Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 -6- 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Zoeken:
Gaston en Leo in Hong Kong (1988) Gaston en Leo in Hong Kong (1988)
Gaston en Leo zijn twee onafscheidelijke vrienden die een originele manier hebben gevonden om rijkelijk hun boterham te verdienen. Als directeurs van het OLTOHN (Onderneming voor Luxe-Transport van Overledenen op Hoog Niveau) repatriëren ze de lichamen van landgenoten naar Antwerpen of van buitenlanders naar hun land van afkomst. Met een gesneuvelde Duitse generaal hadden ze het al niet onder de markt, maar wanneer een steenrijke Chinees komt te overlijden en hij naar Hong Kong moet worden teruggebracht, beginnen Gaston en Leo aan de moeilijkste klus van hun carrière.
Gaston's War (1997) Gaston's War (1997)
In de zomer van 1942 smokkelt Gaston Vandermeerssche (Werner De Smedt), een jonge Vlaamse verzetsheld, twee Engelse gevechtspiloten naar de Spaanse kust. Hij wordt hierbij geholpen door zijn vriendin en bondgenote Véronique Sanchez (Mapi Galan). Maar de vluchtroute dwars door bezet Frankrijk en de onherbergame Pyreneeën, is uiterst gevaarlijk geworden. Na het verlies van z'n dekmantel is de grond onder zijn voeten te heet geworden en daarom wil Gaston graag naar Londen. De Engelse coördinatiediensten van The Allied Special Operations hebben echter andere plannen met onze jonge held. Zij willen de Nazi's doen geloven dat de geallieerden een landing aan het voorbereiden zijn in de Lage Landen.
Gasu Ningen Daiichigo (1960) Gasu Ningen Daiichigo (1960)
Een bibliothecaris wordt onderworpen aan een wetenschappelijk experiment. Helaas loopt de proef verkeerd af, en de man verandert in een menselijke gaswolk. Hij is er nog blij mee ook, want in die gedaante kan hij makkelijk banken beroven om in het levensonderhoud van zijn geliefde te voorzien.
Gate II: Trespassers, The (1992) Gate II: Trespassers, The (1992)
Terry, een goede vriend van Glen, heeft besloten om terug te gaan naar het grote gat met de demonen, dat hij en Glen ontdekt hebben en hij weet één van de demonen in handen te krijgen. Alles lijkt eerst goed te gaan, maar het duurt niet lang voordat de nachtmerrie opnieuw is begonnen ...
Gate to Heaven (2003) Gate to Heaven (2003)
Op het vliegveld in Frankfurt worden twee mensen die allebei van vliegen dromen verliefd. De een is de illegale Alexej, een Rus die in de catacomben van het vliegveld woont, de andere is de schoonmaakster Nisha uit India.
Gate, The (1987) Gate, The (1987)
Nadat een oude boom uit zijn achtertuin wordt weggehaald, ontdekt Glen dat de overgebleven kuil mysterieuze krachten herbergt. Samen met zijn geflipte vriend Terry komt Glen erachter dat de kuil een 'Poort van de Hel' is. Wanneer zijn ouders er een weekendje tussenuit gaan, opent Glen per ongeluk de poort waarna hun hele huis binnen de kortste keren krioelt van de monsters, spoken en demonen.
Gates of Heaven (1980) Gates of Heaven (1980)
Documentaire over kerkhoven voor dieren. Geïnspireerd door een artikel genaamd '450 Dead Pets Going to Napa Valley'. Errol Morris praat met allerlei soorten mensen die op de één of andere manier te maken hebben met dieren kerkhoven.
Gates, The (2005) Gates, The (2005)
De kunstenaars Christo en Jeanne-Claude wonen al sinds 1964 in New York maar hebben er nog nooit een van hun spraakmakende projecten kunnen realiseren. In 1979 komen ze met een ambitieus plan om een kunstwerk in Central Park te maken, getiteld The Gates. Voor hen is het proces dat leidt tot de totstandkoming van een project een essentieel onderdeel van het kunstwerk. Vandaar dat ze al in een vroeg stadium de Maysles-broers, met wie ze al eerder samenwerkten, vragen een film te maken over hun nieuwe werk. Het wordt een project met extreem lange adem. In het gefilmde materiaal uit 1979 (waaraan David, de in 1987 overleden broer van Albert Maysles, ook een bijdrage leverde) blijkt dat de New Yorkers niet erg positief tegenover de plannen staan en het lijkt erop dat alles niet door zal gaan. Maar in 2003 waait er een andere wind en wordt het project alsnog goedgekeurd. De camera volgt de ontwikkelingen op de voet. De filmmakers zijn aanwezig bij de onderhandelingen, ze registreren het oprichten van de vele oranje palen, het openen van de cocons met de oranje doeken en de reacties van het in grote getale toestromende publiek in februari 2005.
Gateway (1938) Gateway (1938)
Onderweg naar Amerika, is de Ierse immigrant Catherine het slachtoffer van sheepsdief McNutt. Als Catherine hem wegduwt raakt McNutt licht gewond, waarna hij haar aanklaagt en haar visa in beslag neemt. Oorlogs correspondent Dick komt tussen beiden. Catherine's problemen zijn alleen nog niet over, want ze raakt ook verwikkeld met Tony, een gangster.
Gathering of Eagles, A (1963) Gathering of Eagles, A (1963)
Jim Caldwell is de nieuwe commandant op een luchtmacht basis in California. Hij is een harde, gedreven leider die discipline en perfectie hoog in het vaandel heeft staan. Hij vervreemt zich hierdoor van zijn collega’s, zeker nadat hij de “squad commander” ontslaat wegens alcoholisme. Door zijn drukke werk verwaarloost hij zijn vrouw en deze begint uit eenzaamheid een relatie met zijn beste vriend Hollis Farr, de vice-commandant van de basis. Jim krijgt steeds meer moeite met het socialere gedrag van Farr die volgens hem steeds minder oog voor efficiency heeft. Hij vraagt dan ook aan om Farr over te plaatsen. Dan ontstaat er een noodsituatie en moet Farr zich bewijzen.
Gathering of Old Men, A (1987) Gathering of Old Men, A (1987)
Een racistische, blanke boer wordt vermoord in Louisiana en een zwarte landbouwer (Gossett) is de hoofdverdachte. De manager van de plantage (Hunter) vreest een lynch-partij en trommelt de vrienden van de landbouwer op om een front te vormen tegen aanvallers. Dan arriveert de sheriff om hem in bewaring te stellen..
Gathering Storm, The (2002) Gathering Storm, The (2002)
Verhaal over het leven van Winston Churchill. Zijn naam staat met grote letters in de geschiedenisboeken geschreven, maar in de jaren '30 was dat nog zeer onzeker. Bijna niemand wilde aanvankelijk luisteren naar zijn theorieën over de Duitsers die volgens hem Europa wilde veroveren. Na Duitse aanvallen op Engeland kreeg hij eindelijk de bevoegdheid terug te slaan.
Gathering, The (2002) Gathering, The (2002)
Een bizar ongeluk in Glastonbury leidt tot de opgraving van een eeuwenoude muurschildering. Hierop staat de kruisiging op een hele bijzondere manier weergegeven: in plaats van een afbeelding van Christus, zijn de sinistere gezichten van de toekijkers te zien. Diezelfde figuren schijnen bij veel ongelukken en rampen te zijn verschenen over de afgelopen 2000 jaar. Nu worden deze gezichten in het dorp gesignaleerd, maar alleen door Cassie, een Amerikaanse toeriste die herstellende is van een ernstig auto-ongeluk. Hallucineert ze? Of zijn deze sinistere vreemdelingen de voorbodes voor een volgende ramp?
Gatling Gun, The (1973) Gatling Gun, The (1973)
In deze western wordt verteld over het ontstaan van het eerste machine geweer. Er wordt ook ingegaan op de verschrikkelijke effecten van deze Gatling gun aan het front.
Gato Montés, El (1936) Gato Montés, El (1936)
Een ongelukkige jongeman wordt door zijn verloofde in de steek gelaten en zijn ex begint een relatie met een stierenvechter. Hij raakt steeds meer verbitterd en wordt uiteindelijk een genadeloze bandiet, met als bijnaam "de wilde kater". Hij slaagt er evenwel niet in zijn ex te vergeten.
Gator (1976) Gator (1976)
FBI-agent Irving Greenfield is op jacht naar de misdadiger Bama McCall. Hierbij heeft Greenfield de hulp nodig van een oude schoolvriend van McCall, de net vrijgekomen Gator McKluskey. Gator heeft weinig zin om mee te werken, totdat hij met eigen ogen ziet met welke smerige zaakjes McCall zich bezighoudt.
Gatos de las Azoteas, Los (1988) Gatos de las Azoteas, Los (1988)
In een luxueus appartementsgebouw spendeert een architect zijn vrije tijd aan het begluren van zijn rijke, maar ondeugende overburen door middel van een verrekijker. Hij is vooral geïnteresseerd in de dienstmeisjes die logeren op de hoogste verdieping, omdat zij vaak affaires hebben met de andere bewoners. Maar op een dag is hij er getuige van dat een geheimzinnige man één van die meisjes ontvoert.
Gattaca (1997) Gattaca (1997)
Dankzij de vooruitgang van de wetenschap is het nu mogelijk om vooraf de eigenschappen van je kinderen te bepalen. Maar Vincent Freeman is op de ouderwetse manier geboren en hij moet zich staande houden tussen de perfecte mensen om hem heen. Om zijn droom, een ruimtemissie, te verwezelijken neemt hij de identiteit aan van een genetisch perfect persoon. Maar als de missieleider vermoord wordt, is hij de hoofdverdachte.
Gatti Rossi in un Labirinto di Vetro (1975) Gatti Rossi in un Labirinto di Vetro (1975)
Een groep toeristen in Spanje wordt belaagd door een maniak, die van al zijn slachtoffers het linkeroog verwijdert.
Gatto a Nove Code, Il (1971) Gatto a Nove Code, Il (1971)
Uit het Terzi Instituut voor genetisch onderzoek worden vertrouwelijke documenten gestolen, waarna een geheimzinnige moordenaar het blijkt te hebben gemunt op de leden van de directie.
Gatto dagli Occhi di Giada, Il (1977) Gatto dagli Occhi di Giada, Il (1977)
Een jonge nachtclubdanseres is getuige van een ernstig misdrijf tijdens een roofoverval op een winkel. Ze heeft de dader niet gezien, maar herkent zijn stem die alsmaar in haar hoofd rond blijft spoken.
Gatto Mammone, Il (1975) Gatto Mammone, Il (1975)
Lollo heeft problemen bij het vrijen met zijn vrouw. Zijn frustraties veroorzaken eindeloze nachtmerries en leiden er uiteindelijk toe dat hij op een dag het slachtoffer wordt van een ongelukkig ongeval. De jonge verpleegster Marietta moet hem verzorgen. Ze gaat tijdelijk bij het echtpaar logeren. Blijkbaar is zij ook de persoon die Lollo van al zijn vroegere problemen kan verlossen.
Gatto nel Cervello, Un (1990) Gatto nel Cervello, Un (1990)
Een regisseur van splatter-films wordt achtervolgt door bloederige hallucinaties. Hij gaat naar een psychiater, de psychiater gaat de hallucinaties gebruiken als voorbeeld en gaat moorden in het echte leven.
Gatto Nero, Il (1981) Gatto Nero, Il (1981)
Een fotograaf komt naar een dorpje om foto's te maken van de omgeving, eenmaal aangekomen raakt hij in de ban van moorden die in het dorpje gepleegd worden. Er wordt vertelt dat een zwarte kat met de moorden in verbinding staan.
Gatto Nero, Il (1989) Gatto Nero, Il (1989)
De productie van een gruwelfilm doet de heks Levana verrijzen, die het belangrijkste duivelse karakter is in het scenario. Levana probeert om onze wereld over te nemen zodat het Kwaad overal kan worden verspreid. De enige die haar dat kan beletten is Anne, die de rol van Levana zou moeten spelen in de film. En zo barst een strijd los tussen Goed en Kwaad.
Gatto, Il (1978) Gatto, Il (1978)
Een broer en zus bezitten een appartementengebouw dat ze met een flinke winst kunnen verkopen mits ze het gehele gebouw leeg opleveren. Intriges rond een dode kat zaaien onrust en verdenking bij de huurders, die allemaal wat te verbergen hebben en zo tot verhuizing worden gedwongen.
Gattopardo, Il (1963) Gattopardo, Il (1963)
Verhaal over Prins Fabrizio Salina en zijn familie tijdens de eenwording van Italië rond 1860. Fabrizio ziet de opkomst van het leger van Garibaldi in Sicilië, wat een bedreiging van de sociale status van zijn familie als aristocraten betekent. Zijn opportunistische neef echter besluit zich aan te sluiten bij het leger, zodat hij een oorlogsheld kan worden. Ook versiert zijn neef de mooie dochter van de nieuw aangestelde burgermeester en Fabrizio stemt in met het huwelijk om de banden met de nieuwe bourgeoisie te versterken.
Gau Lung Bing Sat (2001) Gau Lung Bing Sat (2001)
Dragon was ooit een getalenteerd huurmoordenaar, maar is op het rechte pad beland en is nu een ober in een net café. Wanneer zijn ex-vriendin uitgroeid tot een belangrijk persoon in de onderwereld, is ze vastbesloten om Dragon weer in dienst te nemen. Hoewel Dragon eerst nog tegenspartelt, ontkomt hij niet aan zijn terugkeer in de misdaad.
Gau Ngao Gau (2006) Gau Ngao Gau (2006)
Wanneer een vrouw in koelen bloede wordt vermoord, krijgt het politieteam van Wai de zaak toegewezen. De dader blijkt een huurmoordenaar van Cambodjaanse afkomst, die zonder geweten opereert. Wat volgt is een kat en muisspel tussen Wai en de Cambodjaan, die de duisterste plekken van Hong Kong aan doet. Dog Bite Dog, maar wie bijt er het hardst?
Gaucho Serenade (1940) Gaucho Serenade (1940)
Twee rodeo-oudgedienden, Gene (Autry) en Frog (Burnette), keren terug naar hun roots. Op hun terugreis achtervolgen ze een bende zakenlieden die een (naar later blijkt) onschuldige man gevangen houden. Maar zij denken de zoon van een voormalige collega te hebben ontvoerd, zodat hij niks zal verklikken.
Gaucho, Il (1965) Gaucho, Il (1965)
Marucchelli (Amedeo Nazzari) heeft in Argentinië fortuin gemaakt. Wanneer hij voor zijn Italiaanse gasten een groot feest geeft, wordt zijn vriend Stefano (Nino Manfredi) langzaam maar zeker jaloers op het geluk van Marucchelli.
Gaucho, The (1927) Gaucho, The (1927)
Een meisje wordt door een wonder gered wanneer ze van een rots valt in de Argentijnse Andes en ze ontvangt helende krachten. Haar woonplaatsje wordt daarom gezegend met een heiligdom en wordt daardoor erg rijk. Ruiz, een kwaad en sadistische generaal, neemt de stad gevangen, confisqueert het goud en sluit het heiligdom. Maar de Gaucho, de charismatische leider van een bende misdadigers, komt ter redding.
Gaudi Afternoon (2001) Gaudi Afternoon (2001)
De Amerikaanse Cassandra heeft er een gewoonte van gemaakt om de wereld rond te zwerven. Wanneer ze in Spanje terechtkomt,probeert ze aan de kost te komen met het vertalen van boeken, maar dat levert weinig geld op. Toevallig ontmoet ze de wat vreemde vrouw Frankie wiens vriend spoorloos verdwenen is. Voor een zacht prijsje is Cassandra bereid mee te helpen hem op te sporen, maar dan doet ze een belangrijke ontdekking. Frankie is eigenlijk een man, die in afwachting is van een sexoperatie, en haar vriend is Ben, een overtuigd lesbiene.
Gaudi in der Lederhose (1977) Gaudi in der Lederhose (1977)
Een echtpaar uit Berlijn bezoekt het altijd mooie platteland van Beieren voor een rustige vakantie. Hier ontdekken ze al snel dat het helemaal niet zo rustig is in deze regionen. Sterker nog, het blijkt één groot sexfestijn waar iedereen, van de boerin tot de knecht, bij betrokken is.
Gauloises Bleues, Les (1968) Gauloises Bleues, Les (1968)
Een man stapt een winkel binnen om een pakje sigaretten te kopen. Daar ontmoet hij de mooie verkoopster op wie hij verliefd wordt en met wie hij uiteindelijk trouwt. Het was achteraf een foute keuze, want de twee kunnen niet met elkaar omgaan en hebben constant ruzie. De dingen worden erger wanneer de man terugvalt in het criminele circuit en gepakt wordt. De twee willen een scheiding doorzetten wanneer de vrouw zwanger wordt. Tijdens de geboorte zit de man in de wachtkamer en kijkt hij (via flashbacks) terug op zijn verleden.
Gauner und der Liebe Gott, Der (1960) Gauner und der Liebe Gott, Der (1960)
Inbreker en dief Paul Wittkowski (Gert Fröbe) vlucht na een mislukte inbraak bij een villa in een dorp, in de priesterlijke salon van de dorpspriester Steiner (Karlheinz Böhm). Als een recalcitrant fabrikant uit het dorp het leven van Steiner erg moeilijk maakt, besluit Paul hem op geheel eigen wijze te helpen.
Gauntlet, The (1977) Gauntlet, The (1977)
De uit Phoenix afkomstige agent Ben Shockley is op weg om een naam op te bouwen als lastpost wanneer hij een getuige, Gus Malloy, moet transporteren naar Las Vegas. Het blijkt dat ze connectie heeft met de maffia en belangrijke informatie heeft. Shockley krijgt het dan ook niet makkelijk onderweg en moet veel gevaar ontwijken.
Gauyat Sandiu Haplui (1991) Gauyat Sandiu Haplui (1991)
Een driehoeksrelatie tussen de krijgers May, Chin en Koo wordt verstoord wanneer de rivaal Fox langskomt om wraak te nemen voor zijn baas en Chin vermoord. Om aan het zelfde lot te ontkomen duiken May en Koo onder. Een jaar later moeten ze toch samen de strijd aan gaan, wanneer Fox ze op het spoor komt.
Gav Khuni (2003) Gav Khuni (2003)
Een naamloze ik-verteller leest off-screen het verhaal voor van zijn jeugd in zijn geboortestad Isfahan en zijn relatie met zijn eigenzinnige vader, een bekende kleermaker. De hoofdrol is evenwel weggelegd voor de rivier, de Zayandehrood, die door het mooie Isfahan stroomt, de rivier waarin zijn vader, zeer tot ongenoegen van zijn moeder, elke dag ging baden. De ik-verteller zelf verschijnt pas in de tweede helft van de film in beeld: een onrustige, maar passieve, weinig sympathieke twintiger die heen en weer zwalkt tussen zijn geboortestad Isfahan en het anonieme Teheran. Hij trouwde in een opwelling met zijn nicht, die de winkel van zijn overleden vader overnam, om haar na korte tijd al even onverhoeds te verlaten en zich in de hoofdstad terug te trekken op een flatje met vrienden. Geobsedeerd door de nagedachtenis aan zijn vader schrijft hij zijn verhaal waarin dromen en herinneringen verweven raken. En telkens weer keert de rivier terug, een rivier die vreemd genoeg niet naar zee leidt, maar in een beangstigend, dreigend moeras eindigt.
Gawi (2000) Gawi (2000)
De studente Hye-jin komt oud-klasgenoot Son-ae, die ze jaren niet heeft gezien, plotseling tegen. Son-ae blijkt lange tijd in de Verenigde Staten te hebben gezeten, op de vlucht voor de geest van een meisje dat in het verleden zelfmoord had gepleegd.
Gay (2004) Gay (2004)
Pascal en Max zijn een jong, hip homostel uit Amsterdam. Pascal (Joris van de Sande) is een arrogante soapacteur die het wil gaan maken in Hollywood en Max (Hugo Metsers jr.) is een succesvolle, narcistische televisieproducent. Max en Pascal leiden een decadent leven en maken samen met vriendin Snoes het Amsterdamse nachtleven onveilig. De champagne vloeit rijkelijk en de twee geven menig feestje in hun luxe appartement. Tijdens een van de feesten ontmoet Max de knappe Amerikaanse fotograaf Guy (Dean Reinick). Max, die al vaker vreemd is gegaan, valt voor de charmes van Guy. Voor Pascal is de maat vol en hij verbreekt hun relatie. Verscheurd door verdriet verpest Pascal een auditie. Ook Max voelt zich ongelukkig in de nieuwe situatie. Snoes (Nienke Brinkhuis) blijft de bindende factor tussen beide mannen en doet er dan ook alles voor om hen weer bij elkaar te krijgen...
Gay Bride, The (1934) Gay Bride, The (1934)
Gangster Shoots Magiz is helemaal verliefd op showmeisje Mary en om haar voor zich te winnen koopt hij een show op waar zij de ster van wordt. Mary is echter helemaal niet verliefd op Shoots, maar gebruikt hem in de hoop dat hij als gangster waarschijnlijk niet al te lang zal leven. Dit zorgt er echter wel voor dat ze verstrikt raakt in allerlei criminele verwikkelingen.
Gay Deceivers, The (1969) Gay Deceivers, The (1969)
Danny en Elliot willen niet in dienst. Daarom doen ze zich voor als homoseksueel. Om deze illusie compleet te maken huren ze samen een huis in een wijk waar veel homo's wonen. Hun opzet dreigt te mislukken als ze zich realiseren dat er voorlopig geen enkele vrouw hun pad mag kruizen.
Gay Divorcee, The (1934) Gay Divorcee, The (1934)
De eerste keer dat de tapdanser haar ontmoet scheurt hij haar jurk, maar hij weet meteen dat hij haar nog een keer wil zien. Het zou een stuk makkelijker zijn als hij wist dat zijn vriend, de advocaat, haar scheiding behandelt.
Gay Falcon, The (1941) Gay Falcon, The (1941)
Gay Laurence, aka The Falcon, onderzoekt de zaak van enkele juwelendieven die samen blijken te werken met hooggeplaatste society-lieden, teneinde verzekeringsmaatschappijen op te lichten.
Gay Purr-ee (1962) Gay Purr-ee (1962)
Kater Jaone Tom en huiskat Mewsette leven op het Franse platteland. Mewsette is het landleven zat en wil het spannende en verfijnde leven van Parijs leren kennen. Maar bij aankomst valt ze in de klauwen van Meowrice. Jaune Tom en zijn vriend Robespierre besluiten om naar Parijs te gaan om haar te vinden.
Gay Sisters, The (1942) Gay Sisters, The (1942)
Drie zusjes, Fiona, Evelyn en Susanna verliezen hun moeder tijdens de ramp met de Lusitania en hun vader in de oorlog in Frankrijk. Zij moeten nu zelf hun huis aan de Fifth Avenue onderhouden. Fiona trouwt met Charles Barclay om verzekerd te zijn van een vast inkomen, maar haar kersverse echtgenoot heeft heel andere plannen dan de zusjes vermoeden.
Gaz Bar Blues (2003) Gaz Bar Blues (2003)
Meneer Brochu, respectvol 'De Baas' genaamd, is al 15 jaar uitbater van het benzinestation in Champlain. Ondanks alle tegenslagen, de dood van zijn vrouw, diefstal en schulden, heeft hij een betrekkelijk goede zaak gerund. Zijn twee zoons zien echter niets in het overnemen van de zaak en willen meer uit het leven. De ene zoon is een ambitieuze fotograaf en de ander harmonicaspeler in een band. Bovendien moet Brochu nog de strijd aangaan met de goedkope zelf-service pomphouders in de streek.
Gaza Strip (2002) Gaza Strip (2002)
Gaza Strip is een documentaire over het leven van de Palestijnen in de door de Israeli’s bezette Gaza strook. De film bestrijkt de periode tussen Januari (vanaf de aanstelling van Sharon als premier) en April 2001. Centraal staat de 13 jarige krantenbezorger Mohammed Hejazi, één van de vele jonge stenengooiers.
Gazebo, The (1959) Gazebo, The (1959)
Hij schrijft mysteries voor de televisie, maar komt nu zelf in de problemen als hij gechanteerd wordt met foto's die zijn vrouws carrière kunnen schaden. Als zijn vrouw een koepeltje voor in de tuin koopt en het nodig blijkt om een cementen fundering te storten weet hij hoe hij het lijk van de chanteur zou kunnen wegwerken.
Gazeteci (1979) Gazeteci (1979)
Kemal is een keiharde gangster die zich met de hulp van zijn leermeester opwerkt tot de leider van een reusachtig misdadigersimperium. Hij wordt opgepakt omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het grootschalig illegaal vervoeren van sigaretten. Hij wordt echter met de hulp van zijn macht en geld zonder enige probleem vrijgesproken. Een vrouwelijke journalist hoort dit en besluit om te infiltreren in het misdaadsyndicaat en Kemal te ontmaskeren.
Gazon Maudit (1995) Gazon Maudit (1995)
Laurent en Loli vormen een gelukkig koppel in een chique wijk in het zuiden van Frankrijk. Op een dag heeft Marijo autopech juist voor hun huis. Laurent en Marijo haten elkaar omdat ze één kenmerk gemeen hebben: ze houden allebei van vrouwen.
Ge-wu Zhongguo (2003) Ge-wu Zhongguo (2003)
In de zomer van 2000 reisde filmmaker Wayne Peng naar Shanghai om acteurs te zoeken voor een commercial. Hij kwam terecht op de ‘Dreams 52’ dansschool, waar de oude Liang Yi een ambitieuze groep jongeren leert dansen in wat hij de Broadway-stijl noemt: jazzdans, tapdans en rock-'n-roll. Peng werd gegrepen door de toewijding van de studenten en hun enthousiasme voor een dansvorm die in het westen misschien weinig bijzonder is, maar in China altijd tot de tegencultuur heeft behoord. Deze documentaire vertelt onder meer het levensverhaal van de 70-jarige Liang Yi, die als tiener in de ban raakte van Hollywoodfilms en vastbesloten was de Gene Kelly van Taiwan te worden. Yi’s favoriete student, de 30-jarige Yang Yang, staat bekend als ‘de danseres die ook zingt’ en heeft haar leven in dienst gesteld van haar droom beroemd te worden. Een nog jongere generatie dansstudenten ziet jazzdans niet langer als een politiek of sociaal statement, maar simpelweg als een manier om zich individueel te uiten.
Gebissen Wird Nur Nachts (1971) Gebissen Wird Nur Nachts (1971)
Betty Williams is een jonge, aantrekkelijke barones die steeds nachtmerries heeft over een vorig leven. Ze blijkt vroeger namelijk de vampier Clarimonde te zijn geweest die door dorpelingen werd vermoord. Helaas stond Clarimonde op uit de dood en nam ze wraak op haar moordenaars.
Geboren in Absurdistan (1999) Geboren in Absurdistan (1999)
Als een Oostenrijks koppel ondervindt dat hun nieuwgeboren baby in het ziekenhuis is verwisseld met die van een Turkse immigranten familie, beginnen ze hun zoektocht naar het Turkse koppel dat door de Oostenrijkse autoriteiten is gedeporteerd naar Turkije. Het probleem wordt des te ingewikkelder wanneer ze genoodzaakt zijn de Turken terug Oostenrijk in te smokkelen.
Gebroken Rood (2004) Gebroken Rood (2004)
Gebroken Rood gaat over Simon, gepensioneerd leraar Nederlands en tijdens de Tweede Wereldoorlog lid van een ondergrondse verzetsgroep. Wanneer anno 2004 een van de leden van de groep op brute wijze door twee jongeren wordt vermoord, treffen de anderen elkaar bij de begrafenis. Heden en verleden vloeien in elkaar over. De groep besluit in actie te komen om opnieuw te gaan strijden…
Gebroken Spiegels (1984) Gebroken Spiegels (1984)
Feministische speelfilm met twee verhaallijnen. In Sexclub Happy House ontvangen Madam Ellen en haar prostituées hun klanten en heeft een debutante haar eerste ervaring als hoer. Tegelijkertijd wordt een huisvrouw door een man ontvoerd en in een kelder opgesloten. Langzaam wordt duidelijk hoezeer het lot van alle vrouwen is verweven.
Gebrüder Skladanowsky, Die (1995) Gebrüder Skladanowsky, Die (1995)
Documentaire over 'de mislukte filmpioniers'; de gebroeders Skladanowsky. De Skladanowsky's claimden de eerste openbare filmvoorstelling, maar konden hun systeem technisch nooit zo perfectioneren als hun Franse concurrenten, de gebroeders Lumière. Bovenal misten ze het ware commerciële instinct.
Gece 11:45 (2005) Gece 11:45 (2005)
Mehmet heeft zijn gezin verloren bij een verkeersongeluk en verlangt nu naar een nieuw begin. Wanneer hij de aantrekkelijke Zeynep ontmoet, lijkt zijn wens uit te komen. Okan is een jonge en talentvolle scenarioschrijver die eigenlijk diepgaande verhalen over het leven zou willen schrijven, maar zijn opdrachtgevers verlangen oppervlakkige, populaire stukjes van hem. Wanneer hij op een dag Zeynep ontmoet, doet deze hem realiseren dat hij verkeerde keuzes heeft gemaakt tot nu toe. Hij besluit zijn leven voorgoed te veranderen.
Gedo (2001) Gedo (2001)
Een deal tussen de gevaarlijke Japanse Yakuza en een drugsbaas uit Los Angels gaat compleet de mist in. De stad verandert direct in een oorlogsgebied. De brute huurmoordenaar Domoto wordt naar Los Angeles gestuurd om wat "rekeningen" te vereffenen, terwijl het geweld steeds verder uit de hand loopt. Als Domoto de partner van de politieman Richard Fox vermoordt, zweert deze dat het tijd is om orde op zaken te stellen en zelf wraak te nemen.
Gedo Senki (2006) Gedo Senki (2006)
De mythische wereld Earthsea wordt bedreigd met vernietiging. Alles gaat langzaam verloren: kunst, cultuur en zelfs mensen verliezen de wil om te leven. De Aartsmagier Ged gaat samen met Arren op zoek naar de oorzaak hiervan.
Geduld der Rosa Luxemburg, Die (1986) Geduld der Rosa Luxemburg, Die (1986)
Historisch verslag over het leven van Rosa Luxemburg, leidster van zowel de Duitse als Poolse socialistische partij. Ze pleitte voor pacifisme en anti-kolonialisme en in haar leven ontmoet ze veel bekende mensen, politici, schrijvers e.d. met wie ze de Socialistische beweging besprak. Meerdere malen werd ze bedreigd en in de gevangenis gesmeten, maar zij ging haar vijanden niet uit de weg..
Geen Paniek (1973) Geen Paniek (1973)
Johnny Kraaykamp wordt bij de gevangenispoort opgewacht door zijn gabber Rijk de Gooyer. De jongens van de straat zijn vastbesloten fortuin te maken als klusjesmannen. Om een startkapitaaltje te verkrijgen klopt Johnny aan bij Tante Toetje Kluif. De frivole tante exploiteert een zogenaamde 'schoonheidssalon' aan de Amsterdamse grachten. Het klussenbedrijf 'Geen Panniek' gaat voortvarend van start. Ondertussen weet bordeelhoudster Tante Toetje zichzelf aardig in de nesten te werken. De twee klusjesmannen gaan zich bemoeien met de redding van de schoonheidssalon.
Gefahren der Brautzeit (1929) Gefahren der Brautzeit (1929)
Baron van Geldern (Willi Forst) is een onvervalste casanova, voor wiens charmes de vrouwen bij bosjes bezwijken. Eén van hen is de treurige Evelyne (Marlene Dietrich). Ze ontmoet de duitse Don Juan in de trein naar Scheveningen, op weg naar haar aanstaande echtgenoot. De uiteindelijke confrontatie tussen Evelyne's toekomstige man en ad hoc minnaar blijkt catastrofaal.
Gefangen (2004) Gefangen (2004)
Dennis is een nieuwe gevangene, Mike zit echter al langer in de gevangenis. Samen proberen de blanke Dennis en de zwarte Mike, ondanks de harde omstandigheden in de gevangenis toch een relatie op te bouwen.
Gefangene des Maharadscha, Die (1954) Gefangene des Maharadscha, Die (1954)
Na de verschrikkelijke koortsdromen van Yrida in het paleis van de maharadja van Jailapur, lukt het de hofarts om haar wijs te maken, dat ze alle gebeurtenissen tot nu toe alleen maar gedroomd heeft. Het lukt de maharadja om vanwege zijn manier van omgaan met haar, Yrida’s vertrouwen te winnen. De in de steek gelaten geliefde van de maharadja licht haar echter in over allerlei verwikkelingen. Waarschijnlijk is hij ook schuldig aan de dood van haar vriend, een jonge artiest. Ze weigert op de toenaderingspogingen van de maharadja in te gaan, die na de zelfmoord van zijn geliefde het paleis verlaat en zijn zoon als opvolger aanwijst. Yrida voelt aan, dat zij van begin af aan voor hem bestemd geweest was.
Gefundenes Fressen (1977) Gefundenes Fressen (1977)
De dakloze Alfred leeft op de straat en slaapt onder een brug. Sinds jaren heeft hij één droom; een vakantie in Majorca. Op een dag ontmoet hij de politieman Erwin in een bar. Nadat blijkt dat Alfred uit hetzelfde dorp komt als Erwin's familie, ontstaat er een vreemde vriendschap. Erwin walgt van zijn leven, zijn onattente vrouw en zijn onbuigzame collega's en probeert daarom Alfred te helpen.
Gefährliche Gefühle (2003) Gefährliche Gefühle (2003)
De hoogzwangere Brigitte is getuige van de afscheidskus tussen haar man Valentin en diens jeugdliefde Andrea. Na een knallende ruzie en heel veel stress beginnen nog diezelfde avond plots de weeën te komen. Brigitte is ten einde raad, en wordt gedwongen de hulp van Andrea in te schakelen. Zij is immers de enige beschikbare vroedvrouw in de nabije omgeving.
GeGe (2001) GeGe (2001)
De jeugdige Ah Ming trekt naar het vasteland om zijn broer te zoeken. Deze broer is enkele jaren daarvoor na een ruzie van huis weggelopen. Het enige aanknopingspunt is een drie jaar oude brief uit het afgelegen stadje Qinghai. Na een lange, eenzame reis komt Ah Ming aan in het stadje. Langzaam wint hij het vertrouwen van de dorpelingen en spreekt hij met vrienden en kennissen van zijn broer. De broer is verdwenen maar hij heeft wel een aantal voorwerpen achtergelaten, waaronder een Super8 film en een kaart van China met daarop de plaatsen die hij heeft bezocht.
Gege (2004) Gege (2004)
Takayuki is een man die lijdt aan een zeldzame aandoening genaamd Behcet's Disease, wat er voor zorgt dat hij geleidelijk aan blind wordt. Hij zegt zijn baan als leraar op en vertrekt naar zijn geboorteplaats Nagasaki. Daar wil hij alles waar hij van houdt nog een keer bekijken voordat hij compleet blind wordt. Ondertussen probeert hij zijn ziekte voor zijn vrouw Yoko geheim te houden.
Gegege no Kitarô (2007) Gegege no Kitarô (2007)
Kitaro is een jonge geest die zijn ouders reeds verloren heeft. Enkel zijn vader wist te ontsnappen en vestigt zich in het oog van Kitaro vanwaar hij zijn zoon zo goed mogelijk bijstaat. Kitaro wordt opgevoed door de rest van de clan, als beschermengel van de mensheid.
Gegen die Wand (2004) Gegen die Wand (2004)
"Weet je dat je een eind aan je leven kunt maken zonder zelfmoord te plegen" fluistert een arts in het oor van de 40 jaar oude Cahit. Cahit is herstellende van een zelfmoordpoging in een speciaal ziekenhuis, en hij weet precies wat de arts bedoelt. Zelfs nu hij ernaar verlangt om zijn woede met drugs en alcohol te verstompen. Sibel is een twintigjarige schone, en net zoals Cahit, ook Turks. Ook zij ligt in de kliniek omdat ze probeerde te ontsnappen aan de gevangenis die haar ouders om haar bouwden. Ze ziet enkel kans om aan haar ouders te ontsnappen door met Cahit te trouwen. Uiteindelijk stemt Cahit toe, omdat hij zich haar troosteloze lot aantrekt. Na hun ontslag uit het ziekenhuis betrekken ze samen een appartement en ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee.
Gegenüber (2007) Gegenüber (2007)
Georg, een politieagent, wordt door zijn collega's gewaardeerd om zijn kalmte en zelfbeheersing. Zijn collega Michael benijdt hem ook om zijn ogenschijnlijk geslaagde huwelijk met Anne, een aantrekkelijke onderwijzeres. Als voor Georg een promotie wenkt, begint de façade van het harmonieuze familieleven geleidelijk af te brokkelen. De sporen van huiselijk geweld kunnen niet langer onder de mat worden geveegd.
Geh, Zieh Dein Dirndl Aus (1973) Geh, Zieh Dein Dirndl Aus (1973)
Vittorio doet zich voor als een homo om als chaperone te worden aangenomen van de bevallige dochter van een rijke miljonair. Hij heeft er niet op gerekend dat de chauffeur van de familie echt homo is.
Geheim van Delft, Het (1917) Geheim van Delft, Het (1917)
Het 'geheim' is een nieuwe methode voor het beschilderen van porselein. Een neef van de uitvinder probeert het recept te bermachtigen via diens dochter, gespeeld door de topactrice van de Hollandia Filmfabriek, Annie Bos. Voor deze zwijgende film is in 1995 een partituur geschreven door Henny Vrienten.
Geheimaktion Schwarze Kapelle (1959) Geheimaktion Schwarze Kapelle (1959)
1940. Hitler's leger staat klaar om België en Nederland binnen te vallen. Een groep personeelsambtenaren onder Admiraal Canaris heeft een plan om de agressieve acties van de dictator te saboteren en hoopt nog steeds op een vreedzame overeenkomst. Robert Golder vervangt een lid van de groep, die werd gedood door de aanhangers van Himmler. Hij wordt gestuurd naar Italië om vreedzame groepen te contacteren en ontmoet er Graaf Rossi, hun leider. Himmler stuurt Tilla, een vrouwelijke spion, met hem mee, maar ze wordt verliefd op hem en besluit hem te helpen met zijn vredesonderhandelingen.
Geheimcode: Wildgänse (1984) Geheimcode: Wildgänse (1984)
Een groep huurlingen krijgt de opdracht te verhinderen dat een grote hoeveelheid opium vanuit Azie naar het westen wordt gesmokkeld.
Geheimnis der Chinesischen Nelke, Das (1964) Geheimnis der Chinesischen Nelke, Das (1964)
Drie verschillende belanghebbende groepen zijn op jacht naar een zoekgeraakte capsule met daarin een geheime formule. Met behulp van deze formule is het namelijk mogelijk om energie op te wekken zonder dat er schadelijke reststoffen ontstaan. Alle groepen hebben zo hun eigen redenen om deze ontdekking in handen te krijgen.
Geheimnis der Gelben Mönche, Das (1966) Geheimnis der Gelben Mönche, Das (1966)
Wanneer Sandra Perkins naar haar nieuwe werkplek op een eiland reist, proberen enkele onbekenden haar te vermoorden. Ze overleeft deze moordaanslagen door de hulp van Jimmy Vine. Al snel komen ze erachter dat degene die achter de moordaanslagen zit een mysterieuze gangster is met de naam "Het Oog".
Geheimnis der Gelben Narzissen, Das (1961) Geheimnis der Gelben Narzissen, Das (1961)
Meerdere jonge meisjes uit de drugsscene worden dood aangetroffen, naast hun lijk ligt een gele narcis. Jack Tarling van de Scotland Yard doet er alles aan om de moordenaar van de meisjes te vinden.
Geheimnis der Roten Katze, Das (1949) Geheimnis der Roten Katze, Das (1949)
Het theaterseizoen in Parijs is voorbij en daarmee zit André zonder werk. Een nieuw baantje vindt hij in het etablissement "Die Rote Katze", dat als attractie wordt omgebouwd tot gangsterkroeg. André moet daar een roverhoofdman spelen en wekt in die hoedanigheid de interesse van de rijke Gloria, dochter van juwelier Jefferson. Deze rijke Amerikaanse is in het bezit van de legendarische Halifax-briljant, waarop de oplichter Pitou aast. Om de briljant te kunnen roven, dwingt Pitou André om hem te helpen.
Geheimnis der Schwarzen Koffer, Das (1961) Geheimnis der Schwarzen Koffer, Das (1961)
Een moordenaar vermoordt de gasten van een hotel in het Londense Sohomet een mes. Een detective wordt er op uit gestuurd om de moorden op te lossen.
Geheimnis des Lebens, Das (2002) Geheimnis des Lebens, Das (2002)
Gewetenloze misdadigers vermoorden het gezin van de bio-genetica Dr. Katharina Kluge. Vervolgens schuiven ze haar met behulp van een gefingeerde brief de moord in de schoenen.
Geheimnis des Roten Hauses, Das (2005) Geheimnis des Roten Hauses, Das (2005)
De knappe graaf Rudolph von Plessen (Bergmann) is begin 1900 de voogd van zijn zusje Hella von Plessen (Kalenberg). Hij neemt voor haar onderwijs de jonge, aantrekkelijke Eva Hermsdorf (Knof) als gouvernante in dienst. Rudolph en Eva blijken het algauw goed met elkaar te kunnen vinden. Dan komt er een meisje aan de poort van slot Plessentin. Rudolph laat haar binnenkomen en biedt het kind onderdak. De verbaasde Eva begrijpt dat zij de dochter van Rudolph is, het gevolg van een buitenechtelijke verbintenis met Liliane (Wörner), de oogverblindende maar wispelturige schoonrijdster van een rondtrekkend circus.
Geheimnisse einer Seele (1926) Geheimnisse einer Seele (1926)
Het geluk van Martin Fellman en zijn vrouw wordt verstoord door de moord op een buurman. De echtgenoot krijgt angstige dromen en moordneigingen. Hij wendt zich tot een dokter, die met behulp van psychoanalyse hem moet genezen.
Geheimnisse in Goldenen Nylons (1967) Geheimnisse in Goldenen Nylons (1967)
Carlos is een gelegenheidsdief. Hij is per ongeluk getuige van een overval op een belangrijke diplomaat. Hij ziet meteen dat de overvaller het alleen heeft afgezien op de aktekoffer van de diplomaat. Hij weet in bezit te komen van de koffer en wanneer hij de inhoud van de koffer bekijkt, ziet hij documenten die zo explosief zijn dat het veel mensen in problemen zou kunnen brengen. Met deze informatie staat Carlos tussen twee vuren.
Gei Ba Ba De Xin (1995) Gei Ba Ba De Xin (1995)
Kung Wei heeft als missie om een crimineel in Hong Kong op te sporen. Om dit te doen moet hij doen alsof hij zelf een crimineel is, en tijdens zijn eerste klus wordt hij beschoten door een journalist. Naarmate hij dichter en dichter bij de crimineel komt, kost het steeds meer moeite om zijn ware identiteit geheim te houden.
Gei Sun Yan (2007) Gei Sun Yan (2007)
Cheung Yui is 24 jaar oud en heeft een ongeneeslijke ziekte. Zijn stiefbroer Cheung Siu Chun heeft hij al jaren niet meer gezien, na een fatale brand die plaatvond in zijn ouderlijk huis waarbij zijn ouders omkwamen. Na jaren verschijnt hij plotseling opnieuw. Hij is bezig met huwelijksvoorbereidingen waarbij zijn weeshuisvriend Ho Lok betrokken is. Cheung Yui ontmoet intussen Ching Sing, die zwaar aan het drinken is om aan zijn alledaagse beslommeringen te ontkomen. Tot verrassing van Cheung Yui ziet hij bij Ching Sing dezelfde camera liggen als die zijn vader vroeger had voordat thuis de grote brand plaats vond. Op zijn vraag hoe hij eraan komt, antwoordt hij: "Siu Chun" heeft hem aan mij verkocht.
Geierwally (1988) Geierwally (1988)
Geierwally (Samy Orfgen) weigert om met Vinzenz (Christoph Eichhorn), die uit is op de boerderij en de erfenis, te gaan trouwen en teruggetrokken in een berghutje. Zij is verliefd op Bärenjoseph (Gottfried Lackmann), maar haar liefde wordt niet beantwoord. Wanneer echter alle misverstanden uit de weg zijn geruimd, lukt het Geierwally om de hebberige Vinzenz van de boerderij te verdrijven en vindt ook zij haar grote liefde.
Geierwally, Die (2005) Geierwally, Die (2005)
Boer Franz Flender heeft één dochter, Wally. Hij wil dat ze trouwt met de rijke landbezitter Joseph Gruber. Maar Wally heeft andere plannen en verzet zich tegen de wil van haar vader. Om duidelijk te stellen dat het hem menens is, verdrijft Franz zijn dochter van zijn hof.
Geisel, Die (2003) Geisel, Die (2003)
Ella Jansen is directrice van een zwaarbewaakte gevangenis. Bij een gijzeling lukt het haar de gijzelnemer er van te overtuigen te stoppen met zijn actie. Als de politie toch ingrijpt verkracht de dader haar. Toch slaagt Ella er nog in de actie verder geweldloos te laten verlopen. De politie strijkt met de eer maar er ontstaat een schandaal rond Ella en de gevangenis waar orgiën gehouden zouden worden.
Geisha Boy, The (1958) Geisha Boy, The (1958)
De film gaat over Gilbert Wooley (Lewis) een goochelaar op z'n retour die naar Japan afreist om de overzeese troepen te vermaken. Hij verliest zich gaandeweg in romantiek en sentiment ten koste van respectievelijk een Japanse weduwe en haar goedlachse neefje.
Gek op de Heuvel, De (2006) Gek op de Heuvel, De (2006)
De liefdesrelatie van Erik en Sofie wordt bemoeilijkt door de autistische Thomas, haar zoon uit haar vorig huwelijk. Wanneer Erik bij hen intrekt, verloopt hun samenzijn iets minder romantisch dan ze gehoopt hadden. Erik kan niet omgaan met Thomas zijn vreemde gedrag en zijn kwetsende oprechtheid. Hij staat voor een dilemma: enerzijds houdt hij zielsveel van Sofie en wil hij bij haar blijven, anderzijds wordt hij gek van het gedrag van zijn stiefzoon. Heimelijk hoopt Erik dat Bennie zal toegewezen worden aan zijn vader. Al snel zit Sofie verstrikt tussen de liefde voor haar zoon en haar liefde voor Erik.
Gekijô Ban Burîchi: Za Daiamondo Dasuto Riberion - ... (2007) Gekijô Ban Burîchi: Za Daiamondo Dasuto Riberion - ... (2007)
geregisseerd door Noriyuki Abe
met de stemmen van Akira Ishida, Masakazu Morita en Romi Paku
Gekijô Ban Naruto: Shippûden (2007) Gekijô Ban Naruto: Shippûden (2007)
Demonen die lang geleden de wereld bijna vernietigden zijn weer tot leven gewekt door iemand. Om te voorkomen dat de wereld opnieuw wordt vernietigd moet Naruto een dame genaamd Shion bewaken. Zij voorspelt echter de dood van Naruto. De enige manier om aan de dood te ontkomen is door Shion alleen te laten. Maar dat betekent dat de demonen bij haar kunnen komen en zo de wereld kunnen vernietigen. Naruto besluit om de voorspelling van zijn dood uit te dagen en blijft bij Shion.
Gekijô-ban Poketto Monsutâ - Myûtsû no Gyakushû (1998) Gekijô-ban Poketto Monsutâ - Myûtsû no Gyakushû (1998)
De sterke Pokémon Mewtwo wordt gevangen genomen door de kwaadaardige leider van Team Rocket. Als de jonge Ash dit te horen krijgt, besluit hij de krachten van verschillende Pokémon te bundelen. Hiermee probeert Ash zoveel mogelijk kracht te krijgen om Mewtwo te bevrijden. Maar is het genoeg om de machtige leider van Team Rocket te verslaan?
Gekijôban Furandaasu no Inu (1997) Gekijôban Furandaasu no Inu (1997)
Een animatiefilm die zich afspeelt in België in de 19e eeuw. Nello is een arme weesjongen die bij zijn opa woont. Hij kan heel goed tekenen en gaat vaak naar de grote kerk om naar het werk van de beroemde schilder Rubens te kijken. Dan wordt er een wedstrijd uitgeschreven voor jonge kunstenaars. Nello, aangemoedigd door zijn vriendin Marieke, wil hier graag aan meedoen. Vervolgens gaat de gezondheid van opa hard achteruit en er is een schuld bij de huisbaas. Kan Nello alle problemen de baas?
Gekijôban xxxHOLiC Manatsu no Yoru no Yume (2005) Gekijôban xxxHOLiC Manatsu no Yoru no Yume (2005)
Kimihiro Watanuki is een jongen die, tegen zijn eigen wil in, geesten en andere boven-natuurlijke zaken kan zien. Op een dag ontmoet hij Yuuko Ichihara, een vrouw die beweert dat ze hem van de geesten af kan helpen- maar enkel voor een prijs die gelijk is aan de wens. Wanhopig om van zijn gave af te komen gaat Watanuki akkoord, zonder te beseffen dat Yuuko hem zojuist gestrikt heeft om in haar bizarre winkel te werken; een winkel waar ze wensen vervult... Op een dag ontvangt Yuuko een anonieme uitnodiging voor een veiling in een vreemd huis. Vele andere verzamelaars zijn ook uitgenodigd. Maar al gauw blijkt dat er iets niet in orde is- de veiling-houder verschijnt niet, de gasten verdwijnen één voor één en er gebeuren vreemde dingen. Wie heeft de veiling georganiseerd? Wat wordt er eigenlijk geveild? Kunnen Yuuko en Watanuki het huis veilig verlaten?
Gekijyouban Naruto Daigekitotsu! Maboroshi no Chiteii... (2005) Gekijyouban Naruto Daigekitotsu! Maboroshi no Chiteii... (2005)
geregisseerd door Hirotsugu Kawasaki
met Junko Takeuchi, Chie Nakamura en Shoutarou Morikubo
Gekijyouban Naruto Daikoufun! Mikazuki Shima no Anima... (2006) Gekijyouban Naruto Daikoufun! Mikazuki Shima no Anima... (2006)
geregisseerd door Toshiyuki Tsuru
met de stemmen van Junko Takeuchi, Chie Nakamura en Kazuhiko Inoue
Gekisatsu! Judo Ken (1977) Gekisatsu! Judo Ken (1977)
Wanneer de meester - en stiefvader - van Mu Yun Tek word vermoord door een meedogenloze bende, wil hij wraak nemen. Hij komt er echter snel achter dat niets is wat het lijkt, als zijn meester blijkt te zijn verwikkeld in een grootschalig drugscomplot.
Gekitotsu! Satsujin Ken (1974) Gekitotsu! Satsujin Ken (1974)
Takuma Tsurugi is één van de beste straatvechters van China. Op een dag wordt hij ingehuurd door een Chinese gangster om diens vuile klusjes op te knappen. Tsurugi accepteert de baan, maar komt algauw in de problemen.
Gekko no Sasayaki (1999) Gekko no Sasayaki (1999)
Satsuki en Takuya, een zeventienjarig meisje en jongen worden verliefd, nadat ze elkaar hadden ontmoet bij het beoefenen van Kendo. Om hun liefde aan elkaar te betuigen spelen ze allerlei machtspelletjes met elkaar, die behoorlijk ver gaan ...
Gelbe Kirschen (2000) Gelbe Kirschen (2000)
Rudi, een jonge politieagent uit de provincie, gaat naar Wenen om daar werk te vinden bij de vreemdelingenpolitie. Door toeval leert hij daar de Tjechische Alena kennen en begint een relatie met haar. Alena is echter een illegaal, maar Rudi vindt dat hij werk en privé gescheiden moet houden.
Geld (1989) Geld (1989)
De familie Mueller zit flink in de problemen; ze hebben hoge schulden, terwijl de vader net ontslagen is. Hun buurman de bankdirecteur zegt er niets aan te kunnen doen. Carmen Mueller besluit de bank te beroven. Omdat de filiaalleider haar herkent wordt hij als gijzelaar meegenomen. Ze gaat op vakantie met haar gijzelaar om nog meer banken te beroven...
Geld Oder Leber! (1986) Geld Oder Leber! (1986)
Mike en Susanne hebben een probleem: ze zijn blut. Om aan geld te komen besluiten ze een bank te overvallen, maar deze overval gaat helemaal mis. Bij toeval kunnen ze nog een zak met diamanten meenemen maar de politie zit hen op de hielen. Ze verstoppen de diamanten in een gans bij de poelier. Als ze even later hun buit terug willen blijkt de gans verkocht.
Gelegenheitsarbeit einer Sklavin (1973) Gelegenheitsarbeit einer Sklavin (1973)
"Om zichzelf kinderen te kunnen veroorloven" verdient Roswitha Bronski met illegale abortussen de kost voor het gezin, drie kinderen en een stuk onbenul van een echtgenoot, die haar konstant krenkt met haar onbelezenheid, kankert over het kabaal in huis. Wanneer de arts die haar moeilijke gevallen overneemt haar commissie niet uitbetaalt en ze daarna door een collega bij de politie wordt gemeld, moet hij een baantje nemen bij een chemisch concern. Zij richt haar energie op politieke actie, wil referaten schrijven, leert een lied van Brecht uit het hoofd en spoort aan tot protest wanneer het gerucht gaat dat de chemische fabriek naar Portugal wordt verplaatst waardoor alle arbeiders zonder werk zullen komen. De fabriek blijft maar haar man wordt door haar acties ontslagen, zodat ze opnieuw gedwongen is de kost te verdienen: ze begint een eetkiosk, haar bratwursten verpakkend in politieke vlugschriften.
Gelibolu (2005) Gelibolu (2005)
Deze documentaire is gemaakt door middel van zeventig soorten archiefmateriaal, die uit 16 landen afkomstig zijn, zoals Engeland, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland en Turkije. Het onderzoek duurde zes jaar. De documentaire belicht zes soldaten uit Australië, Nieuw Zeeland, Engeland en Turkije, die in Turkije bij Gelibolu (Gallipoli) hebben gevochten. Zij vertellen wat er voor, na en vooral tijdens de oorlog is gebeurd.
Geliebte Hochstaplerin (1961) Geliebte Hochstaplerin (1961)
Martine, een mannequin, boekt een reis op een luxe cruise, om daar een rijke man aan de haak te slaan. Dankzij haar elegante kleding valt het niemand op dat ze eigenlijk een gewone werkneemster is. Wanneer de excentrieke miljonair David Ogden tot over zijn oren verliefd op haar wordt, lijkt Martine haar doel te hebben bereikt. Maar helaas heeft Martine haar hart al verloren aan de arme passagier Robert, die zich in haar cabine verstopt had.
Geliebte Weiße Maus (1964) Geliebte Weiße Maus (1964)
Helene is verliefd; elke morgen rijdt ze met haar scooter langs de 'Weiße Maus' , een jonge verkeersregelaar, maar hij heeft wel wat betere dingen te toen heeft dan naar meisjes op scooters te kijken.
Gelijk van Mijn Tante, Het (2007) Gelijk van Mijn Tante, Het (2007)
Wat is normaal en wat niet? In de documentaire 'Het Gelijk van Mijn Tante' volgt filmmaker Saskia Gubbels haar tante Els die tegen haar wil met een rechterlijke machtiging een jaar in een psychiatrische instelling heeft gezeten en nu langzaamaan de weg naar huis terug vindt. Wat heeft het verblijf daar voor haar betekend, en hoe pakt ze haar normale bestaan weer op? Een film over menselijke waardigheid en het recht op zelfbeschikking.
Geluk Is als Glas (2001) Geluk Is als Glas (2001)
In geluk is als glas worden vragen over geluk in relatie tot welvaart gesteld aan een aantal gewone, maar tegelijkertijd markante bewoners van Den Haag. Hun wegen kruisen elkaar in de omgeving van het standbeeld van wijsgeer Baruch Spinoza, wiens ideeën en gedachten rondom overvloed en geluk als een rode draad door de film lopen. Wat is voor de huidige buren van Spinoza de voornaamste bron van geluk? Antwoorden komen onder meer van danseres Nancy, bordeelhouder Arie, straatveger Jan, general manager Peter en vluchteling Nur.
Gelukkige Hand, Een (2005) Gelukkige Hand, Een (2005)
Een Gelukkige Hand is deels een documentaire over Peter van Straaten en deels een fictief verhaal gebaseerd op Van Straaten’s Agnes. De film gaat uit van het werk van Peter van Straaten en, als afgeleide daarvan de manier waarop hij in zijn werk het intermenselijke verkeer en het daaruit voortvloeiende geluk en ongeluk belicht: in het huwelijksleven, op het werk, in de politiek, de liefde, tussen ouders en kinderen. Documentaire, tekeningen en drama zijn organisch met elkaar vervlochten. In het documentaire deel zien we Peter van Straaten van dichtbij gevolgd in Nederland en Italië en komen zijn tekeningen en cartoons aan bod. Rode draad vormt de fictielijn, waarin Agnes door Renee Fokker leven wordt ingeblazen.
Gelukkige Schizo, De (2005) Gelukkige Schizo, De (2005)
"Eén ding stond vast: degene die ik niet wilde zijn, was die ik was." Zo spreekt schrijver Gerrit Komrij over zichzelf als kind. Hij `moest toch al snel tot de conclusie komen dat er voor mij niks anders op zat dan in gefingeerde levens te leven'. Maar de roem die hij daarmee verwierf bevalt hem eigenlijk ook niet. `Als ik een miljoen had, zou ik niet publiceren.' Komrij beklaagt zichzelf en anderen, ook al leeft hij met zijn vriend in een prachtig huis in Portugal waar voor hem wordt gekookt en hem wijn wordt geschonken. Regisseur Louter filmt in close-up Komrij's gezicht en zijn handen die gedichten schrijven, terwijl Komrij zacht meemompelt met de woorden. Komrij draagt voor, meestal in voice-over, en vertelt over zijn leven in twee landen (Nederland en Portugal, waar hij zich `iets minder misplaatst' voelt), over zijn `drie-eenheid' als buitenstaander: dichter, homoseksueel en emigrant. Hij leeft alleen op als postpakketten arriveren met boeken en tijdschriften en vooral bij nieuwe veroveringen voor zijn bibliofiele verzameling.
Gelukkige Tijd, Een (1998) Gelukkige Tijd, Een (1998)
Toen in 1942 de Jodenvervolging losbarstte en zo'n 100.000 Nederlandse Joden naar Nazi Duitsland werden gedeporteerd, wisten ruim 600 van hen op grond van hun 'verdiensten voor het vaderland', de dans te ontspringen. Een door secretaris-generaal Frederiks van Binnenlandse Zaken in het leven geroepen lijst, zou hen vrijwaren voor transport naar de Duitse concentratiekampen en zorgde voor een veilig onderkomen in een kasteel in Barneveld. Hoewel deze mensen in september 1943 alsnog werden weggevoerd naar Theresiënstadt, overleefden nagenoeg allen de oorlog. Aan de hand van interviews vertellen overlevenden, waaronder de moeder van scenarioschrijver Oeke Hoogendijk, hun ingrijpende levensverhaal. Oude foto's, archiefmateriaal en idyllische opnames in de omgeving van het kasteel reconstrueren hun leven van angst, liefde en schuldgevoel.
Gelübde des Herzens (2003) Gelübde des Herzens (2003)
Kort voor het huwelijk komt de verloofde van restaurateur Sophie Schumacher bij een tragisch auto-ongeluk om het leven. Om haar gedachten weer op orde te krijgen neemt Sophie een opdracht in een Toscaans klooster aan. In Italië wordt ze verliefd op theologiestudent Luca. Sophie weet echter niet dat deze jongen al snel tot priester gewijd zal worden.
Gelübde, Das (2007) Gelübde, Das (2007)
Das Gelübde belicht de casus van de Duitse non en mystica Anna Katharina Emmerick (1774-1824). In 1818 is Emmerick (Schleiff) ver buiten haar klooster in Dülmen, Westfalen. Ze is beroemd vanwege haar stigmata, visioenen en jarenlang vasten. Flierefluiter en dichter Clemens Brentano (Maticevic) ontmoet haar daar, raakt door haar gebiologeerd en besluit haar levensverhaal vol mystiek en existentiële vraagstukken te schrijven.
Gembaku no Ko (1952) Gembaku no Ko (1952)
Children of Hiroshima vertelt het verhaal van Takako, een meisje die nadat ze haar ouders verloren heeft door de bom op Hiroshima, bij haar liefhebbende tante woont. Haar tante is van mening dat de gebeurtenis in het verleden moet blijven. Takako is het daar echter niet mee eens en besluit terug te reizen naar haar geboorteplaats.
Gemide (1999) Gemide (1999)
Vier zeelui hebben aan boord van hun schip een routineus bestaan met veel gepraat, drank en hasj. Hun enige (foute) voorstelling van de buitenwereld, wordt gevormd door de verhalen van de kapitein (Erkan Can). Hun isolatie wordt echter doorbroken, wanneer Boxer (Naci Tasdögen) in elkaar geslagen en overvallen van zijn geld, terugkomt naar het schip. Dronken en stoned gaan de zeelui achter de dieven aan, waarbij de kapitein er eentje per ongeluk doodt en de anderen een prostituee (Ella Manea) ontvoeren en vastbinden. De volgende morgen worden ze wakker en merken dat ze diep in de penarie zitten.
Gemini - The Twin Stars (1988) Gemini - The Twin Stars (1988)
Matthew McLaren leeft een onbezorgd bestaan als student in New York. Zijn vriend, die drugsdealer is, wordt echter onverwacht doodgeschoten door de narcoticabrigade. Matthew raakt hierrbij betrokken, waardoor plotseling zijn hele leven verandert in dat van een angstige vluchteling. Wanhopig probeert hij te ontsnappen en komt zo terecht in Zwiterland. Veilig is hij daar niet, want er wordt al snel een internationale klopjacht georganiseerd. Matthew stort zich intussen in een verhouding met de aristocratische Maria Helena Buffington. Hij raakt bevriend met Thomas Fassler, een jonge Zwitserse boer die tegen hem opkijkt als een stoere wereldse avonturier.
Géminis (2005) Géminis (2005)
Albertina Carri legt met dit familiedrama de barstjes in het ijdele bourgeoisbestaan van supermama Lucía bloot. Haar alziend oog en controlerende hand blijken tijdens het bezoek van oudste zoon Ezequiel toch niet zo onfeilbaar. Terwijl ze nauwgezet de voorbereidingen voor zijn huwelijk dirigeert, bloeit er onder haar eigen keurige dak iets tussen jongere broer Jeremías en nog jongere zus Meme. Haar mooi geordende leventje lijkt plots heel fragiel.
Gen (2006) Gen (2006)
Voor haar nieuwe baan moet psychiater Deniz afreizen naar een psychiatrisch ziekenhuis in een afgelegen, bergachtig gebied. Op haar eerste dag al krijgt ze te maken met de zelfmoord van één van de patiënten. En dit is nog maar het begin. Binnen drie dagen, vinden de meest bizarre moorden plaats en vanwege de slechte weersomstandigheden, is het onmogelijk het ziekenhuis te verlaten. Het personeel, de patiënten en de politie die was gearriveerd om de moorden te onderzoeken, zitten allemaal als ratten in de val. En de moordenaar waart nog steeds rond.
Genç Kizlar (1963) Genç Kizlar (1963)
De film volgt een knappe leraar en zijn 'relatie' met de meisjes op een theaterkostschool. Tussen de meisjes is er eentje waar hij echt een oogje op heeft.
Gendai Yakuza: Hito-kiri Yota (1972) Gendai Yakuza: Hito-kiri Yota (1972)
Isamu Okita is een gewelddadige crimineel die, na een tijd in de gevangenis te hebben gezeten, terugkeert naar de straten van Tokyo om een nieuwe bende te vormen. Zijn bende wordt zo machtig, dat de heersende Yakuza's hem inlijven. Dat gaat een tijd goed, totdat Okita's opvliegende karakter een te groot struikelblok blijkt voor de samenwerking.
Gendarme à New York, Le (1965) Gendarme à New York, Le (1965)
Ludovic Cruchot werd een lokale beroemdheid in Saint-Tropez toen hij de dieven die het museum Annonciade hadden beroofd, wist te klissen. Nu heeft men ook in Parijs over hem horen spreken en het generale hoofdkwartier van de rijkswacht duidt Cruchot en zijn brigade aan om Frankrijk te vertegenwoordigen op het internationale congres van rijkswachters in New York. Cruchots dochter Nicole probeert haar vader te overhalen om haar mee te nemen op deze reis. Cruchot weigert echter omdat het om een dienstreis gaat. Dan maar meegevaren als verstekelinge...
Gendarme de Champignol, Le (1959) Gendarme de Champignol, Le (1959)
Wat gebeurt er toch in Buzy dat talrijke politieagenten er hun overplaatsing aanvragen? Claudius, afkomstig van Champignol en drie collega's nemen hun ambt over. Al spoedig beginnen ze te vermoeden dat de jonge vrouwelijke postbode, die onlangs werd benoemd, wel eens de mogelijke verklaring zou kunnen zijn van het raadsel.
Gendarme de St. Tropez, Le (1964) Gendarme de St. Tropez, Le (1964)
De gendarme Ludovic Cruchot is naar Saint-Tropez overgeplaatst en heeft besloten dat het er zal gaan stuiven! Niettegenstaande de pogingen van zijn collega's om te leren alles 'zuiders' op te vatten, en die van naturisten om hem belachelijk te maken, 'stuift' het er letterlijk. En reglement is reglement. Tot de dag waarop Nicole, de bekoorlijke dochter van Ludovic, doet alsof zij een rijke vader heeft, de eigenaar van een pracht van een wagen en van een jacht, teneinde de rijke jongelui te overbluffen, en met een, door haar vriend Jean-Luc, gestolen auto in een sloot terechtkomt...
Gendarme en Balade, Le (1970) Gendarme en Balade, Le (1970)
Op zekere dag worden de fysieke krachten van de gendarmerie van Saint-Tropez getest. Omdat ze allemaal niet voldoen aan de vereisten, wordt de gehele ploeg, inclusief inspecteur Cruchot, met vervroegd pensioen gestuurd. Ze maken echter misbruik van een periode van geheugenverlies van Fougasse om hun dienst opnieuw op te nemen...
Gendarme et les Extra-Terrestres, Le (1979) Gendarme et les Extra-Terrestres, Le (1979)
Niemand gelooft politieman Beaupied. Zijn verhaal is dan ook merkwaardig. Hij beweert namelijk een UFO gezien te hebben. Adjudant Cruchot dreigt hem over te plaatsen, indien hij niet onmiddellijk ophoudt met die onzin te verkopen. De zaak wordt afgesloten, maar enkele dagen later verschijnt een buitenaards wezen in Beaupieds bureau, dat hem aankondigt dat hij en zijn soortgenoten Saint-Tropez als thuisbasis hebben gekozen. Beaupied ziet zijn kans schoon om promotie te maken en beslist om het wezen gevangen te nemen...
Gendarme et les Gendarmettes, Le (1982) Gendarme et les Gendarmettes, Le (1982)
Er komen vier nieuwe gendarmes in Saint-Tropez! En wat voor gendarmes. Het blijken vier knappe vrouwen te zijn die stage komen doen. Ze verblijven in een klooster, maar dat is geen reden voor de mannelijke collega's om niks meer te ondernemen. Ze beginnen elkaar te beconcurreren om bij de dames in de gunst te komen. Maar dan worden de meisjes ontvoerd...
Gendarme Se Marie, Le (1968) Gendarme Se Marie, Le (1968)
Tijdens de zomer opent de brigade van Saint-Tropez de jacht op wegpiraten. Cruchot neemt enthousiast deel aan deze onderneming. Terwijl hij een auto achtervolgt, begaat hij ettelijke verkeersovertredingen. Hij moet voor de rechtbank verschijnen en kan maar met moeite zijn identiteit bewijzen. Per toeval vindt Cruchot de wegpiraat weer en het blijkt de weduwe te zijn van een kolonel van de Franse rijkswachtbrigade. Ludovic wordt als door de bliksem getroffen...
Gene Generation, The (2007) Gene Generation, The (2007)
In een toekomstige wereld behoort Michelle tot een nieuwe generatie huurmoordenaars. Ze heeft vooral te maken met DNA-hackers die het lichaam van mensen binnenvallen en vermoorden. In de tussentijd probeert ze haar lastige broertje Jackie uit de problemen te houden. Maar wanneer Jackie via criminele vrienden in precies die onderwereld verzeilt raakt waar Michelle tegen strijdt, moet ze hem zien te redden.
Gene Kelly: Anatomy of a Dancer (2002) Gene Kelly: Anatomy of a Dancer (2002)
Iedereen voelt zich verbonden met Gene Kelly. Voor de mannen is hij een echte mannenman. Voor vrouwen is hij een ridder die zijn witte paard verruild heeft voor een T-shirt en kaki broek. En die band versterkt hij met een krachtige, atletische manier van dansen die hij zelf omschrijft als de 'American Style'. Op het leven en de carrière van deze vernieuwer, wiens oeuvre onder meer Singin' in the Rain, On the Town en An American in Paris omvat, wordt teruggeblikt in deze documentaire over deze man. Een man - vaak narcistisch, altijd de perfectionist - die de filmmusical nieuw leven inblies en het dansen op het witte doek een nieuwe dimensie gaf.
Généalogies d'un Crime (1997) Généalogies d'un Crime (1997)
Een kinderpsychologe uit het begin van deze eeuw ontdekte moordneigingen bij haar vijfjarig neefje. Terwijl ze hem bestudeerde, in afwachting van een daadwerkelijke moord, vermoordde hij haar. Tot zover de feiten. René (Melvil Poupaud) is de jonge aangeklaagde neef die wordt verdedigd door de vrouwelijke advocaat Solange (Cathérine Deneuve). Solange wil een licht werpen op de subtiele relaties die lange tijd tussen slachtoffer (tante) en dader (neef) hebben bestaan. In eerste instantie lijkt het alsof de tante niet alleen de dwangmatige neigingen van haar neef wilde verklaren, maar tevens een nieuwe theorie wilde toetsen. En de jongen wilde blijkbaar niet alleen zijn tante straffen voor haar obscene nieuwsgierigheid, maar ging ook in op haar onweerstaanbare 'uitnodiging' een moord te plegen. Tijdens Solange's onderzoek krijgt de zaak echter een verrassende wending. De jongen raakt er allengs meer van overtuigd dat zijn advocate en zijn overleden tante één en dezelfde persoon zijn. Solange begint haar cliënt te zien als de reïncarnatie van haar eigen zoon die bij een verkeersongeluk om het leven kwam. Na vrijspraak van de jongen wordt Solange verliefd op hem en trekt bij hem in. Zo lijkt de vicieuze cirkel opnieuw te beginnen...
General Died at Dawn, The (1936) General Died at Dawn, The (1936)
Tijdens een Chinese Revolutie, houdt een zekere Generaal Yang, een ambitieuze bandiet, de noordelijke provincies in de greep van terreur. Een Amerikaanse huurling strijdt voor de boeren en ontvangt een grote som geld om wapens te kopen. Dit wordt verraden door een zekere Peter Perrie en de Generaal heeft zijn zinnen nu op de huurling gezet. Dan wordt hij ook nog verliefd op de dochter van de verrader.
Général Idi Amin Dada: Autoportrait (1974) Général Idi Amin Dada: Autoportrait (1974)
Documentaire over generaal Idi Amin Dada, het staatshoofd van Uganda. Hij wordt geïnterviewd over zijn buitenlandse politiek en over zijn meningen met betrekking tot de wereldleiders. Ook volgen de documentairemakers de generaal terwijl hij aan het werk is.
General's Daughter, The (1999) General's Daughter, The (1999)
Het naakte lichaam van Captain Elisabeth Campbell, dochter van de Generaal Campbell, wordt dood aangetroffen. Paul Brenner en Sara Sunhill, legerdetectives en ex-geliefden, worden ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Zij ontdekken dat er zich bij het leger dingen afspelen die het daglicht niet kunnen verdragen.
General, The (1927) General, The (1927)
Johnny Gray (Buster Keaton) houdt in zijn leven van twee dingen: zijn trein ("The General") en zijn Annabelle Lee. Als de burgeroorlog begint wordt hij geweigerd voor het leger, omdat hij meer waarde heeft als machinist. Annabelle denkt dat haar vriendje een lafaard is. Spionnen van de Unie veroveren The General met Annabelle aan boord. Het is nu aan Johnny om zijn beide geliefdes te redden.
General, The (1998) General, The (1998)
De Dublinse volksheld en crimineel Martin Cahill, die twee gewaagde overvallen heeft gepleegd in Ierland met zijn team. Maar bij die twee overvallen trok hij de politie en de IRA aan wat voor de nodige complicaties zorgt.
Generala, La (1971) Generala, La (1971)
Tijdens de Mexicaanse revolutie, raakt een harde en rijke landeigenares verwikkeld in het geweld van die tijd. Ze verliest haar land en huis, en wordt verliefd op een revolutionaire leider die vermoord wordt door een sadistische en corrupte officier. Ze neemt de revolutionaire vlag over en leidt een bloedige en gewelddadige oorlog tegen de corruptie.
Generale della Rovere, Il (1959) Generale della Rovere, Il (1959)
Genoa, 1943. Grimaldi is een oplichter die zich voordoet als Italiaans kolonel om geld van mensen af te troggelen wiens familieleden door de nazi's zijn opgepakt. Wanneer hij gepakt wordt, sluit hij een deal met de Gestapo: hij mag blijven leven als hij zich voordoet als Generaal Della Rovere, een verzetsstrijder, die door de nazi's is vermoord.
Generation Ax (1998) Generation Ax (1998)
Op een middelbare school waar de populaire leerlingen de touwtjes in handen hebben en de zwakkeren het leven zuur maken, beginnen twee buitenstaanders die elkaar op een rave party ontmoet hebben onschuldige slachtoffers te maken...
Generation X (1996) Generation X (1996)
Emma Frost, Banshee, Skin, M, Jubillee en Mondo zijn mutanten, mensen geboren met superkrachten. Tesamen met nieuwkomers Buff en Refrax nemen zij het op tegen een gestoorde geleerde genaamd Russell Tresh, die werkt aan een machine die hem psychische krachten zal geven.
Generations of Resistance (1980) Generations of Resistance (1980)
Deze documentaire doet een poging de zwarte bevolking van Zuid-Afrika hun geschiedenis ten tijde van de apartheid terug te geven. Doordat de blanke bezetters de geschiedenisboeken beheerste, werden de verzetspogingen van de zwarte bevolking hierin niet opgenomen. De film geeft een beeld van dat weggedrukte, gedeeltelijk vergeten verzet.
Genèse, La (1999) Genèse, La (1999)
Geïnspireerd door het Heilige Boek 'Genesis' vertelt deze film de strijd tussen twee families: een clan van herders geleid door Jacob, en een clan van jagers met als voorman de broer van Jacob, Esau. Tussen de twee vuren in zit Hamor gevangen, de neef van Jacob en Esau, leider van de boeren.
Genesi: La Creazione e il Diluvio (1994) Genesi: La Creazione e il Diluvio (1994)
Een alles-overstemmende duisternis komt over de wereld. Plotseling valt een kinderstem te horen. Angstig, vragend. De eerste lichtflitsen beginnen mysterieuze vormen uit de duisternis te onttrekken. Hiertussen, de vorm van een erg oude man. Hij draagt de jongen op om de wonderen van de wereld te aanschouwen. En het is door de ogen van deze jongen dat wij getuige zijn van de creatie van de wereld. De natuur komt tot leven in het eerste ochtendlicht. Adam verschijnt en wordt snel gevolgd door Eva...
Genesis (1986) Genesis (1986)
Rajasthan is een vervallen Indiaas dorpje aan de rand van de woestijn. Er wonen alleen nog twee mannen, de Boer (Naseeruddin Shah) en de Wever (Om Puri) en zij hebben het goed samen. Tot op een dag de Vrouw (Shabana Azmi) in het dorp arriveert en afgunst de twee mannen uiteen drijft.
Genesis (2004) Genesis (2004)
Een Afrikaanse verteller doet ons het ontstaan van de wereld uit de doeken. Een onwaarschijnlijk verhaal, net een sprookje. Maar dan wel een waargebeurd sprookje, want het gaat over onze geschiedenis. De geboorte van ons universum, de vorming van de Aarde, het ontstaan van het leven, eerst in het water en daarna op het land…
Genevieve (1953) Genevieve (1953)
Alan (Gregson) en Ambrose (More) zijn ieder de trotse en fantieke bezitter van een antieke auto. Als ze meedoen aan de jaarlijkse rally London-Brighton loopt hun onderlinge weddenschap, tot ongenoegen van hun respectievelijke bijrijdsters, uit op een meedogenloze privé-oorlog. Maar wel altijd uitgevochten volgens de erecode van de Britse gentleman, natuurlijk. Nou ja, bijna altijd...
Genghis Blues (1999) Genghis Blues (1999)
Documentaire van Roko Belic over een blinde zanger die een symposium bezoekt over de keelzang in Tuva, een kleine republiek tussen Siberië en Mongolië.
Genghis Cohn (1993) Genghis Cohn (1993)
De Duitse politiecommissaris Otto Schatz maakte tijdens het bewind van Hitler deel uit van de SS. In de late jaren '50 krijgt hij steeds vaker last van een geest. Dit blijkt de geest te zijn van de Joodse Genghis Cohn, die vijftien jaar geleden door Schatz is gedood. Cohn blijkt te zijn teruggekeerd om Schatz te straffen voor zijn misdaden.
Genghis Khan (1965) Genghis Khan (1965)
Een jonge Mongool wordt door soldaten van de wrede Jamuga gevangen genomen en tot slavernij gedwongen, maar hij weet met enkele volgelingen te ontsnappen. Het lukt hem om de slaven te bevrijden en ze te trainen tot ze volwaardige soldaten zijn. Nadat hij door de keizer van China tot Genghis Khan is uitgeroepen, begint hij zijn veroveringstochten...
Genghis Khan (2005)  (I) Genghis Khan (2005) (I)
Een jonge Mongool wordt door soldaten van de wrede Jamuga gevangen genomen en tot slavernij gedwongen, maar hij weet met enkele volgelingen te ontsnappen. Het lukt hem om de slaven te bevrijden en ze te trainen tot ze volwaardige soldaten zijn. Nadat hij door de keizer van China tot Genghis Khan is uitgeroepen, begint hij zijn veroveringstochten...
Genghis Khan (2005)  (II) Genghis Khan (2005) (II)
Drama-documentaire over het leven van Dzjengis Khan, 1162 - 18 augustus 1227. Als zoon van een vermoorde vader bracht hij een eenzame en keiharde jeugd door op de desolate Mongoolse steppes. 'Val aan en neem wraak' was de harde les die hij al vroeg leerde. 'Genghis Khan' volgt het leven van een man die een gebied veroverde dat ooit zelfs zich op zijn hoogtepunt uitstrekte van China, Zuidoost-Azië tot aan de rivier de Donau, Oost-Europa. Het was toen het grootste imperium uit de wereldgeschiedenis, vier keer dat van Alexander de Grote en twee keer dat van Rome. Een man die op onvoorwaardelijke loyaliteit van zijn volgelingen kon rekenen. Maar ook een man die werd verraden door zijn bloedbroeder en genadeloos wraak nam. Onvermijdelijk werd hij één van de meest gevreesde militaire geniën uit de geschiedenis.
Génial, Mes Parents Divorcent! (1991) Génial, Mes Parents Divorcent! (1991)
Julien, een jongen uit het zesde leerjaar, heeft het zeer moeilijk met de scheiding van zijn ouders. Maar al snel komt hij te weten dat de helft van zijn klas uit gezinnen komt met gescheiden ouders.
Genio, Due Compari, un Pollo, Un (1975) Genio, Due Compari, un Pollo, Un (1975)
John Thanks (Hill) is een eenzame cowboy die het plan heeft opgevat om legermajoor Cabot (McGoohan) te bestelen van zijn $300.000. Hij krijgt hulp van zijn dronken vriend Bill (Charlebois) en de schoonheid Lucy (Miou-Miou).
Genius (1999) Genius (1999)
De 13-jarige, hoogbegaafde Charlie heeft een beurs voor natuurkunde aan een universiteit gekregen. Als hij verliefd wordt op de evenoude Claire, schrijft hij zich onder het pseudoniem 'Chaz' in bij de plaatselijke highschool om bij haar in de buurt te kunnen zijn. De gevolgen van het dubbelleven zijn echter niet te overzien...
Genius (2003) Genius (2003)
Mike is verliefd op klasgenootje Hannah, maar zij date slechts met slimme jongens. Mike's leerproblemen vormen daarmee een obstakel, dus gaat hij naar zijn verwaande economielerares mevrouw Helen Goldwyn. Misschien kan zij hem helpen zijn I.Q. op te krikken en zo Hannah voor zich te kunnen winnen. Mike blijkt mevrouw Goldwyn echter ook nog iets bij te kunnen brengen en er ontwikkelt zich een vriendschap tussen de twee.
Genius Club, The (2006) Genius Club, The (2006)
Zeven genieën met allen een IQ van boven de 200, worden op Kerstavond bijeen gezet om alle problemen op de wereld op te lossen. Ze moeten onder andere een middel tegen kanker uitvinden, tegen terrorisme, oorlog en honger, slagen ze niet dan vergaat de wereld.
Genius of Mozart, The (2004) Genius of Mozart, The (2004)
Wolfgang Amadeus Mozart was als kind al wereldberoemd om zijn muzikale gaven. Mede door de goede zorgen van zijn vader werd hij aan elk hof ontvangen. Dat zijn karakter en gedrag minder geniaal waren dan zijn muziek werd vaak vergeten. Regelmatig had hij aanvaringen met zijn werkgevers, waardoor hij vaak geld te kort kwam.
Genius Party (2007) Genius Party (2007)
Genius Party is een verzameling van 14 korte animatie films rond het thema energie. De regisseurs hebben de totale vrijheid gekregen om het thema in hun films te verwerken, de enige leidraad die ze verder kregen was het maken van een passievol kortfilmpje dat de grenzen van het animatiegenre aftast.
Genmu Senki Leda (1985) Genmu Senki Leda (1985)
Yoko schrijft een lied aan haar geliefde. Dit lied blijkt echter de sleutel tot een alternatieve wereld genaamd "Ashanti". Wanneer blijkt dat het leger van Ashanti het lied wil gebruiken om een portaal te openen naar Yoko's wereld, moet ze met haar nieuwe vrienden het gevecht aan gaan om de orde te herstellen.
Genocide (1982) Genocide (1982)
Schwartzmans documentaire “Genocide” uit 1981, gemaakt voor het Simon Wiesenthal centrum, is één van de onderdelen van het spreekwoordelijke schild dat mensen moet behoeden voor een herhaling van de geschiedenis. Aan de hand van historische beelden en de verhalen van slachtoffers, wordt in deze documentaire een beeld gebracht van het ontstaan, de uitvoering en het einde van Hitlers endlosüng, de eindoplossing voor het Joodse vraagstuk. De film wordt ingeleid en afgesloten door Simon Wiesenthal, terwijl de historische beelden worden toegelicht door de Amerikaans acteur, regisseur en scriptschrijver Orson Welles. Met veel emotie worden de ooggetuigenverslagen van slachtoffers ingesproken door de Amerikaanse actrice Elizabeth Taylor.
Genocyber (1993) Genocyber (1993)
Twee zussen met bovennatuurlijke krachten worden in een experiment samengevoegd om het wezen Genocyber te creëren. Wanneer ze het wezen niet meer onder controle hebben ontsnapt het en verwoest het alles op zijn pad. Is het mogelijk dit wezen te stoppen?
Genou de Claire, Le (1970) Genou de Claire, Le (1970)
De Franse diplomaat Jerome is op vakantie en ontmoet Claire, de dochter van een vriend. Hoewel hij verloofd is, wordt hij verliefd; niet op Claire, maar op haar knie! Omdat hij begrijpt dat hij hierdoor als een fetisjist wordt aangezien, geeft hij er maar geen ruchtbaarheid aan. Hij vervult zijn diepste verlangen als hij een hand op haar knie legt, terwijl zij denkt dat het een troostend gebaar is, omdat ze een persoonlijke crisis doormaakt.
Genova (2007) Genova (2007)
Het verhaal van Joe (Colin Firth) die na de dood van zijn vrouw met zijn twee dochters naar Genua verhuist. Terwijl de oudste dochter vooral het zwoele aspect van de stad verkent, zegt de jongste dat ze de geest van haar moeder door de straten heeft zien zweven.
Genre Humain - 1: Les Parisiens, Le (2004) Genre Humain - 1: Les Parisiens, Le (2004)
Deel één van de trilogie 'Le Genre Humain' waarin verschillende mensen worden gevolgd die allemaal op zoek zijn naar liefde. In dit eerste deel staat een aantal mannnen en een vrouwen uit Parijs centraal.
Genroku Chushingura (1941) Genroku Chushingura (1941)
Japan, 1701. Legerleider Asano wordt in de val geluist en begaat Hara-Kiri. Oishi, zijn loyale strijdkracht, houdt de gemene heerser Kira verantwoordelijk. Veertien maanden na de dood van Asano verzamelt Oishi 47 trouwe Ronin om een wraakactie uit te voeren.
Gens du Voyage, Les (1938) Gens du Voyage, Les (1938)
Flora, een stoere leeuwentemster, is ster-attractie van circus Barlay. Waar ze echter niet op voorbereid is, is de terugkomst van haar oude liefde Fernand na twintig jaar. Fernand, die juist ontsnapt is uit de gevangenis dwingt Flora hem te helpen, zoniet zal hij onthullen dat hij de vader is van Marcel, haar zoon die ook in het circus werkt als acrobaat.
Gens en Maillot de Bain Ne Sont Pas (Forcément) Super... (2001) Gens en Maillot de Bain Ne Sont Pas (Forcément) Super... (2001)
geregisseerd door Eric Assous
met Isabelle Gélinas, Agnès Soral en Gad Elmaleh
Gens Normaux n'Ont Rien d'Exceptionnel, Les (1993) Gens Normaux n'Ont Rien d'Exceptionnel, Les (1993)
Martine is 25 jaar en bevindt zich in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze lijdt aan gedeeltelijk geheugenverlies als gevolg van een depressie. Aangezien ze dit leven niet wil accepteren, besluit ze haar tijd te investeren in de andere mensen in het ziekenhuis. Als ze hersteld is, moet ze het ziekenhuis verlaten. Deze ervaring in het psychiatrisch ziekenhuis heeft haar geleerd dat de zoektocht naar geluk soms wel vreemde wendingen neemt.
Gente d'Onore (1967) Gente d'Onore (1967)
In Sicilië heeft de politie een operatie op touw gezet die mafia definitief zou moeten uitschakelen. De belangrijkste verdachten, van wie hun arrestatie tot de kopstukken van de Organisatie zou kunnen leiden, zijn zeven moordenaars die zich in de meest afgelegen plaatsen verbergen. Niettemin ondernemen deze zeven mensen onder nauwkeurige intructies van de "Cosa Nostra" een moeilijke reis door het eiland om een schip te bereiken dat hen veilig in het buitenland zal brengen. Blijkbaar is de bende een vreemd lot toebeschoren, want elke dag komt één van hen om het leven. Aan het einde van de reis wordt duidelijk waarom...
Gente de Mala Calidad (2008) Gente de Mala Calidad (2008)
Manuel heeft een tijd als gigolo gewerkt in de voorsteden van Madrid maar vindt dat het moment aangebroken is om naar huis terug te keren en weer een normaal leven te gaan leiden. Hij ziet zijn ex-verloofde en zijn vrienden weer. Zijn terugkeer heeft niet tot de reacties geleid die hij had verwacht, maar hij is toch bereid om zijn vriendenkring opnieuw op te bouwen en vertrouwen en respect af te dwingen bij iedereen.
Gente di Rispetto (1975) Gente di Rispetto (1975)
Een nieuwe onderwijzeres krijgt slechts uren na haar aankomst te maken met een moordzaak. Het slachtoffer is de man die haar heeft beledigd toen zij aankwam op Sicilie. Het stadje lijkt enkele donkere geheimen met zich mee te torsen.
Gente di Roma (2003) Gente di Roma (2003)
Gente di Roma is een ode aan de stad Rome doorheen een mozaïek van beelden, personages, buurten, verhalen. We volgen van 's ochtends tot 's avonds een bus die de stad doorkruist en ontdekken het Rome van vandaag. Scola laat ons als het ware een prentenboek doorbladeren over zeer uiteenlopende onderwerpen als het werk, de familie, de dialecten, vestimentaire gewoontes, eten, vrije tijd.
Gentille (2005) Gentille (2005)
De mooie Fontaine Leglou is anesthesiste in een luxueuze psychiatrische kliniek. Ze houdt van haar werk en van haar partner Michel, met wie ze al jaren samenwoont. Waarom weet ze dan niet wat te antwoorden wanneer Michel haar ten huwelijk vraagt? Ja of nee: ze krijgt geen van beiden over haar lippen. Waarom brengt de vraag haar geen verrukking maar verwarring? Is het omdat ze niet ongevoelig is voor de charmes van Philippe, één van haar patiënten en zelf dokter? Is het omdat de wisselvallige Fontaine zich de ene dag geweldig voelt en de andere ellendig? Wat er ook mis mag zijn, ze kan haar antwoord niet eeuwig blijven uitstellen…
Gentle Ben (2002) Gentle Ben (2002)
Ashley Benson komt in de bossen een jonge zwarte beer tegen, waar de moeder van gestorven is. Ze besluit de beer mee naar huis te nemen om hem daar op te voeden.
Gentle Ben 2: Danger on the Mountain (2003) Gentle Ben 2: Danger on the Mountain (2003)
Jack Wedloe probeert met alle mogelijke middelen te voorkomen dat de gierige Fog Benson op zijn landgoed naar olie gaat zoeken. Fog beweert echter dat hij op zoek is naar een waterbron, maar als Jack's zoon Mark en zijn beer Ben op onderzoek uitgaan, ontdekken ze dat Fog toch een meedogenloze boef is.
Gentle Giant (1967) Gentle Giant (1967)
Mark Wedloe vindt in de bossen een jonge zwarte beer. Eerst is hij een beetje bang voor het imposante beest, maar als blijkt dat de beer hem geen kwaad wil doen, neemt Mark hem mee naar huis. Algauw zijn ze beste maatjes, maar hun geluk blijft niet duren omdat de vader van Mark beslist dat het beest weg moet.
Gentle Gunman, The (1952) Gentle Gunman, The (1952)
IRA-man Terry is bezig met een belangrijke klus in Londen, samen met zijn broer en enkele andere IRA-leden. Het is oorlogstijd en Terry krijgt eigenlijk steeds minder sympathie voor de Ierse zaak. Hij besluit zijn mede-samenzweerders aan de autoriteiten uit te leveren. Hij zorgt er echter wel voor dat zijn broer Matt weet te ontsnappen naar Ierland. Terry reist zijn broer na.
Gentle Savage (1973) Gentle Savage (1973)
Een indiaan wordt ervan beschuldigd een blank meisje verkracht te hebben. Haar stiefvader spoort de stadsmensen aan hem te straffen, maar in werkelijkheid heeft hij zelf zijn stiefdochter misbruikt. De indiaan wordt gevangen genomen en slaagt erin te ontsnappen. Wanneer hij huiswaarts keert stelt hij vast dat zijn huis in brand is gestoken, zijn broer werd vermoord en de rest van zijn gezin geen onderdak meer heeft.
Gentleman After Dark, A (1942) Gentleman After Dark, A (1942)
Een Nieuwjaarsfeest wordt verstoord als een juweel wordt gestolen. De geur van heliotrope in zijn knoopsgat leidt de politie onmiddellijk naar de dader, die vandaag vader is geworden. Hij bekent niet maar lijkt voor de dochter zijn nachtbaantje op te willen geven.
Gentleman d'Epsom, Le (1962) Gentleman d'Epsom, Le (1962)
Een gepensioneerde officier (Gabin) heeft al zijn geld verloren bij de paardenrennen. Hij probeert nu naïeve gokkers op te lichten door zogenaamde gouden tips te verkopen.
Gentleman from Texas (1946) Gentleman from Texas (1946)
Trevor van Wells Fargo stuurt Johnny Macklin naar Rimrock om te onderzoeken, waarom de postkoetslijn steeds vertraging heeft en waarom men zich niet aan de afspraken houdt. Dit wordt volgens de plaatselijke Wells Fargo agent en burgemeester Tom Jamieson veroorzaakt door de salooneigenaar Steve Mitchel en zijn ‘gunslingers’ Duke Carter, Ace Jenkins, Slats Harper en Jess Stover. Wanneer Steve een man doodt, die hem met pokeren had bedrogen, vindt de Rimrock Chronicle, eigendom van Jim ‘Idaho’ Foster en uitgegeven door zijn dochter Diane, het tijd worden om de stad te zuiveren door een burgerwacht te vormen. Burgemeester Tom Jamieson zweert Johnny Macklin in als marshal. Macklin laat ‘gunslinger’ Slats Harper opzettelijk een verhaal meehoren over een fictieve zending met goud met de postkoets.
Gentleman Jim (1942) Gentleman Jim (1942)
San Francisco, 1880. De bokssport, nog verboden door de wet, heeft vele aanhangers. De jonge bankbediende James J. Corbett is één van hen. Door tussenkomst van Vickey Ware wordt hij toegelaten tot de Olympic Club. Zijn bokstalent verbaast de leiders van de club, maar zij ergeren zich aan zijn voortvarendheid en ambitie. Om hem op de proef te stellen moet James het opnemen tegen een Engelse kampioen.
Gentleman Jo... Uccidi (1969) Gentleman Jo... Uccidi (1969)
Shamango, bijgenaamd "Joe", arriveert in een stad waarover een stel Mexicaanse bandieten probeert de controle te krijgen. In het begin oogt hij als een zwakkeling, waarmee iedereen lijkt te lachen, maar na een paar grove beledigingen, wordt hij een totaal ander mens. En dan komt men ook te weten wat zijn ware bedoeling is: hij is vastbesloten de moord op zijn broer te wreken.
Gentleman Thief, The (2001) Gentleman Thief, The (2001)
Het Edwardiaanse Londen van begin deze eeuw. A.J. Raffles leeft een dubbelleven van zowel partybeest als meesterdief. De schatrijke Monty Fitzwilliam stelt zijn beroemde robijn Tiger's Heart tentoon. Ook Raffles' hart gaat sneller slaan bij het idee de robijn te kunnen stelen.
Gentleman's Agreement (1947) Gentleman's Agreement (1947)
Na de dood van zijn vrouw trekt journalist Phil Green met zijn zoontje Tommy in bij zijn moeder. Hij hoopt voor tijdschriftenuitgever John Minify een interessant stuk te mogen schrijven. Helaas krijgt hij een reeks over antisemitisme aangeboden. Het onderwerp spreekt Phil absoluut niet aan, maar toch besluit hij de uitdaging aan te gaan. Om de informatie voor het artikel uit de eerste hand te krijgen, geeft Phil zich uit voor een jood en krijgt zo met flink wat vooroordelen te kampen. Bovendien is hij net een relatie begonnen met Minify's nicht Kathy en hun prille liefdesgeluk komt erg onder druk te staan door de opdracht...
Gentleman's Game, A (2001) Gentleman's Game, A (2001)
A Gentleman's Game geeft inzicht in de wereld van de Fox Chase Golf Club, van de rijke leden zelf tot de caddies, die alles weten over de liefdes en affaires van de spelers. De mannen krijgen een band en de gemoederen raken verhit bij een volmaakte slag, een gemiste put of als een belangrijke bal in het zand blijft steken.
Gentlemen Bitten zur Kasse, Die (1966) Gentlemen Bitten zur Kasse, Die (1966)
Vijftig kilometer voor zijn doel in Londen, op 8 augustus 1963, wordt de speciale posttrein van Hare Majesteit overvallen. Bij de spectaculaire overval roven de gemaskerde mannen 2,6 miljoen pond sterling. Wanneer een grote zoekactie door de politie opgestart wordt, worden de eerste spanningen zeer goed zichtbaar in de zogenaamde 'Gentleman-Gang'.
Gentlemen Marry Brunettes (1955) Gentlemen Marry Brunettes (1955)
In dit vervolg op de klassieker "Gentlemen Prefer Blondes" vertrekken de zusjes Jones (Jane Russell en Jeanne Crain) naar Parijs. De twee knappe brunettes willen ontsnappen aan hun hitsige, opdringerige fans en gaan op zoek naar echte liefde in de lichtstad. Hun verhaal met bijbehorende avonturen loopt parallel aan dat van hun moeder en tante, die hetzelfde deden rond 1920.
Gentlemen Prefer Blondes (1953) Gentlemen Prefer Blondes (1953)
Ze treden op in nachtclubs en de blonde van de twee is erop uit om een rijke man aan de haak te slaan. Een sullig miljonairszoontje geeft haar een ring en wil in Europa met haar trouwen. Haar collega mag mee op de boot, waarop ook een Olympisch team meegaat. De vader van haar aanstaande is tegen het huwelijk en is ook op het schip.
Gentlemen Prefer Nature Girls (1962) Gentlemen Prefer Nature Girls (1962)
Wanneer Tom de genoegens van het naturisme ontdekt, staat zijn baan op het spel. Tom's baas is namelijk niet gediend van dit soort recreatie en wil ook geen medewerkers in dienst hebben die zich daaraan schuldig maken. Ondertussen heeft hij echter nog steeds Tom's vrouw Ann in dienst, die ook aan naturisme doet, net als haar man.
Gentlemen's Relish (2001) Gentlemen's Relish (2001)
Kingdom Swan, een zwierig kunstschilder, stort zich na een gestrande carriëre vol overgave op de fotografie. Hij vindt dat zijn foto's geen vervelende kiekjes maar weelderige kunstwerken moeten worden. Zijn fotosessies veranderen al snel in uitbundige verkleedpartijen. Totdat zijn geslepen assistent Marsh hem op het idee brengt klassieke onderwerpen te nemen. Swan begint de society schonen te fotograferen als naakte Aphrodites. Marsh verkoopt stiekem de foto's aan een obscuur blad gespecialiseerd in naaktfoto's, de Gentleman's Relish. Alles gaat voorspoedig, totdat Marsh's dubbelspel wordt ontdekt, juist op het moment dat Swan bezig is met zijn grootste project: de begrafenis van Cleopatra, met honderden halfnaakte slaven en slavinnen.
Gentlemeny udachy (1972) Gentlemeny udachy (1972)
De helm van Alexander de Grote is gestolen tijdens een archeologische expeditie. Een kleuterleider, Troshkin, gaat achter de dieven aan. Hij weet bij de bende te infiltreren en probeert de boeven op andere gedachten te brengen.
Genuine Risk (1990) Genuine Risk (1990)
Nadat een man een opdracht van een beruchte gangster heeft afgeslagen, ontmoet hij in een plaatselijke bar een aantrekkelijk meisje. Hij vraagt haar of ze mee wil naar zijn appartement en tot zijn verbazing stemt ze er direct mee in. Zo onweerstaanbaar als haar lichaam is, zo dubbelzinnig zijn echter haar bedoelingen. Vanaf het moment dat de man en het meisje verwikkeld raken in een zinderende affaire, wordt de man meegezogen in een maalstroom van misdaad, seks en moord.
Geochilmaru (2005) Geochilmaru (2005)
Murimjijon is een Martial Arts-website en staat bekend om zijn toegewijde community. Op een dag staat de boel op stelten wanneer een nieuw user, met ID Guhchilmaru, de overige leden uitdaagt voor een gevecht. Guhchilmaru maakt grote indruk op de aanwezige users vanwege zijn grote kennis van diverse vechtkunsten en iedereen is razend benieuwd wie deze nieuwe user kan zijn. Na een tijd van grote woorden vindt een aantal users het tijd worden dat Guhchilmaru deze woorden een keer waar gaat maken. Een aantal dagen later zijn acht vechters verzameld op de berg 'Sorak' om elkaar te lijf te gaan.
Geom-eun Gip (2007) Geom-eun Gip (2007)
Verzekeringsagent Jun-oh krijgt op een dag een telefoontje van een vrouw die wil weten of de verzekering uitkeert bij zelfmoord. Enkele dagen later wordt Jun-oh uitgenodigd om persoonlijk bij een verzekerde op huisbezoek te komen. Jun-oh wordt daar ontvangen door een humeurige man, die Jun-oh vraagt door te lopen naar de kamer van zijn zoon. Wanneer de deur wordt geopend ziet hij de zoon dood aan een touw hangen. De volgende dag komt de vader bij Jun-oh op kantoor en vraagt naar het verzekeringsgeld. Jun-oh vindt het verdacht en vertraagt de boel met de opmerking dat eerst het rapport van de lijkschouwer ontvangen moet zijn. De vader blijft enkele dagen achter elkaar informeren naar de status tot Jun-oh het genoeg vindt en besluit het verzekeringsgeld uit te keren om van de man af te komen en de zaak af te sluiten.
Geomen Tangyi Sonyeo Oi (2007) Geomen Tangyi Sonyeo Oi (2007)
In een klein dorpje in de Koreaanse Kanwondo-regio woont een 9-jarig meisje, haar mentaal gehandicapte broer Tong-gu en hun vader Hyegon. Hyegon krijgt een ongeluk in de mijn, verliest zijn baan en krijgt geen enkele compensatie. Het wordt verschrikkelijk moeilijk om er de goede moed in te houden, een andere job te vinden en het hoofd te bieden aan zijn kinderen. Zijn dochter brengt haar broer naar een instituut voor gehandicapte leerlingen. Maar nu wordt er ook een datum bekend gemaakt waarop hun huis gesloopt zal worden. Zij beslist dat zij alles zal moeten doen wat in haar macht ligt om haar vader te helpen. Daarom neemt zij een flesje en ze doet er een druppeltje in haar vader zijn eten. Een beetje, een beetje meer en dan nog een beetje meer.
Geomi Sup (2004) Geomi Sup (2004)
Een TV-producer raakt betrokken bij een ongeluk met een bijna fatale afloop bij "Spider Forest". Nadat hij ontwaakt uit zijn coma, gelooft hij daar twee lijken te hebben gezien. Met een bevriende detective gaat hij terug naar het bos om uit te zoeken wat er exact gebeurd is.
Georg Elser - Einer aus Deutschland (1989) Georg Elser - Einer aus Deutschland (1989)
Film gebaseerd op historische gebeurtenissen. De horlogemaker Georg Elser heeft in 1939 het plan om met een door hem zelf gemaakte bom Hitler op te blazen. Vol afschuw ziet hij namelijk toe hoe Duitsland lijdt onder het bewind van Adolf Hitler. Zijn buren worden weggehaald en hijzelf heeft steeds minder werk. Hij besluit om een bom te maken in één van zijn klokken en wordt vaste klant in het bierlokaal in München waar Hitler ieder jaar een rede geeft en hij de klokken levert.
George and Mildred (1980) George and Mildred (1980)
Het echtpaar George en Mildred probeert op een feestelijke manier hun trouwdag nog eens dunnetjes over te doen. Dit loopt helemaal uit de hand, omdat George wordt aangezien voor een huurmoordenaar. Nadat de opdrachtgever (Stratford Johns) hier achter komt, komen de levens van zowel George als Mildred in gevaar.
George and the Dragon (2004) George and the Dragon (2004)
De eerste kruistocht om het Heilig Land te bevrijden is geëindigd. Een groep van ridders, schildknapen, soldaten en priesters maakt hun terugreis door een Europa dat voor altijd veranderd is. George verlangt ernaar om zijn zwaard aan de wilgen te hangen en zich te binden aan een rustig, vredig leven. Op hun tocht naar Engeland reist George naar het noorden waarvan hij gehoord heeft dat het land goed is, de bevolking schaars en van een vriendelijke Koning genaamd Edgar. Hij vindt Koning Edgar in een verschrikkelijke staat. Zijn mooie dochter Lunna is onlangs verdwenen. In ruil voor een klein stuk land, gaat George akkoord om Prinses Lunna te vinden. Met de trouwe dienaar van Edgar, Elmendorf, gaat George op zoek.
George B. (1997) George B. (1997)
De eigenaardige schoonmaker George ziet zijn verjaardag al jaren als zijn geluksdag, daarom reist hij af naar Reno om gokje te wagen.
George McKenna Story, The (1986) George McKenna Story, The (1986)
Waar gebeurde verhaal over George McKenna, een leraar in L.A. die schoolhoofd wordt van de George Washington High School. De school wordt geterroriseert door jeugdbendes en drugdealers en McKenna wil dan ook zijn uiterste best doen de school te zuiveren. Dit blijkt erg lastig, ook omdat de leraren geen interesse hebben en de ouders te druk zijn om zich met hun kinderen te bemoeien.
George Michael: A Different Story (2005) George Michael: A Different Story (2005)
De biografische documentaire A Different Story begint bij de jonge Yorgos Kyriacou Panayioutou (George Michaels echte naam) en volgt chronologisch hoe hij met Wham! naar de top doorstootte en daar solo nog een tijdje bleef hangen.
George of the Jungle (1997) George of the Jungle (1997)
George zit als baby in een vliegtuig dat crasht in de jungle. Hij wordt geadopteerd door een wijze aap. Ursula Stanhope, een Amerikaanse vrouw van adel, wordt tijdens een safari door George van de dood gered, en hij neemt haar mee naar de jungle. Als ze gevonden worden neemt Ursula George mee naar de Verenigde Staten.
George of the Jungle 2 (2003) George of the Jungle 2 (2003)
De sluwe schoonmoeder Beatrice Stanhope is niet van plan haar dochter en kleinzoon eeuwig met de onhandige Koning George om te laten gaan. In een uiterste poging Ursula terug naar de "beschaving" te brengen, spant ze samen met haar obsessieve schoonzoon Lyle. Het plan is om in Ape Mountain het gezag van George te ondermijnen en Ursula zover mee te krijgen naar huis te gaan.
George Raft Story, The (1961) George Raft Story, The (1961)
Deze biografische film gaat over het leven van George Raft (1895-1980), hier gespeeld door Ray Danton. Het verhaal begint met de jonge Raft die naar New York komt om zijn geluk te zoeken. Hij wordt danser en staat in verbinding met figuren uit de onderwereld. Hij gaat naar Hollywood en wordt bekend vanwege zijn rol in Scarface (1932), waarna hij telkens wordt gecast als gangster. Wanneer hij genoeg heeft van deze rollen probeert hij zijn personage te veranderen, wat hem ook lukt met zijn rol in Some Like It Hot (1959). Tussen de bedrijven door zien we Raft's relaties met vijf verschillende vrouwen, waaronder Betty Grable.
George Sluizer - Filmen over Grenzen (2006) George Sluizer - Filmen over Grenzen (2006)
Sluizer is filmmaker en fervent klimmer, die, balancerend op de rotswand, terugblikt op de successen en desillusies van zijn carrière. Ook Jeff Bridges, Jan de Bont, Rudolf van den Berg, Tim Krabbé en Johanna ter Steege en anderen komen aan het woord.
George Stevens: A Filmmaker's Journey (1984) George Stevens: A Filmmaker's Journey (1984)
In deze documentaire laat men de vele hoogtepunten van de films van Stevens zien. Diverse acteurs uit de films komen aan het woord. Geregisseerd door door zijn zoon George Stevens Jr.
George Stevens: D-Day to Berlin (1994) George Stevens: D-Day to Berlin (1994)
George Stevens: D-Day to Berlin is een documentaire geschreven, geproduceerd en verteld door George Stevens Jr.. Deze documentaire bevat oorlogsbeelden opgenomen door diens vader George Stevens, een bekende Hollywoodregisseur. In zijn commentaar vertelt Stevens Jr. hoe zijn vader van Eisenhower persoonlijk de opdracht kreeg om een militaire filmunit (van de Army Signal Corps) te leiden die de oorlog zou verslaan. Stevens nam echter ook een eigen 16mm camera mee die hij gebruikte voor een persoonlijk dagboek. De regisseur stuurde de Kodachrome filmdozen naar huis en na de oorlog kwam de kleurenfilm in een opslagkamer terecht. Pas na de dood van George Stevens werden de dozen geopend. Ze bleken een schat aan boeiend materiaal te bevatten. George Stevens Jr. maakte een selectie voor deze documentaire. De privékleurenfilm wordt er afgewisseld met de zwartwitbeelden van het Stevens-team die in de bioscoopactualiteiten belandden.
George Wallace (1997) George Wallace (1997)
George Wallace is een aristocratische politicus, die teveel op macht en status uit is. Hierdoor verandert hij in een racist, waardoor het land de politicus de rug toekeert.
George Washington (2000) George Washington (2000)
Een viertal tieners brengt zonder toezicht van hun ouders een vakantie in het zuiden van de VS door. Als één van hen door een ongeluk om het leven komt, moeten ze elk op hun eigen manier hun verdriet en schuldgevoelens verwerken.
George Washington Slept Here (1942) George Washington Slept Here (1942)
De New Yorkers Bill (Benny) en Connie Fuller (Sheridan) moeten hun appartement verlaten. Zonder Bill's weten koopt Connie een boerderijhuis in Pennsylvania, en men vermoedt dat George Washington gedurende de Amerikaanse Revolutie daar heeft overnacht. Wanneer het echtpaar de plaats probeert te regelen komen ze veel problemen tegen.
George's Island (1989) George's Island (1989)
De legende verhaalt dat George Jellybee de beruchte Captain Kidd vermoordde en de schat op George's Island verborg. George Waters is erg in de legende geïnteresseerd, maar zijn lerares vindt dat hij meer uit boekjes moet leren en stuurt ook één van de betere leerlingen naar zijn huis om in zijn levensomstandigheden te neuzen. Als ze ontdekt dat hij bij zijn oude grootvader woont, wil ze George in een pleeggezin plaatsen.
Georgi i Peperudite (2004) Georgi i Peperudite (2004)
geregisseerd door Andrey Paounov
met Dr. Georgi Lulchev
Georgia (1988) Georgia (1988)
De verbeten advocate Georgia (Judy Davis) met een onderzoekende geest komt er via foto's achter dat haar moeder ooit verdronken is. Ze start een onderzoek en wil achterhalen of haar moeder destijds vermoord is of zelfmoord heeft gepleegd.
Georgia (1995) Georgia (1995)
Sadie kijkt niet erg uit naar de ontmoeting met haar oudere zus Georgia, die een beroemde artiest is. Sadie wil zelf ook beroemd worden, maar alles mislukt. Ze wil graag geaccepteerd worden door haar zus, ook al moet ze daarvoor drugs en alcohol gebruiken, om aandacht van Georgia te krijgen.
Georgia Rule (2007) Georgia Rule (2007)
Rachel (Lindsay Lohan) is een rebelse tiener, die door haar labiele moeder (Felicity Huffman) wordt gedwongen om de zomer bij haar grootmoeder (Jane Fonda) door te brengen. De reis die Rachel moet maken en het verblijf bij haar oma, zorgen ervoor dat zij geestelijk sterker en volwassener wordt.
Georgica (1998) Georgica (1998)
'Gelukkig is hij die de oorzaken van de dingen kent'. Er was een eiland met mensen, met boten aan haar kust, op haar zee. En er was de kerk en de zondagsdienst. Er was vee en de mensen leefden. Er waren de stemmen van de mensen en de dieren. Het raakte verlaten, leeg... en Amen. De hoofdpersoon van Georgica is Jakub Luukas. Voor de Eerste Wereldoorlog verkondigde hij het Woord Gods onder de heidense zwarten. Nu, in de jaren na de Tweede Werldoorlog, is hij de zeventig gepasseerd, en bevindt zijn preekstoel zich in de ruïnes van de kerk van het eiland waar hij geboren werd. Zijn gemeente bestaat uit een drietal bijenkorven en een oud paard. Jakub is eigenlijk de bewaker van het eiland dat gebruikt wordt als artilleriedoel schietbaan. De enigen die er komen, zijn gedoemd te sterven. Zo ook het stommme jongentje, dat op het eiland komt; wanneer hij probeert te spreken komt er niet meer dan een hoog gepiep uit. Zijn pogingen leiden tot toevallen waarin hij in gedachten weer bij zijn moeder, die in de haven woont - de plaats waar niemand blijft.
Georgy Girl (1966) Georgy Girl (1966)
Georgy is een beetje een mollig meisje van begin 20 met een minderwaardigheidscomplex. Haar ouders zijn beide bedienden in dienst van James Leamington, een oudere man getrouwd met een zeurende zieke vrouw. Door de jaren beschouwde hij Georgy als zijn dochter maar nu ze ouder wordt veranderen zijn gevoelens voor haar en hij vraagt haar zijn maitresse te worden. Ondertussen is Georgy’s kamergenote Meredith zwanger geworden van haar nieuwe vriend Jos. Wanneer Georgy deze Jos ontmoet worden ze onmiddellijk verliefd. Haar kamergenote wil de baby dan ter adoptie weggeven maar Georgy werpt zich op als surrogaat moeder. Wat moet ze doen, trouwen met Jos, niet trouwen en alleen de baby houden of trouwen met de inmiddels weduwenaar geworden James én de baby houden?
Georukhan Gyebo (2006) Georukhan Gyebo (2006)
Chi-Sung moet naar de gevangenis vanwege een vechtpartij met zijn maffia gang. Als later zijn eigen ouders worden aangevallen door een rivaliserende gang, en zijn eigen gang geen actie onderneemt, realiseert hij zich dat het doelloos is om nog langer trouw te blijven aan de gang. Hij is vastbesloten om verhaal te gaan halen bij zijn leider, en probeert te ontsnappen uit de gevangenis. Maar ondertussen is het in de gevangenis de taak van zijn vriend Joo-jang om hem tegen te houden.
Geoul Sokeuro (2003) Geoul Sokeuro (2003)
Enkele mysterieuze moorden hebben zich voortgedaan bij een warenhuis, dat nog heropend moet worden. Woo Yeong-min is een ex-politie-agent, maar nu het hoofd van de bewaking van het warenhuis. Gedurende het onderzoek verschijnt een vrouw genaamd Lee Ji-hyeon. Zij claimt dat haar zus, die om het leven kwam bij een brand op dezelfde plek, de oorzaak is van de moorden.
Geppetto (2000) Geppetto (2000)
Wanneer Geppetto een zoon wenst, zorgt de blauwe fee ervoor dat Pinokkio tot leven komt. Het lijkt allemaal goed te gaan, totdat Geppetto begint te twijfelen of hij wel een goede vader is. Nadat Pinokkio is ontvoerd, realiseert Geppetto zich pas hoe belangrijk zijn zoon voor hem is.
Geraldine's Fortune (2004) Geraldine's Fortune (2004)
Geraldine Liddle is een welgemanierde supermarktcheffin van middelbare leeftijd, met een kind, drie zussen en een werkloze man. Wanneer Geraldine de kans krijgt om mee te dingen naar de hoofdprijs van twee miljoen dollar in een spelprogramma, wordt ze het middelpunt van anderen hun hebzucht en jaloezie. Voordat ze ook maar één vraag heeft beantwoord word ze onder druk gezet van familie en vrienden om de eventuele winst met hun te delen. Maar Geraldine heeft ook haar dromen.
Gerarchi si Muore (1961) Gerarchi si Muore (1961)
Marletti, een manager op de rand van een faillissement, hoopt zijn financiële situatie te redden door met de ex-fascistische leider Frioppi samen te werken. Tot genoegen van de laatstgenoemde herdecoreert hij zijn kasteel op een "fascistische" manier! Al zijn projecten worden gesaboteerd door een spook, dat ergens in het geheim huist in het kasteel. Een gepland huwelijk tussen hun twee erfgenamen wordt geannuleerd en meer dan eens staan ze op het punt hun samenwerking te beëindigen...
Germania Anno Zero (1948) Germania Anno Zero (1948)
Edmund,een jonge jongen die leeft in het verwoeste Duitsland van na de oorlog moet allerlei dingen uithalen om zijn familie te helpen bij de vergaring van voedsel om te kunnen overleven. Op een dag ontmoet hij een man die vroeger zijn leraar was en hij hoopt op steun, maar de ideeen van deze man leiden Edmund niet in een betere of veiligere manier van leven...
Germanikus (2004) Germanikus (2004)
In het modderige dorpje Sumpfingen woont de luie Germaan Herman nog steeds bij zijn moeder. De Germanen hebben al een tijdje geen oorlog meer gewonnen en staan op het punt om de Romeinen weer eens een lesje te leren. Helaas voelt niemand zich geroepen om thuis te blijven en op de vrouwen te passen. Behalve Herman, dan. Maar als de krijgers na lange tijd weer thuis komen, blijken een aantal van de vrouwen zwanger te zijn. Herman krijgt de schuld, en slaat op de vlucht. Helaas loopt hij rechtstreeks in de armen van een slavenhandelaar en wordt hij naar Rome gebracht om te vechten als gladiator.
Germanium no Yoru (2005) Germanium no Yoru (2005)
Rou keert terug naar zijn school, die verbonden is aan een kerk. Hij bezichtigt de kerk om er zo achter te komen waarom er allerlei rare geluiden uit de kerk lijken te komen, komen de geluiden van God of is hier een andere verklaring voor.
Germinal (1963) Germinal (1963)
1863. Etienne Lantier wordt door het spoorwegbedrijf waar hij werkt ontslagen omdat hij betrokken is bij vakbondsacties. Hij vindt een nieuwe baan als mijnwerker in Noord-Frankrijk en gaat logeren bij de familie Maheus, waarvan de meeste leden ook mijnwerkers zijn. Het werk is hard, ongezond en slecht betaald. Wanneer de mijnwerkers vernemen dat hun loon nog zal verminderen komen ze in opstand. Etienne Lantier besluit de leiding te nemen over de actie. Naar de gelijknamige roman van Émile Zola.
Germinal (1993) Germinal (1993)
Tijdens het tweede Napoleontische rijk gaat Etienne Lantier werken in de kolenmijnen in Montsou in Noord Frankrijk. In de donkere dieptes maakt hij kennis met ellende en alcoholisme. Hij zet zich in voor de rechten van de werkers door samen met collega's te gaan staken. De militairen treden hard op, maar hij gaat door met zijn strijd tegen de onrechtvaardigheid.
Geronimo (1939) Geronimo (1939)
Lt. John Steele, Jr., de zoon van generaal Steel Sr., wordt opgeleid door de vriendelijke kapitein Bill Starrett. Bill’s vriendin Alice Hamilton raakt in coma na een postkoetsongeval. Bill krijgt desondanks de opdracht om de opstandige indianenhoofdman Geronimo te arresteren. John en Bill krijgen te maken met de gewetenloze en verraderlijke wapenhandelaar Gillespie. Gillespie helpt Geronimo zelfs bij het decimeren van de lokale blanke bevolking.
Geronimo (1962) Geronimo (1962)
De Apache krijger Geronimo tracht, samen met de andere indianenstammen een opstand te ontketen tegen de V.S. Het Amerikaanse leger tracht de opstand te stoppen en stuurt soldaten naar de regio. Om te voorkomen dat Geronimo wordt gedood gaan een aantal sympathiserende scouts van het Amerikaanse leger op zoek naar Geronimo om hem heelhuids naar het reservaat terug te brengen.
Geronimo: An American Legend (1993) Geronimo: An American Legend (1993)
De legendarische Apachehoofdman Geronimo speelde jarenlang een kat- en muisspelletje met het federale Amerikaanse leger, tot hij en 34 medestrijders zich uiteindelijk op 5 september 1886 nabij de Mexicaanse grens overgaven. Bij de arrestatie van Geronimo waren liefst vijfduizend soldaten betrokken, zowat een vierde van de destijds beschikbare troepen. De strijd van Geronimo was een strijd voor het instandhouden van de indiaanse cultuur...
Gerry (2002) Gerry (2002)
Twee vrienden, beiden genaamd Gerry, reizen per auto door de woestijn. Midden in de woestijn besluiten ze af te wijken van het pad, waarna ze verdwalen.
Gertrud (1964) Gertrud (1964)
In de elegante wereld van schilders en musici, eindigt Gertrud haar huwelijk met Gustav en neemt een nieuwe geliefde, de componist Erland. Ook hij kan haar echter uiteindelijk niet bekoren. Door middel van flash-backs wordt inzicht gegeven in de complexe wereld van Gertrud en haar ideale liefdesbeeld.
Gertrude Stein: When This You See, Remember Me (1970) Gertrude Stein: When This You See, Remember Me (1970)
Deze documentaire gaat over Gertrude Stein (1874-1946). Op Radcliffe was zij studente van William James en later verhuisde zij met haar broer Leo naar Parijs, aan de 27 rue de Fleurus, waar zij hun eerste schilderijen kochten van Cezanne, Renoir, Matisse en later ook Picasso. Naast het feestvieren begint Gertrude met schrijven en wordt zo beroemd, dat zij na de Tweede Wereldoorlog op tournee gaat door Amerika.
Gervaise (1956) Gervaise (1956)
Gervaise wordt door haar eerste man in de steek gelaten. Ze hertrouwt met een werkloze alcoholist en gaat in een wasserij werken om haar gezin te onderhouden. Haar ex-echtgenoot keert echter terug en wordt haar minnaar. Na de dood van haar man gaat Gervaise zelf drinken.
Gerzek Saban (1980) Gerzek Saban (1980)
De enige droom van Saban is om een bekende filmster te zijn, maar als onhandige, klunzige figurant komt hij niet echt ver. Als hij op een dag een bekende gangster tegenkomt die gezocht wordt, en ze beide bovendien veel op elkaar lijken, worden de rollen omgedraaid. De gangster wordt acteur en de figurant wordt een gangster met alle gevolgen van dien...
Geschenk des Himmels, Ein (2005) Geschenk des Himmels, Ein (2005)
De aantrekkelijke Susanna Samel woont met haar zoontje in een klein dorpje in Schwaben, waar ze kerkelijk actief is. Haar rustige leventje wordt ruw verstoord als op een dag de charmante stedeling Johannes Martin opduikt om de erfenis van zijn overleden moeder op te eisen.
Geschichte der Nacht (1979) Geschichte der Nacht (1979)
Een woordeloze collage van (verlaten) straten en pleinen in Europese steden gedurende donkere nachten. Een stil filmgedicht als ode aan alles dat ’s nachts leeft en beweegt: spoken, schaduwen, lichtbundels en enkele verdwaasde mensen.
Geschichte vom Kleinen Muck, Die (1953) Geschichte vom Kleinen Muck, Die (1953)
De gebochelde Muck vertelt zijn spannende levensverhaal. Toen hij nog een weesjongetje was, ging hij op zoek naar de Verkoper van het Geluk. Tijdens zijn reis vindt hij twee magische slippers en een gouden staf. Met behulp van deze voorwerpen weet hij tot de kring van de Sultan te geraken. Daar blijken er zaken te spelen die het daglicht niet kunnen verdragen en met behulp van zijn magie, probeert Muck de kwaadwilligen te belemmeren.
Geschichte vom Weinenden Kamel, Die (2003) Geschichte vom Weinenden Kamel, Die (2003)
Zuid-Mongolie tijdens de lente in de Gobi-woestijn. We volgen een nomadenstam en hun leven met de voor hen belangrijke kamelen. Een van de kamelen heeft een moeilijke bevalling en wijst haar pasgeboren kalfje af. Enkele nomaden worden er opuit gestuurd om een violist te zoeken, die samen met hen het Shoosh-ritueel zal moeten uitvoeren.
Geschichte von der Gänseprinzessin und Ihrem Treuen Pferd Falada, Die (1988) Geschichte von der Gänseprinzessin und Ihrem Treuen Pferd Falada, Die (1988)
Prinses Aurinia heeft een bijzondere gave: ze kan de wind beheersen met haar lange gouden haren. Als ze volwassen is wordt ze uitgehuwelijkt aan prins Ivo. Samen met haar zus Liesa vertrekt ze, maar onderweg steelt haar zus de drie kenmerken van de toekomstige bruid, waardoor Liesa met haar verloofde kan trouwen.
Gespenst von Canterville, Das (2005) Gespenst von Canterville, Das (2005)
Vader Paul Brenner heeft een vakantie geboekt in het Canterville huis, het gezin heeft er echt zin in. Wat ze echter niet weten is dat de vader op zoek is naar een verborgen schat. Maar om die schat te bemachtigen moet hij eerst afrekenen met een oude geest die de schat bewaakt.
Gespenster (2005) Gespenster (2005)
Françoise reist alweer terug naar Berlijn. Hier is haar dochter jaren geleden ontvoerd en ze hoopt haar nog altijd terug te vinden. De jonge, eenzame Nina woont ondertussen in een armoedige Berlijnse wijk. Op een dag leert ze het rebelse en vrijgevochten meisje Toni kennen, een dievegge, die bij het moment leeft. De twee meisjes vinden in elkaar een korte periode van geluk. Op haar zoektocht door de stad treft Françoise de beide meisjes en ze is er van overtuigd dat Nina haar verloren dochter is..
Gestehen Sie, Dr. Corda! (1958) Gestehen Sie, Dr. Corda! (1958)
De getrouwde arts Dr.Corda heeft een verhouding met zijn assistente. Op een dag vindt hij haar dood in het park en uit angst voor een schandaal gaat hij niet naar de politie en vernietigt alles wat zou kunnen verwijzen naar een verhouding. Het duurt echter niet lang voor de politie op de stoep staat.
Gestern Ist Nie Vorbei (1999) Gestern Ist Nie Vorbei (1999)
Katrin, een gescheiden vrouw met een dochtertje, leidt een gelukkig leventje met de nieuwe man in haar leven, Max. Daar komt verandering in wanneer haar ex, commissaris Heinz Bohler, naar haar woonplaats wordt overgeplaatst. Hij meent namelijk in Max een gezocht roofmoordenaar te herkennen.
Gestiefelte Kater, Der (1955) Gestiefelte Kater, Der (1955)
Verfilming van het bekende sprookje 'De gelaarsde kat' van de gebroeders Grimm. Als de vader van drie zoons sterft, wordt zijn erfenis verdeeld. De jongste zoon Hans (Harry Wüstenhagen) wordt opgescheept met de kat. Dit blijkt echter geen gewone kat te zijn, maar een pratende, gelaarsde kat, die ervoor gaat zorgen dat zijn baasje een beter leven zal krijgen.
Gestohlene Mond, Der (2003) Gestohlene Mond, Der (2003)
Voor het Vietnamese jongetje Jungen Luan is het leven niet makkelijk, eerst wordt de maan gestolen en dan wordt ook nog eens zijn moeder aangereden en opgenomen in het ziekenhuis. Jungen Luan moet dan voorlopig bij Nick, een vriend van zijn moeder wonen, en die heeft een hekel aan kinderen.
Get a Clue (2002) Get a Clue (2002)
Lexy heeft een adviescolumn in de schoolkrant, maar weet nu een lokale krant te halen met een roddelverhaal over de relatie van twee leraren van haar school. Hoewel de leerlingen haar toejuichen, zitten de leraren in een lastig parket. De leraar besluit de relatie te eindigen, tot ontzetting van de lerares. De zaak wordt echter nog groter nieuws als de auto van de leraar in de rivier wordt gevonden, en zijn lichaam vermist is. De politie verdenkt meteen de lerares, maar als onderzoekend journalist wil Lexy nu de waarheid achterhalen.
Get Carter (1971) Get Carter (1971)
Londense gangster Jack Carter reist naar Newcastle voor de begrafenis van zijn broer. Hij begint te geloven dat zijn broers dood geen ongeluk was en gaat op onderzoek uit in een wereld van bedrog, doofpotzaken en gevaarlijke vijanden.
Get Carter (2000) Get Carter (2000)
Jack Carter, een "klusjesman" voor de mafia, reist vanuit Las Vegas naar zijn geboorteplaats Seattle om de begravenis van zijn broer bij te wonen. Hij realiseert zich dat zijn dood geen ongeluk was, maar moord. Hij besluit de verantwoordelijken hiervoor op te zoeken. Remake van de gelijknamige film uit 1971.
Get Christie Love! (1974) Get Christie Love! (1974)
Politieagente Christie Love is vastbesloten om het drugsimperium van maffiabaas Enzo Cortino op te rollen. Ze gaat undercover en probeert de agenda, waar de drugsdeals in beschreven staan, te bemachtigen.
Get Crazy (1983) Get Crazy (1983)
De meedogenloze promotor Colin Beverly wil het nieuwjaarsconcert van rivaal Max Wolfe saboteren en stuurt zijn assistenten Neil Allen en Willie Loman erop uit om zijn plan uit te voeren. Helaas hebben Neil en Willie meer oog voor elkaar, zodat Beverly's plan alsnog in het water dreigt te vallen.
Get Married (2007) Get Married (2007)
Drie jonge mannen en een jonge vrouw (Mae) zijn hun hele leven al bevriend. Alle vier zijn ze geboren op dezelfde dag en in hetzelfde dorp. De ouders van Mae doen erg hun best een geschikte huwelijkskandidaat te vinden voor hun dochter. Echter ieder potentiele bruidegrom wordt in opdracht van Mae vakkundig door haar drie vrienden het dorp uitgejaagd. Rendy een knappe, rijke stedeling komt in zijn zoektocht naar een provinciaals meisje in het dorp van Mae terrecht. Het is liefde op het eerste gezicht maar zal het hem uiteindelijk wel lukken om met Mae in het huwelijk te treden?
Get Mean (1976) Get Mean (1976)
Een vreemdeling krijgt $50.000 aangeboden van een zigeuner om Prinses Elizabeth Maria veilig naar Spanje te escorteren, terug naar haar troon. Daar aangekomen bevinden ze zich middenin een strijd tussen Vikingen en Moren. De vreemdeling besluit om de twee kampen tegen elkaar uit te spelen.
Get on the Bus (1996) Get on the Bus (1996)
Ze kennen elkaar niet, maar ze zijn allemaal op weg naar de Million Man March, die verbroedering moet brengen onder de gekleurde bevolking. Er is een acteur die vol haat zit, een politieman die het geweld op straat beeindigd wil zien, een vader die in de knoop met zijn zoon ligt en een moslim met een grijs verleden. Voor ze echter aan de mars kunnen beginnen zal de buschauffeur ze naar de andere kant van Amerika moeten brengen, en daardoor leren ze elkaar kennen.
Get Out of My Room (1985) Get Out of My Room (1985)
Get Out of My Room is een nep-documentaire met Cheech en Chong in de hoofdrol. Er komen onder andere vier liedjes van hun album voorbij, waaronder Get outta my room en Born in East LA. Daarnaast geven ze adviezen aan andere regisseurs om hun films beter te maken.
Get over It (2001) Get over It (2001)
De film vertelt het verhaal van de highschool-leerling Berke Lawrence (Foster) die net gedumpt is door zijn vriendin. In de hoop om haar terug te krijgen verlaat hij zijn basketbalteam (waar Sisqó zijn teammaatje is) om in een toneelstuk te gaan spelen van Shakespeare. Met een gebroken hart leert hij Kelly (Dunst) te kennen, het kleine zusje van zijn beste vriend... die er echter niet meer zo klein uitziet.
Get Real (1998) Get Real (1998)
De zestienjarige Steven heeft alleen nog maar aan zijn buurmeisje Linda durven vertellen dat hij op jongens valt. Net als alle meisjes op zijn school is Steven stevig onder de indruk van de knappe John Dixon, de populairste jongen van de school en een kampioen op de atletiekbaan. Hij zal zeker, net als zijn vader, in Oxford gaan studeren en heeft verkering met het plaatselijke supermodel Christina. Groot is dan ook Stevens verbazing als hij John in het park tegenkomt op een plek waar homo's elkaar ontmoeten. En nog groter als blijkt dat John ook best oog heeft voor Steven! Maar ondanks al zijn spieren is John zwakker dan Steven als het erop aankomt de waarheid onder ogen te zien en uit te komen voor wat hij werkelijk is.
Get Rich or Die Tryin' (2005) Get Rich or Die Tryin' (2005)
Losjes gebaseerd op het echte levensverhaal van rapper 50 Cent, is dit het verhaal van een drugsdealer die besluit zich op zijn grote passie te storten: hip-hop. Om een fatsoenlijke carrière als rapper van de grond te krijgen, zal hij echter eerst afstand moeten nemen van de criminele wereld...
Get Shorty (1995) Get Shorty (1995)
Chili Palmer herinnert mensen aan schulden bij maffia-figuren in Miami en komt via een aantal opdrachten in Hollywood omdat een regisseur zich niet aan zijn afspraken houdt. Hij raakt echter geïnteresseerd in het vak en wil het nieuwste project van de regisseur gaan produceren. De vriendin van de regisseur is de ex-vrouw van een populaire kleine acteur Martin Weir en deze trekt ook zijn interesse. Samen met haar wil hij Martin Weir overtuigen om de hoofdrol te gaan spelen.
Get Smart (2008) Get Smart (2008)
Maxwell Smart is een spion voor CONTROL, een organisatie die helaas door de overheid niet zo financieel ondersteund wordt als de CIA. Samen met zijn partner, de mooie Agent 99, is Smart op zoek naar leden van de terroristische organisatie CHAOS, die allerhande slechte plannen hebben met de wereld.
Get Smart, Again! (1989) Get Smart, Again! (1989)
Maxwell Smart moet weer aan het werk als KAOS voor problemen zorgt met een 'weermachine'. Ondanks het feit dat hij de opdracht kreeg om deze missie geheim te houden voor zijn vrouw, Agent 99, komt ze het toch te weten en gaan ze samenwerken om de missie tot een goed einde te brengen.
Get to Know Your Rabbit (1972) Get to Know Your Rabbit (1972)
Zakenman Donald Beeman gaat op bezoek bij magie expert Delasandro om de vaardigheden van magie te leren, om zo van zijn baas af te kunnen komen. Als eerste leert hij tapdansen, wat hem doet afvragen of hij ooit van zijn baas afkomt.
Get Well Soon (2001) Get Well Soon (2001)
Bobby Bishop heeft het gemaakt. Hij heeft zijn eigen tv-programma, verdient bakken met geld en wordt aanbeden door vrouwen. Maar ondanks zijn succes is Bobby niet gelukkig. Hij mist zijn ex-vriendin Lily en bovendien kan hij de druk niet meer aan. Midden in een live-uitzending slaan bij Bobby de stoppen door. Na deze pijnlijke gebeurtenis vertrekt hij naar New York, terug naar Lily. Maar zijn ex-vriendin heeft inmiddels een ander leven opgebouwd.
Get Your Stuff (2000) Get Your Stuff (2000)
Een jong en succesvol homokoppel besluit twee foster parents kinderen te nemen. In plaats van hen geluk te geven belanden ze door de twee kinderen in een ware hel.
Get Yourself a College Girl (1964) Get Yourself a College Girl (1964)
Wanneer het schoolbestuur merkt dat Teresa haar studie betaalt door hits te schrijven met obsceen taalgebruik, zoals "get yourself a college girl", willen ze de vakantie gebruiken om na te denken of ze haar van school moeten sturen. De uitgever van haar teksten wil een gewaagde foto op de omslagen en volgt haar daarom deze kerst, net als een senator die wil weten of de acties van de hedendaagse jeugd hem geen stemmen gaan kosten.
Getaway, The (1972) Getaway, The (1972)
Bankrover Doc McCoy is het gevangenisleven spuugzat en besluit met Sheriff Beynon in zee te gaan door nog een bank te beroven in ruil voor zijn vrijheid. Maar de bankroof loopt niet helemaal zoals bedoeld en ook zijn mede-bankrover blijkt niet te vertrouwen. Samen met zijn vrouw probeert hij het dorpje El Paso te bereiken om de mensen van de sheriff te ontmoeten.
Getaway, The (1994) Getaway, The (1994)
Doc en Carol McCoy zijn gespecialiseerd in het plegen van bankovervallen. Als Doc door een valstrik in een smerige Mexicaanse gevangenis terecht komt, moet Carol de hulp inroepen van gangsterbaas Jack Benyon om hem weer vrij te krijgen. In ruil voor zijn hulp moeten Carol en Doc een grote overval voor Benyon plegen. Wanneer de overval eindigt in een schietpartij met dodelijke slachtoffers, en zij tijdens hun vlucht ternauwernood aan allerlei hinderlagen weten te ontsnappen, lijkt alles erop dat de twee door iemand verraden zijn.
Geteilte Himmel, Der (1964) Geteilte Himmel, Der (1964)
Kantoorbediende Rita heeft uit haar relatie met een scheikundige de kracht geput om met haar loopbaan te breken en te gaan studeren. Als de man door de autoriteiten wordt tegengewerkt vlucht hij naar het westen. Rita gaat de man achterna maar keert vrijwillig terug naar Oost-Duitsland waar ze een zenuwinzinking krijgt.
Getekend: Fiep Westendorp (2005) Getekend: Fiep Westendorp (2005)
Fiep Westendorp (1916–2004) is misschien wel de bekendste illustrator van Nederland. Generaties zijn met haar werk opgegroeid. In deze documentaire wordt een selectie van haar originele tekeningen in beeld gebracht en verschillende personen vertellen over Fiep Westendorps werk en persoonlijkheid, waaronder naast Fiep Westendorp zelf, Mies Bouhuys, Jan Jutte, Kees Fens en Annie M.G. Schmidt. Tevens wordt het atelier van de illustrator bezocht.
Gettin' It (2006) Gettin' It (2006)
Silver is een sullige tienerjongen, een maagd bij wie de hormonen door het lijf gieren. Maar een date krijgen lukt hem niet. Totdat een misverstand over een doos condooms met de maat XXL tot het gerucht leidt, dat hij nogal groot geschapen is. Het duurt dan ook niet lang tot de voormalige loser dates heeft met kinky strippers en smachtende huisvrouwen.
Gettin' Square (2003) Gettin' Square (2003)
De film gaat over opnieuw beginnen, problemen vermijden en op het rechte pad blijven. Barry Wirth komt net uit de gevangenis en is vastbesloten om op het rechte pad te blijven. Maar net als zijn gabber Johnny 'Spit' Spiteri en ex-gangster Dabba, die nu restaurateur is, komt hij er op een vervelende manier achter dat er nog wat oude en nieuwe rekeningen zijn te vereffenen waardoor 'op het rechte pad blijven' een stuk lastiger is dan verwacht.
Getting Away with Murder (1996) Getting Away with Murder (1996)
Op een dag ontdekt de zeer correcte docent Jack Lambert (Aykroyd) dat hij naast een Duitse nazi-commendant (Max Müller) woont. Hij besluit de wereld te beschermen voor deze man en dus vermoordt hij hem. Dat doet hij zo goed, dat niemand weet dat hij het heeft gedaan - totdat hij trouwt met zijn dochter Inga Müller (Tomlin) en achter de waarheid komt...
Getting Even (1986) Getting Even (1986)
Een huursoldaat steelt verschillende bussen Russisch zenuwgas in Afghanistan en brengt het naar de Verenigde Staten. Wanneer een hebberige miljonair dit op het spoor komt geeft hij opdracht om het gas te stelen.
Getting Even with Dad (1994) Getting Even with Dad (1994)
Een ex-gedetineerde, tegenwoordig taart-decorateur, beraamt met zijn maten de roof van een munten-collectie. Tijdens de planning staat opeens zijn zoontje voor de deur. Die heeft al die jaren bij zijn zus gewoond, maar de zus wil hem weer tijdelijk bij zijn vader laten wonen aangezien ze op huwelijksreis gaat. Pa geeft dan maar toe en laat zijn zoon bij hem logeren. Hij en zijn makkers denken dat de jongen toch niets doorheeft van de roofplannen; maar dat hebben ze mis. Sterker nog, het joch heeft er zo zijn eigen ideeën over.
Getting Gotti (1994) Getting Gotti (1994)
Het waargebeurde verhaal over Diane Giacalone, de harde, in Queens geboren advocaat. Ze vervolgde in 1987, zonder hulp va de FBI, John Gotti. De 'Teflon Don' wie aan het hoofd stond van de Gambino maffia famillie.
Getting In (1994) Getting In (1994)
Gabriel Higgs is er niet in geslaagd zich te kwalificeren voor de medicijnenstudie van John Hopkins. Hij staat zesde op een reservelijst, dus gaat hij ervoor zorgen dat de andere vijf van de lijst worden verwijderd. Gabriel moet een familie traditie hoog houden. Het verloopt echter anders dan hij had gehoopt.
Getting It On (1983) Getting It On (1983)
Computernerd Alex Carson (Martin Yost) en playboy Nicholas Byers (Jeff Edmond) gaan om pad om sexy filmpjes van meisjes te maken. Ze proberen zoveel mogelijk verschillende filmpjes te maken, op o.a. de volgende locaties; bibliotheek, videotheek, school en gewoon op straat. En of de meisjes er blij mee zijn...
Getting It Right (1989) Getting It Right (1989)
Hij voelt zich niet comfortabel in de buurt van mensen, en zeker niet in de buurt van vrouwen. Hij ontmoet echter op een feestje een flapuit die voor problemen zorgt door haar rijke vader te zeggen dat ze zwanger is. In de kapperszaak waar hij werkt, werkt ook een junior-assistente die zeer introvert is maar hem erg aardig lijkt.
Getting of Wisdom, The (1977) Getting of Wisdom, The (1977)
Laura heeft haar rustige bestaan op het platteland van Australie ingeruild voor een opleiding aan een strenge en exclusieve school in Melbourne die alleen toegankelijk is voor vrouwen. Haar rebelse karakter brengt haar in aanvaring met de leiding van de school. Slechts in een oudere schoolgenoot vindt ze een maatje.
Getting Out (1994) Getting Out (1994)
Arlene (De Mornay) is in het gevang terecht gekomen wegens moord. Als ze vrij komt probeert ze haar persoonlijkheid ten goede te veranderen, haar voor adoptie weggegeven zoontje terug te krijgen en de eeuwige strijd met haar nare moeder (Burstyn) te winnen.
Getting Physical (1984) Getting Physical (1984)
Kendall Gibley verlaat haar kantoor en gaat op weg naar huis wanneer ze wordt aangerand. Hierop besluit ze aan bodybuilding te gaan doen. Het zal haar hele leven veranderen.
Getting Played (2005) Getting Played (2005)
Andrea, Lauren en Emily zijn drie intelligente en sexy vriendinnen die genoeg hebben van de mannen in hun leven. De drie besluiten een spelletje te spelen om te bewijzen dat alle mannen voorspelbare en makkelijk te verleiden idioten zijn. Daarvoor nemen ze één man als proefobject en ze willen hem laten geloven dat zijn droom werkelijkheid wordt. Ze onderschatten echter de plannetjes die deze man zelf in zijn gedachten heeft.
Getting Straight (1970) Getting Straight (1970)
Harry Bailey is een ambitieuze student die kostte wat het kost een thesis wil schrijven. Helaas kent hij een hoop tegenslag en komt er van het schrijven niet veel terecht. Tot overmaat van ramp wordt hij verliefd op een meisje en wordt hij door het leger opgeroepen om naar Vietnam te gaan.
Getting There (2002) Getting There (2002)
De tweeling Taylor en Kylie Hunter is net 16 jaar geworden en de meisjes mogen van hun ouders met de auto naar Salt Lake City rijden om daar naar de Olympische spelen te gaan kijken. Helaas wordt de auto van de meisjes bij het eerste de beste tankstation gestolen en moeten ze hun toch noodgedwongen per bus voortzetten.
Getting to Know You (1999) Getting to Know You (1999)
Film over de last van het tienerschap, gebaseerd op het grimmige literaire universum van Joyce Carlo Oates, 'the poet of misshapen American experience'. Tegen het mistroostige decor van een busstation delen drie tieners hun al dan niet fictieve ervaringen, die vervolgens voor de camera tot leven komen.
Getting Up and Going Home (1992) Getting Up and Going Home (1992)
Jack is een succesvolle advocaat van middelbare leeftijd. Hij is al 26 jaar getrouwd met Lily en hun dochter maakt hen binnenkort grootouders. Toch is Jack niet zo gelukkig als men zou verwachten. Hij voelt zich alleen en zoekt wanhopig naar geluk. Dit geluk zoekt hij bij drie vrouwen in zijn leven: zijn vrouw, met wie het huwelijk zijn beste tijd lijkt te hebben gehad, zijn maîtresse, die geen vaste relatie met de advocaat wil en bij Janet, een jonge alleenstaande moeder die zich realiseert dat geluk er niet inzit zolang Jack niet echt aan zijn problemen werkt.
Gettysburg (1993) Gettysburg (1993)
Een reusachtig gevecht tussen het Noorden in het Zuiden wat in drie dagen plaats vond wordt belicht, waarbij een leger uit Virgiana het uitvecht tegen de Little Round Top.
Geu Nom Moksori (2007) Geu Nom Moksori (2007)
Op een dag verdwijnt het zoontje van de beroemde nieuwslezer Han Kyung-bae zonder enig spoor. Al snel belt de kidnapper de moeder van het negenjarige kind en eist $ 100.000,-. De ervaren rechercheur Kim Wook-jung wordt op de zaak gezet en krijgt het beste materieel tot zijn beschikking om de ontvoering zo snel mogelijk te beeindigen. De ontvoerder weet echter steeds uit handen van de politie te blijven en is in staat om de ouders voortdurend telefonisch nieuwe instructies te geven. Wat de ouders tot wanhoop drijft.
Geu Seome Gago Shibda (1993) Geu Seome Gago Shibda (1993)
Vlak voor zijn overlijden heeft Moon Duk-bae te kennen gegeven dat hij begraven wil worden op het eiland Kwisong waar hij geboren is. Zijn zoon respecteert zijn wens en brengt de kist naar het eiland. Een vriend van hem moet bemiddelen omdat de zoon van Moon er niet welkom is. Op het eiland komen de herinneringen boven en blijkt de persoonlijke geschiedenis samen te hangen met een roerige oorlogsgeschiedenis tussen communisten en nationalisten
Geuddae Geusaramdeul (2005) Geuddae Geusaramdeul (2005)
Eind jaren zeventig houdt een streng militair regime de bevolking onder de duim. De president houdt zich echter vooral bezig met nutteloze feestjes en veel politieke partijen wachten op de kans om het presidentschap over te nemen. Leden van de KCIA krijgen zo langzamerhand genoeg van het opruimen van de rommel die de president achter laat. Ze beramen een aanslag op de president, maar nadat er twee kogels zijn afgevuurd maakt de wil van de bevolking een onverwachte omslag.
Geuhae Yeoreum (2006) Geuhae Yeoreum (2006)
In de zomer van 1969 gaat student Yoon Suk Young samen met zijn medestudenten naar het platte land om daar vrijwilligerswerk te doen. Daar aangekomen krijgt hij verkering met een meisje genaamd Jung In. Ze beleven samen een hoop mooie momenten, alleen blijkt er een keerzijde aan het verhaal. De ouders van Jung In zijn namelijk overgelopen naar Noord Korea en dat kan het leven voor Jung In en Yoon suk moeilijk maken mocht ze met hem mee willen naar Seoul.
Geuk Jang Jeon (2005) Geuk Jang Jeon (2005)
Sang-Won ontmoet op straat een oude vlam en de twee proberen hun eerder mislukte relatie nieuw leven in te blazen. Na een avond van eten, drinken en onsuccesvolle seks, besluiten ze samen zelfmoord te plegen. Terwijl het buiten begint te sneeuwen, mislukt ook de zelfmoord. Eenmaal thuis krijgt de jongeman de wind van voren van zijn moeder...
Geukrakdo Salinsageon (2007) Geukrakdo Salinsageon (2007)
Een eiland in het Koreaanse peninsula wordt gezien als een paradijselijk eiland van Zuid-Korea. Er wonen slechts 17 mensen op het eiland. Op een nacht wordt een van de bewoners brutaal vermoord en iedereen wordt verdacht. Langzamerhand breekt de hel los als meer inwoners worden vermoord en er een duistere geheim wordt ontsluierd.
Geung si Sin Sang (1985) Geung si Sin Sang (1985)
Tijdens een herbegrafenis ontdekt een priester dat het lijk niet ontbonden is en blauwe nagels heeft zoals een vampier. Voor hij hem kan vernietigen is de vampier al ontkomen. Met zijn twee simpele helpers moet de priester proberen de vampier terug te vinden.
Geunomeun Meoshiteotda (2004) Geunomeun Meoshiteotda (2004)
Han Ye-won is een normaal meisje dat in de problemen komt als ze ruzie krijgt met de stoerste jongen van de school, Ji Eun-seong. Ji Eun-seong begint Han Ye-won leuk te vinden en er ontvouwt zich een vreemde relatie tussen de twee. Ji Eun-seong heeft een moeilijk verleden, bovendien liggen er kapers op de kust, voor hen allebei...
  1 2 3 4 5 -6- 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!