Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 -3- 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Zoeken:
Gambler Wore a Gun, The (1961) Gambler Wore a Gun, The (1961)
Gokker Case Silverthorne koopt een ranch. Hij komt er later achter dat de vorige eigenaar vermoord is en ongewild raakt hij betrokken bij de handel in gestolen vee.
Gambler, The (1974) Gambler, The (1974)
Axel Freed is een professor literatuur aan de universiteit maar heeft in zijn privé-leven een groot probleem: hij is gokverslaafd. Zijn schulden zijn nu te hoog opgelopen maar zelfs een dreiging van de Maffia lijkt niet genoeg om hem ervan te kunnen weerhouden alles in zijn leven te verspelen.
Gambler, The (1997) Gambler, The (1997)
Tweede helft 19e eeuw. Anna krijgt een baan aangeboden op de voorwaarde dat ze voor een maand bij haar werkgever komt wonen. De werkgever blijkt Dostojevski te zijn, die in 30 dagen een boek moet schrijven om zijn gokschulden te betalen. Als hij het boek niet binnen een maand af heeft, vervallen volgens een wurgcontract alle toekomstige literaire rechten aan zijn genadeloze uitgever Stellovsky. Uiteindelijk wordt Anna degene die de echte gok moet nemen
Gambling (2004) Gambling (2004)
Een man gaat 's nachts op zoek naar een vrouw, die in Las Vegas verdwenen is. Tegelijkertijd wil hij een grote inzet doen, waarvan hij hoopt dat de winst zijn leven zal doen veranderen.
Gambling House (1950) Gambling House (1950)
De kruimeldief Marc Fury gaat ermee akkoord zelfverdediging te pleiten voor de moord, die de gangsterleider Joe Farrow begaan heeft. In ruil daarvoor krijgt Fury van hem $50.000. Zelfverdediging wordt geaccepteerd, maar de Immigratiedienst wil Fury het land uitzetten, of hij moet de rechter kunnen overtuigen, dat hij mag blijven. Fury krijgt daarbij steun van de vrijwilligster Lynn Warren. Complexer wordt het voor Fury, wanneer Farrow zijn belofte niet nakomt.
Gambling Man (1995) Gambling Man (1995)
Rory Connor haalt huurgelden op en is tevens een kleine gokker. Hij vindt van zichzelf dat hij klaar is voor het grotere werk. Zo raakt hij op een dag verstrikt in een gokspel dat niets met kaarten te maken heeft. Rory zet alles in, ook zijn leven...
Gambling with Souls (1936) Gambling with Souls (1936)
Mae Miller wil de betere zaken in het leven, luxueuze zaken die haar echtgenoot, een dokter, haar niet kan geven. Zij begint te gokken om zo wat meer geld te hebben voor haarzelf, maar ze verliest en maakt schulden. Om haar schulden af te lossen wordt ze gedwongen tot prostitutie.
Gambling, Gods and LSD (2002) Gambling, Gods and LSD (2002)
Drie uur durende moderne droom. Door middel van beelden en geluiden van over de hele wereld wordt een visie gegeven op de huidige wereld. Of hoe Mettler het zelf zegt: 'to eavesdrop on the miracles of daily life and rediscover wonder'.
Game (2009) Game (2009)
In een futuristische toekomst worden gevangenen gebruikt in een virtual reality spel om met elkaar te vechten tot de dood. Een van de sterspelers, Butler, afkomstig van een spel genaamd 'Slayers' probeert zijn onafhankelijkheid te herwinnen door helemaal van onderaan te beginnen, om zo tot het eind te overleven en het uiteindelijk op te nemen tegen de genie van het spel, Zaal.
Game 6 (2005) Game 6 (2005)
Voor Nicky Rogan (Michael Keaton), is baseball het belangrijkste in het leven. Als zijn team de World Series haalt moet hij een opening in zijn drukke bestaan vinden om de wedstrijd te zien...
Game Box 1.0 (2004) Game Box 1.0 (2004)
Charlie Nash is een expert in het testen van videospelletjes. Op een dag stort zijn leven in elkaar als hij te horen krijgt dat zijn vriendin Kate tijdens een tragische schietpartij door een kogel dodelijk getroffen werd. Zowel zijn vrienden als zijn baan laten hem daarna koud; zijn enige troost vindt hij in het spelen van computerspelletjes. Via de post ontvangt hij een mysterieus spel, dat hij meteen uitprobeert. Hij komt daarbij in een verbazend realistische 3D-wereld terecht en moet opeens vechten voor zijn leven.
Game for Vultures, A (1979) Game for Vultures, A (1979)
David Swansey smokkelt helikopters naar Rhodesië die worden ingezet in de strijd tegen de bevrijdingsbeweging van Gideon Marunga. Maar de zaken escaleren en er vloeit nog meer bloed.
Game of Death (1978) Game of Death (1978)
Bruce Lee als Billy Lo, een kung fu-meester die achtervolgd wordt door een misdaadsyndicaat. Maar Billy draait de rollen om en rekent in een boeddhistische tempel op specaculaire wijze af met zijn tegenstanders.
Game of Death, A (1945) Game of Death, A (1945)
Schrijver Don Rainsford strandt tijden W.O.-II samen met de broer en zus Robert en Ellen Trowbridge op een afgelegen eiland. Ze zijn overgeleverd aan de krankzinnige Nazi Erich Krieger, die heer en meester is over het eiland. Sportman als hij is, geeft Krieger de drie schipbreukelingen een uur voorsprong, voordat hij op ze gaat jagen als dieren.
Game of Pleasure (1998) Game of Pleasure (1998)
Als het grootste sofwarebedrijf het spelletje "Pleasure" lanceert raakt iedereen hiervan in de ban. Echter, de programmeur heeft een virus in het spel verstopt. Een amateur-hacker ziet dat het niet pluis is en gaat erachteraan...
Game of Their Lives, The (2005) Game of Their Lives, The (2005)
Het waargebeurde verhaal van het het voetbalteam van de Verenigde Staten van 1950 dat, tegen alle verwachtingen in, met 1-0 van Engeland won, in de kleine stad Belo Horizonte, Brazilië. Hoewel geen enkel team van de VS ooit de wereldbeker heeft gewonnen, had deze overwinning toch een enorme invloed op de levens van de spelers.
Game Over (2006) Game Over (2006)
De beruchte straatvechter Victor Knox is pas vrijgelaten uit de gevangenis. Om het weer goed te maken met zijn vrouw en kind, heeft hij snel geld nodig. Als hij uitgenodigd wordt voor een mysterieus vechttoernooi met aantrekkelijke geldprijzen, besluit hij mee te doen. Gadegeslagen door virtuele toeschouwers worden de meedogenloze gevechten steeds geweldadiger. Al snel blijkt dat Vic slechts een gevangene is in dit grenzeloze gevaarlijke spel van eindeloos vechten. Om te ontsnappen moet hij het gevecht aangaan met de bedenker van het spel, slechts bekend als de Ref. Zijn enige uitweg is winnen...
Game Over: Kasparov and the Machine (2003) Game Over: Kasparov and the Machine (2003)
Garry Kasparov is één van de grootste schaakgrootmeesters ooit. In 1997 speelde hij een partij tegen de IBM-computer Deep Blue...en verloor. De film toont de gebeurtenissen tijdens en om de wedstrijd vanuit Kasparov's oogpunt. De psychologische aspecten en de vermoedens over de ware tactiek van IBM komen aan bod.
Game Plan, The (2007) Game Plan, The (2007)
Joe Kingman is een professionele american footballspeler in de NFL. Hij is vrijgezel en geniet van het leven als bekend sporticoon. Maar dan blijkt dat hij een inmiddels 7-jarig dochtertje heeft uit een vorige relatie. Feesten, vriendinnen en afspraakjes moeten opeens gedeeltelijk plaatsmaken voor balletlessen, verhaaltjes voor het slapengaan en poppen.
Game That Kills, The (1937) Game That Kills, The (1937)
Alex Ferguson is een harde ijshockey-speler, die ontdekt dat er een groep afpersers is die het spel proberen te controleren. Als zijn broer sterft onder mysterieuze omstandigheden, besluiten Fergusen en zijn trainer Holland om de moordenaars te vinden.
Game, The (1984) Game, The (1984)
Negen mensen worden uitgenodigd door drie miljonairs in een afgelegen resort. De miljonairs hebben een spel opgezet waarbij de grootste angsten van deze mensen op de proef worden gesteld. De laatst overgebleven kandidaat wint 1.000.000 dollar.
Game, The (1997) Game, The (1997)
Nicholas Van Orton is een rijke bankier, die alles heeft wat z'n hartje begeert, behalve een beetje spanning in z'n leven. Rond z'n 48e verjaardag geeft zijn broer Conrad hem een visitekaartje van een entertainment-bedrijf. Nieuwsgierig geworden besluit Nicholas het bedrijf te bezoeken. Hierna staat het leven van Nicholas volkomen op z'n kop. Er zitten mensen achter 'm aan, en hij kan niemand meer vertrouwen.
Gameface (2007) Gameface (2007)
Jack is een muzikant van in de dertig en hij zit midden in een scheiding. Hij wil dolgraag verdergaan met zijn leven en het geluk opnieuw opzoeken, maar moet daarvoor nog één ding doen... zijn Gameface afzetten.
Gamera 2: Region Shurai (1996) Gamera 2: Region Shurai (1996)
Een vreemde meteoriet landt ergens in Japan en bevrijdt Legion, duizenden insekt-achtige wezens, die op het punt staan om Tokio aan te vallen. Alleen de vliegende schildpad Gamera kan de stad nog van de ondergang redden.
Gamera 3: Iris Kakusei (1999) Gamera 3: Iris Kakusei (1999)
Het schoolmeisje Ayana, wiens ouders zijn gestorven tijdens een actie van Gamera, een schildpad-achtig monster dat over de mensheid waakt, vindt in een mystieke grot een geheimzinnig ei, dat volgens haar pleegfamilie, die de taak heeft de grot te bewaken, een demoon herbergt. Ayana besluit het ei uit te laten broeden, waardoor deze demoon, die ze Iris noemt, tot leven wordt gewekt. Via Iris probeert Ayana vervolgens wraak te nemen op Gamera.
Gamera Daikaijû Kuchu Kessen (1995) Gamera Daikaijû Kuchu Kessen (1995)
Gamera, de enorme vliegende schildpad is weer terug. Deze keer worden zijn goede bedoelingen echter verkeerd begrepen door het Japanse leger, dat niet beseft dat Tokio aangevallen zal worden door Gyaos, een reusachtige prehistorische vogel. Alleen Gamera kan het monster nog stoppen.
Gamera tai Daikaijû Giron (1969) Gamera tai Daikaijû Giron (1969)
Drie kinderen ontdekken een vliegende schotel en worden ontvoerd door de aliens die zich nog in het schip bevinden. Gamera hoort van de ontvoering en besluit om de kinderen te gaan redden. Helaas moet hij eerst nog even afrekenen met het gevaarlijke monster Guiron.
Gamera tai Daikaijû Jaiga (1970) Gamera tai Daikaijû Jaiga (1970)
Giger, een triceratops-achtig monster, valt Japan aan net tijdens de wereldtentoonstelling van 1970. Gelukkig is Gamera, de vliegende schildpad, in de buurt om het gevaarlijke monster te stoppen en er voor te zorgen dat de tentoonstelling niet vernietigd wordt.
Gamera tai Gyaosu (1967) Gamera tai Gyaosu (1967)
Gamera is weer terug in Japan, en mag meteen in actie komen tegen Gyaos, een enorme vleermuis die in zijn slaap werd gestoord door een vulkaanuitbarsting. Met de hulp van een klein jongetje moet Gamera de strijd aanbinden met de verschikkelijke vleermuis, die van plan is om alle Japanse grootsteden in de as te leggen.
Gamera tai Shinkai Kaijû Jigura (1971) Gamera tai Shinkai Kaijû Jigura (1971)
Aliens vallen de aarde aan en laten Zigra, een enorme haai, los in de baai van Tokio. Gelukkig is Gamera in de buurt en kan hij de strijd met het monster aanbinden en zorgt ervoor dat de buitenaardse wezens geen voet op de aarde kunnen zetten.
Gamera tai Uchu Kaijû Bairasu (1968) Gamera tai Uchu Kaijû Bairasu (1968)
Buitenaardse wezens willen de aarde aanvallen en heerschappij overnemen. Gelukkig is Gamera net op tijd om een aantal schepen van de aliens te vernietigen. Helaas komen er algauw meer schepen aanvliegen, en Gamera heeft zijn handen vol om de aarde te beschermen.
Gamera: Chiisaki Yusha-Tachi (2006) Gamera: Chiisaki Yusha-Tachi (2006)
Wanneer Toru aan het spelen is op het strand ontdekt hij een vreemde rode gloed achter een rots. Wanneer hij een kijkje gaat nemen ziet hij dat de rode gloed van een ei afkomt, waar vervolgens een baby-schildpad uit komt als hij het ei in zijn handen neemt. Hij neemt de schildpad mee naar huis en besluit het bezit ervan geheim te houden. Het geheim houden van de schildpad die hij Toto heeft genoemd wordt er niet makkelijker op als Toto abnormaal snel begint te groeien, en kleine vuurballen uit zijn mond schiet. Toru komt er achter dat Toto in werkelijkhied de zoon is van Gamera.
Gamers (2006) Gamers (2006)
Film over het leven van vier luie vrienden (en één obsessieve indringer) die nog thuis leven. Over de reden daarvoor zijn het altijd dezelfde clichés: "bij mijn ouders kan ik... het is slechts tijdelijk... tot zij doodgaan". Zij werken in het echte leven, maar zij vertoeven en spelen in een fantasiewereld. Geobsedeerd door een rollenspel in een game met de naam 'Demons, Nymphs and Dragons', zijn deze 'gamers' het onderwerp van deze komedie die hen volgt in een recordpoging om het wereldrecord te breken van 74.558 uur te spelen.
Games (1967) Games (1967)
Paul en Jennifer zijn een rijk en snobistisch koppel dat graag kinky, sadistische spelletjes met elkaar speelt. Wanneer ze een oudere Franse dame ontmoeten die paranormaal begaafd blijkt te zijn, nodigen ze haar uit. De vrouw speelt vervolgens enkele psychologische spelletjes waarbij ze het koppel tegen elkaar uitspeelt.
Games People Play (2004) Games People Play (2004)
Zes personen (drie mannen en drie vrouwen) wonen in New York. Zij doen in de stijl van een "reality show" allerlei gevaarlijke stunts en halen grappen uit met mensen op de straat. Over deze stunts en grappen geven ze persoonlijk commentaar voor de camera. En één van hen kan hier $10.000 mee winnen.
Games, The (1970) Games, The (1970)
Vier marathon-renners van verschillende nationaliteiten maken zich klaar voor de Olymische Spelen. De film volgt ze allevier en laat hun motivaties zien om mee te doen met de Olympische Spelen.
Gamine, La (1991) Gamine, La (1991)
Nadat hij weg is gegaan bij de politie leidt Frank een vredig bestaan als piloot bij een vliegclubje. Op een dag komt de 15-jarige Carole hulp zoeken. Ze wordt ervan verdacht haar vriendje te hebben neergeschoten. Frank neemt haar mee naar Portugal om haar naam te zuiveren.
Gamle Mænd i Nye Biler (2002) Gamle Mænd i Nye Biler (2002)
Harald komt net uit de gevangenis als hij zijn pleegvader ernstig ziek aantreft. Hij belooft, voor het te laat is, de verloren zoon van zijn doodzieke pleegvader op te sporen. Deze Ludvig, een gestoorde vrouwenmoordenaar, zit in een zwaarbewaakte gevangenis. Na een ingenieuze ontsnapping besluiten Ludvig en Harald geld bijeen te brengen om hun vader van een nieuwe lever te voorzien. Al hun misdadige pogingen mislukken jammerlijk en met de moed der wanhoop laten ze hun oog vallen op een militair vliegtuig vol geld.
Gamlet (1964) Gamlet (1964)
Het beroemde verhaal van Hamlet, prins van Denemarken, uitgevoerd in een russisch jasje. Hamlet, prins van Denemarken, komt naar huis voor de begrafenis van zijn vader, de koning van Denemarken. Thuisgekomen blijkt dat het geen natuurlijke dood is, maar dat Hamlet's oom zijn vader heeft vermoord. Hamlet zint op wraak
Gammera the Invincible (1966) Gammera the Invincible (1966)
Enkele atoombommen ontploffen wanneer een Sovjet-straaljager wordt neergehaald in het Noordpoolgebied. Hierdoor ontwaakt het schildpadmonster Gammera uit zijn winterslaap. Hij rukt op naar Tokyo en vernietigt alles in zijn pad. Het leger en allerlei wetenschappers haasten zich naar de plaats des onheils om Gammera te stoppen voordat hij de hele hoofdstad vernield.
Gamun-Ui Buhwal: Gamunui Yeonggwang 3 (2006) Gamun-Ui Buhwal: Gamunui Yeonggwang 3 (2006)
De familie heeft haar mafia-activiteiten opgegeven en is in legale zaken gegaan. Maar de jaloerse politiecollega Myung Pil kan het niet uitstaan om haar collega om te zien gaan met zulke mensen en doet haar best om In Jae en het bedrijf permanent uit de roulatie te halen.
Gamunui Wigi: Gamunui Yeonggwang 2 (2005) Gamunui Wigi: Gamunui Yeonggwang 2 (2005)
Jang In Jae de oudste zoon van een grote mafia-familie, wordt door zijn familieleden onder druk gezet om een vrouw te vinden en te gaan settlen. Wanneer hij op het eerste gezicht de perfecte vrouw vindt en hij bijna met haar wilt trouwen, komt zijn familie erachter dat ze voor de politie werkt, met alle gevolgen van dien.
Gamunui Yeonggwang (2002) Gamunui Yeonggwang (2002)
Een slimme jonge man, die net zijn studie rechten heeft afgerond, wordt op een ochtend wakker met een voor hem onbekende vrouw in zijn bed. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij ontdekt dat zij de jongste dochter van een mafiabaas is.
Gan (2003) Gan (2003)
Documentaire over de homo prostitutie in "Electricity Garden" in Tel Aviv. Deze documentaire volgt twee vrienden die beiden in dit district werken.
Ganashatru (1989) Ganashatru (1989)
Ganashatru is een adaptatie van een toneelstuk van Henrik Ibsen en vertelt het verhaal van een medisch hoofd, Dr. Ashok Gupta, die ontdekt dat het water dat door duizenden pelgrims wordt gebruikt verontreinigd is. Zijn pogingen om deze situatie te veranderen bezorgen hem problemen met diegenen die winst boven gezondheid plaatsen.
Ganbatte Ikimasshoi (1998) Ganbatte Ikimasshoi (1998)
Etsuko is een verveelde scholier, die met het idee komt een roei-vereniging voor meisjes op te richten. Nadat ze een paar anderen zover heeft gekregen om mee te doen, is de vereniging een feit, en hoewel de meisjes er weinig van bakken, hebben ze de tijd van hun leven. Na een tijdje krijgen ze een professionele coach, die hun veel intensiever laat trainen. Hierdoor krijgt Etsuko rugklachten, en dreigt ze voorgoed met roeien te moeten stoppen.
Gancheob Li Cheol-jin (1999) Gancheob Li Cheol-jin (1999)
Een Noord-Koreaanse spion uit Pyongyang komt aan in Seoul. Gedurende zijn opdracht om een genetisch gemanupileerde "supervarken" te stelen stuit hij op een reeks tegenslagen.
Gandahar (1988) Gandahar (1988)
Een eeuwenoud kwaad heeft het gemunt op een vredige planeet waar de inwoners al duizenden jaren in harmonie met de natuur leven. De hoop van de heersers rust op een jonge man, die volgens de voorspellingen de planeet kan redden.
Gandhi (1982) Gandhi (1982)
Deze film vertelt de geschiedenis van Gandhi, één der meest monumentale persoonlijkheden van de vorige eeuw. Hij begon zijn loopbaan als jurist en werd na een jarenlange strijd voor zijn idealen een moderne Messias, wiens passief verzet leidde tot het eind van de Engelse koloniale overheersing in India. Zijn naam is synoniem aan een levenshouding die de loop der geschiedenis heeft gewijzigd en nog steeds een inspiratiebron is voor miljoenen mensen.
Gandzi (1961) Gandzi (1961)
De goedhartige jongeman Saulia vindt een grote schat. Hij probeert zijn vondst voor iedereen in zijn omgeving geheim te houden. Hierdoor verandert het gedrag van de normaal zo eerlijke en hardwerkende man. Niemand herkent hem meer zoals hij vroeger was, zelfs zijn vrouw Pundu niet.
Ganeunghan Byeonhwadeul (2004) Ganeunghan Byeonhwadeul (2004)
De twee dertigers Moon-ho and Jong-kyu zijn al sinds hun jeugd goed bevriend. Ze hebben het gevoel dat hun tijd te snel is verstreken en besluiten daarom het avontuur op te zoeken.
Gang des Otages, Le (1973) Gang des Otages, Le (1973)
Een jonge herrieschopper wordt verliefd op een prostituee en sluit vriendschap met een marginale persoon zoals hem. Hij wordt gearresteerd door de politie maar slaagt erin te vluchten met de hulp van zijn twee medeplichtigen.
Gang des Pianos à Bretelles, Le (1953) Gang des Pianos à Bretelles, Le (1953)
Parijs 1952. Het machtige syndicaat van gangsters van de beroemde Amerikaanse hoofdstad van de misdaad, Chicago, stuurt Al Pat, één van zijn beste vertegenwoordigers naar Frankrijk om een lucratieve overval te plegen. Daarvoor verenigt hij zich met Ginette, een anonieme directrice van een muziekuitgeverij. De diefstal wordt minutieus voorbereid en moet bij een presentatie van mannequins plaatsvinden, gevolgd door een concert dat door accordeoniste Emile Prevost wordt gegeven. Maar deze laatste zorgt ervoor dat hun plan mislukt.
Gang in Blue (1996) Gang in Blue (1996)
Michael Rhoades komt als groentje op een politiebureau en iedereen laat meteen weten dat ze hem liever weg willen hebben. Maar Michael laat zich niet zomaar uit het veld slaan.
Gang of Roses (2003) Gang of Roses (2003)
Eind 19de eeuw in het Wilde Westen: Een bende bankrovers, bestaande uit vier zwarte dames en één aziatische, komt naar het stadje Flatridge. Zij zoeken de moordenaars van de zus van één van hen. Tevens zijn zij op zoek naar een verloren schat die in het stadje is begraven.
Gang Related (1997) Gang Related (1997)
Divinci en Rodriquez zijn twee top rechercheurs van de Metropolitan Police Department, die in hun vrije tijde wat 'extra's' bijverdienen met het verkopen van in beslag genomen drugs. Om bij een transactie niet herkend te worden besluiten ze de drugsdealers achteraf te vermoorden. Deze moordpartijen onderzoeken ze vervolgens zelf en ze bestempelen ze als 'gang related'; afrekeningen tussen twee rivaliserende bendes. Alles lijkt op rolletjes te verlopen tot één van hun slachtoffers een undercover DEA agent blijkt te zijn. De twee corrupte detectives lijken zwaar in de problemen te komen, maar nu worden ze zelf belast met de moordzaak. Al snel vinden ze een zwerver die ze laten opdraaien voor de moord. Hiermee begaan ze een grote fout.
Gang Tapes (2001) Gang Tapes (2001)
Als een jongen op een brute wijze een videocamera steelt, gaat hij met die camera zijn leven filmen en het leven van zijn mede gangmembers.
Gang That Couldn't Shoot Straight, The (1971) Gang That Couldn't Shoot Straight, The (1971)
Een lid van een Italiaans wielrenteam raakt verdwaald in New York. In de tussentijd is een groep criminelen bezig met het bereiden van nogal amateuristische aanslagen op het leven van een mafiabaas. De wielrenner kruist het pad van de criminelen en vermomt zich als een priester.
Gang Wars (1976) Gang Wars (1976)
See-Fu (Warhawk Tanzania) haat de bendeoorlogen om hem heen. In wanhoop roept hij een demon op om de ondergrondse metro te zuiveren van punkers en bandieten. Maar hij verliest de controle over die demon, wat resulteert in de dood van heel wat onschuldige slachtoffers.
Gang Warz (2004) Gang Warz (2004)
Wanneer de beruchte bendeleider Marco Cruz vrijkomt, zweert hij wraak op Father Luis, die tegen hem heeft getuigd en de erecode van de zwijgplicht heeft gebroken. Roe Connor (Chino XL) is de corrupte agent die hem achter de tralies zette. Dan dreigt het gebied van Cruz's bende te worden overgenomen door de keiharde zwarte South Central gang onder leiding van D-Day (Coolio). Een verhaal vol jaloezie en wraak.
Gang's All Here, The (1943) Gang's All Here, The (1943)
Andy Mason is een echte playboy die binnenkort het leger in zal moeten gaan. De avond voor zijn vertrek weet hij showgirl Eadie Allen te verleiden. Dingen lopen uit de hand wanneer zij voor hem valt en het niet bij die ene avond laat.
Gang, Le (1977) Gang, Le (1977)
Wanneer WO II zijn einde nadert, komen vijf kleine crimineeltjes samen om een bende te vormen. Na een aantal gewelddadige overvallen, staan ze voortaan bekend als "Le Gang des Traction Avant" (de Voorwielaandrijvingsbende). De politie zijn ze telkens te slim af, maar voor hoe lang nog?
Gang-jeok (2006) Gang-jeok (2006)
Su-hyun wil zich losmaken van zijn banden met de maffia. Omdat hij een jeugdvriend wil beschermen, wordt hij gearresteerd voor een moord die hij niet gepleegd heeft. Om de echte moordenaar te pakken te krijgen, verwondt hij zichzelf in de gevangenis en ontsnapt tijdens zijn transport naar het ziekenhuis.
Ganga Zumba (1963) Ganga Zumba (1963)
Ganga Zumba is een slaaf die werkt op een suikerplantage. Hij wordt daar als een beest behandeld en wil dan ook maar één ding: ontsnappen. Uiteindelijk weet hij uit de plantage te ontsnappen en begint hij een reis met als einddoel, een vrijstaat voor ontsnapte slaven.
Gangaa Jamunaa Saraswathi (1988) Gangaa Jamunaa Saraswathi (1988)
De wrede en sadistische Thakur Hansraj vermoordt zijn zwager, en gooit zijn eigen zus uit het familiehuis. De zus zweert wraak te nemen voor deze vernedering en de dood van haar man. Haar zoon, Ganga, groeit op om de wens van zijn moeder te vervullen.
Ganges: River to Heaven (2003) Ganges: River to Heaven (2003)
'Ganges: River to Heaven' schetst een portret van het in 1958 uit liefdadigheid opgerichte Hindoe hospice Kashi Labh Mukti Bhawan in de Indiase stad Varanasi. Sinds de oprichting is het er altijd vol. Stervenden blijven er gemiddeld vijftien dagen. Vierentwintig uur per dag wordt voor hen de naam van God bezongen, omdat 'iemand die stervende is de naam van God moet horen.' De overledenen uit het tehuis worden aan de oever van de rivier de Ganges verbrand volgens de Hindoe-rituelen. Regisseur Gayle Ferraro heeft evenzeer aandacht voor de rituele crematie, als voor het karige dagloon van de houtsjouwers, de zorgelijke vervuiling van de Ganges en het opkomende toerisme. En zo maakt ze de balans op tussen een voorbijdrijvend lijk met een pikkende kraai op de billen en een Engelse toeriste die de aanschaf van een souvenir op de prijs laat afketsen.
Gangland (2000) Gangland (2000)
In het jaar 2005 hebben de misdadigers zich zodanig georganiseerd, dat zelfs de politie niets meer kan doen. Alle grote steden aan de westkust zijn in handen van de gangster Lucifer, en hij regeert met ijzeren hand. Gelukkig hebben de stoere kerels Jared, Derek en Alexis er op een dag genoeg van, en ze besluiten om met z'n drieën het gespuis eens een lesje te leren.
Gangs of Chicago (1940) Gangs of Chicago (1940)
Een misdadiger gebruikt voor zijn illegale doelen zijn rechtenkennis. Ondertussen verraadt hij zijn vrienden.
Gangs of New York (2002) Gangs of New York (2002)
De film beslaat de periode tussen 1846 en 1863 in New York's "five points", destijds het gewelddadigste gebied ter wereld. De Ierse immigranten die New York binnenkomen zorgen voor verschillende conflicten met de oorspronkelijke inwoners. Amsterdam Vallon, de zoon van een van deze immigranten, is uit op wraak na de dood van zijn vader.
Gangster '70 (1968) Gangster '70 (1968)
Destin, een oude dief, plant zijn laatste diefstal: een aktentas vol met diamanten. Met een knappe list weten hij en zijn bende het vliegtuig dat de juwelen vervoert te stoppen. Dankzij een handige vermomming kan hij de juwelen in beslag nemen. Wanneer alles goed lijkt te gaan, worden zijn metgezellen evenwel aangevallen door een rivaliserende bende. Twee van hen kunnen evenwel vluchten en geraken toch aan de grens. Wanneer de juwelen veilig in Joegoslavië veilig zijn, gooit een banaal ongeval roet in het eten...
Gangster (2002) Gangster (2002)
De ongelukkige Vincent verliest zijn vriendin in een spelletje poker. Om snel aan geld te komen voor het benodigde losgeld om haar vrij te kopen, wil hij een geldtransport beroven.
Gangster (2006) Gangster (2006)
Simran is een mooie jonge vrouw die een verhouding heeft met misdadiger Daya. Door een gebeurtenis in haar leven is ze alcoholist geworden waardoor ze naar zelfdestructie neigt. Dan ontmoet ze Akash die haar uit die situatie wil halen en een normale toekomst wil aanbieden. Maar Daya wil haar hetzelfde aanbieden door uit de misdaad te stappen en een normaal leven te leiden. Simran staat dan voor een moeilijke keus.
Gangster No. 1 (2000) Gangster No. 1 (2000)
Een jonge misdadiger wordt ingehuurd door de machtige gangster Freddie Mays, door wie hij geobsedeerd raakt. Langzaam weet hij Mays als het hoofd van de bende opzij te zetten wanneer hij naar de gevangenis gestuurd wordt.
Gangster Party (2002) Gangster Party (2002)
Drugsbaron Herman Delgato is bezig met een grote schoonmaak, hij legt alle gangsters om die zijn drugsimperium willen overnemen. Hij wordt echter na een tijdje opgepakt nadat hij wordt gezien door een ooggetuige. De getuige krijgt meteen bescherming van een veiligheidsspecialist. Hierop huurt Delgato drie keiharde ex-bendeleden in om de getuige af te maken.
Gangster Venuto da Brooklyn, Un (1966) Gangster Venuto da Brooklyn, Un (1966)
Joe Montano, een Amerikaanse ex-gangster die in Rome leeft, probeert tevergeefs om de nacht-club Buratti voor zijn bouwprojecten in het gebied te kopen. Gewend als hij is aan oneerlijke praktijken, gaat hij spoedig tot brutale methodes over. De Buratti’s verdedigen zich hardnekkig maar kunnen niet verhinderen dat Joe in de club binnenbreekt. Ondertussen wordt zijn nicht Julie, die in Italië haar vakantie doorbrengt, verliefd op één van de broers Buratti. Kan hun belangeloze liefde ervoor zorgen dat beide partijen tot een overeenkomst komen?
Gangster Wars (1981) Gangster Wars (1981)
In het New York van 1900 groeien drie vrienden, Charles, Benny en Michael, op in het getto. Door de harde strijd om geld en macht groeien zij uit tot de meest gevreeste gangsters van hun tijd.
Gangster's Den, The (1945) Gangster's Den, The (1945)
Twee partners in een kleine goudmijn, de jonge Billy Carson en zijn maat Fuzzy Jone, proberen een slechte advocaat en zijn gewelddadige bende die boeren lastig vallen, te stoppen.
Gangstermeisje, Het (1966) Gangstermeisje, Het (1966)
De jonge schrijver Wessel Franken (Paolo Graziosi) uit Amsterdam oogst succes met zijn boek 'Het gangstermeisje' en wordt door een bevriend regisseur gevraagd een scenario voor een gelijknamige film te schrijven. Dit leidt tot meningsverschillen over de filmhoofdfiguur en de te kiezen actrice. Zijn huwelijk werkt belemmerend voor zijn creativiteit en naar herhaald aandringen vertrekt hij naar Menton (Frankrijk) om daar zijn scenario in alle rust bij vrienden te voltooien.
Gangsters (2002) Gangsters (2002)
In het commissariaat van het 18de arrondissement van Parijs wordt een hard verhoor afgenomen. De gangster Franck Chaïevski en zijn levensgezellin Nina Delgado zijn er opgenomen na een hold-up die het leven kostte aan zeven personen. Vijf politie-agenten worden ingeschakeld voor de ondervraging. Maar twee onder hen zijn tot alles bereid om de buit van de hold-up, ongeslepen diamanten ter waarde van 100 miljoen, te recupereren.
Gangsters per un Massacro (1968) Gangsters per un Massacro (1968)
Gangster Arthur Hillary is na een geslaagde overval op de vlucht naar Montréal. Joe Louis Walker, alias 'Kommissar X', is echter vastbesloten Artur op te pakken en reist hem achterna...
Ganheddo (1989) Ganheddo (1989)
2038, dertien jaar na de grote robot-oorlog, betreedt een stel schatjagers een verboden zone op het eiland '8JO' om computer chips te stelen. Maar tijdens hun verblijf wordt de super computer Chiron5 (verantwoordelijk voor de oorlog) gereactiveerd. Om van het eiland te ontsnappen zetten ze de laatste GUNHED in, een legendarische gevechts-robot, om Chiron5 uit te schakelen.
Ganja & Hess (1973) Ganja & Hess (1973)
Een antropoloog krijgt een nieuwe assistent. Deze steekt zijn baas neer en pleegt vervolgens zelfmoord. Hij pleegt zijn daad met een ritueel mes van een bloeddorstige stam. Wanneer de antropoloog de weduwe van zijn assistent ontmoet en verliefd op haar wordt, blijkt hij een vloek met zich mee te dragen.
Ganz Gewöhnlicher Jude, Ein (2005) Ganz Gewöhnlicher Jude, Ein (2005)
Emanuel Goldfarb (Ben Becker) krijgt van de Joodse gemeenschap in Hamburg de opdracht om te zorgen voor een nieuwe geschiedenisleraar. Deze erg simpel lijkende opdracht zorgt voor heel wat problemen als Goldfarb een soort 'Paard van Troje' binnenhaalt.
Ganz Perfektes Ehepaar, Ein (1973) Ganz Perfektes Ehepaar, Ein (1973)
Angela en Robert zijn 10 jaar getrouwd en nog steeds verliefd op elkaar. Ze geven elkaar alle vrijheid en ook kunnen ze samen overal over praten. Een perfect huwelijk dus, dat zelfs niet wordt verstoord als Robert in het weekeinde zijn jonge vriendin Claudia mee naar huis neemt. Maar al snel wordt Claudia voor Robert de vrouw met wie hij helemaal overnieuw wil beginnen. En dan ontstaan er toch problemen...
Gao Yang Yi Sheng (1992) Gao Yang Yi Sheng (1992)
De krankzinnige taxichauffeur Laiu vermoordt iedere regenachtige nacht argeloze mannelijke klanten op gruwelijke wijze. Inspecteur Lee wordt aangewezen om deze moorden op te lossen.
Gaous, Les (2004) Gaous, Les (2004)
Een jongen uit Zuid-Frankrijk wordt hopeloos verliefd op een meisje uit Parijs. Hun avontuur in de stad ligt op de rand tussen een onschuldige passie en het verlangen naar seks.
Garage (2007) Garage (2007)
Josie woont heel zjin leven al in een klein plaatsje. Hij werkt in de garage van een oud-klasgenoot, die wacht op klanten. Josie's dagen gaan in elkaar over, zonder dat hij iets anders doet dan werken en bier drinken in de pub. Toch is Josie tevreden. Alles verandert echter als zijn baas de zoon van zijn vriendin aanneemt. Josie gaat steeds meer om met de lokale jeugd en dit verandert zijn leven.
Garage Days (2002) Garage Days (2002)
Een jonge band in Sydney probeert een voet tussen de deur te krijgen in de Australische rock-scene. Wanneer hun eerste optreden op een drama uitloopt, besluit hun zanger de meest succesvolle rock-manager van het land te benaderen.
Garage Olimpo (1999) Garage Olimpo (1999)
De camera portretteert het leven van de jonge activiste Maria, die bij haar Italiaanse moeder in een groot vervallen herenhuis woont. Ze verhuren enkele kamers om wat bij te verdienen. Eén van de huurders is Felix, die de knappe maar onverschillige Maria achtervolgt. Felix werkt in een garage, tenminste dat beweert hij. Maria leert kinderen in een sloppenwijk lezen en schrijven en ook is ze actief in een kleine organisatie die zich teweer stelt tegen de brutale militaire dictatuur. Op een dag wordt zij thuis voor de ogen van haar moeder gekidnapt door militaire politie in burger en naar Garage Olimpo overgebracht. Eén van de vele martelcentra van het leger, midden in Buenos Aires. Haar eerste ontmoeting met haar ondervragers is brutaal maar zij volhardt in het zwijgen. Dan komt Félix binnen, voor de volgende shift. Hij kreeg de zaak Maria doorgespeeld van El Tigre, de baas van Garage Olimpo. Fèlix zit in een moeilijk parket, maar belooft haar te helpen. Elke daad van Maria is gericht op overleven, ze is er zich zeer goed van bewust dat haar enige hoop berust bij de persoon die is opgedragen haar te martelen. Er ontstaat een merkwaardige en dubbelzinnige band tussen beiden.
Garam Masala (2005) Garam Masala (2005)
Modefotograaf Mac (Akshay Kumar) overtuigt drie stewardesssen ervan dat ieder van hen de ware voor hem is. En dat terwijl hij eigenlijk al verloofd is. Zijn jaloerse vriend Sam (John Abraham) wil hem verraden.
Garasu no Jonî: Yajûno Yô ni Miete (1962) Garasu no Jonî: Yajûno Yô ni Miete (1962)
Glass Johnny is een man die vaak gokt op motorraces. Hij doet er alles aan om een coureur te laten winnen en zo rijk te worden. Echter voor hij dit kan bereiken redt hij een goudeerlijke prostituee, die op de vlucht is voor haar pooier.
Garasu No Nou (2000) Garasu No Nou (2000)
Japan, 1954. Na een zwaar vliegtuigongeluk komt de kleine Yumi in een coma terecht. Zeven jaar later gaat de jonge Oichi naar het ziekenhuis voor een behandeling tegen zijn astma, en belandt per toeval in de kamer van Yumi, die na al die jaren nog steeds ligt te slapen. Oichi moet denken aan het sprookje van Doornroosje en probeert Yumi wakker te kussen. Helaas gebeurt er niks, maar Oichi besluit om elke dag terug te komen, in de hoop dat Yumi ooit weer wakker wordt.
Garasu no tsukai (2005) Garasu no tsukai (2005)
Ikeya, de eigenaar van een kleine glasfabriek die op het punt staat failliet te gaan, spendeert dag en nacht aan het poetsen van een enorme lens die gebruikt zal worden in een nieuwe ruimtetelescoop. Hij ontmoet Yoko die net op het punt staat zichzelf van het leven te beroven door van een brug af te springen. Yoko’s vader was ook een glasbewerker en ze kent Ikeya’s ondermanager, Yojiro, die in haar vaders fabriek heeft gewerkt. Yoko is heimelijk verliefd op Yojiro sinds het moment dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten, Yojiro heeft het echter te druk met redden van Ikeya’s zaak om zich hier druk over te maken. Hij krijgt te maken met dubieuze schuldeisers en moet allerlei klusjes voor hen opknappen. Wanneer de schuldeisers realiseren dat de lens die Ikeya aan het poetsen is miljoenen waard is, raken ze ook door de lens betoverd. Yoko begrijpt oprecht de passie die Ikeya voor zijn werk heeft, en probeert samen met Yojiro en Ikeya het kleine glasfabriekje te redden.
Garazh (1979) Garazh (1979)
Een bouwcoöperatie krijgt de opdracht om voor zijn leden, de medewerkers van een onderzoeksinstituut, garages te bouwen. Maar dan wijzigt de overheid een gedeelte van het bestemmingsplan, waardoor de coöperatie niet meer het aantal geplande garages kan bouwen en sommige leden dus pech hebben. De raad van bestuur zet de vier zwakste aandeelhouders buiten spel, zij die geen vrienden in de top van het instituut hebben. Uiteraard pikken zij dit niet, maar de andere leden hebben hier geen boodschap aan en haasten zich vanwege hun schandelijke daad de vergaderzaal te verlaten. Eén van de leden, die niet buitenspel was gezet, protesteert echter tegen de beslissing van het bestuur. Wanneer de anderen weigeren te luisteren, sluit ze iedereen op en verbergt de sleutel van de zaal. Ze eist dat er een eerlijker besluit wordt genomen, namelijk door het gooien van een dobbelsteen.
Garbage Pail Kids Movie, The (1987) Garbage Pail Kids Movie, The (1987)
De jongen werkt in een antiekwinkel die geleid wordt door een tovenaar, maar ingrediënten zoals slangetanden zijn niet meer verkrijgbaar. De jongen heeft een oogje op de vriendin van een zeer gewelddadig type. Als die de jongen aftuigt valt een vuilnisbak open en komen er 6 lelijke kinderen uit. Zij helpen hem het meisje te krijgen.
Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (1998) Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (1998)
Een vuilnisman uit Philadelphia traint zijn beenspieren door het schoppen tegen de hefboom van zijn vuilnisauto. Hij wordt ontdekt door een American-Footballclub en zij bieden hem gelijk een contract aan.
Garbage Warrior (2007) Garbage Warrior (2007)
''Garbage Warrior'' is een documentaire die het verhaal vertelt van architect Michael Reynolds en zijn strijd om duurzame huisvesting radicaal te introduceren. Een buitengewoon verhaal van triomf over bureaucratie. Garbage Warrior is vooral een vertrouwelijk portret van een buitengewoon individueel en zijn droom van het veranderen van de wereld.
Garbo Talks (1984) Garbo Talks (1984)
Estelle Rolfe is een hartstochtelijke fan van Greta Garbo. Als ze hoort dat ze nog maar kort te leven zal hebben, verklapt ze haar zoon Gilbert haar enige grote hartenwens. Ze zou zo graag een keer haar idool in het echt ontmoeten. Gilbert die zijn moeder dolgraag gelukkig wil zien, doet alle moeite om de publiciteitsschuwe ster te vinden.
Garce, La (1984) Garce, La (1984)
Complex, niet chronologisch verteld verhaal van een 17 jarig meisje dat verkracht wordt door een politie-agent, een vriend krijgt, vervolgens van naam verandert nadat zij en haar vriend een ouder echtpaar hebben vermoord, en uiteindelijk de politie-agent weer tegenkomt en met hem wegloopt.
Garçon Sauvage, Le (1951) Garçon Sauvage, Le (1951)
Marie is een mooie jonge vrouw, maar van een gemiddelde intelligentie. Zij oefent haar 'galante handel' uit door te tippelen in de straten van Marseille. Ze is meestal vergezeld van haar twaalfjarige zoon, met wie ze voorheen samen op het platteland heeft gewoond. Ze kunnen beiden goed met elkaar opschieten. De knaap heeft eigenlijk een soort filosofische bewondering voor haar en ergert zich niet aan het talrijke cliënteel van zijn moeder. Maar Marie wordt verliefd op Monsieur Paul. Hij ziet er uit als een man met stijl, maar hij is lui en drinkt als hij de gelegenheid heeft. In de grond is hij niets meer dan een laffe en hebzuchtige pooier. Spoedig raakt Simon in conflict met hem.
Garçon Stupide (2004) Garçon Stupide (2004)
Mooie magazijnknecht Loïc sekst elke nacht met mannen die hij via internet leert kennen. Toch voelt Loic dat iets ontbreekt, dus als hij tijdens de zoveelste one-night-stand een oudere man ontmoet die meer voor hem voelt dan hete lust alleen, moet Loïc kiezen.
Garçon! (1983) Garçon! (1983)
Alex is de zestig al gepasseerd, maar zit nog boordevol levenslust. Samen met zijn vriend Gilbert gaat hij regelmatig op avontuur. Toch heeft hij nog een heleboel onbevredigde verlangens en ambities. Op een dag ontmoet hij Claire, de vrouw op wie hij lang geleden smoorverliefd was.
Garçonne, La (1957) Garçonne, La (1957)
Monique Sorbier houdt er losbandige manieren op na, totdat zij Lucien Vigneret tegenkomt. Na enige tijd samen te hebben doorgebracht, gaan zij echter met ruzie uit elkaar en Monique valt weer terug in haar oude levensstijl. Niet lang daarna probeert zij Lucien terug te krijgen, maar haar ex is jaloers en brutaal geworden. Ze probeert hem tevergeefs duidelijk te maken dat zij ondanks alles altijd van hem gehouden heeft. Georges, een vroegere vriend van haar, die toneelstukken schrijft, troost haar en uiteindelijk vindt ze bij hem de ware liefde.
Garçu, Le (1995) Garçu, Le (1995)
Gerard, een succesvolle zakenman, heeft zowel een ex-vrouw, een vrouw als een minnares. Maar de meeste tijd en energie steekt hij in zijn vierjarige zoontje Antoine, een kind van zijn huidige vrouw Sophie. Maar wat hij ook probeert, hij slaagt er niet in om die band met Antoine te creëren waar hij zo naar verlangt.
Garde à Vue (1981) Garde à Vue (1981)
Inspecteur Gallien ondervraagt op oudejaarsavond Meester Martineaud, een gereputeerde advocaat, over de verkrachting en moord op twee meisjes. Uren aan een stuk bestookt Gallien Martineaud maar die houdt zijn onschuld staande. Veel wordt duidelijk, ook de rol van Martineauds echtgenote, maar zullen we tegen het ochtendgloren de ware toedracht kennen ?
Garde du Corps, Le (1984) Garde du Corps, Le (1984)
Paul heeft zich ingeschreven in het huwelijksbureau van zijn moeder en maakt kennis met Barbara, een Engelse journaliste. Hij wordt stapelverliefd op haar, maar juist voordat hij haar hand wil vragen zegt ze dat ze zal huwen met Julien Duchemin, de eigenaar van een dierenreservaat. Paul komt evenwel te weten dat deze man al twee keer weduwnaar is geworden en dat hij van zijn overleden vrouwen, die heel rijk waren, een fortuin heeft geërfd.
Garden of Allah, The (1936) Garden of Allah, The (1936)
Domini, een rijke erfgename die een kluizenaarsbestaan leidt, bezoekt Noord-Afrika om een spirituele vernieuwing door te maken. Ze ontmoet er Boris, die uit een klooster is ontsnapt. Hun vriendschap wordt liefde, maar hij verbergt zijn verleden voor haar. Dan ontmoeten ze een man die zijn verleden kent.
Garden of Eden, The (1928) Garden of Eden, The (1928)
Toni LeBrun (Corinne Griffith), een prachtig Weens zangeresje, wordt de beschermelinge van de garderobejuffrouw van een nachtclub in Monte Carlo. Wat Toni niet weet is dat haar weldoenster in werkelijkheid een rijke barones is. Zij wordt verliefd op Richard, een knappe jongeman, maar voordat zij gaan trouwen begint Toni te vermoeden dat Richard haar alleen heeft uitgekozen vanwege haar pasverkregen welstand.
Garden of Evil (1954) Garden of Evil (1954)
Het schip van drie goudzoekers die op weg zijn naar Californië, krijgt pech in een kleine Mexicaanse haven. De mysterieuze Hooker, beroepsgokker Fiske en Luke Daly aanvaarden het voorstel van Leah Fuller die hen vraagt haar te escorteren. Ze is op weg naar haar man die na een instorting vastzit in zijn goudmijn. De Mexicanen weigeren te helpen omdat de mijn op Indiaans grondgebied ligt. Enkel Vicente Madariaga wil iets doen in ruil voor duizend dollars. Na een enerverende tocht van meerdere dagen arriveert het groepje onder leiding van Leah op de plaats des onheils. Ze slagen erin om John te bevrijden maar ze worden door de Indianen aangevallen.
Garden of Love (2003) Garden of Love (2003)
Een paar mensen in Engeland raken onverwachts diep in de problemen. Het gebied waar zij zich bevinden heeft last van een ongewone plaag: een zombieplaag. Het groepje moet vechten tegen de smerige monsters om te overleven.
Garden of Redemption, The (1997) Garden of Redemption, The (1997)
Een priester ziet zichzelf geconfronteerd met de ultieme beproeving als een klein Italiaans dorp vecht tegen de invasie van de Nazi's in dit indrukkwekkende Tweede Wereldoorlog drama. Ondanks de toenemende aanwezigheid van de Duitsers, proberen de bewoners van Vaiano om hun dagelijkse leven te hervatten. Onder hen is Don Paulo (Anthony La Paglia), een stille priester die de inwoners door de gruwelen van de oorlog helpt.Terwijl de oorlog om hen heen woedt, probeert hij de strijd in zijn hart te winnen. Hij is namelijk verliefd geworden op Adriana (Embeth Davidtz), een mooievrouw die ook van hem houdt. Wanneer een groep huurlingen hulp nodig heeft om de Amerikanen te benaderen, zodat zij hen kunnen vertellen waar de Nazi's zich schuilhouden, neemt Don Paulo deze gevaarlijke taak op zich. Maar als hij tijdens zijn missie verdwijnt, biedt Adriana -die denkt dat hij is omgekomen- aan om zijn plaats in te nemen. Dit besluit verandert hun leven voorgoed.
Garden of the Dead (1974) Garden of the Dead (1974)
Gevangenen aan een chain gang nemen experimentele formaldehyde tot zich om high te worden. Ze proberen uit de gevangenis te breken, maar worden dood geschoten door de bewakers. Eenmaal begraven, komen ze terug uit de dood en doden alles wat op hun pad komt.
Garden Party (2007) Garden Party (2007)
Een huisvrouw is haar saaie leven meer dan zat en is op zoek naar avontuur. Ze besluit stiekem de sexindustrie in te gaan en groeit uit tot een pornoster. Ondertussen heeft thuis niemand iets door.
Garden State (2004) Garden State (2004)
Andrew (Braff) keert terug naar zijn familie om ze bij de begrafenis van zijn moeder bij te staan. Hij wordt weer opgenomen in de wereld die hij al lang achter had gelaten en hem depressief maakte. Na lange tijd anti-depressiva te hebben genomen stopt hij hiermee. Dit omdat hij Samantha (Portman) ontmoet en zij een natuurlijker middel tegen zijn somberheid vormt.
Garden, The (1990) Garden, The (1990)
Bijna woordloze film waarin Derek Jarman de rol van de kerk ten opzichte van homoseksualiteit en de seksuele moraal via twee verhalen aan de kaak stelt. In het eerste verhaal wordt een vrouw die aan het bevallen is achterna gezeten door paparazzi en in het tweede verhaal worden twee mannen die met elkaar zijn getrouwd opgepakt en aan de schandpaal genageld door de autoriteiten.
Garden, The (2005) Garden, The (2005)
Sam is een jongen met grote problemen. Hij heeft nare dromen, hij snijdt zichzelf en hij komt zojuist uit psychiatrisch ziekenhuis. Maar wanneer hij en zijn herstellende alcoholische vader worden gedwongen om op de boerderij te blijven van de geheimzinnige Ben Zachary, worden Sam zijn nachtmerries pas echt waarheid...
Gardener of Eden (2007) Gardener of Eden (2007)
Een jongeman die het allemaal niet meer ziet zitten redt per ongeluk een meisje dat aangevallen wordt door een verkrachter bij hem in de straat. Hij besluit dat het zijn roeping is om een hedendaagse held te zijn.
Gardener, The (1998) Gardener, The (1998)
Als detective Iris van de ene op de andere dag spoorloos verdwijnt gaat haar partner Kelly op onderzoek uit. Het spoor leidt naar Ben Carter, een eenzame man die in zijn tuin de mooiste bloemen kweekt. Carter zier er door zijn ziekte twee keer zo oud uit dan hij in werkelijkheid is, waardoor hij vroeger nooit een kans maakte bij Betsy, het meisje op school waar hij verliefd op was. Nu, twintig jaar later, heeft hij zijn droom om weer verliefd te worden, zijn verlangen om de ware en perfecte vrouw te ontmoeten opgegeven voor iets veel beters... Als Kelly Ben uiteindelijk beschuldigt van moord, ontdekt ze een sinister complot.
Gardens of Stone (1987) Gardens of Stone (1987)
Een kolonel leeft met het feit dat jonge soldaten naar Vietnam worden gestuurd. Continu wordt hem geweigerd om jonge soldaten op te leiden met zijn ervaring. Hij besluit om de zoon van een oude oorlogsvriend te helpen.
Gardens of the Night (2007) Gardens of the Night (2007)
Twee jonge kinderen worden ontvoerd op achtjarige leeftijd en pas op hun zestiende weer vrijgelaten. Zonder toekomst en met een verleden vol verschrikkingen dienen ze te overleven op straat. Met alleen elkaar om op te vertrouwen staat hen een moeilijke tijd te wachten.
Gardien de la Nuit (1986) Gardien de la Nuit (1986)
Yves Bazin (Jean-Philippe Écoffey) is een jonge politieagent in een Frans provinciestadje. Hij probeert de liefde te winnen van de aantrekkelijke Aurore Corot (Aurelle Doazan), door haar met luxe te overladen. Daarom steelt hij in de nachtelijke uren auto's en berooft hij een postkantoor.
Garfield (2004) Garfield (2004)
Garfields baasje Jon zet Garfields perfecte leventje op zijn kop als hij de domme hond Odie in huis haalt. Garfield heeft vanaf dat moment slechts één levensdoel: Odie uit zijn huis en zijn leven. Wanneer Odie echter ontvoerd wordt door een hondentrainer heeft Garfield toch wel medelijden met hem en komt in actie.
Garfield Gets Real (2007) Garfield Gets Real (2007)
Garfield raakt verveeld met zijn routinematige leven als stripheld. Hij ontsnapt van de pagina’s naar de “echte wereld”. Terwijl hij het leven van een gewone huiskat leidt, ontdekt Garfield dat zijn stripserie zal worden stopgezet als hij niet snel terugkeert. Maar nog nooit is een personage dat naar de echte wereld ontsnapte teruggekeerd, en een paar duistere figuren proberen Garfields terugkeer dan ook te verhinderen.
Garfield: A Tail of Two Kitties (2006) Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)
Garfield reist met Jon naar Engeland en wordt per ongeluk verwisseld met de ‘Royal Cat’ op Buckingham Palace. Zodoende krijgt hij eindelijk het koninklijke leven waar hij altijd al van heeft gedroomd! Maar er liggen helaas kapers op de kust.
Gargandi Snilld (2005) Gargandi Snilld (2005)
Portret van de IJslandse muziek scène, waarom de muziek van het verloren gelegen eiland zo bijzonder is en hoe het leven is in een saai land als de verbazingwekkend niet koude oud-Deense kolonie.
Gargantua (1998) Gargantua (1998)
Marinebioloog Jack (Baldwin) en zijn zoon Brandon (Hirsch) bestuderen op het eiland Malau de effecten van seismische activiteiten op het diepzeeleven. Nadere studie wijst uit dat ze hier te maken hebben met een zeemonster. Brandon raakt zelfs innig bevriend met een lief babymonstertje! Maar waar zijn de ouders van dit vertederende beestje?
Gargoyle (2004) Gargoyle (2004)
Boekarest, Roemenië, 1532. De lokale bewoners vechten uit alle macht tegen de laatste gargoyle (een vliegend monster). Een priester weet hem te raken met een speer en de gargoyle verdwijnt in de catacomben nabij de kerk. Snel rollen ze een grote steen over de ingang om de gargoyle voor eeuwig te begraven. Tenminste... dat dachten ze. Boekarest, Roemenië, 2004. Amerikaanse archeologen zijn bezig met de restauratie van een historische kerk die door een aardbeving is beschadigd. Dan stuiten ze op een ingang naar de catacomben onder de kerk, die door de aardbeving is blootgelegd. Daar doen ze een schokkende ontdekking...
Gargoyles (1972) Gargoyles (1972)
Een wetenschapper en zijn dochter ontdekken het bestaan van een vreemd skelet dat een paar dagen eerder in de woestijn van Arizona werd opgegraven. Ze gaan naar de opgravingen kijken, maar worden algauw aangevallen door een horde gargoyles die zich in de nabijgelegen grotten verscholen houden.
Garibaldino al Convento, Un (1942) Garibaldino al Convento, Un (1942)
Twee meisjes die in een kostschool verblijven hebben altijd ruzie. Mariella en Caterinetta veroorzaken bij hun families heel wat problemen met hun voortdurend redetwisten. Op een dag vechten Garibaldi's soldaten met de politie in de straten en één van hen, die zwaar is toegetakeld, zoekt onderdak in de tuin van het pensionnaat. Hij heeft echter dringend hulp nodig. Caterinetta, die heimelijk verliefd is op de gewonde Garibaldino, vraagt Mariella hem tijdelijk te verzorgen terwijl zij snel om een verpleger rijdt. Mariella, die weet wat liefde betekent, gaat akkoord. Caterinetta keert met hulp terug en van dan af worden beide meisjes de beste vriendinnen.
Garip (1986) Garip (1986)
Als een schilder op een dag zijn roeiboot wil schilderen vindt hij een klein meisje in de boot. Hij neemt haar mee naar zijn huis en verzorgt haar. Op een dag ziet een regisseur, die in de buurt aanwezig is, het kleine meisje en vraagt of ze in een film wil spelen. Als haar echte vader merkt dat ze een bekende actrice is geworden en het geld begint te stromen, probeert hij via een juridische procedure haar weer in voogdij te nemen...
Garmento (2002) Garmento (2002)
Waar de mode-industrie veelal beschouwd wordt als een glamourwereld met alleen maar mooie mensen, laat Garmento de keerzijde zien, door op satirische wijze de New Yorkse modehandel onder de loep te nemen.
Garoojigi (2008) Garoojigi (2008)
Diep verstopt in de Koreaanse folklore, is een tragisch figuur met een enorm minderwaardigheidscomplex. Byun Kang-se’s probleem heeft te maken met zijn beschadigde libido, wat zo is gekomen na een bizar ongeval toen hij jong was. Hij woont in een klein dorpje dat verstopt ligt in de bergen. Het oestrogeen van de vrouwen daar, vloeit rijkelijk en de mannen bezitten weinig controle. De vrouwen maken Byun belachelijk en hij besluit om zich in de bergen te verstoppen. Daar ontmoet hij een reizende monnik, die hem zijn mannelijke kracht van een nooit-eindigende erectie weet te geven. Net op dat moment worden alle mannen van het dorp opgeroepen om te vechten in een oorlog. Dit zorgt ervoor dat alleen Byun er nog is om de lusten van de vrouwen te stillen.
Garou Densetsu (1994) Garou Densetsu (1994)
De broers Andy en Terry Bogard proberen met behulp van hun vrienden Joe Higashi en Mai Shiranui de plannen van de gemene Laocorn te dwarsbomen. Laocorn wil namelijk het magische harnas van Mars stelen, dat hem bovenmenselijke krachten zou geven.
Garpastum (2005) Garpastum (2005)
In deze film worden de twee broers Nikolay en Andrey gevolgd net voor het uitbreken van de eerste wereldoorlog. De broers houden van voetbal en plannen het oprichten van een eigen ploeg. Om een voetbalveld aan te kopen, hebben ze geld nodig.
Garras de Lorelei, Las (1974) Garras de Lorelei, Las (1974)
De legendarische Lorelei leeft al eeuwen in een grot onder de Duitse rivier de Rijn. Elke keer als het volle maan is, verandert zij in een reptielachtig schepsel dat hunkert naar menselijk bloed. Wanneer het ene meisje van een kostschool na het andere door haar vermoord wordt, wordt de jager Sirgurd aangenomen om het monster op te sporen en te vernietigen.
Garringo (1969) Garringo (1969)
Johnny ziet in zijn jeugd hoe zijn vader door soldaten wordt neergeschoten. Vele jaren later leert hij hoe hij met een revolver en een geweer moet omgaan, maar hij begint zijn kunsten steeds meer te misbruiken. In blinde wraak doodt hij, om het even, een legerambtenaar die hij ontmoet. De kolonel van het lokale garnizoen vraagt luitenant Garringo om de moordenaar op te sporen en er een einde aan te maken.
Garrison (2008) Garrison (2008)
In 2002 keren de eerste militairen uit het Midden-Oosten terug huiswaarts. Eenmaal aangekomen start een militaire officier een reeks van moorden en criminele activiteiten. Zijn oorlogsmaten krijgen de taak hem op te sporen voordat het te laat is.
Gary Cooper, Que Estás en los Cielos (1980) Gary Cooper, Que Estás en los Cielos (1980)
Andrea Soriano (Mercedes Sampietro) is een jonge televisie-regisseuse, die uit ambitie voor haar werk, haar privé-leven opzij heeft geschoven. Nu ze over drie dagen een operatie moet ondergaan die haar mogelijk fataal wordt, probeert ze greep te krijgen op haar persoonlijke leven. Zakelijke en emotionele onafhankelijkheid kenmerkt haar verleden en zowel toen als nu is Gary Cooper de enige die zij wil aanroepen.
Gas (2004) Gas (2004)
Wanneer Damien teruggaat naar Los Angeles voor de begrafenis van zijn vader, komt hij er achter dat hij een benzinestation met supermarkt heeft geërfd. Er is echter één voorwaarde: hij moet het samen met zijn broer runnen en die heeft er voor gezorgd dat Damien zijn studiebeurs is misgelopen.
Gas Food Lodging (1992) Gas Food Lodging (1992)
Een schets van het leven een een moeder die, zonder echtgenoot, haar twee dochters moet opvoeden - tegen de achtergrond van de woestijn van New Mexico, Arizona. De jongste dochter heeft haar zinnen erop gezet om een man voor haar moeder te vinden, maar de enige die in aanmerking komt is haar biologische vader.
Gas Pump Girls (1979) Gas Pump Girls (1979)
June en haar vriendinnen gaan het oude tankstation van haar oom runnen. Om klanten te lokken halen ze echt alles uit de kast.
Gas-Oil (1955) Gas-Oil (1955)
Op een vroege ochtend, na een wilde nacht met zijn vriendin Alice, rijdt truckchauffeur Jean Chape (Jean Gabin) per ongeluk over een lichaam die uitgestrekt over de weg ligt. Hij rapporteert het incident aan de politie, maar die verdenken Chape zelf en nemen zijn truck in beslag. De weduwe van de dode man bezoekt hem en beschuldigt hem ervan sommen geld te hebben gestolen die haar man bij zich droeg toen hij stierf. Jean weet niets van het geld, maar wordt wel de speelbal van een aantal sinistere figuren.
Gas-s-s-s (1971) Gas-s-s-s (1971)
Coel en zijn vriendin Cilla raken zwaar in de problemen als hun 25e verjaardag nadert. De wereld is namelijk vervuild door een gas dat iedereen doodt die ouder is dan 25. De twee vinden zichzelf nog te jong om te sterven en proberen te vluchten.
Gaseirneba Karabakhsgi (2005) Gaseirneba Karabakhsgi (2005)
Gio is een Georgische twintiger. De relaties met zijn invloedrijke vader en vriendin bezorgen hem kopzorgen. Samen met zijn vriend Gogliko vertrekt Gio naar Armenië voor een schijnbaar simpel drugstransport. Het loopt echter uit de hand en ze belanden in Karabakh: een oorlogsgebied dat al jaren het strijdtoneel is tussen de Azeri´s en de Armeniërs.
Gaslight (1940) Gaslight (1940)
Schurk Paul (Anton Walbrook) probeert echtgenote Bella (Diana Wynyard) gek te maken, om zo ontmaskering als misdadiger te voorkomen. Hij zoekt in het huis naar de juwelen van een vrouw die daar ooit woonde en vermoord is.
Gaslight (1944) Gaslight (1944)
Wanneer Paula het levenloze lichaam van haar beroemde tante Alice vindt, verlaat ze London. Enkele jaren nadien ontmoet ze een zekere Gregory Anton. Ze worden verliefd en stappen in het huwelijksbootje. Het koppel keert terug naar Engeland om hun intrek te nemen in de woning van Alice. Wat Paula echter niet weet, is dat haar man uit is op de waardevolle juwelen die Alice, voor ze vermoord werd, in het huis verstopt heeft.
Gasmann, Der (1941) Gasmann, Der (1941)
Hermann is een 'gasman'. Hij moet langs huizen gaan van mensen die hun gasrekening niet betaald hebben. Als hij bij een kleermaker komt die bijna failiet is, betaalt Hermann de rekening voor de kleermaker. Op een avond wil hij zijn geld eens gaan uitgeven. Hij neemt de tram en gaat naar West-Berlijn. Thuis vertelt hij als smoes dat hij een nieuwe bijbaan (adressen op enveloppen schrijven) heeft in West-Berlijn. Hij gaat er nu elke avond heen. Als Erika op een avond in zijn tas kijkt, ziet ze allemaal werkwaardige voorwerpen, zoals een dameshandschoen, een lucifersdoosje van een bar en bonbons...
Gaspard et Robinson (1990) Gaspard et Robinson (1990)
Gaspard's vrouw heeft hem verlaten toen hij zijn baan verloor. Robinson is verstoten door zijn ouders toen hij nog een kind was. Samen krijgen ze een innige vriendschapsband en openen ze een café aan de kust nabij Marseille. Als Robinson een oude vrouw tegenkomt langs de kant van de weg, neemt hij haar mee naar huis en biedt haar aan om bij hem en zijn vriend te wonen. Gaspard is echter minder enthousiast over dit idee.
Gaspards, Les (1974) Gaspards, Les (1974)
In Parijs heeft er een nieuwe industriële revolutie plaatsgevonden die het leven van de gewone burger drastisch heeft veranderd. De burgemeester heeft het door het succes van de revolutie nogal hoog in de bol gekregen en wil absoluut een paar enorme gebouwen neerzetten. Zo denkt hij er aan om twee wolkenkrabbers naast de Notre Dame te zetten en de Eiffeltoren maar gewoon af te breken. Pas als twintig touristen plotseling in de stad verdwijnen, beginnen de mensen te vermoeden dat er iets niet pluis is.
Gasthaus an der Themse, Das (1962) Gasthaus an der Themse, Das (1962)
Een seriemoordenaar die zichzelf De Haai noemt terroriseert Londen door zijn slachtoffers te doorboren met een harpoen en vervolgens het riolensysteem gebruikt om te vluchten. Inspecteur Wade (Fuchsberger) van Scotland Yard wordt op de zaak gezet en begint te vermoeden dat een groep smokkelaars iets met de zaak te maken heeft.
  1 2 -3- 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!