Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2- 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Zoeken:
Gaichu (2001) Gaichu (2001)
De 13 jarige Sachiko raakt vervreemd van de wereld wanneer haar moeder zelfmoord tracht te plegen. Daarbij doet een hardnekkige roddel de ronde dat ze een relatie met een leraar zou hebben. Ze gaat niet meer naar school en haar enige houvast is de vriendschap met een oudere jongen en een veel oudere zwerver. Uiteindelijke pogingen om haar leven weer op te pakken lijken op niets uit te lopen.
GaietÚs de l'Escadron, Les (1932) GaietÚs de l'Escadron, Les (1932)
Militaire klucht. Een provinciale dienstplichtige snapt niets van militaire orders en wordt het doelwit van grappen en boosaardigheden van een adjudant. Een oudgediende kapitein weet echter de door de adjudant opgelegde discipline te verzachten.
Gaily, Gaily (1969) Gaily, Gaily (1969)
Tijden de onafhankelijkheidsfeesten in 1910, besluit Ben Young (Beau Bridges) om zijn geluk ergens anders te zoeken, en vertrekt naar Chicago. Eenmaal in Chicago wordt zijn geld gestolen en valt hij flauw van de honger. Hij wordt geredt door de bordeelhoudster Queen Lil (Melina Mecouri), die hem meeneemt naar haar bordeel. Daar mag hij blijven wonen. Ze bezorgt hem ook een baan bij de Chicago Journal, waar hij de editor Francis X. Sullivan (Brian Keith) ontmoet die hem inleidt in het leven van de politieke journalistiek.
Gajok (2004) Gajok (2004)
Jeong-eun is net ontslagen uit de gevangenis. Op het eerste gezicht lijkt ze een aardige jonge vrouw, maar het is niet de eerste keer dat ze heeft gezeten. Ze is drie keer eerder veroordeeld voor zakkenrollen. Ditmaal is ze vastbesloten op het rechte pad te blijven en een normaal leven te gaan leiden. Wanneer ze thuis komt is alleen haar jongere broertje aanwezig. Haar vader, een voormalig politie-agent, is er niet en lijkt haar voorlopig niet te willen spreken.
Gajokeui Tansaeng (2006) Gajokeui Tansaeng (2006)
De film bestaat uit twee delen die uiteindelijk bij elkaar komen. Mira is een verlegen, alleenstaande vrouw die een klein restaurant heeft en haar planten heel aandachtig verzorgt. Haar leven raakt verstoord als haar broer Hyung-chul, na vijf jaar (waarvan sommige in de gevangenis) geen contact te hebben gehad, op de stoep staat. Hyung-Chul trekt niet alleen bij Mira in, maar neemt ook zijn nieuwe vrouw Mu-Shin mee; een veel oudere vrouw en kettingrookster. Sun-kyung komt erachter dat haar moeder, met wie ze een moeilijke relatie heeft, erg ziek is. Ze besluit het land te verlaten, maar haar plan wordt onderbroken door de dood van haar moeder en de aanwezigheid van Kyung-Suk, haar halfbroer.
Gake no Ue no Ponyo (2008) Gake no Ue no Ponyo (2008)
De film vertelt het verhaal van de avonturen van een zesjarig jongetje en zijn beste vriendin Ponyo. Ponyo is een goudvisprinsesje die maar ÚÚn droom heeft: mens worden. Samen met de hulp van haar beste vriend hoopt Ponyo van deze droom de werkelijkheid te maken.
Gakk˘ (1993) Gakk˘ (1993)
Kuroi, een leraar die les geeft op een avondschool, geeft zijn studenten de opdracht om een essay te schrijven over hun ervaringen in zijn klas. Tijdens deze les krijgt de leraar het tragische nieuws te horen dat ÚÚn van zijn studenten is overleden. De leerlingen in de klas delen vervolgens hun herinneringen van de overleden student met elkaar.
Gakk˘ II (1996) Gakk˘ II (1996)
De film portretteert twee gehandicapte studenten die een hechte band met de leraren krijgen. De twee worden niet geaccepteerd door hun medestudenten, maar de twee proberen toch samen met de leraren tot het uiterste te gaan, om zo iets te kunnen bereiken op school.
Gakk˘ no Kaidan (1995) Gakk˘ no Kaidan (1995)
Een jong meisje verdwaalt per ongeluk in een afgelegen vleugel van haar school. Het gerucht wil dat het in die vleugel spookt, en als het meisje daadwerkelijk niet meer terugkomt, besluiten een paar klasgenootjes haar te gaan zoeken.
Gakk˘ no Kaidan 2 (1996) Gakk˘ no Kaidan 2 (1996)
Een groepje scholieren maakt met hun leraar een uitstapje naar een boeddistische tempel. Een van de monniken vertelt hun een griezelig verhaal, over een jonge meisje dat jaren geleden in hun school zou zijn verdwenen. De jongeren geloven er niets van en als ze gewapend met camera's en fototoestellen op onderzoek uitgaan, openen ze per ongeluk een poort naar het hiernamaals.
Gakk˘ no Kaidan 3 (1997) Gakk˘ no Kaidan 3 (1997)
Een groepje studenten ontdekt in hun school een poort naar een andere dimensie. Ze slagen er zelfs in de poort te openen, en samen met hun leraar gaan ze zelfs op onderzoek uit in de bizarre wereld die zich achter de poort bevindt.
Gakk˘ no Kaidan 4 (1999) Gakk˘ no Kaidan 4 (1999)
Vier kinderen verdwijnen als ze in een afgelegen vleugel van hun school verstoppertje spelen. Een paar dagen later worden hun lichamen teruggevonden en uit nader onderzoek blijkt dat de kinderen zijn verdronken. De dorpelingen geloven dat de kinderen het slachtoffer zijn geworden van een geheimzinnige watergeest, die het op alle kinderen van het dorp heeft gemunt.
Gakusei Romance: Wakaki Hi (1929) Gakusei Romance: Wakaki Hi (1929)
Terwijl ze hun studie verwaarlozen proberen Watanabe en zijn sukkelige vriend Yamamoto elkaar af te troeven in de strijd om een meisje.
GAL (2006) GAL (2006)
Twee journalisten onderzoeken het 'Grupos Antiterroristas de Liberacion' (GAL), een departement van de Spaanse regering die in conflict gaat tegen de Baskische terroristen van het ETA. Het GAL pleegde tussen 1983 en 1987 aanslagen tegen het ETA die de dood veroorzaakte van 27 mensen.
Gal Who Took the West, The (1949) Gal Who Took the West, The (1949)
Linda Marlowe is op zoek naar een mogelijkheid om naar het Wilde Westen te kunnen reizen. Zij doet zich daarom voor als operazangeres. Daarmee brengt de mooie jongedame echter tevens het hoofd van twee broers op hol en veroorzaakt een ware vete tussen hen.
Gal Young 'Un (1979) Gal Young 'Un (1979)
Mattie is een weduwe die alleen in een dennenwoud in Florida leeft. Zij heeft geld, maar gaat nooit naar de stad, ziet nooit andere mensen en leeft haar dag net zoals haar echtgenoot nog geleefd zou hebben. Soms komt Trax langs, een kleine speler in de bootleg-business met de hoop ooit eens een grote te worden. Op een dag brengt hij een zeer jonge vrouw mee naar het huis van Mattie, met als doel haar zijn maţtresse te maken. Maar voor zaken moet hij weg en hij laat de vrouwen achter in het woud. Het is nu aan beide vrouwen om er het beste van te maken.
Galactic Gigolo (1988) Galactic Gigolo (1988)
Eoj is een buitenaards wezen dat een spelprogramma heeft gewonnen, met als hoofdprijs een trip naar de aarde waar hij zoveel seks met aardse vrouwen mag hebben als hij maar kan. Hildy is een reporter, die voor de tv verslag doet van Eoj's aardse avonturen.
Galaxina (1980) Galaxina (1980)
Een ruimteschip van de politie wordt er op uit gestuurd om de blauwe ster, een mysterieus kristal terug te vinden. De vrouwelijke androide en een bemanningslid worden verliefd op elkaar en de kapitein baart een alien die denkt dat de kapitein zijn moeder is.
Galaxis (1995) Galaxis (1995)
Uit een andere tijd en een andere wereld kwam een groot leider naar de aarde om haar beschaving te vrijwaren van totale vernietiging. Een aardbewoner moet in een race tegen de klok helpen om een kristal, dat alle krachten van het universum bevat, veilig te stellen. Achterna gezeten door politie, maffia en de 'War Lord' ontbrandt een strijd op leven en dood.
Galaxy Hunter (2004) Galaxy Hunter (2004)
In een verre toekomst op een afgelegen planeet wordt agent 3V3 (Stacy Keach) van Earth's Central Command gevangen genomen door de slechte Zidian. Het is aan agent 3V51 (Shelley Michelle) om haar collega te bevrijden en de wereld te redden van totale ondergang.
Galaxy Invader, The (1985) Galaxy Invader, The (1985)
Een buitenaards ruimteschip maakt een noodlanding in een moeras, ergens in het zuiden van de Verenigde Staten. De lokale, hillbilly-gemeenschap reageert zoals ze bij elke buitenstaander doen, ze jagen de buitenaardse wezens op. Dit laten de aliens niet op zich zitten.
Galaxy of Terror (1981) Galaxy of Terror (1981)
Een ruimteschip heeft op haar lange reis een ontmoeting met een pyramide. De verrassing maakt plaats voor afschuw wanneer de bemanning stuk voor stuk wordt geconfronteerd met hun ergste nachtmerries.
Galaxy Quest (1999) Galaxy Quest (1999)
Achttien jaar nadat hun Star Trek-achtige serie na een paar afleveringen is gecancelled, lopen de acteurs van de serie nog steeds beurzen en conventies af. Ze worden gekidnapped door aliens die denken dat de acteurs Úchte ruimtehelden zijn, en vragen ze om te helpen met hun oorlog tegen de slechte General Sarris.
Gale Force (2002) Gale Force (2002)
De kandidaten voor de nieuwe reality-tvshow "Treasure Hunt" reizen af naar een tropisch eiland om daar jacht te maken op een begraven schat met een waarde van 10 miljoen dollar. Wat de kandidaten niet weten, is dat de presentator soldaten heeft ingehuurd om de schat te bewaken en dat hij niks om de veiligheid van de kandidaten geeft. Als er dan ook nog eens een orkaan het eiland over dreigt te razen, wordt het Úcht een strijd op leven en dood tegen de soldaten Ún tegen de natuur.
Galettes de Pont-Aven, Les (1975) Galettes de Pont-Aven, Les (1975)
Henri Serin is verkoper van paraplu's. Hij heeft sex met verschillende vrouwen die hij tijdens zijn reizen ontmoet en schildert hun portretten. Zijn enige vriend is een priester die met hem lange gesprekken voert in een plaatselijk cafÚ. Henri denkt niet aan morgen en leeft "la vie d'artiste". Het leven is mooi en sex is leven.
Galgali familywa Dracula (2003) Galgali familywa Dracula (2003)
Een vreedzaam stadje wordt plotseling door een groep monsters, inclusief Graaf Dracula, aangevallen. Wanneer het uit de hand dreigt te lopen, brengt een oude man hulp door de drie beste martial art-beoefenaars te bewapenen met een buideltjes met magische krachten die slechts geopend mogen worden wanneer het extreme gevaar te voorschijn komt.
Galia (1966) Galia (1966)
Galia kan op het nippertje verhinderen dat Nicole, een jonge vrouw in de Seine springt om zelfmoord te plegen. Ze vertelt Galia dat ze niet meer wil leven omdat ze haar man zijn hardvochtigheid niet meer aankan. Galia besluit om de man in de waan te laten dat zijn vrouw zelfmoord heeft gepleegd omwille van hem en verbergt zich in de buurt om zijn reactie te zien. Maar als ze de man ontmoet wordt ze verliefd op hem.
GalilÚe ou L'Amour de Dieu (2005) GalilÚe ou L'Amour de Dieu (2005)
1633. GalilÚe is een bekende en geprezen wetenschapper. Hij wordt geŰerd door de koninklijke familie en de kerk. Zelfs de Paus is ge´nteresseerd in zijn werk. Maar sommige van zijn theorieŰn en activiteiten worden door de kerk juist als ketterij beschouwd en GalilÚe moet dan ook voorkomen om zich te verdedigen. Hij moet nu een manier zien te bedenken om de kerk ervan te overtuigen dat zijn ontdekkingen niet in strijd zijn met de leer van Godů
Galileo (1975) Galileo (1975)
Galileo Galilei was zijn tijd ver vooruit. Met zijn ontdekkingen legde hij de basis voor onze huidge natuurwetenschappen. Hij bestudeerde de boeken van een Poolse priester en kwam tot de conclusie dat de Roomse Kerk al decennia lang fout zat. Met deze ontdekking bewerkstelligde Galileo zijn eigen ondergang en vanaf dat moment liet de Roomse kerk hem niet meer met rust.
Galileo: On the Shoulders of Giants (1998) Galileo: On the Shoulders of Giants (1998)
Galileo staat aan de rand van de ontdekking van enkele geheimen over het universum. Maar helaas wordt hij voortdurend geteisterd door andere problemen: een werkloze broer, geldgebrek en een jaloerse rivaal. Hij krijgt echter hulp uit een onverwachte hoek: de verwende zoon van de machtige Medici familie.
Gallant Bess (1946) Gallant Bess (1946)
Een jonge wees die voor paarden zorgt droomt ervan zelf een ranch te bouwen voor zijn paard Bess. Maar het is de periode van de Tweede Wereldoorlog en hij moet naar het leger (bij de marine), zodat hij niet anders kan dan Bess achterlaten. Het paard wordt ernstig ziek en sterft. Tijdens een tocht op een afgelegen eiland dat door de Japanners wordt gebombardeerd vindt hij een gewond paard dat hij met veel liefde verzorgt. Het paard geneest en wordt steeds meer gehecht aan zijn meester.
Gallant Fool, The (1933) Gallant Fool, The (1933)
Dad Denton keert met het circus van Rainey terug naar de stad waar hij gezocht wordt voor moord. Als zijn oude vijand McDonald hem herkent zonder zijn make-up van clown stookt hij zijn mannen op om Denton te vermoorden tijdens zijn act.
Gallant Hours, The (1960) Gallant Hours, The (1960)
Admiraal William F. Halsey Jr. is bevelhebber op een schip wat in de Zuiderzee in tijd van oorlog verkeert. De Geallieerde schepen maken veel vooruitgang en plannen de definitieve slag bij Guadalcanal wat uitgroeit tot een grootse operatie.
Gallipoli (1981) Gallipoli (1981)
Archy Hamilton en Frank Dunne zijn de beste sprinters van heel AustraliŰ. Als de eerste wereldoorlog uitbreekt besluiten ze hun achtergonden achterwege te laten en schrijven zich in om zich aan te sluiten bij de ANZACS. Ze worden naar Gallipoli gestuurd, waar ze moeten vechten tegen de machtige Turken.
Gallo de Oro, El (1964) Gallo de Oro, El (1964)
De dorpsomroeper Dionisio Pinzˇn ( Ignacio Lˇpez Tarso) probeert aan geld te komen voor de begrafenis van zijn moeder door middel van een vechthaan die hij gekocht heeft.
Galloping Dynamite (1937) Galloping Dynamite (1937)
Texas Ranger Jim Dillon (Kermit Maynard) verneemt dat zijn broer Bob vermoord is door een bende gangsters, nadat een rijke goudader gevonden is nabij de ranch van zijn broer. Tijdens het onderzoek wordt Jim beschuldigd van een moord die hij niet gepleegd heeft en moet hij zorgen dat hij uit de handen blijft van een woedende menigte en ondertussen zijn eigen onschuld bewijzen.
Galloping Major, The (1951) Galloping Major, The (1951)
De oudere eigenaar van een dierenwinkel bedenkt een slinks plan om Montana Mist, een veelbelovend renpaard, te kopen. Tijdens de veiling worden echter twee paarden verwisseld, waardoor de arme man met een oud, afgeleefd beest zit opgescheept. Zijn jarenlange droom valt in duigen, tenzij natuurlijk het oude paard minder slecht is dan het op het eerste gezicht lijkt.
Gallos de Pelea (1969) Gallos de Pelea (1969)
Een groep militairen arriveert in een Noord-Afrikaanse republiek. Onder hen bevinden zich ook huurlingen uit Biafra en andere streken waar er gevochten wordt. Een Tunesisch meisje, dat haar nachten in het gebouw van de militairen doorbrengt, ziet vol vertrouwen de komst van haar geliefde RenÚ tegemoet. Tussen de soldaten heerst er evenwel onenigheid.
Gallowwalker (2007) Gallowwalker (2007)
Kaos (Wesley Snipes) is een vervloekte scherpschutter. Hij heeft ieder gevecht kunnen winnen en al zijn tegenstanders kunnen doden. Door zijn vloek keren zijn slachtoffers echter allemaal terug uit de dood. Om de weer levend geworden zombies te bestrijden huurt hij een jonge vechter in die hem moet helpen.
Gam Dut Wai (1984) Gam Dut Wai (1984)
Pu-Fun is de puinruimer van de machtswellusteling Eunuch, en heeft als taak verraders uit de weg te ruimen. Maar onder druk van zijn zoon en zijn vrouw komt hij tot de inkeer en de gedachte dat hij een einde moet maken aan het schrikbewind van Eunuch.
Gam Gai (2002) Gam Gai (2002)
Een prostituee vertelt haar levensverhaal aan de man die haar wil beroven. Daarbij wordt ook de geschiedenis van Hong Kong in de film verwerkt.
Gam Gai 2 (2003) Gam Gai 2 (2003)
Prostituee-met-een-hart-van-goud Ah Kam doet in flashbacks haar leven uit de doeken aan de man die haar wil beroven. Eind jaren zeventig belandde zij in de prostitutie en maakte er snel carriŔre. En passant komt Hong Kong's turbulente geschiedenis aan bod.
Gam Ye Sing Gwong Chaan Laan (1988) Gam Ye Sing Gwong Chaan Laan (1988)
Caimei To is een al wat oudere populaire lerares op een middelbare school. Huang, een van haar leerlingen, wordt verliefd op haar en ontregelt haar wankele evenwicht, want ze weet niet wat daarmee aan te vangen. Dan leert ze een jonge kapper kennen en herinnert zich hoe ze, toe ze zelf student was, een korte affaire had met een oudere man, haar docent Cheung. De gebeurtenissen worden haar te veel, zeker wanneer ze na lange tijd Cheung terugziet.
Gamberge, La (1962) Gamberge, La (1962)
Franšoise is meisje van het platteland dat zich enigszins laat be´nvloeden door de Parijse bladen die ze leest en gelooft een droomprins te herkennen in de persoon van Albert, een aardige kampeerder, afkomstig uit de hoofdstad. De jongeman is met zijn scooter op vakantie gekomen in het provinciestadje waar ze woont. Hij vertelt haar over sportwagens, brengt haar hoofd op hol en vraagt of ze mee wil met hem naar Parijs.
Gambit (1966) Gambit (1966)
Harry Dean is van plan om een grote overval te plegen en moet daarvoor Nicole als hulp hebben. Maar als hij dan in zijn dromen zijn plan in duigen ziet vallen, blijkt het plan in het echt ook niet helemaal goed te verlopen.
Gambit (2005) Gambit (2005)
Deze documentaire gaat dieper in op de ramp in 1976 bij het plaatje Meda nabij Seveso (in de regio van Milaan, ItaliŰ). In een chemische installatie, waar pesticiden en herbiciden geproduceerd werden, kwam dioxine vrij tengevolge van een ongecontroleerde reactie. Het ongeval had geen onmiddellijke dodelijke gevolgen, doch door de snelle verspreiding werd een uitgestrekt grondgebied rond de inrichting besmet. Het naburige stadje Seveso werd het zwaarst getroffen. Meer dan 600 mensen werden geŰvacueerd en minstens 2000 personen werden behandeld voor dioxinevergiftiging.
Gambler (2006) Gambler (2006)
Documentairemaakster Phie Ambo wilde dat wel eens meemaken: een filmmaker die failliet zou gaan. Ze volgde Nicolas Winding Refn, regisseur van het monumentale drugsdrieluik Pusher I, II en III, in onzekere tijden. Of misschien is 'belagen' hier meer van toepassing dan 'volgen'. Bijzonder aan deze making-of is dat de filmmaakster niet in de eerste plaats ge´nteresseerd was in het maken van de films. Ze was meer gefascineerd door de persoonlijke druk die er op de cineast werd gelegd. Hoe hem financieel de duimschroeven werden aangedraaid, en hoe dat weer gevolgen had voor zijn privÚ-leven. Daarom filmde ze door waar iedere making-of ophoudt. Tot 's avonds laat bij de filmmaker op de bank, als hij aan zijn vrouw moet uitleggen dat de komende film wel eens zijn ondergang zou kunnen zijn - hun beider ondergang. Het ging Ambo om het drama van die ondergang. In die zin richt de film zich niet in de eerste plaats tot filmliefhebbers (die overigens ook ruim aan hun trekken komen), maar tot het meer algemene publiek dat zich zal herkennen in de strijd tegen de financiŰle onzekerheid.
Gambler and the Lady, The (1952) Gambler and the Lady, The (1952)
Jim Foster, een lichtgelovige maar succesvolle professionele gokker wordt ontredderd wanneer hij ziet dat hij zijn doel om de sociale ladder hoog te beklimmen niet kan bereiken. Hij laat zijn minnares Pat, een danseres, in de steek ten voordele van Lady Willens, een dame uit de hogere klasse. Geldafpersers teisteren de Londense casino's en wanneer de Broers Colonna naar binnen willen en tegengehouden worden vermoorden ze Jim's partner en wordt Jim gewond door een revolverschot. Hij wordt echter gered door iemand van wie hij het niet verwacht had.
Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (1991) Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (1991)
Beroepsgokker Brady Hawkes (Kenny Rogers) is op weg naar een belangrijke pokerwedstrijd in San Francisco. Zijn reisgenoten zijn de onruststoker Romeo en een ex-saloonmedewerkster. De wedstrijd verloopt niet zoals gehoopt...
Gambler V: Playing for Keeps (1994) Gambler V: Playing for Keeps (1994)
Gokker Brady Hawkes hoort dat zijn zoon Jeremiah als lid van de beruchte 'Wilde Horde' van Butch Cassidy en Sundance Kid achtervolgd wordt. Hawkes gaat naar hem op zoek, maar wordt gevolgd door de gewetenloze premiejager Frank Dimaio, die de bandieten zo op het spoor probeert te komen.
Gambler Wore a Gun, The (1961) Gambler Wore a Gun, The (1961)
Gokker Case Silverthorne koopt een ranch. Hij komt er later achter dat de vorige eigenaar vermoord is en ongewild raakt hij betrokken bij de handel in gestolen vee.
Gambler, The (1974) Gambler, The (1974)
Axel Freed is een professor literatuur aan de universiteit maar heeft in zijn privÚ-leven een groot probleem: hij is gokverslaafd. Zijn schulden zijn nu te hoog opgelopen maar zelfs een dreiging van de Maffia lijkt niet genoeg om hem ervan te kunnen weerhouden alles in zijn leven te verspelen.
Gambler, The (1997) Gambler, The (1997)
Tweede helft 19e eeuw. Anna krijgt een baan aangeboden op de voorwaarde dat ze voor een maand bij haar werkgever komt wonen. De werkgever blijkt Dostojevski te zijn, die in 30 dagen een boek moet schrijven om zijn gokschulden te betalen. Als hij het boek niet binnen een maand af heeft, vervallen volgens een wurgcontract alle toekomstige literaire rechten aan zijn genadeloze uitgever Stellovsky. Uiteindelijk wordt Anna degene die de echte gok moet nemen
Gambling (2004) Gambling (2004)
Een man gaat 's nachts op zoek naar een vrouw, die in Las Vegas verdwenen is. Tegelijkertijd wil hij een grote inzet doen, waarvan hij hoopt dat de winst zijn leven zal doen veranderen.
Gambling House (1950) Gambling House (1950)
De kruimeldief Marc Fury gaat ermee akkoord zelfverdediging te pleiten voor de moord, die de gangsterleider Joe Farrow begaan heeft. In ruil daarvoor krijgt Fury van hem $50.000. Zelfverdediging wordt geaccepteerd, maar de Immigratiedienst wil Fury het land uitzetten, of hij moet de rechter kunnen overtuigen, dat hij mag blijven. Fury krijgt daarbij steun van de vrijwilligster Lynn Warren. Complexer wordt het voor Fury, wanneer Farrow zijn belofte niet nakomt.
Gambling Man (1995) Gambling Man (1995)
Rory Connor haalt huurgelden op en is tevens een kleine gokker. Hij vindt van zichzelf dat hij klaar is voor het grotere werk. Zo raakt hij op een dag verstrikt in een gokspel dat niets met kaarten te maken heeft. Rory zet alles in, ook zijn leven...
Gambling with Souls (1936) Gambling with Souls (1936)
Mae Miller wil de betere zaken in het leven, luxueuze zaken die haar echtgenoot, een dokter, haar niet kan geven. Zij begint te gokken om zo wat meer geld te hebben voor haarzelf, maar ze verliest en maakt schulden. Om haar schulden af te lossen wordt ze gedwongen tot prostitutie.
Gambling, Gods and LSD (2002) Gambling, Gods and LSD (2002)
Drie uur durende moderne droom. Door middel van beelden en geluiden van over de hele wereld wordt een visie gegeven op de huidige wereld. Of hoe Mettler het zelf zegt: 'to eavesdrop on the miracles of daily life and rediscover wonder'.
Game (2009) Game (2009)
In een futuristische toekomst worden gevangenen gebruikt in een virtual reality spel om met elkaar te vechten tot de dood. Een van de sterspelers, Butler, afkomstig van een spel genaamd 'Slayers' probeert zijn onafhankelijkheid te herwinnen door helemaal van onderaan te beginnen, om zo tot het eind te overleven en het uiteindelijk op te nemen tegen de genie van het spel, Zaal.
Game 6 (2005) Game 6 (2005)
Voor Nicky Rogan (Michael Keaton), is baseball het belangrijkste in het leven. Als zijn team de World Series haalt moet hij een opening in zijn drukke bestaan vinden om de wedstrijd te zien...
Game Box 1.0 (2004) Game Box 1.0 (2004)
Charlie Nash is een expert in het testen van videospelletjes. Op een dag stort zijn leven in elkaar als hij te horen krijgt dat zijn vriendin Kate tijdens een tragische schietpartij door een kogel dodelijk getroffen werd. Zowel zijn vrienden als zijn baan laten hem daarna koud; zijn enige troost vindt hij in het spelen van computerspelletjes. Via de post ontvangt hij een mysterieus spel, dat hij meteen uitprobeert. Hij komt daarbij in een verbazend realistische 3D-wereld terecht en moet opeens vechten voor zijn leven.
Game for Vultures, A (1979) Game for Vultures, A (1979)
David Swansey smokkelt helikopters naar RhodesiŰ die worden ingezet in de strijd tegen de bevrijdingsbeweging van Gideon Marunga. Maar de zaken escaleren en er vloeit nog meer bloed.
Game of Death (1978) Game of Death (1978)
Bruce Lee als Billy Lo, een kung fu-meester die achtervolgd wordt door een misdaadsyndicaat. Maar Billy draait de rollen om en rekent in een boeddhistische tempel op specaculaire wijze af met zijn tegenstanders.
Game of Death, A (1945) Game of Death, A (1945)
Schrijver Don Rainsford strandt tijden W.O.-II samen met de broer en zus Robert en Ellen Trowbridge op een afgelegen eiland. Ze zijn overgeleverd aan de krankzinnige Nazi Erich Krieger, die heer en meester is over het eiland. Sportman als hij is, geeft Krieger de drie schipbreukelingen een uur voorsprong, voordat hij op ze gaat jagen als dieren.
Game of Pleasure (1998) Game of Pleasure (1998)
Als het grootste sofwarebedrijf het spelletje "Pleasure" lanceert raakt iedereen hiervan in de ban. Echter, de programmeur heeft een virus in het spel verstopt. Een amateur-hacker ziet dat het niet pluis is en gaat erachteraan...
Game of Their Lives, The (2005) Game of Their Lives, The (2005)
Het waargebeurde verhaal van het het voetbalteam van de Verenigde Staten van 1950 dat, tegen alle verwachtingen in, met 1-0 van Engeland won, in de kleine stad Belo Horizonte, BraziliŰ. Hoewel geen enkel team van de VS ooit de wereldbeker heeft gewonnen, had deze overwinning toch een enorme invloed op de levens van de spelers.
Game Over (2006) Game Over (2006)
De beruchte straatvechter Victor Knox is pas vrijgelaten uit de gevangenis. Om het weer goed te maken met zijn vrouw en kind, heeft hij snel geld nodig. Als hij uitgenodigd wordt voor een mysterieus vechttoernooi met aantrekkelijke geldprijzen, besluit hij mee te doen. Gadegeslagen door virtuele toeschouwers worden de meedogenloze gevechten steeds geweldadiger. Al snel blijkt dat Vic slechts een gevangene is in dit grenzeloze gevaarlijke spel van eindeloos vechten. Om te ontsnappen moet hij het gevecht aangaan met de bedenker van het spel, slechts bekend als de Ref. Zijn enige uitweg is winnen...
Game Over: Kasparov and the Machine (2003) Game Over: Kasparov and the Machine (2003)
Garry Kasparov is ÚÚn van de grootste schaakgrootmeesters ooit. In 1997 speelde hij een partij tegen de IBM-computer Deep Blue...en verloor. De film toont de gebeurtenissen tijdens en om de wedstrijd vanuit Kasparov's oogpunt. De psychologische aspecten en de vermoedens over de ware tactiek van IBM komen aan bod.
Game Plan, The (2007) Game Plan, The (2007)
Joe Kingman is een professionele american footballspeler in de NFL. Hij is vrijgezel en geniet van het leven als bekend sporticoon. Maar dan blijkt dat hij een inmiddels 7-jarig dochtertje heeft uit een vorige relatie. Feesten, vriendinnen en afspraakjes moeten opeens gedeeltelijk plaatsmaken voor balletlessen, verhaaltjes voor het slapengaan en poppen.
Game That Kills, The (1937) Game That Kills, The (1937)
Alex Ferguson is een harde ijshockey-speler, die ontdekt dat er een groep afpersers is die het spel proberen te controleren. Als zijn broer sterft onder mysterieuze omstandigheden, besluiten Fergusen en zijn trainer Holland om de moordenaars te vinden.
Game, The (1984) Game, The (1984)
Negen mensen worden uitgenodigd door drie miljonairs in een afgelegen resort. De miljonairs hebben een spel opgezet waarbij de grootste angsten van deze mensen op de proef worden gesteld. De laatst overgebleven kandidaat wint 1.000.000 dollar.
Game, The (1997) Game, The (1997)
Nicholas Van Orton is een rijke bankier, die alles heeft wat z'n hartje begeert, behalve een beetje spanning in z'n leven. Rond z'n 48e verjaardag geeft zijn broer Conrad hem een visitekaartje van een entertainment-bedrijf. Nieuwsgierig geworden besluit Nicholas het bedrijf te bezoeken. Hierna staat het leven van Nicholas volkomen op z'n kop. Er zitten mensen achter 'm aan, en hij kan niemand meer vertrouwen.
Gameface (2007) Gameface (2007)
Jack is een muzikant van in de dertig en hij zit midden in een scheiding. Hij wil dolgraag verdergaan met zijn leven en het geluk opnieuw opzoeken, maar moet daarvoor nog ÚÚn ding doen... zijn Gameface afzetten.
Gamera 2: Region Shurai (1996) Gamera 2: Region Shurai (1996)
Een vreemde meteoriet landt ergens in Japan en bevrijdt Legion, duizenden insekt-achtige wezens, die op het punt staan om Tokio aan te vallen. Alleen de vliegende schildpad Gamera kan de stad nog van de ondergang redden.
Gamera 3: Iris Kakusei (1999) Gamera 3: Iris Kakusei (1999)
Het schoolmeisje Ayana, wiens ouders zijn gestorven tijdens een actie van Gamera, een schildpad-achtig monster dat over de mensheid waakt, vindt in een mystieke grot een geheimzinnig ei, dat volgens haar pleegfamilie, die de taak heeft de grot te bewaken, een demoon herbergt. Ayana besluit het ei uit te laten broeden, waardoor deze demoon, die ze Iris noemt, tot leven wordt gewekt. Via Iris probeert Ayana vervolgens wraak te nemen op Gamera.
Gamera Daikaijű Kuchu Kessen (1995) Gamera Daikaijű Kuchu Kessen (1995)
Gamera, de enorme vliegende schildpad is weer terug. Deze keer worden zijn goede bedoelingen echter verkeerd begrepen door het Japanse leger, dat niet beseft dat Tokio aangevallen zal worden door Gyaos, een reusachtige prehistorische vogel. Alleen Gamera kan het monster nog stoppen.
Gamera tai Daikaijű Giron (1969) Gamera tai Daikaijű Giron (1969)
Drie kinderen ontdekken een vliegende schotel en worden ontvoerd door de aliens die zich nog in het schip bevinden. Gamera hoort van de ontvoering en besluit om de kinderen te gaan redden. Helaas moet hij eerst nog even afrekenen met het gevaarlijke monster Guiron.
Gamera tai Daikaijű Jaiga (1970) Gamera tai Daikaijű Jaiga (1970)
Giger, een triceratops-achtig monster, valt Japan aan net tijdens de wereldtentoonstelling van 1970. Gelukkig is Gamera, de vliegende schildpad, in de buurt om het gevaarlijke monster te stoppen en er voor te zorgen dat de tentoonstelling niet vernietigd wordt.
Gamera tai Gyaosu (1967) Gamera tai Gyaosu (1967)
Gamera is weer terug in Japan, en mag meteen in actie komen tegen Gyaos, een enorme vleermuis die in zijn slaap werd gestoord door een vulkaanuitbarsting. Met de hulp van een klein jongetje moet Gamera de strijd aanbinden met de verschikkelijke vleermuis, die van plan is om alle Japanse grootsteden in de as te leggen.
Gamera tai Shinkai Kaijű Jigura (1971) Gamera tai Shinkai Kaijű Jigura (1971)
Aliens vallen de aarde aan en laten Zigra, een enorme haai, los in de baai van Tokio. Gelukkig is Gamera in de buurt en kan hij de strijd met het monster aanbinden en zorgt ervoor dat de buitenaardse wezens geen voet op de aarde kunnen zetten.
Gamera tai Uchu Kaijű Bairasu (1968) Gamera tai Uchu Kaijű Bairasu (1968)
Buitenaardse wezens willen de aarde aanvallen en heerschappij overnemen. Gelukkig is Gamera net op tijd om een aantal schepen van de aliens te vernietigen. Helaas komen er algauw meer schepen aanvliegen, en Gamera heeft zijn handen vol om de aarde te beschermen.
Gamera: Chiisaki Yusha-Tachi (2006) Gamera: Chiisaki Yusha-Tachi (2006)
Wanneer Toru aan het spelen is op het strand ontdekt hij een vreemde rode gloed achter een rots. Wanneer hij een kijkje gaat nemen ziet hij dat de rode gloed van een ei afkomt, waar vervolgens een baby-schildpad uit komt als hij het ei in zijn handen neemt. Hij neemt de schildpad mee naar huis en besluit het bezit ervan geheim te houden. Het geheim houden van de schildpad die hij Toto heeft genoemd wordt er niet makkelijker op als Toto abnormaal snel begint te groeien, en kleine vuurballen uit zijn mond schiet. Toru komt er achter dat Toto in werkelijkhied de zoon is van Gamera.
Gamers (2006) Gamers (2006)
Film over het leven van vier luie vrienden (en ÚÚn obsessieve indringer) die nog thuis leven. Over de reden daarvoor zijn het altijd dezelfde clichÚs: "bij mijn ouders kan ik... het is slechts tijdelijk... tot zij doodgaan". Zij werken in het echte leven, maar zij vertoeven en spelen in een fantasiewereld. Geobsedeerd door een rollenspel in een game met de naam 'Demons, Nymphs and Dragons', zijn deze 'gamers' het onderwerp van deze komedie die hen volgt in een recordpoging om het wereldrecord te breken van 74.558 uur te spelen.
Games (1967) Games (1967)
Paul en Jennifer zijn een rijk en snobistisch koppel dat graag kinky, sadistische spelletjes met elkaar speelt. Wanneer ze een oudere Franse dame ontmoeten die paranormaal begaafd blijkt te zijn, nodigen ze haar uit. De vrouw speelt vervolgens enkele psychologische spelletjes waarbij ze het koppel tegen elkaar uitspeelt.
Games People Play (2004) Games People Play (2004)
Zes personen (drie mannen en drie vrouwen) wonen in New York. Zij doen in de stijl van een "reality show" allerlei gevaarlijke stunts en halen grappen uit met mensen op de straat. Over deze stunts en grappen geven ze persoonlijk commentaar voor de camera. En ÚÚn van hen kan hier $10.000 mee winnen.
Games, The (1970) Games, The (1970)
Vier marathon-renners van verschillende nationaliteiten maken zich klaar voor de Olymische Spelen. De film volgt ze allevier en laat hun motivaties zien om mee te doen met de Olympische Spelen.
Gamine, La (1991) Gamine, La (1991)
Nadat hij weg is gegaan bij de politie leidt Frank een vredig bestaan als piloot bij een vliegclubje. Op een dag komt de 15-jarige Carole hulp zoeken. Ze wordt ervan verdacht haar vriendje te hebben neergeschoten. Frank neemt haar mee naar Portugal om haar naam te zuiveren.
Gamle MŠnd i Nye Biler (2002) Gamle MŠnd i Nye Biler (2002)
Harald komt net uit de gevangenis als hij zijn pleegvader ernstig ziek aantreft. Hij belooft, voor het te laat is, de verloren zoon van zijn doodzieke pleegvader op te sporen. Deze Ludvig, een gestoorde vrouwenmoordenaar, zit in een zwaarbewaakte gevangenis. Na een ingenieuze ontsnapping besluiten Ludvig en Harald geld bijeen te brengen om hun vader van een nieuwe lever te voorzien. Al hun misdadige pogingen mislukken jammerlijk en met de moed der wanhoop laten ze hun oog vallen op een militair vliegtuig vol geld.
Gamlet (1964) Gamlet (1964)
Het beroemde verhaal van Hamlet, prins van Denemarken, uitgevoerd in een russisch jasje. Hamlet, prins van Denemarken, komt naar huis voor de begrafenis van zijn vader, de koning van Denemarken. Thuisgekomen blijkt dat het geen natuurlijke dood is, maar dat Hamlet's oom zijn vader heeft vermoord. Hamlet zint op wraak
Gammera the Invincible (1966) Gammera the Invincible (1966)
Enkele atoombommen ontploffen wanneer een Sovjet-straaljager wordt neergehaald in het Noordpoolgebied. Hierdoor ontwaakt het schildpadmonster Gammera uit zijn winterslaap. Hij rukt op naar Tokyo en vernietigt alles in zijn pad. Het leger en allerlei wetenschappers haasten zich naar de plaats des onheils om Gammera te stoppen voordat hij de hele hoofdstad vernield.
Gamun-Ui Buhwal: Gamunui Yeonggwang 3 (2006) Gamun-Ui Buhwal: Gamunui Yeonggwang 3 (2006)
De familie heeft haar mafia-activiteiten opgegeven en is in legale zaken gegaan. Maar de jaloerse politiecollega Myung Pil kan het niet uitstaan om haar collega om te zien gaan met zulke mensen en doet haar best om In Jae en het bedrijf permanent uit de roulatie te halen.
Gamunui Wigi: Gamunui Yeonggwang 2 (2005) Gamunui Wigi: Gamunui Yeonggwang 2 (2005)
Jang In Jae de oudste zoon van een grote mafia-familie, wordt door zijn familieleden onder druk gezet om een vrouw te vinden en te gaan settlen. Wanneer hij op het eerste gezicht de perfecte vrouw vindt en hij bijna met haar wilt trouwen, komt zijn familie erachter dat ze voor de politie werkt, met alle gevolgen van dien.
Gamunui Yeonggwang (2002) Gamunui Yeonggwang (2002)
Een slimme jonge man, die net zijn studie rechten heeft afgerond, wordt op een ochtend wakker met een voor hem onbekende vrouw in zijn bed. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij ontdekt dat zij de jongste dochter van een mafiabaas is.
Gan (2003) Gan (2003)
Documentaire over de homo prostitutie in "Electricity Garden" in Tel Aviv. Deze documentaire volgt twee vrienden die beiden in dit district werken.
Ganashatru (1989) Ganashatru (1989)
Ganashatru is een adaptatie van een toneelstuk van Henrik Ibsen en vertelt het verhaal van een medisch hoofd, Dr. Ashok Gupta, die ontdekt dat het water dat door duizenden pelgrims wordt gebruikt verontreinigd is. Zijn pogingen om deze situatie te veranderen bezorgen hem problemen met diegenen die winst boven gezondheid plaatsen.
Ganbatte Ikimasshoi (1998) Ganbatte Ikimasshoi (1998)
Etsuko is een verveelde scholier, die met het idee komt een roei-vereniging voor meisjes op te richten. Nadat ze een paar anderen zover heeft gekregen om mee te doen, is de vereniging een feit, en hoewel de meisjes er weinig van bakken, hebben ze de tijd van hun leven. Na een tijdje krijgen ze een professionele coach, die hun veel intensiever laat trainen. Hierdoor krijgt Etsuko rugklachten, en dreigt ze voorgoed met roeien te moeten stoppen.
Gancheob Li Cheol-jin (1999) Gancheob Li Cheol-jin (1999)
Een Noord-Koreaanse spion uit Pyongyang komt aan in Seoul. Gedurende zijn opdracht om een genetisch gemanupileerde "supervarken" te stelen stuit hij op een reeks tegenslagen.
Gandahar (1988) Gandahar (1988)
Een eeuwenoud kwaad heeft het gemunt op een vredige planeet waar de inwoners al duizenden jaren in harmonie met de natuur leven. De hoop van de heersers rust op een jonge man, die volgens de voorspellingen de planeet kan redden.
Gandhi (1982) Gandhi (1982)
Deze film vertelt de geschiedenis van Gandhi, ÚÚn der meest monumentale persoonlijkheden van de vorige eeuw. Hij begon zijn loopbaan als jurist en werd na een jarenlange strijd voor zijn idealen een moderne Messias, wiens passief verzet leidde tot het eind van de Engelse koloniale overheersing in India. Zijn naam is synoniem aan een levenshouding die de loop der geschiedenis heeft gewijzigd en nog steeds een inspiratiebron is voor miljoenen mensen.
Gandzi (1961) Gandzi (1961)
De goedhartige jongeman Saulia vindt een grote schat. Hij probeert zijn vondst voor iedereen in zijn omgeving geheim te houden. Hierdoor verandert het gedrag van de normaal zo eerlijke en hardwerkende man. Niemand herkent hem meer zoals hij vroeger was, zelfs zijn vrouw Pundu niet.
  1 -2- 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!