cricket, gaat. Helaas moet hij door zijn slechte gezondheid naar het ziekenhuis voor een behandeling. Dit is dubbel pech voor hem, want de dokter die hem moet behandelen, Dr. Satyajeet, haat het woord cricket en verbiedt hem om de World Cup in het ziekenhuis te bekijken. Maar het blijkt dat de dokter, door Madhav Anna te behandelen, langzaam zijn bitterheid, vijandigheid en pessimisme kwijtraakt. Dr. Satyajeet is in staat om de liefde van zijn vrouw terug te winnen evenals het vertrouwen van zijn zoon. Madhav Anna verandert het leven voor dr. Satyajeet en wanneer hij weigert een operatie te ondergaan voordat hij de India de World Cup heeft zien winnen, doet Dr. Satyajeet er alles aan dit waar te maken.
Hatuna Meuheret (2001) Hatuna Meuheret (2001)
In Tel Aviv is de knappe, intelligente Zaza zijn doctoraat in de filosofie aan het voorbereiden. Zijn ouders, Yasha en Lili, vinden hun zoon een prima partij en zijn tegelijk bezorgd dat hij op zijn 31ste nog niet getrouwd is. Ze blijven er bij Zaza op aandringen dat hij een jonge maagd moet huwen. De zoon wil inschikkelijk zijn en bezoekt meer dan één “passende” kandidate. Hij blijft echter totaal ongeďnteresseerd, want hij is smoorverliefd op de schone Judith, een 34-jarige gescheiden Marokkaanse. Dit kan volgens de streng orthodoxe Georgische traditie van zijn ouders absoluut niet door de beugel. Wat het allemaal nog erger maakt in de ogen van Zaza’s ouders is dat Judith een 6-jarige dochter heeft.
Haunted (1995) Haunted (1995)
Als onderzoeker van bovennatuurlijke fenomenen begeeft David zich naar het vermeend behekste Edbrook landhuis in Engeland. Daar ontmoet hij Christina (op wie hij verliefd wordt), haar broers en de leden van de huishouding. Er is duidelijk iets niet pluis in het huis, maar wat ?
Haunted (1998) Haunted (1998)
Vijftien jaar geleden vond er tijdens de voorbereidingen op het toneelstuk "Turpitude" een aantal mysterieuze ongelukken plaats, met een dodelijke afloop voor Kay Taggert, een acteur die op de nacht van de opening vermoord wordt; een zaak die nooit opgelost is. Nu probeert producer Sol Brosky een nieuwe productie op te zetten van "Turpitude", maar het wil maar niet lukken, omdat de werkers het geest van Kay Taggert waarnemen. Parapsycholoog Charles Moreland wordt ingezet om binnen vierentwintig uur de hele zaak op te lossen voordat er meer ongevallen plaatsvinden...
Haunted Boat (2005) Haunted Boat (2005)
Een groep tieners besluit om eens flink het beest uit te hangen op zee. Ze varen vanuit Los Angeles de oceaan op waar het feest van seks, drugs en veel drank kan beginnen. Wanneer één van de jongens door een haai wordt gedood, is er de volgende dag nog maar weinig van de feestvreugde te merken. De overgebleven jongeren proberen daarom zo snel mogelijk een haven te bereiken...
Haunted Forest (2007) Haunted Forest (2007)
Volgens een mysterieuze en schrikaanjagende legende lokt een wraakzuchtige vrouwelijke geest, Satinka genaamd, mensen naar een mooi afgelegen bos, om daarna nooit meer terug gezien te worden. Wanneer een man plotseling verdwijnt, gaat Sean en twee van z'n vrienden op onderzoek uit om te zien of de legende waar is en of die man Satinka's pad heeft gekruist.
Haunted from Within (2005) Haunted from Within (2005)
Een jonge moeder vermoordt haar kinderen en daarna zichzelf, omdat haar man haar heeft bedrogen. De vloek van de vrouw valt vanaf dat moment jonge moeders lastig.... Een wetenschapper die bekend is met occulte zaken stort zich op deze zaak.
Haunted Gold (1932) Haunted Gold (1932)
Het echtpaar John en Janet krijgt een vreemde brief waarin staat dat ze naar een oude verlaten goudmijn in de nabije omgeving moeten gaan. Helaas ontmoeten ze een aantal dieven die in de mijn naar goud aan het zoeken zijn. Gelukkig blijkt er in de mijn een spook rond te waren dat het echtpaar helpt het goud te vinden.
Haunted Honeymoon (1986) Haunted Honeymoon (1986)
De overspannen Larry Abbot (Wilder) brengt met zijn verloofde een bezoekje aan het landhuis van zijn familie. De familieleden proberen, op aanraden van de dokter, hem de stuipen op het lijf te jagen om hem op die manier te genezen.
Haunted House (1940) Haunted House (1940)
Jimmie (Jackie Moran), loopjongen bij Brownsville Bugle en Millie (Marcia Mae Jones), worden amateur detectives om een vriend te helpen die beschuldigd wordt van moord. Gedreven door een passie om hun vriend vrij te krijgen maar echter zonder werkelijke richtlijnen, proberen ze de echte dader te vinden.
Haunted House of Horror, The (1969) Haunted House of Horror, The (1969)
Chris en zijn vrienden besluiten een nachtje in een oud huis door te brengen. Helaas worden ze een voor een vermoordt, en moeten ze de moordenaar ontmaskeren voordat ze er allemaal aan moeten geloven.
Haunted Mansion, The (2003) Haunted Mansion, The (2003)
Jim Evers, een makelaar, die altijd zijn gezin heeft verwaarloosd, gaat met zijn gezin een weekendtripje houden. Maar eerst moet hij nog even bij een potentiële klant langs. Hij komt erachter dat de man des huizes, een geest is, die eeuwen geleden met een vrouw was getrouwd die sprekend op Jim's vrouw lijkt, wie nu als bruid moet dienen. Jim moet deze vloek zien te verbreken. Dit zorgt er voor dat hij in gaat zien hoe belangrijk z'n familie voor hem is.
Haunted Palace, The (1963) Haunted Palace, The (1963)
Charles Dexter Ward is een magiër die een vloek plaatst op de dorpsbewoners die hem op de brandstapel willen gooien. Na zijn dood is het honderd jaar rustig in het dorp, tot een nabestaande van Ward besluit het werk van zijn overgrootvader af te maken.
Haunted Sea (1997) Haunted Sea (1997)
Een mysterieus schip wordt in het midden van de oceaan onbemand gevonden. Maar dit mysterie wordt snel vergeten door kapitein Ramsey (Brolin) en zijn crew, wanneer ze een Azteekse schat aan boord ontdekken. Hun vreugde blijkt echter van korte duur, als ze moeten vechten tegen het monster dat de schat bewaakt.
Haunted Summer (1988) Haunted Summer (1988)
Het waargebeurde verhaal over de ontmoeting van literaire grootheden Percy Shelley (Eric Stoltz) en Lord Byron (Philip Anglim). Samen met hun geliefden brengen zij al experimenterende met de vrije liefde en drugs, de zomer van 1816 door. Voortvloeiend uit deze gebeurtenissen zou Mary Shelley, hier nog Mary Godwin (Alice Krige), inspiratie hebben gekregen voor haar boek 'Frankenstein'.
Haunted World of Edward D. Wood Jr., The (1996) Haunted World of Edward D. Wood Jr., The (1996)
Documentaire over het leven en de films van Edward D. Wood Jr., oftwel Ed Wood. Deze documentaire gaat onder andere in op hoe een film zoals 'Plan 9 From Outer Space' gemaakt kon worden en bevat originele filmbeelden uit zijn films.
Haunted World of El Superbeasto, The (2007) Haunted World of El Superbeasto, The (2007)
El Superbeasto is een detective die zich vermomt als een Mexican-Style worstelaar die een voorliefde heeft voor strippers. Hij bestrijdt krankzinnige wetenschappers, zombies en hoog begaafde gorilla's. Hij wordt daarin begeleid door zijn sexy zus Suzie X die ook spionne is en een metershoge robot genaamd Marvin die gek is op muziek van Barry Manilow en Michael Bolton. Een van de wetenschappers is de mysterieuze Dr. Satan die het voornemen heeft de gehele wereld te veroveren.
Haunted, The (1979) Haunted, The (1979)
In Arizona tijdens de burgeroorlog, wordt een vrouw van hekserij beschuldigd. Ze wordt aan een paard gebonden en voor dood achtergelaten in de woestijn. Honderd jaar later worden de afstammelingen van haar moordenaars stuk voor stuk vermoord. De dorpelingen vrezen dat ze als geest is teruggekeerd om wraak te nemen.
Haunting Desires (2004) Haunting Desires (2004)
Een jongeman wordt dood gevonden in zijn auto met vreemde gaatjes in zijn nek. Journaliste Jill Conner (Lynne) denkt dat zijn dood opzet was. Haar onderzoek leidt haar naar een privé-club, die gespecialiseerd is in het vervullen van seksuele wensen. Ondanks dat ze geboeid is door de club, realiseert ze zich toch dat ze op moet passen dat zij niet het volgende slachtoffer wordt.
Haunting Fear (1991) Haunting Fear (1991)
Victoria kan niet slapen: ze heeft nachtmerries over dat ze levend wordt begraven. Haar man Terry zorgt ervoor dat ze in contact komt met Dr Carlton.
Haunting Hour: Don't Think about It, The (2007) Haunting Hour: Don't Think about It, The (2007)
Wanneer Cassie verhuist naar een nieuwe stad, verandert ze ook van middelbare school. Hier krijgt ze al snel ruzie met Priscilla, het populairste meisje van de school. Wanneer Priscilla, samen met Cassie's broertje, op een dag vermist raken, zal Cassie op zoek moeten gaan naar de twee.
Haunting in Connecticut, The (2008) Haunting in Connecticut, The (2008)
Nadat bij hun zoon kanker wordt geconstateerd, besluiten Sara (Virginia Madsen) en Peter Campbell (Martin Donovan) dichtbij een speciale kliniek te gaan wonen. Er gebeuren echter vreemde onverklaarbare dingen in het huis, maar Sara en Peter schrijven die toe aan de stress door de omstandigheden. Maar dan blijkt dat het huis een voormalig mortuarium is, met een duister verleden.
Haunting of Helen Walker, The (1995) Haunting of Helen Walker, The (1995)
De jonge Amerikaanse weduwe Helen Walker arriveert op het afgelegen landhuis van de minzame Engelsman Edward Goffe. Zij zal er moeten zorgen voor de opvoeding van diens neef en nicht Miles en Flora, twee weeskinderen.
Haunting of Hell House, The (1999) Haunting of Hell House, The (1999)
De geheimzinnige Professor Ambrose, die zelf al een hoop akelige dingen in zijn leven heeft meegemaakt, neemt de jonge James Farrow onder zijn hoede. James is nog maar net weduwenaar geworden nadat zijn vrouw tijdens een illegale abortus om het leven kwam. Hij besluit om in het oude huis van Ambrose te gaan wonen en ontdekt daar een aantal geheimen uit het verleden van de professor.
Haunting of Lisa, The (1996) Haunting of Lisa, The (1996)
Wanneer weduwe Ellen Downey (Cheryl Ladd) op het punt staat te trouwen met sheriff Mitch Graham (Duncan Regehr) ziet haar dochter Lisa (Aemilia Robinson) een visioen dat haar vertelt over dode kinderen uit het verleden. Kort daarna wordt een jong meisje vermoord teruggevonden. Dit is voor Ellen een teken dat de moordenaar gevonden moet worden voordat ook haar dochter het slachtoffer wordt.
Haunting of Molly Hartley, The (2008) Haunting of Molly Hartley, The (2008)
Molly Hartley is een 17-jaar oude meid, die in een nieuw stadje komt wonen, na de psychotische ineenstorting van haar moeder. Ze probeert haar plek te vinden tussen de verschillende groepjes klasgenoten op haar nieuwe privé-school, maar wordt tevens geteisterd door akelige visioenen en stemmen in haar hoofd die een donker verleden openbaren.
Haunting of Morella, The (1990) Haunting of Morella, The (1990)
Ergens in een klein dorpje wordt een vrouw beschuldigd van hekserij en voor de ogen van haar dochtertje op de brandstapel gegooid. Zeventien jaar later is het meisje volwassen en heeft ze recht op de erfenis van haar moeder. Helaas besluit haar moeder net op dat moment uit de dood te herrijzen en bezit te nemen van het lichaam van haar dochter.
Haunting of Sarah Hardy, The (1989) Haunting of Sarah Hardy, The (1989)
Sarah is 11 jaar wanneer haar vader overlijdt. Haar moeder, die meer tijd in psychiatrische instellingen heeft doorgebracht dan thuis, kan dit verlies niet aan en pleegt zelfmoord. 15 jaar later voelt Sarah zich sterk genoeg om terug te keren naar de riante ouderlijke villa waaraan ze veel goede, maar ook veel pijnlijke herinneringen heeft. Wanneer ze plots stemmen begint te horen raakt ze ervan overtuigd dat haar moeders geest teruggekomen is om haar te kwellen.
Haunting of Seacliff Inn, The (1994) Haunting of Seacliff Inn, The (1994)
Susan en Mark Enright kopen een hotel aan een klif, maar vreemde gebeurtenissen verontrusten Susan. Een mysterieuze zwarte hond duikt op uit het niets, en de enige gast in het hotel gedraagt zich vreemd. Dan vindt ze een aantal oude brieven op zolder, geschreven door een vrouw die ergens doodsbang voor was.
Haunting Passion, The (1983) Haunting Passion, The (1983)
Als haar man moet stoppen met rugby verhuizen ze naar een nieuw huis bij het water. Haar seksleven wil op dit moment niet zo omdat haar man teveel inzit over zijn carričre. Ze fantaseert daarom, alleen zijn haar fantasieën zeer levendig. Het maakt haar bang en tevens opgewonden, en haar man jaloers. Een medium wordt erbijgehaald en die ontdekt dat er op de plaats van hun huis vroeger een groter huis stond en iets weerhoudt de geest van de vroegere bewoner het terrein te verlaten.
Haunting Sarah (2005) Haunting Sarah (2005)
Erica en Heather zijn niet alleen een identieke tweeling, maar ook nog eens hartsvriendinnen. Hun kinderen, David en Sarah, zijn onafscheidelijk en hun leventje lijkt perfect. Totdat David een ongeluk krijgt en overlijdt. Maar is hij wel echt dood? Sarah doet wel erg vreemd sinds zijn vertrek. Erica begint steeds meer te geloven dat zij nog contact met David heeft.
Haunting, The (1963) Haunting, The (1963)
Dokter John Markway doet onderzoek naar geestverschijningen en nodigt een aantal mensen uit om naar het landhuis Hill House te komen onder het valse voorwendsel hem te komen assisteren bij onderzoek naar het fenomeen 'angst'. Onder het gezelschap bevindt zich het onschuldige meisje Eleanore, dat een vreemde aantrekkingskracht voelt tussen haarzelf en het huis. Dan gebeuren er opeens vreemde dingen in het huis...
Haunting, The (1999) Haunting, The (1999)
Sinds jaren staat het donkere en verboden huis verlaten en alleen op de heuvel - zo lijkt het. Geďntrigeerd door het duistere verleden van het huis lokt Dr. Marrow drie proefkonijnen, Theo Nell en Luke, naar het huis om samen met hem een schijnbaar onschadelijk experiment uit te voeren. Bij haar aankomst voelt Nell zich op een geheimzinnige wijze tot het huis aangetrokken en deze interesse blijkt wederzijds te zijn. 's Nachts beginnen de problemen pas echt en het experiment gaat op gruwelijke wijze de verkeerde kant uit. De drie ontdekken de vreselijke geheimen die het huis op de heuvel met zich meedraagt.
Haunts (1977) Haunts (1977)
Ingrid is een onschuldig boerenmeid die vermoedt dat haar oom Carl verantwoordelijk is voor bloedige schaar-moorden van meerdere vrouwen. Ze gaat op onderzoek uit.
Hauptgewinn für Papa, Ein (2006) Hauptgewinn für Papa, Ein (2006)
Wetenschapper Peter wint onverwachts een vuurrode cabriolet. Daarmee heeft de sympathieke wetenschapper alleen maar problemen gekregen. Een mediacircus breekt uit en iedereen stort zich op hem. Daardoor verwaarloost hij zijn kinderen en ook zijn collega Anja, op wie hij vreselijk verliefd is.
Hauptmann von Köpenick, Der (1931) Hauptmann von Köpenick, Der (1931)
De schoenmaker Wilhelm probeert te vechten tegen de overheersing van het Duitse keizerrijk door een burgerleger op te zetten.
Hauptmann von Köpenick, Der (1956) Hauptmann von Köpenick, Der (1956)
Tweede verfilming van Carl Zuckmayers satire over Duitse bureaucratie en militarisme. Werkloze schoenmaker Wilhelm Voigt (Heinz Rühmann) meet zich een legeruniform aan, wat veel deuren blijkt te openen.
Hauptmann von Köpenick, Der (1997) Hauptmann von Köpenick, Der (1997)
In deze satire op de Duitse bureaucratie en militarisme, komt ex-gedetineerde Wilhelm Voigt in de problemen. Hij is zijn paspoort kwijt geraakt en mag daarom niet aan het werk, maar om een paspoort aan te kunnen vragen moet hij een baan hebben. Door dit Pruisische perfectionisme komt de arme Wilhelm terecht in een vicieuze cirkel, waaruit hij slechts op één manier ontsnappen kan. Hij tikt een oud officiersuniform op de kop en neemt het recht in eigen hand.
Hauptsache Glücklich! (1941) Hauptsache Glücklich! (1941)
Axel Roth (Heinz Rühmann) is een onbeduidende werknemer van een groot bedrijf. Hij is geheel niet eerzuchtig en is gelukkig met zijn rustige privéleven. Zijn vrouw Uschi (Hertha Feiler) is anders. Zij wil dat hij carričre maakt en het lukt haar om een uitnodiging te krijgen van een groot gezelschapsfeest bij de direkteur thuis. Als zij daar een geleend sieraad verliest, moet haar arme man dag en nacht werken om het dure juweel te vergoeden. Als dan hun huwelijk bijna op de klippen loopt, maakt Alex promotie...
Hauptsache Leben (1998) Hauptsache Leben (1998)
Door een klein knobbeltje in haar borst stort haar leven in. De aantrekkelijke 38-jarige Corinna (Reneé Soutendijk), die altijd zo trots was op haar perfecte lichaam, moet een borstamputatie ondergaan. Na ontslag uit het ziekenhuis krijgt ze de eerste tekenen mee van haar "onvolmaakte" lichaam. Haar jongere vriend heeft het huis schoongemaakt, vriendin Kiki en haar twee dochters bekommeren zich om haar. Bovendien schijnt haar buurman, de sympathieke levenskunstenaar Tom een oogje op haar te hebben. Corinna is bang om hem de waarheid de zeggen. Als haar levenspartner Dominik haar met een huwelijksaanzoek verrast moet ze keuzes gaan maken.
Hauru no Ugoku Shiro (2004) Hauru no Ugoku Shiro (2004)
Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf. Howl is verschrikkelijk knap maar wanneer de jaloerse Heks van Verspilling hen samen ziet besluit ze Sophie te vervloeken. Sophie wordt in een klap 72 jaar ouder en om haar geheim te bewaren vlucht ze naar Howl’s kasteel. Die herkent haar niet en neemt Sophie aan als huishoudster. Al snel zet de oude Sophie het kasteel op stelten. Maar hoe zal Sophie ooit aan haar vloek kunnen ontsnappen?
Haus in Montevideo, Das (1951) Haus in Montevideo, Das (1951)
Professor met twaalf kinderen, heeft orde en discipline hoog in het vaandel staan. Zijn zuster laat hem een flinke erfenis na, mits een van zijn dochters een onecht kind krijgt. Als het puntje bij paaltje komt, blijken alle twaalf kinderen van de professor onecht te zijn omdat zijn trouwboekje ondeugdelijk is.
Haus in Montevideo, Das (1963) Haus in Montevideo, Das (1963)
Professor Traugott heeft ooit uit morele verontwaarding zijn zusje het huis uitgezet toen deze ongehuwd zwanger bleek te zijn. Als jaren later zuslief overlijdt laat ze Traugott een huis in Montevideo en 25.0000 Mark na op voorwaarde dat een van zijn twaalf dochters hetzelfde overkomt als zij.
Hausfrauen-Report 1: Unglaublich, Aber Wahr (1971) Hausfrauen-Report 1: Unglaublich, Aber Wahr (1971)
Een 'onderzoek' naar de seksuele zeden en gewoontes van jonge huisvrouwen. Een jong studentenstel enqueteert huisvrouwen over bijverdiensten als call-girl of hun contacten met de postbode.
Haustyrann, Der (1959) Haustyrann, Der (1959)
Remake van Das Ekel uit 1939. Paul Perlacher is eigenaar van een koffiehuis. Hij tiranniseert zijn personeel en zijn klanten, in het bijzonder Amalie Hartung, die een huis van hem huurt. Omdat hij dat huis voor andere doeleinden wil gebruiken spant hij een rechtszaak tegen haar aan, niet wetende dat zijn dochter verliefd is op haar neef.
Haut Bas Fragile (1995) Haut Bas Fragile (1995)
Haut, Bas en Fragile zijn de drie hoofdrolspeelsters van deze film. Ninon is Bas, een jonge vrouw van lage afkomst met een duister crimineel verleden. Af en toe steelt ze nog weleens wat, maar meestal suist ze als koerier door de straten van Parijs. Louise is Haut. Haar vader is bankier en doet aan duistere praktijken, maar zij is de onschuld zelve, omdat ze net is ontwaakt uit een coma van vijf jaar. Ida tenslotte is Fragile. Ze is bibliothecaresse en heeft het moeilijk met het feit dat ze geadopteerd is. Alle drie de dames ontmoeten de decor-ontwerper Roland. Door zijn komst hebben ze nu iets gemeen en komen hun levens uiteindelijk samen.
Haut les Coeurs! (1999) Haut les Coeurs! (1999)
Emma is zwanger van haar eerste kindje wanneer ze verneemt dat ze borstkanker heeft. Haar dokter raadt een abortus aan omdat hij vindt dat de behandeling van de kanker niet te verenigen is met een zwangerschap. Haar levensgezel Simon vindt dat ze een andere specialist moet raadplegen, dokter Morin. Volgens hem kan ze wel zwanger blijven tijdens de behandeling. Emma heeft opnieuw moed. Haar lichaam, dat haar zo verraden heeft, krijgt nieuw leven: ze moet nu vechten voor twee…
Haute Coiffure (2004) Haute Coiffure (2004)
Martine is een alleenstaande moeder van in de veertig en is zojuist ontslagen bij de kapperszaak waar ze werkte. De financiële problemen stapelen zich op en dat brengt ook moeilijkheden met zich mee op persoonlijk gebied. Martine is echter niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten en besluit een oplossing te zoeken met de wapens die ze heeft; een kam en een schaar. Ze bouwt een oud bestelbusje dat gebruikt werd als friettent om tot een mobiel kapperszaakje.
Haute Tension (2003) Haute Tension (2003)
De knappe Marie wordt wakker in een ziekenhuisbed, maar ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen. Als ze probeert op te staan, blijkt haar rug helemaal vol met pijnlijke krassen te zitten, en heeft ze een diepe snee in haar schouder die de dokters hebben dichtgenaaid. Langzamerhand begint Marie zich weer de details van haar ongeluk te herinneren, en het lijkt haast wel alsof ze door de hel is gegaan...
Hauts Murs, Les (2008) Hauts Murs, Les (2008)
Frankrijk, de jaren dertig. Yves Treguier, een wees van veertien jaar, belandt in een opvoedingsgesticht; een strenge instelling omgeven door ruwe, hoge muren. Hij is uit zijn vorige verblijfplaatsen al meerdere keren weggelopen en is ook een eeuwige dromer. Nu heeft hij slechts één idee in zijn hoofd: proberen naar een haven te vluchten om dan met een boot naar New York te reizen.
Hav Plenty (1997) Hav Plenty (1997)
Lee is een schrijver met een writer's -block. Hij heeft verder geen baan en houdt zich vooral bezig met het bekritiseren van de mensen om hem heen. Aangezien hij zich nogal verveelt, accepteert hij graag het aanbod van een vriendin om met haar en haar vrienden Oud en Nieuw te vieren in Washington. Daar aangekomen blijkt dat er nogal wat spanningen tussen iedereen aanwezig zijn. Wanneer vervolgens maar liefst twee dames hem wel zien zitten en hij hen allebei niet, wordt de situatie niet bepaald makkelijker.
Havana (1990) Havana (1990)
Beroepsgokker Jack Weiltracht tracht in een casino de slag van zijn leven te slaan. Maar hij heeft geen rekening gehouden met zijn liefde voor de beeldschone vrouw van de revolutionair Arturo Duran. Als Arturo door de politie is opgepakt raakt Jack geheel in de ban van Roberta en verspeelt hij zijn laatste kans om een grote slag te slaan.
Have a Nice Weekend (1975) Have a Nice Weekend (1975)
Een groep familieleden en vrienden gaat voor een weekend logeren in een landhuis, waar zij door een oorlogsveteraan werden uitgenodigd. Tijdens hun verblijf worden ze één voor één vermoord door een onbekende psychopaat.
Have Dreams, Will Travel (2007) Have Dreams, Will Travel (2007)
De jaren '60. Twee twaalf-jarigen besluiten om op reis te gaan, en te zoeken naar nieuwe ouders. Ouders die in hun ogen stukken leuker zijn dan hun huidige ouders.
Have No Fear: The Life of Pope John Paul II (2005) Have No Fear: The Life of Pope John Paul II (2005)
Paus Johannes Paulus II bewandelt een opmerkelijk levenspad en drukt een onuitwisbare stempel op de wereld. Geboren als Karol Józef Wojtyla groeit hij op tijdens de nachtmerrie van WO II en verliest hij op jonge leeftijd zijn ouders. Als priester beklimt Wojtyla de kerkelijke rangen en bekampt het Sovjetgesponsorde communistische regime. In 1978 wordt hij tot paus Johannes Paulus II gekroond en wordt hij de eerste Slavische paus ooit. Met een onuitputtelijk enthousiasme verkondigt hij de blijde boodschap wereldwijd aan honderden miljoenen mensen.
Have Rocket, Will Travel (1959) Have Rocket, Will Travel (1959)
De Three Stooges sluiten zich per ongeluk op in een raket die naar Venus gaat. Op die planeet zien ze de meest fantastische dingen, waaronder een pratende eenhoorn, een computer met armen en een gigantische vlammenwerpende spin.
Haven (2001) Haven (2001)
Ruth Gruber is een Amerikaans-Joodse medewerkster van Binnenlandse Zaken die tijdens de Tweede Wereldoorlog 1000 vluchtelingen vergezelt op een reis over de Atlantische Oceaan naar een veilige haven in Amerika. Als ze eindelijk, na een turbulente en zeer gevaarlijke reis aankomen op de plaats van bestemming, blijkt hun onderkomen een angstwekkende gelijkenis te hebben met de concentratiekampen die ze net verlaten hebben.
Haven (2004) Haven (2004)
Twee zakenmannen (Bill Paxton en Stephen Dillane) vluchten naar de Kaaiman-eilanden om een aanklacht te voorkomen. Deze uitvlucht veroorzaakt een kettingreactie met als gevolg dat een Brit (Orlando Bloom) een misdaad met verschrikkelijke gevolgen begaat.
Haven - Omzwervingen in de Nacht (2005) Haven - Omzwervingen in de Nacht (2005)
Regisseuse Marjoleine Boonstra filmde gedurende 23 nachten een aantal mensen die wonen of werken in de Amsterdamse haven. Sommigen zwerven, anderen laten hun bedrijfje zien, maar allemaal lijken ze eenzaam en vaak zijn ze nogal melancholisch. De film wisselt korte interviews af met beelden van de haven.
Haven't We Met Before? (2002) Haven't We Met Before? (2002)
Serveerster Emily Winton wordt in haar woning belaagd door een man die beweert dat zij hem in een vorig leven zou hebben vermoord. Psychiater Stein ontdekt dat de man eerder uit een psychiatrische instelling vluchtte om zijn grote liefde te vinden. Detective Cobel zet alles in werking om Emily te beschermen.
Havinck (1987) Havinck (1987)
Havinck is een succesvol Amsterdamse advocaat, die de indruk maakt onbewogen door het leven te gaan. Wanneer zijn vrouw verongelukt, wordt via flashbacks duidelijk, wat er werkelijk achter zijn koele masker schuilt. Havincks dochter Eva vindt onverwachts haar moeders afscheidsbrief en realiseert zich wat er echt is gebeurd. Zij confronteert Havinck met de harde werkelijkheid: zijn mislukte huwelijk, de heimelijke relatie met zijn minnares en zijn gebrek aan aandacht voor zijn eigen dochter. Lydia heeft zelfmoord gepleegd, maar Havinck voelt zich daaraan schuldig. Toch kan hem formeel niets ten laste worden gelegd. Havinck slaagt er in de emotionele crisis, waarin hij is komen te verkeren, te overwinnen. Zijn in het slop geraakte relatie met zijn dochter Eva wordt eveneens hersteld.
Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (1999) Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (1999)
Dit verhaal gaat over de twee Afro-Amerikaanse zusters Sadie en Bessie Delany, de ene werd 101 jaar oud, de ander 103. Ze groeiden op in North-Carolina en maakten verscheiden maatschappelijke conflicten mee als racisme en sexualiteit. Sadie werd één van de eerste zwarte onderwijzeressen in New York en Bessie de tweede zwarte tandarts.
Having Wonderful Crime (1945) Having Wonderful Crime (1945)
Advocaat Michael J. Malone dringt er bij zijn onlangs getrouwde partners Jake en Helene Justus op aan, dat hij niet weer betrokken wil raken bij één of ander moordmysterie. Helaas voor de advocaat, maar Jake en Helene bezoeken kort daarop een goochelaarshow, waarin de goochelaar King ‘The Great Movel’ voorgoed verdwijnt! Jake’s en Helene’s onderzoek leidt hen naar een afgelegen hotel, dat letterlijk vol zit met moordverdachten. Wanneer beiden uiteindelijk veel informatie loskrijgen over de moord, is het de tijd om toch Malone er bij te betrekken.
  1 2 3 4 5 -6- 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!